Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyan mostanában nem commanderkedtem én sem, de nagyon frusztráló tud lenni, amikor mondod az infókat, de senki nem szól vissza. Egy idõ múlva én sem szólok bele a mikrofonba, hiszen azt sem tudom, értik-e?
Mondjuk ha van kommunikáció, akkor viszont igyekszem a tüzérség indítása elõtt figyelmeztetni a squadokat. De még így is sokszor külön szólni kell, hogy szóljon rá valamelyik társára, hogy húzza el a belét onnan. Mert ugye a leader a térkép egyik végén, a másik embere a másik végén van épp..
Azokról nem is beszélve, akik nem állnak squadba, így esély sincs szólni nekik.
Pedig nagyon szépen, szinte hajszál pontosan lehet(ne) használni a tüzérséget, fõként ha a squadok maguk kérnék oda és akkor, amikor szükségük van rá...

Minden jog fenntartva!

alberto 15
google
😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alma2
Okos enged szamar szenved alapon, en nagyon surgosen kicserelnem a nevemet, a felreertesek elkerulese vegett 😊
Vagy a Zold betus Borg tegye meg, de szerintem o itt a hazafi meg a regi puskas, szoval neked kellene valtoztatni 😊
Vagy az ex klan kezdo harcosokat is felvesz ?

szerintem

koschwarz
elárulom: valójában az a piros jel a kistérképen egy fallikus szimbólum, és aki farok-fetisiszta, az ellenállhatatlan vágyat érez, hogy rögtön odarohanjon...<#mf1><#wink>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

0Fritz0
😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csak azért irok hogy mindenki lássa a szép új logomat 😄
(Nem összekeverendõ vagyok azzal aki gonosz mert én nem!) csak a miheztartás végett ugye..

leveskocka
basszus,akkor azert anyaznak,amikor a sok kis kek potty kozepebe rakom ezt az ikont?pedig en csak segiteni akartam...😊
vgez
És nem az? akkor ezért kerestem hiába <#crazya>

Majd köztes megoldást keresünk!
0Fritz0
Miért, és nem?...
<#circling>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Mielõtt Running szólna, hogy nincs kép:

koschwarz
hallottam olyan városi legendát, hogy egyesek azt hiszik, a kistérképen megjelenõ piros ikon egy extra sebzésû, 30 percig sérthetetlenséget biztosító szuperfegyver helye, és mennek megszerezni<#ravasz1>

Me0w
Es ha nem veszek vissza mi lesz? Elvagod a torkom a selejtes kartyad agp csatlakozojaval?

Together we'll fly someday...

koschwarz
a G ponttal, ja nem, a G gombbal, csak állj elég közel a csomaghoz. egyébként opciók (options), billentyûkiosztás (control settings vagy valami ilyesmi)...

0Fritz0
Az alábbi eset természetesen a commander f***sága.
Én arra írtam példát, amikor megjelölöd a helyet tüzérségi támogatásra és az addig csak céltalanul kóválygó gyalogosok egyszeriben mind bevetik magukat a célterület kellõs közepébe. 😊
Az okokra még nem jöttem rá, de dolgozom rajta. <#hehe>

A kék halas boltba ne is vásároljatok!Én már ott párszor a garancia címû rovatot megszívtam.

koschwarz
ez rohadt idegesítõ, de legfõképpen az, hogy szerencsétlen commander soxor nem tud mit csinálni, ugyanis ha tehetné, visszavonná az artit, de ezt a fícsört SEM tették bele a játékba, holott logikus lett volna. majd az 1.04-ben.

az ott maradt csomagot (ha meghallt valaki) hogy tudom felvenni, és lecserélni az enyémet? pl medicet supportra?
leveskocka
auchland pesten valahol
leveskocka
az osszes ex-battlefieldesnek egy kalappal a danok ellen😊hajra magyarok😊)

(OPC)leveskocka
szeva

Hi

Hol lehet megvenni a gamet a legjobb áron?

Valaki segítsen!

Thx

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Mr Manson
hello

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

koschwarz
igaz, én ugyan nem sokat commanderkedek, de vasárnap az voltam egy körig karkandon, az I-esen asszem, amikor is nyertünk <#law><#vigyor3>, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy eszembe se jutott beleszólni a mikrofonba, pedig beszélhettem volna nyugodtan a leaderekkel, ha így visszagondolok, a scan alapján sokkal jobb szóban mondani, hogy pl. egy csomó piros pötty tart feléjük, mint állandóan a spotted-et nyomogatni.

bár enélkül is jól lehet kommunikálni a térkép segítségével, meg a squadnak is jobb, ha látja a 3d-s térképen az ikonokat.

Nincs is jobb, mint zászlófoglalás közben saját tüzérséget kapni, és miután lelõtted a 3 ellenfelet, aki miatt a kommander küldte az artyt, beledögleni 3mm-rel a zászló elfoglalása elõtt.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

leveskocka
megvagytok😊
Na vegyél vissza az arcodból de gyorsan!
Néhányan tudnak rendes hangnemmel válaszolni,neked is meg kellene tanulni vagy mondj le a fórumozásról,de addig is ne játszd a menõt mert nem vagy az!!!
leveskocka
jah,es mi a nevetek a CB-n?csak odanezek man😊
leveskocka
ugylatom atlattad a helyzetet😊
leveskocka
hmmm...erdekes amit mondasz...csak eppen,szerintem egy dolog,hogy szabaly igy-ugy,de akkoris eleg nagy tahosag basecampelni...masreszt,ha pl.nincs szabaly elven jatsszunk,a basecamp sztem akkor is tiltott,az meg,hogy valaki bejon a bazisra,robbantani,vagy jarmuvet lopni,es kozben kinyir valakit,az egy dolog.az nem kempeles,mert utana elhuzza a belet...a poen az,hogy eddig minden meccsunkon ilyen szabalyok voltak,kozos megeggyezessel,es volt olyan csapat,ahol meg a jarmulopast is kempelesnek vettek...de nyilvan ezt az elejen tisztaztuk...
amugy ez tenyleg onkenyes😊felosek vagyunk es gyongecskek?ha te mondod...elegge felos az a banda,amelynek egyik tagja kockaztatva az ovas lehetoseget,beront a bazisra,felrobbant valamit,majd megdoglik inkabb,mintsem vetsen a szabaly ellen😊
persze,nem kotelezo elfogadni a szabalyokat...akkor nincs war😊
Boxer HUN
Ez is tükrözi, hogy vagy nem nézik a minimap-ot, vagy nincs semmi kommunikáció a PK és az osztagok között. <#szomoru1>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

0Fritz0
Tapasztalatom szerint a gémerek többsége inkább az ágyúzás/bombázás közepette szeret hõsi rohamban megdegleni. 😊

Esetleg még oda is bombázhatnál néha, ahová kérik. 😊
Milyen jó is úgy berontani egy zászlóhoz, hogy elõtte szétlõtték tüzérséggel, vagy megszórták bombával...

Minden jog fenntartva!

Semmi baj <#law><#law><#law>

Jaja <#eljen>

5 órányi commanderség meg egy "Distinguished Service Ribbon"-t eredményezne 😊)
De hát ugye ezt te is látod 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Még 1200 kill, és lesz egy "Combat Action Medal"-od is! 😊

Running
Bazzzz most jól kifakadtam nektek, bocs...😊

Running
Hogyhogy te egész napokat vagy otthon?

Hát én már tervezem decemberre, hogy veszek ki szabit és online tolom majd 24 órát a gamét, vagy legalábbis egész nap. Annyira szeretnék egy ilyen napot. Mostanában sok idõm nincs játszani, mert munka után barátnõzés, angolozás, munkakeresés, kajacsinálás..meg a szokásos szarok elviszik az idõ nagy részét. Magyarul amit játékkal töltök azt az alvóidõmbõl veszem el. .)

Nekem hasonló volt, de a legfõbb problémám inkább a sör elfogyása körül mozgott... 😊

Elírtam.Csak 150 kell hozzá.De akkor is <#falbav><#falbav><#falbav>

Nekem meg már csak 500 óra kell az experthez <#falbav><#falbav><#falbav>

Pedig tök jó <#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
ez monnyuk igaz. na akkor ezentúl beállok squadba, ha repülök és a magyar szerveren vagyok.

flet, verzoo: csak egyszer szeretnék egy olyan napot, amikor egész nap tolhatom, és senki nem zavar és semmi dolgom nincs, a legfõbb problémám meg az, hogy be kell tenni a mikróba a kaját. de ilyen még nem volt.

😊

Hidd el, mennék én, még kell harmincvalahány óra armor a veteránhoz, de a meló az meló.....

<#bdead>

Boxer HUN
Hát már hogyne lenne hasznos a squadba állásod ha repülõzöl!!!! Belátod a fél pályát odafentrõl. Akár folyamatosan tudod értesíteni az osztagot a lenti csapatmozgásokról. Mert ugyebár ritka az a parancsnok, aki külön - külön kommunikál élõszóban a squadokkal!!! (Nagyon ritka) <#eljen>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Ööö, erm, ok! 😊 ?? <#fejvakaras><#nemtudom>