Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danee
hogy csináltad h nincs nálad fegyver??

badsec
Köszi!<#eljen>

Horda Maki!:D

Danee

Pedig a genfi egyezmény is tiltja, hogy ejtõernyõsre a levegõben lõjenek. :)
Bár az ejtõernyõs se lövöldözzön akkor fentrõl.

Minden jog fenntartva!

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank

nesze de csak azért mert mútkor hisztizté <#hehe>

schrank
mi olyan nehéz ezen ? <#fejvakaras><#nemtudom>

schrank
"A másik fele ha beûl valaki a fõbázisukon az iglába és lõvi a légi jármûveket. Nem lõhetsz vissza rá mert az vét a szabályoknak?:)" EXHatt ugye ezt csak viccnek szántad ? mi kárt tesz benned ez a katasztrófális légvédelem ? ez gyenge duma volt BC-s bomber %#!+$~§³²÷ duma <#levele>

badsec
Engem egyszer kilõttek a helibõl és voltam annyira "szerencsés" hogy sikerült pont a MEC reptérre (Gulf of Oman) ejtõernyõznöm, ahol már a levegõben löttek rám. Természetesen visszalõttem és a harmadik kill után basecamp miatt már ki is raktak a szerverrõl basecamp miatt!<#szomoru1>

alberto 15
velem roszabb történt :DD, wake islandon megyek repülõvelé és az egyik bázisunk fölött rámesik egy supplyláda és felrobban a rapülõ, a roncs meg lezuhan és eltapos 2 embert, és teamkill :D

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Rusid
Publicon bc-ni valóban köcsögség ez rendben is van, de azért waron nem gyengén baromság tiltani. Valószinü csak akkor tudsz bárkit is bc-ni ,ha annyival gyengébb nálad, ekkor meg már ugyis mindegy , de legalább hamar vége van.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Szerintem is hülyeség bármilyen szabályokat hozni a basrape ellen. Egyrészt ugyse tudsz semmit tenni az ellen ha megsértik, másrészt meg aki bf42-ött illetve vietnamozott attól hiába várod el, hogy ilyen idióta szabályokat betartson lévén nem azt szokta meg. Egyébként meg a cb-n amugy se valószinü ,hogy bármit be tudnál bizonyítani hiába van igazad, ergó valószinü a bugok kihasználása is (ami szerintem egy görény dolog) mindennapi dolog lesz meccseken.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Én sem értem, hogy pl. a Gulf of Oman pályán miért kempel mindegyik bázison egy ember stingerrel vagy iglával. Akkor lennék kívácsi, hogy mi lenne, ha senki sem megy helivel vagy repcsivel. Vagy a másik megoldás, hogy mindig odacsapunk nekik helivel vagy repcsivel úgy hogy már eleve messzirõl rácélzunk. Vagy szólunk a commandernek és úgy levesszzük a kedvét a kedves artilleryvel. Csak az a gond, hogy azt ,,drága" lõszert éppen erre pocsékoljuk, amikor másra is kellhet.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

badsec
Úgy láccik ez a képfeltöltés nem megy nekem!<#falbav>Bocsi mindenkitõl!

Beers
<#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

badsec
Gyere, jáccuk le mint férfi a férfival! Csak semmi fegyver! Hé, most meg mér' menekülsz a heli felé?!

TS Zolly
Nekem csak annyi, hogy Krisz az a Chrys? Vagy nem az a Krisz az a Chrys? Ha azaz a Krisz, akkor miért Chrys a Krisz? Multkor még Krisz volt a Chris. Vagy nem?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

leveskocka
azert latom,hogy vannak jo arcok meg,nem veszett el az emberiseg:)
leveskocka
ezen mi nem ertheto?
TS Zolly
<#eljen>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
DC-s szabály, akarom mondani iratlan szabály szerint, ami a fõbézrõl kilõ, azt ki lehet lõni. De csak azt.

TS Zolly
Még szerencse pár külföldi szerveren felhivják a játékosok figyelmét, hogy dádá és kik aki bc és br-ezik. Tod! Néha megjelenik fent szép zöld betükkel. Kinek a pap, kinek a papné. Sok dc-s ezt az iratlan szabályt szokta meg, és ehez tartják magukat még most is. És a bc kecsegség.

TS Zolly
Persze, mert pár CB és pár OC wart már lenyomtunk. Anno még a Ninjáékkal keztem. Ja és a Magyar bajnokságot kifelejtettem. Tényleg rohadt tahó dolog a bc. Pont most gyülöltem meg egy ideig a Magyar rankdokat egy idõre. Ohy ment a bc mintha életük függne tõle. Nincs még elfoglalva egyik részrõl sem zászló, de a köcsög ami kommender, sajna nem tudom a nevét hogy dögölne meg, nyomta a fõbézünkre a tüzérséget. Elötte lévõ mappon meg az enmy repülõ és tank ott graszál a kezdönkön.

zsolti001
<#confused>

leveskocka
jo sorozest:)
Me0w
Nah, megyek sorozni a haverokkal, holnapra varom a buntetopontjaimat es az edesanyam is csuklani szeretne :P

Together we'll fly someday...

leveskocka
melyseges egyetertesem
leveskocka
na jah,de az a baj,hogy ha nincsenek szabalyok akkor ezt kihasznaljak egyesek...
szerintem elegendo szabaly a no bc, no br :) aztan ami belefer:)
Me0w
Anno a szabaly az volt, ami kilo az el nem foglalhato bazisrol az celpont, ami nem az nem. Ergo, a bazison keresztulgurulo tank ami kijonni keszul nem celpont mig nem jott ki a bazisrol, mig a bazison levo vulcan celpont mivel lovi a repuloket.
Igazabol csak azok keptelenek betartani ezt a feletteb egyszeru szabalyt akikben nincs becsulet es nincs tisztelet a masik csapat irant.

Konnyu rohogni rajta, de erdekes modon a legjobb es legnagyobb DCs klanok is siman betartottak a dolgot, bar tudom a hogy az 'uber' vietnamos rapelos es az ex-bf42-es 'beletaposlakafoldbeakurvaanyadat' tipusu klanoknak ezt nehez aterezni.

Hatt
BF2:) le kell szokni ezekrõl a hülye szabályokról

Elastic An-usZ Boys

leveskocka
nos igen erdekes szabalyok ezek,csak ha ovas van,akkor szopas:)de nyilvan nem basecamp,ha kilovod az igla-t...engen pl. kiagyuztak,megovtuk,leszartak...pedig ez elegge egyertelmu...csakhat ok svedek...mi meg "csak" magyarok vagyunk...

Hatt
A másik fele ha beûl valaki a fõbázisukon az iglába és lõvi a légi jármûveket. Nem lõhetsz vissza rá mert az vét a szabályoknak?:)

Elastic An-usZ Boys

Beers
lol

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hatt
Ez a lopás mizéria eléggé mokás:)
Vegyük azt hogy meglövik a vadászgép pilotáját és az ellenség fõbázisa fölött elhagyja a gépét hogy találjon 1 mûködõt:) Nem viheti el? Senkire se lõhet rá?
Más kérdés ha lopni és répázni megy oda. Az hogy nem hagyja magát megõlni az +1 pont a csapatnak:)
Nem véletlenûl nem cb szabályok ezek

Elastic An-usZ Boys

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hatt
kössz

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Vietnamban volt 1 hasonló a mortar bár jóval kisebb hatosugara volt. Bf2ben nincs szükség ezekre a szabályokra akár régi dc-s akár nem.

Elastic An-usZ Boys

FCH kari
én sem akartam elhinni de minket is ugy szedettle a saját löveg,hogy pont a tüzelö ágyuk felett mentünkel helivel.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
De vissza lehetne vonni a tüzérséget,madzagos lövedék a comm visszahuzza a lövegbe:)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Velem olyan is volt (gunner voltam), hogy a saját artink szedett le, miközben LÕTT FELFELÉ!!!!!

De volt már, hogy BH pilóta voltam, és magasan a föld fölött (nem foglaltunk) szedett le.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

koschwarz
jaja, amikor sokan vagyunk egy helyen a csapattársakkal, akkor egy idõ után mindig feltétlenül számítok rá, hogy bármikor jöhet az arti, és szépen elhúzodok... :)

tényleg nem logikus visszavonni a tüzérséget, igazad van polemius.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Hysteria
Kész a DrAgOnS ClAn fóruma gyertek IDE is forumozni pls
amugy itttudtok minket kihívni warra és ittdtuok jelentkezni a clanba is :)

Üdv.:Hys

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

alma2
Hat ez szomoru, akkor meg kell tanulnom kulonbseget tennem a zold es a kek szin kozott :)

szerintem

....is.

Fritz! Köszi a képet kira!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alma2
siman, a repcsit is lelovi, sot volt olyan, hogy raesett a commander szeretet csoamgja a repcsimre aztan kampec :)

szerintem

Me0w
Lattam mar vadaszt is leesni tole :) De olyan heliben is ultem mar amit eltrafalt az arti :)

koschwarz
történt már olyan helikopteressel, hogy valahol lebegett és artival szedték le? egyáltalán lehet ilyen? gondolom ha alacsonyan lebeg, akkor igen.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Me0w
én már rohanok is odébb, mert biztosan mi kapjuk (az ellenséges) csapást...

Vagy ha magyar a szerver akkor a sajatot :D

Elég hülye megoldás lenne, ha vissza lehetne vonni a tüzérséget.
Ha figyelted már, hogyan mûködik, akkor láttad, hogy amikor kirakja valahová, akkor az ütegek elkezdenek lõni. Ezután eltelik pár másodperc (miközben a cél közelében jellegzetes hangot hallasz), és becsapódnak bizonyos körzeten belül. Ha egész pontosan megnézed, még azt is látod, hogy pontosan annyi lövedék, ahányat kilõttek. Vagyis he nem mindegyik ágyú mûködik, akkor kevesebb is fog becsapódni. Ha mondjuk az elsõ lövés után valaki felrobbantja õket, akkor csak egyetlen fog célba érni.
Vagyis a visszavonhatóság egyszerûen nonszensz lenne. Azt jelentené, hogy a levegõben állítod meg a lövedékeket...

Ha valaki expert ágyútöltelék, az megfigyelhette, hogy egész jól meg lehet tippelni, egyik lövedék után a másik hová fog becsapódni. Kis szerencsével meg gyakorlattal az ágyúzás közepén is talpon lehet maradni.

Másik, hogy ha hallom a hangját, és sokan nyüzsgünk egy kupacban, én már rohanok is odébb, mert biztosan mi kapjuk (az ellenséges) csapást...

Minden jog fenntartva!

0Fritz0
Hát, cofb-Borg sem ma kezdte a szakmát. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.