Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ki nem állnék egy olyan klán ellen CBn, aki utána ezért rinyál, meg óv. Kicsit gyerekesnek tartom a "benn voltam a házban, ott nem éééééér" hozzáállást, pláne, hogy semmi nem indokolja(DCvel ellentétben).
Egyébként waron extrém bénának kell lennie egy csapatnak, hogy ha az elfoglalhatatlan bázisra szorul vissza. Azokon a pályákon, amikor csak az egyik oldalnak elfoglalhatatlan a fõbéze, ott általában az a könnyebb oldal(Sharqi-MEC, Karkand-USA, Dragon Valley(32)-USA, stb.)
Sebaj, majd legfeljebb olyan pályán játszunk ellenetek, ahol minden pont foglalható... :]
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ja nemsokára jövök én is magyar rankedra és keresem az ide irogató embereket, csak még elõtte sokat kell külföldin pointfarmolnom, bc-znem, tk-znom, swapolókat hátbalõnöm hogy javuljon a k/d arányom. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Igazad van nem szeretnék én is lesüllyedni egyesek szintjére tehát inkabb Privatba küldöm ha valakivel bajom van vagy valakirõl ilyet hallok bár elkerülöm nagyivben a magyar szerverket az ilyenek miatt.Ezt is külföldin , de magyartól hallottam , hogy a morál ilyenek miatt olyan amilyen.
Szeretnék magyar szerveren jó közösségben játszani mert mi egy közösség vagyunk akik összejönnek pár órára kikapcsolodni , barátkozni , errõl kéne szólni az egésznek, szerintem...!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
tegnap Magyaron voltam ott sem kaptam meg..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
hallottam mekkora egy szarláma bunkó paraszt vagy , le hülye lámázod a squad társaidat ha nem ugy történik minden ahogy te elképzeled , felrobbantod a repülõt ha ülnek benne hogy te vezesd , szó nélkül Tk-zol ha kell , ki akarod rugatni a társaidat ha a BH-ba ülnek csak azért hogy te bele spawnolhass..stb.Szóval az ilyen bunkó parasztok miatt tart itt a Magyar Internetes játékos társadalom megitélése . Talán a Bf találkozón szemébe mondanád a játékos emberkéknek hogy hülye láma vagy csak hangember vagy , vagy csak egyszerûen ilyen bunkó parasztnak szültek ?
A cb szabályzat szerint bármilyen bug kihasználása azonnali forfeit loss.
6.3
én a bombázást is csak akkor tartom elfogadhatónak, ha már csak a fõbázis maradt meg, általában ilyenkor már nem sok esély van megfordítani a meccset, úgyhogy jobb hamarabb túlesni a dolgon.
az hogy klánok közti meccseken milyen szabályokban állapodnak meg, az az õ dolguk, nyilván be fogják tartani.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
Elastic An-usZ Boys
A bf2 ben semmilyen olyan durva eszköz nem áll rendelkezésre ami miatt ilyen szabályokat kellene egy cb-s meccsen hozni. Ha valaki erre elpazarolja az artyját holott lehet máshol sokkal nagyobb rá a szükség az megérdemli.
A másik meg az ha halvány lila fingja nincs hogyan zajlik egy 42-es vagy egy vietnamos meccs akkor ne minõsítse már azt. Nemegyszer berépeltek úgy hogy azt sem tudtuk merre vagyunk arccal, nem is tudtunk támadást szervezni, de nem szóltunk érte mert mi is ezt tettük volna ha mi lettünk volna ilyen helyzetben. A kemp meg abszolút nem volt divat mert értelmetlen volt. Seperc szétszedtek mivel a pont nem volt befoglalható, meg nem is volt miért odakommandózni.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Volt atombomba, bár nemis igen bomba hanem egy teher autó volt, ha szétrobbant, elég nagy sugaru körbe mindent letarolt, utánna hosszú percekig sugárzás miatt nem volt ildomos arra járni. PL, el a láma map hágónál volt a teher auto, ha felrobbant, az északi zászló légvédelmi ütegnél sugárzástól lehetett meghalni. Igaz ezek moddolt mappok voltak. :D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Igazán komoly szakértõje vagy a 42-nek, erre egybõl rá lehet jönni. Természetesen hamár tietek az összes zászló akkor hagyni kell hogy minden földi jármû összeálljon, a repcsik felszálljanak és egy kiváló összehangolt ellentámadást vezessenek ellenetek, amit, mivel több pontot kell már védenetek, esély sincs megállítani. A dc persze más szabályrendszert kíván de minek kellett telerakni csomó csodaketyerével amire ha nem figyelsz oda még a szerverrõl is kilõ? Az 1.1-es peccsben már atombomba is lett volna tuti. Aki elõbb odaér a piros gombhoz... win
Ekkor van a no comment állapot.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Eléggé kicsinyes faszságnak tartom, hogy megóvtok egy meccset egy olyan dolog miatt, ami a nyert körötök utolsó fél percében történt, és az égvilágon semmin nem változtatott. Nem csodálom, hogy a svédek csak röhögtek rajtatok.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
ezzel csak magadat minõsíted....
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
És megnyertük 18-0-ra!!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elastic An-usZ Boys
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
a balettpatkány
(very bátor késelés)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Átöleled a tankot és összeroppantod?<#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Horda Maki!:D
az nem én vagyok nem látod a konzolon a szöveget badsector-os a gógyid<#wilting>#wilting>
Most cseréltem le a monitoromat egy samsung 930bf-re és nem megy a battlefield!
Tudtok segíteni? Próbáltam a frissítési gyakoriságon állítani, de csak 60hz-rõl 75hz-re lehetett állítani és úgy sem megy. A játég indítása után elõször fekete képernyõ, majd kilép és visszadob az asztalra. :-(
a balettpatkány