Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Azért mert volt egy, egyensúlyában végletesen elqrt mod 6 éve, amihez mindenféle balfasz szabályzat kellett, hogy egyáltalán játszani lehessen, és TI hozzászoktattátok magatokat, az nem jelenti azt, hogy mindenki az alapján akar játszani BF2-ben. Engem például kurvára nem érdekel, ha az ellenfélnek sikerül egy szar 5percet szereznem egy waron, úgy, hogy beszorítom a fõbézére, kibírja. Majd legközelebb körben ügyesebbek lesz ha tudnak, és nem szorulnak be.
Én ki nem állnék egy olyan klán ellen CBn, aki utána ezért rinyál, meg óv. Kicsit gyerekesnek tartom a "benn voltam a házban, ott nem éééééér" hozzáállást, pláne, hogy semmi nem indokolja(DCvel ellentétben).
Egyébként waron extrém bénának kell lennie egy csapatnak, hogy ha az elfoglalhatatlan bázisra szorul vissza. Azokon a pályákon, amikor csak az egyik oldalnak elfoglalhatatlan a fõbéze, ott általában az a könnyebb oldal(Sharqi-MEC, Karkand-USA, Dragon Valley(32)-USA, stb.)

Sebaj, majd legfeljebb olyan pályán játszunk ellenetek, ahol minden pont foglalható... :]

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Flatline majd összefogja a magyar közösséget én hiszek benne. :)

Ja nemsokára jövök én is magyar rankedra és keresem az ide irogató embereket, csak még elõtte sokat kell külföldin pointfarmolnom, bc-znem, tk-znom, swapolókat hátbalõnöm hogy javuljon a k/d arányom. :)

0Fritz0
Az új pecsben a commander nem kap mínusz pontot a saját egységek ágyúzásért, de attól még a TK benne lesz a statjában, ugye?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ERDOS !
Igazad van nem szeretnék én is lesüllyedni egyesek szintjére tehát inkabb Privatba küldöm ha valakivel bajom van vagy valakirõl ilyet hallok bár elkerülöm nagyivben a magyar szerverket az ilyenek miatt.Ezt is külföldin , de magyartól hallottam , hogy a morál ilyenek miatt olyan amilyen.
Szeretnék magyar szerveren jó közösségben játszani mert mi egy közösség vagyunk akik összejönnek pár órára kikapcsolodni , barátkozni , errõl kéne szólni az egésznek, szerintem...!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Amúgy "Alberto"-nak valóban sok TK-ja van.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Én már elfelejtettem, mi volt az elõzõ neve?

koschwarz
ez kemény :)

na, Alberto? te vagy az?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Holdpro
Egyszerûen nem vágom miért de Rankedes szerverekrõl nem kapom meg az elért pontjaimat..
tegnap Magyaron voltam ott sem kaptam meg..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

erdos
Pont erre találták ki azt a "privát" gombot. Küldd el neki privátban, ne ide hányjunk már, egyszer valaki nekikezd aztán csak az anyázás fog menni....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

uHs Gerzson
Ja és pont a legjobb oldaladat mutatja :DDDD <#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ne ropjunk itt, kerem, ilyen magasan! Van valakinek hasonlo tapasztalata Albertonkrol? Ket hozzaszolassal beeso ujvendegek kimeljenek!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Alberto ! te HUn Alberto neven jáccol ?
hallottam mekkora egy szarláma bunkó paraszt vagy , le hülye lámázod a squad társaidat ha nem ugy történik minden ahogy te elképzeled , felrobbantod a repülõt ha ülnek benne hogy te vezesd , szó nélkül Tk-zol ha kell , ki akarod rugatni a társaidat ha a BH-ba ülnek csak azért hogy te bele spawnolhass..stb.Szóval az ilyen bunkó parasztok miatt tart itt a Magyar Internetes játékos társadalom megitélése . Talán a Bf találkozón szemébe mondanád a játékos emberkéknek hogy hülye láma vagy csak hangember vagy , vagy csak egyszerûen ilyen bunkó parasztnak szültek ?
erdos
16-os pályán??? Fellebbezésnek helye nincs...<#nyes>

erdos
picit asszem elbeszélünk egymás mellett. A 42-ben pl elalon játszottunk egy ilyen meccset hogy nem lehet semmit lelõni a bázison, még a felszálló gépeket sem. Befoglaltuk az összes pontot az elején, visszalöktük õket a bázisra. Aztán egyszerre felszállt 3 vadász, a b17, m10 meg egy rahedli sherman és meg kellettt volna állítanunk õket. Szerinted? Mellesleg meg minél többen kempelnek a fõbázunkon annál lazább a gyûrû amin át kéne osonni egy másik ponthoz, szal értelmetlen megjátszani. De mindenki úgy játszik ahogy tetszik és ahogy eredményesnek tartja. CB-s meccs az CB-s meccs a publik meg publik.

"ergó valószinü a bugok kihasználása is (ami szerintem egy görény dolog) mindennapi dolog lesz meccseken."

A cb szabályzat szerint bármilyen bug kihasználása azonnali forfeit loss.
6.3

koschwarz
publicon az el nem foglalható bázisnál a basecampelés gyáva, tisztességtelen, undorító viselkedés, csak egy tehetségtelen szarházi kempel, mert nem tud a társaival együttmûködve játszani és csak a killre hajt, elrontja egy csomó ember játékát. nekem ez a véleményem. pont tegnap valami külföldin úgy felbaxta az agyam egy kis köcsög sniper, aki állandóan ezt csinálta, hogy direkt mindig a fõbázison maradtam és erre a majomra vadásztam. és nem unta meg! szerintem õ meg azon idegesítette magát, hogy nem tud kempelni. és abból látszik hogy milyen tehetségtelen volt és máshoz nem értett, hogy képes volt 3x-ra is ugyanoda bújni és ugyanazon az útvonalon jönni.

én a bombázást is csak akkor tartom elfogadhatónak, ha már csak a fõbázis maradt meg, általában ilyenkor már nem sok esély van megfordítani a meccset, úgyhogy jobb hamarabb túlesni a dolgon.

az hogy klánok közti meccseken milyen szabályokban állapodnak meg, az az õ dolguk, nyilván be fogják tartani.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Me0w
Attol meg hogy nem jatszottam klanos repelost 42`-ben attol meg tudom hogy mukodott a dolog. Azert, mert volt egy jatek 6 eve, amiben TI ezt szoktatok meg, nem azt jelenti, hogy mindenki igy szeretne jatszani bf2-ben is. Engem peldaul kurvara nem erdekel, ha az ellenfel osszeszedi magat es ugy tamad ki ujra a bazisarol, azert nem fogok ott allni a kapuban es varni oket, csakhogy tuti en nyerjem a fontos tetmeccset. Ha mar egyszer beszoritottuk oket, sikerul megegyszer ugyis, hameg nem, igy jartunk. De legalabb az arcom megvan utana is. En biztos nem jatszom olyan meccsen ahol a 'rep a tet'.

Together we'll fly someday...

Hatt
Tõletek multkor megkaptuk a répát:) Szeretnék fellebbezni, csunya dolog volt:)

Elastic An-usZ Boys

Hatt
A publik-nál egyet értek.

Elastic An-usZ Boys

erdos
persze ezek a tétmeccsekre vonatkoznak, a publikon én sem értékelem a bc-t.

erdos
Nincs is ezzel probléma, ha ezek a szabályok lellenek a korrekt játékhoz dc-ben akkor ezek kellenek. node:
A bf2 ben semmilyen olyan durva eszköz nem áll rendelkezésre ami miatt ilyen szabályokat kellene egy cb-s meccsen hozni. Ha valaki erre elpazarolja az artyját holott lehet máshol sokkal nagyobb rá a szükség az megérdemli.
A másik meg az ha halvány lila fingja nincs hogyan zajlik egy 42-es vagy egy vietnamos meccs akkor ne minõsítse már azt. Nemegyszer berépeltek úgy hogy azt sem tudtuk merre vagyunk arccal, nem is tudtunk támadást szervezni, de nem szóltunk érte mert mi is ezt tettük volna ha mi lettünk volna ilyen helyzetben. A kemp meg abszolút nem volt divat mert értelmetlen volt. Seperc szétszedtek mivel a pont nem volt befoglalható, meg nem is volt miért odakommandózni.

TS Zolly
Sokáig rosszul tudtam, de ha utánna mész, és a fõbéznél lelövöd, az nem BC. Addig véd a fõbéz, mig kinem jöttél onnan. Vissza mész javítani, megölhetõ vagy.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Ezeket a szabályokat nem Meow Leveskocka és én hoztuk. Igy alakult ki a tisztességes küzdelem miatt. Szabályokat elfogadtuk, beleszoktunk, és ehez tartjuk magunkat. Voltak szerverek, köztünk a mienk is ilyen volt, ha publik szerverként ment, akkor az ellenség magátol meghalt a fõbézünkön. Esetleg az a10 megúszta a berepülést ha ügyes volt a pilota. Fõbéz körüli halálos részt, halál sugárnak hívtuk. Elösször az angol Brovo2zerO klán szerverén látunk ilyent. BF2-ben is van ranked szerverük, ahol a jó bevált DC-s hagyományokat vitték tovább. BC=kick.

Volt atombomba, bár nemis igen bomba hanem egy teher autó volt, ha szétrobbant, elég nagy sugaru körbe mindent letarolt, utánna hosszú percekig sugárzás miatt nem volt ildomos arra járni. PL, el a láma map hágónál volt a teher auto, ha felrobbant, az északi zászló légvédelmi ütegnél sugárzástól lehetett meghalni. Igaz ezek moddolt mappok voltak. :D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

erdos
"'beletaposlakafoldbeakurvaanyadat' tipusu klanoknak ezt nehez aterezni."
Igazán komoly szakértõje vagy a 42-nek, erre egybõl rá lehet jönni. Természetesen hamár tietek az összes zászló akkor hagyni kell hogy minden földi jármû összeálljon, a repcsik felszálljanak és egy kiváló összehangolt ellentámadást vezessenek ellenetek, amit, mivel több pontot kell már védenetek, esély sincs megállítani. A dc persze más szabályrendszert kíván de minek kellett telerakni csomó csodaketyerével amire ha nem figyelsz oda még a szerverrõl is kilõ? Az 1.1-es peccsben már atombomba is lett volna tuti. Aki elõbb odaér a piros gombhoz... win

Pharolas
Ehhez az egész Basecampes dologhoz csak annyit, hogy egyesek azt is az ellen bázisának lerohanásaként veszik, hogyha egy kiadós helicsata után az ellenfél úgy dönt, hogy kivonja magát a küzdelembõl, és elindul a bázisa felé javítani. Persze ilyenkor simán kiszedem, miközben próbálna javulódni.

Ekkor van a no comment állapot.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

dronkZero
Na pont ezért kell mindenféle elvadult háziszabályzat nélkül játszani. Hogy ne ezen mennyen folyton a rinyálás, hogy "DEMÁRPEDIGTEkilõttélafõbézrõl, és én erre csak visszalõttem!", meg hasonlók.
Eléggé kicsinyes faszságnak tartom, hogy megóvtok egy meccset egy olyan dolog miatt, ami a nyert körötök utolsó fél percében történt, és az égvilágon semmin nem változtatott. Nem csodálom, hogy a svédek csak röhögtek rajtatok.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mNzJean
ajaj de szivessen elmennék<#pias>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Rusid
Frankón jó a banner csak kellene egy link is ami a jelentkezésre mutat, de lehet hogy csak én nem találom.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Benne vagyok a bannerbe !!!!!!!!!!! :)

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

joebacsi
pff jah...undorító, mikor a klánosok egy oldalra állnak...
ezzel csak magadat minõsíted....

;)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

És megnyertük 18-0-ra!!!!

Me0w
Az arcom mogul semmi nem hianyzik, max a tolerancia :P

Together we'll fly someday...

alberto 15
jólett<#eljen><#eljen>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

joebacsi
még mielõtt valaki belekötne, a 300 kbyteos banner letöltési ideje a legtirpákabb dsl-el (512), 5 másodperc sincs :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hatt
De ott vagy a toppon, bizony nekünk nehéz felfogni. Eme mondatod azt sugalja hogy az arcod mögûl hiányzik az ész... Gondolkozz el azon mit miért írok és próbáld összeírni a lehetõségeket, ha nem megy próbáld újra és ne add fel. Talán egyszer rájössz mit miért írok.

Elastic An-usZ Boys

gergod
nincs mit

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Köszönöm, ez bevált! :-)

a balettpatkány

Csirke4
Van már demo?<#banplz><#idiota>
0Fritz0
Flém? :)

(very bátor késelés)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gergod
A my documnets könyvtáradban át kell írni a video.con fileba a felbontást és a képfrissítés gyakoriságát, a monitorodhoz igazítva.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

TS Zolly
Klántali után lebrunyálod. garantált páncél vékonyodás.

badsec
Fant van a FAQ! Olvasd el!!!<#hehe>

Horda Maki!:D

Tulajdonképpen "van"! Egy tankgyilkoló szerkezet, csak nam látszik!

Átöleled a tankot és összeroppantod?<#hehe>

leveskocka
ket kriszunk van:)
schrank
nekem és jópár embernek a peccsóta az egész pálya eltûnik csak horizont van bármerre nézek help only restart <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

badsec
Tulajdonképpen "van"! Egy tankgyilkoló szerkezet, csak nam látszik! Ismét szeretném megköszönni az EA Gamesnek az újabb peccset, mellyel sokat javítottak?! a játékon! Patch Forever! Mint a képen is látszik, sokáig már nem maradtam életben, mert az emlegetett APC "meglátogatott" a szomszédos bázisról! Respawn után "visszakaptam" a fegyvert is és bosszút álltam!<#vigyor3>

Horda Maki!:D

schrank
majd estefele a játék után válaszolnak a TFT-s burzsujok hogy fagyna beléjük a folyadékkristáj a mocskos újgazdagokba <#nyes>

schrank
mééé van genfi map a gammában ??? akkormeg szabad <#hehe>
az nem én vagyok nem látod a konzolon a szöveget badsector-os a gógyid<#wilting>

Sziasztok!
Most cseréltem le a monitoromat egy samsung 930bf-re és nem megy a battlefield!
Tudtok segíteni? Próbáltam a frissítési gyakoriságon állítani, de csak 60hz-rõl 75hz-re lehetett állítani és úgy sem megy. A játég indítása után elõször fekete képernyõ, majd kilép és visszadob az asztalra. :-(

a balettpatkány