Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Pl. annó vietnamba nem egyszer buktunk meccset ezért, de soha nem óvtunk emiatt, egyrészt magunkat égettük volna miatta másrészt be se tudjuk bizonyítani.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
bh-zni nem szoktam, repülõzni azt szoktam de csak bombázóval, és nem tékázok érte, lámázni szoktam, ha én vagyok a squad leader és nem csinálják amit mondok.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A halál csupán a kezdet...
1. éppen 2 golyó van a stukiba ha elém kerül valaki
2. feltámasztanak mikor nekem a mennyben jobb lenne
3. sebesült vagyok épp nincs sehol medic, ha van akkor kergetni kell
4. nincs lõszer support sehol, csak rambózás, mikor van lõszer hárman dobálják rád fejvesztve, mintha olvasnának az arcodról, hogy neked bizony kellenek a csomagok
5. vigyorral rohansz a tankhoz, vagy bármihez, végre sikerül megkaparintani, mikor valaki beszáll elõtted, ezt szorozd be 6x
6. újszülöttként meghalsz, keresel más pontot, ott is, végigszületed az egész térképet, majd mikor végre elindulhatsz a csatába egy sniper lelõ
7. a frissen megszerzett tankkal nem jutsz ki a bázisodról, mert a saját enginner körbeaknázta a kijáratot
8. épp kezdesz belejönni az öldöklésbe, mikor: anyád üvölt hogy kaja, el kell menned hugyozni, fázol és be kell csukni az ablakot, levizel a kutyád, nyomják a csengõt, a mobilodat 20 percig csöngetik, akad a játék, szarakodik a net, kifagy, lagol, egyéb...
9. már épp felhúznád a zászlót mikor mégse (lelõnek)
10. már épp a 2. tárat üríted az ellenbe aki a dinnyemagotköpködõ fegyverével agyonló 2 lövére
11. mindenfelé körbekémlelsz, csak az elõtted lévõ ellent nem látod
12. egyszerûen nem tûnik fel, hogy az ellenfél ül a jármûbe és nem tudsz beszállni, persze azonnal le is lõ
13. két lépés után aknát találsz
14. csapattársaid carmageddont játszanak a pályán
15. valaki pontfarmolásra szemel ki
16. izzadva rohansz áthúzni egy zászlót mert csapatodnak nincs több, mikor a gép belagol és leesel egy szikláról
17. neked van a legjobb eredményed érmet, jutalmat kapnál mikor kifagy a játék, vagy elveszíti a kapcsolatot a szerverrel
18. a segítõkész parancsnok lebombáz a teljes squadoddal együtt, úgyse kap tk-t
19. próbálod elõvenni régelfeledett nyelvtudásod hogy leírd mi a fenét akarsz mikor lelõnek, átmennek a fejeden stb..
20. épp a szerveradmint sikerül fikáznod, lelõnöd, nincs helye, nem tetszel neki ezért kirúg
stb...lusta vagyok többet írni.
A halál csupán a kezdet...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
egyébként az engem is frusztrál, amikor vagy medic vagy supportos nincs 250 m-es körzetben, és egy csík van az életembõl vagy én is késsel rohangálok 😊tiszta rambo
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Anti-tank: hogyan ne találj el semmit, valamint a rocketjump elõnyei. 😊
Together we'll fly someday...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
speciális, ez egyes kasztokhoz szükséges tudnivalók:
medic: élesztés kizárólag ellenséges tûz alatt, azaz ki tudja legalább 1 percig elhúzni a halott spawnolási idejét?
assault: hogyan robbantsd fel gránátvetõvel magadat is, mikor szembetalálkozol a sikátorban az ellennel (ilyet én is csinálok néha, lol).
antitank: hogyan lehet szembõl kilõni egy tankot?
supportos: hogyan lehet kilõni egy tárat szép hosszú sorozatokkal úgy, hogy nincs egy találatod se?
engeneer: hogyan rakjuk körbe a saját, még üres jármûvünket, hogy ne lehessen a bázisról kijönni?
specop: hogyan rohanj oda az ellenfélhez, helyezz el rajta egy c4-et, majd fuss el és robbants úgy, hogy élve megúszd, és magadat se repítsd az égbe?
😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Erre jelentkeznék,ha kávé helyett sörözni is lehet <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
1.Basecamp,
2.fõbázisok bombázása,
3.spawnolók hátbalövése -szúrása,
4.Tk-k,
5.Káromkodás,
6.aknába, c4-be futás, (aknák helyes elhelyezése)
7.önfelett rohangálás
8.Belerohanás (saját artyba, csapattárs fegyvertüzébe)
9.Álldogálás (céltalanul, esetleg várni vmire)
10.Helizés (sipolásra kiugrálás)
11.Pontfarmolás (a teljesség igénye nélkül)
12.Eredményesség (join után kávézás a kör végéig)
13.Commanderség (mindig elsõ a csatatéren mentalitás, supply pálya szélére...)
14...egyenlõre ennyi. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic