Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
(amúgy flare, a flair kicsit mást jelent)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mire megforulsz repülõvel simán ujratöltõdik a flair-etek, de erre már van egy taktikám 😊 ugyhogy rettegj 😄
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Horda Maki!:D
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Természetesen nem ér több pontot a kommander lelövése, mint egy sima katonáé.
A kommander egyáltalán nem kap pontot se lelõtt ellenfél után, sem újraélesztésért, sem javításért, sem artillery kill után, sem zászló foglalás után. Egyedül a csapatában levõ emberek átlagpontját kapja. Se többet se kevesebbett. Ha nem csinál semmit, akkor is megkapja. Az lenne a dolga, hogy irányítsa a többi játékost, hogy azok minél hatékonyabban/ minél több pontot tudjanak szerezni, ezáltal neki is több pontja lesz. Én helybõl adnám a global bannt annak a kommandernek, aki tankozik, repked helizik.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Horda Maki!:D
Igencsak le lehet foglalni tankkal a heliket, és a második találatom után ce la vie! 😄
-tRs-Landor
Ha repülni, azt is csak gunnerként. És a kommanderkedésre sem vágyom különösebben.
-tRs-Landor
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Néhány kamikaze akció után az ellen már a heli motorjának hallatán kiugrik a páncélosból. 😊
Na jó, ez a legoptimálisabb eset lenne 😄
-tRs-Landor
Ha olyanokkal sikerül összekerülnöm, akikkel már játszottam együtt ill. alapból értelmesebb emberek, akkor ez nem is gond (ha van pilóta<#smile>#smile>).
Akkor van a gond, ha olyanokról van szó, akik minden lehetõséget megragadnak a repkedésre. Hiába lenne neki kb 20 másodperc pluszban, oda sem hederít.
Úgyhogy most már messzire kerülöm azokat a squadokat, akiket látom, hogy röpködnek.
Commanderként sem jobb a helyzet ezekkel az emberekkel. Hiába ad nekik az ember célt (ahol nagyon elkélne a támogatásuk), tesznek rá. Repülnek amerre épp úri kedvük tartja.
Minden jog fenntartva!
angol server, mashuur city, mi szokasos mec oldalon, persze senki nem akar repulni azzal a vacakkal, + meg nem megy annyira a pointfarm a patch ota meg annyira se, ellenseges blackhawk persze teli. Repkedtem egyedul a mec helivel megvartam mig lelovik a mieink a helijuket, aztan gyorsan lenyultam az oveket atugorva a mienkbol, nagy szerencse aran.
persze az a 6 ember, varta a helit, vegre valakit osszeszedtem a lopott helibe hogy lojjon is nekem.Felmentunk a heli bazisukhoz /64-es map/ koroztem az epule felett, de mire leszedte a 5-6 embert, addigra ujra jott az elso, igy a zaszlohoz sose ereszkedtem le, hogy egy egyszeru celpont legyek.Lottek mindennel de hiaba, az iglast is mindig kiszedtuk.De nagyon makacs fajta volt az ellenseg, mert hiaba volt vagy 3 masik bazisuk, rendre ott jelent meg az a 6 ember.
valami iszonyat sok killt csinalt a lovo, amit nem neztek jo szemmel, ki is vagta az admin rendesen. leszalltam a pusztara kerdezem Ma' miert kellett kivagni, erre o statpadding, mondom miert mert lamak vagytok hatam se tudtok leloni egy helit, en meg nem tudtam leereszkedni, mert tele volt ellennel.
erre nem mondott semmit. csak hogy engem is mindjart kivag. akit kivagtak az vissza tudott jonni, persze a kor vegeig mienk volt a heli, ha nekik jobb volt az, hogy az ures ellenseges bazisra jartunk, elfoglalni azokat,/a lovo kiszallt ugye a pontert/, akkor megkaptatok amit akartatok, mi meg az elso helyen vegeztunk sot a csapat is nyert 😊
de valami nagyon keves pontot kaptam mint pilota, ez a patch elott lett volna szerintem vagy 200 most meg vagy a harmada vagy kevesebb volt./bar biztos mert nem votl support medic stb a heliben /
szerintem
(szerintem a sniperek úgy néznek ki néha, minet egy fittness-medve)
Kör végéig mienk volt a BH 😊))
Egyébként nincs harag 😊 de nehogymá te lázadjál, hogy a heli túl erõs, bazz! 😊
De tényleg! Elgurult a gyógyszered? 😊
Nincs harag! 😊
olyan helyre eljusson, ahova legi jarmu nelkul lehetetlen 😊
Nem baj majd egysze eljut oda a jatek publikon is, hogyha nincs gunnered es a sniper akar egy fuvart, akkor megker hogy dob ki itt vagy ott 😊
de ha nem lennenek ekkora ... akkor a csapatszallitoval mennenek amely palyakon ugyis csak ott allnak uresen.
szerintem
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
a valosagban "jatekon belul" 90 % ban ki lehet mindenfele iranyitott raketat kerulni helivel, mindenfele "hocsapdba" nelkul, ha nagyjabol tudod, honnan jon a raketa/eg, fold/.Szerintem ez nagyszeru dolog, megha olyan sokan is utaljak ezt 😊
Azt is lehetne mondani, mivel ez egy csapatjatek, dolgozzanak ossze a repcsi pilotak, igy mar nehez dolga van a heliknek 😊
Amugy, ha a szajaba engeded ki a raketat, szinte mindig eltalalja, hocsapadba ide vagy oda.
Repulo pilota szemszogbol, ket rafordulasbol, egy egyszerubb heli pilotat siman le lehet gepagyuzni./persze nem arra a "kezdok" megoldasara gondolok, hogy leveszed a gazt, es majd megallsz/ mert az eleg vicces latvany.Full sebessegen is megoldhato.
szerintem
Szal' vannak még idióta emberek...
Ráadásul, amikor végre sikerült beleülnöm a SU-ba, akkor meg eléfutott, amikor próbáltam felszállni és persze punisht kaptam...
Az ilyeneket simán global bannal jutalmaznám...
Akkor ha jól értem heliket nem tudsz leszedni, bombázni nem tudsz, akkor miért használod a repülõt?
valószínüleg valami más taktikával kel elbánni a helikkel, egyelõre jobb híján géppuskával próbáltam irtani õket.
viszont nagyon rossz hatékonysággal bombázok, rossz idõzítéssel engedem ki a bombákat.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
szerintem
Together we'll fly someday...
akkor tényleg én vagyok a "legrosszabb" ellenfeled 😊
a másodiknál már egy kicsit zokon vettétek, a harmadiknál meg lesült a bõr a képemrõl 😊, de szerencsére ilyet kaptam tõletek: 😊
Requirements:
IAR: 45 team points
25 Total time as squad member
25 Total time as squad leader
De mi az a Total time??? Óra, vagy pl. egy egész kör vagy mi?