Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
akkor minek bombázol oda ahol van csapatattárs is?

A halál csupán a kezdet...

alberto 15
és ezért van annyi teamkill, mert ha bombázok, bejön pár teamkill is egy körben

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Rusid
Az egy dolog hogy benne van, de hogy bizonyítod be?
Pl. annó vietnamba nem egyszer buktunk meccset ezért, de soha nem óvtunk emiatt, egyrészt magunkat égettük volna miatta másrészt be se tudjuk bizonyítani.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

alberto 15
képzeld én nem szoktam ilyeneket csinálni 😉
bh-zni nem szoktam, repülõzni azt szoktam de csak bombázóval, és nem tékázok érte, lámázni szoktam, ha én vagyok a squad leader és nem csinálják amit mondok.

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Ejj hát a sötét oldal elhomályositotta az egérkurzoromat... ez a 44394-esre ment.

Hát igen bevallom õszintén a fülem zöld, a szemem sárga, és igazi nevem Yoda mester... de bár nem játszom 900 éve de azért láttam már ezt azt 😄

O, en ezt epuletekkel tudom nagyszeruen. Az utolso szal kozepen kiallo deszkat is meg tudom talalni. Persze ejtoernyo balra el, en meg szabadesesben erkezem a talajra. Placccs!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fenrir
olayn is van hogy éppen jól megy a játék amikor ostoba módon halsz meg: pl leugrasz a dombtetõn, ejtõernyõ kinyit, domb közepe megérint, ejtõernyõ bezár és a domb alján meghalsz 😊

Running
Engem Murphy mindig elkísér ha játszom mert:
1. éppen 2 golyó van a stukiba ha elém kerül valaki
2. feltámasztanak mikor nekem a mennyben jobb lenne
3. sebesült vagyok épp nincs sehol medic, ha van akkor kergetni kell
4. nincs lõszer support sehol, csak rambózás, mikor van lõszer hárman dobálják rád fejvesztve, mintha olvasnának az arcodról, hogy neked bizony kellenek a csomagok
5. vigyorral rohansz a tankhoz, vagy bármihez, végre sikerül megkaparintani, mikor valaki beszáll elõtted, ezt szorozd be 6x
6. újszülöttként meghalsz, keresel más pontot, ott is, végigszületed az egész térképet, majd mikor végre elindulhatsz a csatába egy sniper lelõ
7. a frissen megszerzett tankkal nem jutsz ki a bázisodról, mert a saját enginner körbeaknázta a kijáratot
8. épp kezdesz belejönni az öldöklésbe, mikor: anyád üvölt hogy kaja, el kell menned hugyozni, fázol és be kell csukni az ablakot, levizel a kutyád, nyomják a csengõt, a mobilodat 20 percig csöngetik, akad a játék, szarakodik a net, kifagy, lagol, egyéb...
9. már épp felhúznád a zászlót mikor mégse (lelõnek)
10. már épp a 2. tárat üríted az ellenbe aki a dinnyemagotköpködõ fegyverével agyonló 2 lövére
11. mindenfelé körbekémlelsz, csak az elõtted lévõ ellent nem látod
12. egyszerûen nem tûnik fel, hogy az ellenfél ül a jármûbe és nem tudsz beszállni, persze azonnal le is lõ
13. két lépés után aknát találsz
14. csapattársaid carmageddont játszanak a pályán
15. valaki pontfarmolásra szemel ki
16. izzadva rohansz áthúzni egy zászlót mert csapatodnak nincs több, mikor a gép belagol és leesel egy szikláról
17. neked van a legjobb eredményed érmet, jutalmat kapnál mikor kifagy a játék, vagy elveszíti a kapcsolatot a szerverrel
18. a segítõkész parancsnok lebombáz a teljes squadoddal együtt, úgyse kap tk-t
19. próbálod elõvenni régelfeledett nyelvtudásod hogy leírd mi a fenét akarsz mikor lelõnek, átmennek a fejeden stb..
20. épp a szerveradmint sikerül fikáznod, lelõnöd, nincs helye, nem tetszel neki ezért kirúg

stb...lusta vagyok többet írni.

Fenrir
mióta játszom a magyar rankedeken mindig megadta a megfelelõ pontokat és kitüntetéseket

Latod, nekem ilyen problemam nincs. Ritkan elek addig, hogy minden fegyverem kiuruljon. 😊 Az elsodleges kiurulesevel kapcsolatban is akkor szoktam tajekozodni, mikor elemszokken egy ellen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
ugye, frankie?

egyébként az engem is frusztrál, amikor vagy medic vagy supportos nincs 250 m-es körzetben, és egy csík van az életembõl vagy én is késsel rohangálok 😊tiszta rambo

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az enyem ironia, te atok! 😊

Crem
<#vigyor>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Frankie
olyan jó ezt a topicot olvasni 😊

mindig jobb hangulatom lesz tõle, thx all 😄

Running
bazz hányszor volt az hogy szétlõttek mert már bicskával rohangáltam és a medicek hûségesen mindig feltámasztottak, a végén már sikoltozva késsel a kezembe rohantam a támadósor elején hogy begyûjthessem az összes golyót és meghalhassak. 😊

Anti-tank: hogyan ne találj el semmit, valamint a rocketjump elõnyei. 😊

Me0w
Remek meglatas! Igen, minden medicnel van egy AMMO-O-MATIC, ami megmondja latasra hogy neked mar nincs loszered.

Together we'll fly someday...

badsec
Te meg csak akkor szólj hozzám, ha kérdeztelek! Addig is...<#mf3>

Horda Maki!:D

Running
12.Eredményesség: Egyetlen nagyon fontos szabály van. ha sikerült felcsatlakozni a szerverre és megjelentél, akkor gyorba hagyd ott a géped és csinálj valami tök mást. Persze sokáig, nem 1-2 percig. Lehetõség szerint a kör végéig húzd ki és akkor max 1 halálod lesz, viszont nem okoztál túl sok bajt ezért megérdemled a 0-ás pontkiosztás.:

gergod
medichez hozzátenném, hogy azt mindenképpen élessze újra, akinek már egy gramm lõszere sincs. De még a pisztolyában sem.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Running
Ingyen oktatok, mivel nekem az a fontos hogy minél okosabbak és tehetségesebbek legyetek. Amit elfogadok az max annyi, hogy ha tudtok gyertek versenyezni. 😊

koschwarz
running!

speciális, ez egyes kasztokhoz szükséges tudnivalók:

medic: élesztés kizárólag ellenséges tûz alatt, azaz ki tudja legalább 1 percig elhúzni a halott spawnolási idejét?

assault: hogyan robbantsd fel gránátvetõvel magadat is, mikor szembetalálkozol a sikátorban az ellennel (ilyet én is csinálok néha, lol).

antitank: hogyan lehet szembõl kilõni egy tankot?

supportos: hogyan lehet kilõni egy tárat szép hosszú sorozatokkal úgy, hogy nincs egy találatod se?

engeneer: hogyan rakjuk körbe a saját, még üres jármûvünket, hogy ne lehessen a bázisról kijönni?

specop: hogyan rohanj oda az ellenfélhez, helyezz el rajta egy c4-et, majd fuss el és robbants úgy, hogy élve megúszd, és magadat se repítsd az égbe?

😊

12.Eredményesség (join után kávézás a kör végéig)
Erre jelentkeznék,ha kávé helyett sörözni is lehet <#hehe><#hehe>

Holdpro
3-4 napja 1 pontot nem adott hozzá pedig minden nap órákat játszom máshol mindig

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

FCH kari
ok. mi pézzé okitassz.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Running
Ez nem jó a másikat akarjuk!!!!!!

Running
Én vállalok bf2-bõl oktatást. Tantárgyak amiket oktatok:
1.Basecamp,
2.fõbázisok bombázása,
3.spawnolók hátbalövése -szúrása,
4.Tk-k,
5.Káromkodás,
6.aknába, c4-be futás, (aknák helyes elhelyezése)
7.önfelett rohangálás
8.Belerohanás (saját artyba, csapattárs fegyvertüzébe)
9.Álldogálás (céltalanul, esetleg várni vmire)
10.Helizés (sipolásra kiugrálás)
11.Pontfarmolás (a teljesség igénye nélkül)
12.Eredményesség (join után kávézás a kör végéig)
13.Commanderség (mindig elsõ a csatatéren mentalitás, supply pálya szélére...)
14...egyenlõre ennyi. 😊

0Fritz0
Most egy kis újítás: 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gergod
nem...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

koschwarz
Anyád!

ezt vegye magára aki akarja 😊

FCH kari
elnézést.álltalánoságban irtam az anyázást. Lennél te a mesterem?szivesen tanulok.

Ize... Ironia?

gergod
Lett volna elég más célpont nem muszály ám bc-zni.

Mibõl gondolod, hogy anyázok a kemperekre, ha épp az ellenkezõjét írom? Mutass screenshotot vagy ilyesmi. Javaslom még gyakorolni a kempbõl való kitörést, mert még soha nem volt olyan könnyû, mint a bf2-ben.

Flash Gordon, te muveletlen! 😊

FCH kari
gulf of oman!kinai oldalon voltam.a meglevö 2 zászlonkat eszeágában sem volt foglalni az ellennek mindenki jött a föbázisra,kifutopálya végére beálltak tankal,2 amcsi repülö és a heli folyamatosan kempelte a repteret,mikor már birt akkor beszállt a commanderük is,tudom miért nem spawnoltunk a másik zászloknál,de ez szerintem nem jo kifogás.mi si szerettünk volna felszállni a gépekkel stb.

Csak nem bombazhatja a homokduneket a terkep szelen. 😊 Az anyahajo szep nagy, jol lathato, szoktak is ott taborozni nepek, akiknek a lebombazasa kulon orom forrasa. Mit repkedjen fel, s ala celpontok utan kutatva?

Na jöhet asszem a flesgordon kép <#hehe>

Jah,én is szeretem ezeket a köcsögöket...Ha õt kempelik akkor be nem áll a pofája,hogy no basecamp,de õ meg szemrebbenés nélkül kempel <#mf3><#mf3><#boxer><#boxer>

FCH kari
huuu.de kemény csáko vagy,de forditott helyzetben "jo lenne leszállnátok az anyahajorol,takarodjatok innen kurva anyád stb"de rohadt nehéz beszoritott ellenfelet,páncélossal,repülö,helivel artival irtani.

gergod
de csak ha én csinálom <#vigyor5>

0Fritz0
Jó is az. <#vigyor3>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gergod
Én azt figyeltem meg, hogy csak az ellen anyahajóját tudja bombázni.

Running
Mivel mivel...hát bilincsel! 😊

Te majd akkor köszöngess az AE-nak ha eredetid lesz,addig meg örülj,hogy játszhatsz.....

<#bdead><#bdead><#bdead>

Tiszteletem

Erm? És mégis mivel? 😊))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Nah, bézrép téma megint. Én csak azt nem értem, miért kell olyan szabályokat hozni, amit a szerver amúgy sem tud betartani. Ez nem ér, meg az nem ér. Utoljára a napköziben hallottam ilyet, mikor fociztunk. Publikon sem látom értelmét az ilyen megszorításoknak, de az admin óhajait tiszteletben tartom. Így nem megyek olyan szerverre, ahol sokat nyafognak a szabályzatban a különbözõ répák ellen. Ez egy háborús játék, nem kérek és nem adok kegyelmet.

Fenrir
kicsit lassan frissít a bfhq miután lejöttél a szerverrõl, olyan 1 óra elmúltával nézd meg újra, akkor már tuti jó lesz