Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen sírt és ez az unalmas.
Olvass vissza egy pár száz oldalt és majd te is rájössz,hogy ha minden nap kellene ilyeneket olvasnod akkor egy idõ után neked is tele lenne a tököd.

joebacsi
jókis flémszíttó hozzászólás, erõs sarkítással...muszáj volt?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
verzoo "kicsit" túlreagálta...van ilyen...ettõl még nemkell általánosítani

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PAtr0n
NAGYBARÁTOM
Te most az ellenkezõjét allítod az általad írt dolgoknak.
Nem valakire köpködsz, hanem magába a fórumba!
Sírt itt valaki? <#nemtudom>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

KISBARÁTOM
Nem azzal van a gond.hogy nincs eredetid csak a sírás már egy kicsit uncsi.
És nem köpködtem senkire csak én is elmondtam a véleményem ha szabad...

"Kedvenc ellenfeled :seggbekúr!😄DDDDDDDDDDDDD"

😊)))))))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

PAtr0n
OFF
Bocs mindenkinek, hogy ezzel foglalom itt a helyet, de muszály leírnom:
Az ilyenek mint te minek köpköditek tele a fórumot? <#ejnye1>Erre senkinek sincs szüksége. Mi azért írunk ide, mert szeretünk játszani, ill megosztani egymással a játékélményeinket. Arról, hogy valakinek nincs eredeti játéka (nekem sincs), nem tehet, nem mindenki kulák úgy mint te. <#duhos2>
Amúgy a nick-ed tükrözi az értelmiségi szintedet. <#nyes>
ON

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Ez tetszik 😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Én meg azért nem indultam el a repülõvel, amikor Alberto-ék lebombáztak, mert oda beálltak kocsival a pályára és én meg nem tudtam menni miattuk, nehogy elüssem õket.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Crem
Vannak ilyen furmányos nevû srácok betükbõl számokból van kirakva a nevük. kb ilyenek: Penis king, fuck anal,pink gay stb... Na most ha egy ilyen nevû kerûl Schrank helyére akkor törlöm a profilom!😊
Marha jól mutatna, hogy Kedvenc ellenfeled :seggbekúr!😄DDDDDDDDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

0Fritz0
Ott a pont. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
degecc 😄D

Crem
😊

Egyik nap volt egy szerencsétlen gyerek akit minden lövésnél megtaláltam. 13. halálánál leraktam a gépet és átadtam másnak. Csináltam kávét, szendvicset, mert féltem, hogy lelövöm megint és lekerûl a neved!😄DDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
hát igen, a hõcsapda miatt bf2ben 2 azonos képességû pilóta 2 hasonló géppel évekig kergetheti egymást...igazából az a legfõbb baj, hogy ezeket a rakétákat nem ilyen közeli fordulóharcokra találták ki, de ugye bfben elég szûkös a hely repcsiknek, másrészt csak viszonylag közel fogja be a rakéta a célt...
még 42ben jó volt amíg a lassú gépek csak géppuskával puffogtatták egymást, de modern gépekre átültetve bfben talán a legjobb a dc irányítatlan rakétáinak a használata...ott legalább oda megy a cucc ahova én szeretném 😊

Ellövés után (kis szögben) azonnal ráált a legközelebbi célpontra (csak jármûre de ellenre és sajátra is), figyelni kellet mert ha roszkor lõtt az ember akkor a rakéta sajátra ment vagy a másik gép lefordult róla,nehezebb volt lõni vele viszont nehezebb is volt kivédeni mert nem volt ez a tökhülye sípolás mint most hogy már akkor tud a pilóta a rakétáról amikor azt még ki se lõtték :/

alberto 15
más játékát elrontja? lehet a tiédet igen de másét nem, mert folyton gyilkoltatok minket, ebbõl elegem lett és belétekszáltam c4-es helivel, mert megérdemeltétek.
és basecampeltetek ezerrel a pontokért 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

joebacsi
na azt én nemismerem...

joebacsi
tudom, ezmár ki lett vesézve egyszer 😊
bfet sose azért szerettük, mert sok köze lenne a valósághoz 😊

FCH kari
na napok ota nemjátszom,erötveszek magamon egy kicsat majd ma,szépen kezdtem:beültem repcsibe jött ez ellenség bombázoja,közben felszállt a mi csapatszállito helink,befogta a rakéta az ellent,elengedtem 2 raketát természetesen a dugig megpakolt helinket szedtem le.bocsi mindenkitöl😞

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Eddig a legjobb követõrakéta amit játékban láttam a BFV-ben volt, eleinte sokat tékázott vele mindenki de a végére már jól ment

joebacsi
ovoda...

Az meg már egy teljesen más kérdés hogy a hõforrások mióta zavarják be a radart, mert lockolás elvileg azoknál a rakétáknál van bár tök mindegy én rég belezavarodtam 😄

schrank
a 14-es fasságodról nem is beszélve te szemét<#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
nem fék, még valamelyik korai verzió bemutatójában volt...gondolom ott még az olajfáklya nem számított hõpontnak 😊

Ez még a demo elõtti videóban volt, sztem erõsen fék mert a repcsi lockolását be kellett volna zavarnia az olajfáklyának

Csirke4
nekem is volt ilyen a demóban. Nem nagy szám 😊
quack

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Holdpro
Nem az nem baj ha kifogy az ammo, de nekik asszem csak csapatszállítójuk van..
Arra élvezett hogy más játékát elrontsa, és ezt sokan aláírják

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Na az ilyen hülyeségekbõl van itt flame mindig újra meg újra...
Tiltsd ám meg neki, hogyha kifogyott az ammoja, kamikazezzon. Meg azt is, hogy basecampeljen.
Meg egyátalán, tiltsatok meg mindent, amivel titeket ki tudnak nyírni, mert az szar dolog, várni kell a respawnra.
badsec
Én is azt hittem hogy nyilvános fórum! Csak az a baj, hogy csak pár ember magán fóruma, akik "felsõbbrendõnek" hiszik magukat(mint pl. TE is)! Azzal indítanak, hogy rajtuk kívül mindenki "láma", mert kérdezni vagy írni mert az Õ fórumukba! Akkor most figyelj ide Te is egy kicsit! Ha nem érdekel, mit írok akkor 1. minek olvasod el?! 2. minek válaszolsz rá?! És amúgy meg egyáltalán nem szídtam az EA-t, csak "viccesen" megjegyeztem, hogy az újabb javítással van ami rosszabb lett! Amit amúgy más is leírt már elöttem. Meg ki vagy Te az EA-nek hogy ennyire véded?! Valami reklámembere vagy ilyesmi? Neked is jobban megy ha több eladott játékuk van? Talán nem ártana belegondolnod, hogy nem mindenki teheti meg hogy 12,000ftot kiadjon egy játékra! Gondolom, neked mindent szoftvered legális és éppen ezért Te nyugodtam szídhatod pl. a Microsoftot! Úgyhogy jobb ha Te fogod be a pofád! Nem tûröm el senkitõl, hogy így beszéljen velem(sem a fórumon, sem a hétköznapokon)! Igazad van, ez nem egy magánfórum. Nem is gyakran írtam ide! Ha valakinek segítettem - és bármilyen hihetetlen ez számodra sok ilyen volt - azoknak privátban írtam.
Aki tegnap este 9 óra körül fent volt a fórumon és látta schrank barátunk azon képét, melyet nekem címzett láthatja, miket kellet "elviselnem" csak azért, mert "nem húztam" meg magam egybõl ahogy a fórumba írtam. Aki látta, attól schrank nevében (mert Õ biztos nem tenné meg - na ezért is kapni fogok rendesen!)elnézést kérek, aki pedig nem látta az örüljön! Azt hittem hogy a fórumozás JÓ dolog, ahol ugyanazon érdeklõdési körhöz tartozó emberekkel lehet ÉRTELMESEN beszélgetni! De - tisztelet a kivételnek, mint pl. Running, akiben egy értelmes és nagyon jó humorú embert ismertem meg - a fórumozók egy része nem ilyen! Szerencsére Ti vagytok kevesebben! Ezúton közlöm - bár ez itt szerintem nem fogja megrengetni a fórum talaját - hogy többet nem írok ebbe a fórumba! Sõt, örökre elvettétek a kedvem a mindenfajta fórumozástól! Gondolom, ez nagyon meghat Titeket, de engem már nem érdekel! Már azelött utáltatok, mielött megismertetek volna! De az inkább legyen a Ti bajotok! A többieknek pedig köszönöm a privátban küldött válaszokat! Bye!

Horda Maki!:D

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
nézegesd inkább a bannert 😊

Holdpro
Ekkora seggfejet mint ez a HUN Alberto még nem viselt hátán a föld..
Heliztünk haverral és azon élvezkedett többszõr is hogy tud belénk szállni..
Ilyet farkánál kéne fellógatni.. Ja nem is, mert nincs neki, még kiskorú <#eplus2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Hatt
Kijavítanálak hogy ahoz nem kelle extrém bénának lenni, nézd csak a BBB elleni meccsünket😊

Elastic An-usZ Boys

Crem
Jobbat mondok!

Vigyél egy lövészt a bombázóval. Ez a vezérelt rakéta igen kemény.
Néha elnézem, hogy nem is talál, csak mellé érkezik és szintem mindent elpusztít...
Közben van idõd nézni a minimapot, hol nincs csapattárs és ott esetleg eldobhatod felesleges terhed!😄DDD Néha bejön. Clean Sweep-en dobtam egyszer így 9-et!😊

Ming the Merciless, Emperor of Mongo
Na ki a mûveletlen? 😄D

Ez nekem jobban tetszik, minek oltani a tüzet idõvel elalszik az magától és addig is van cirkusz a népnek 😊

KISFIAM
Azt hittem,hogy ez egy nyilvános fórum és nem badsec magánfóruma....
Esetleg nem tetszik amit írtam??
Mit rinyálsz,egy fillért nem adtál a játékért úgyhogy jobb ha befogod a pofád és játszol vele úgy ahogy van.
Nehogy már még te szídd az EA-t.Mire fel???????

joebacsi
itt szeretném hangsúlyozni, hogy a népszerûségnek ugye ára van 😊

alberto 15
pl gulf of omenen nagyn szar bombázni, ha minden bázisnál van csapattárs 😊
volt egy olyan, hogy csak egy embert volt az egyik bázisál ahol rohattsokan voltak. nyomtam egy bombasorozatot, aztán nézem hogy 4tk és 2 kill.
gondolom az az egy ember volt a squadleader és rá spawnoltak 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

koschwarz
LOLLER 😄

jó az aláírásod is, az is LOLLER, hogy lehet ilyet mondani, mégha bizonyos értelemben igaz is. OFF OFF

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

<#felkialtas> <#eljen> <#bdead>

-tRs-Landor

Sanko
nagyon fontos hogy jól legyen összehajtva az ejtõernyõ!
én mielõtt belépek egy szerverre 2x is ellenörzöm...

a mohának mindig a déli oldala fás

koschwarz
vasárnap volt egy olyan ostoba halálom, amikor nem volt zászlónk, én egy zászló közelében voltam egy épület tetején, talán vissza is foglalhattam volna, leugrottam, mp-ként 145x nxomtam meg a 9-es gombot, de csak nem nyílt ki az ernyõ. és elvileg elég magasról ugrottam. szóval nem én lettem a csapat megmentõje, viszont jót malmoztam, míg mindenki meghalt a csapatban 😊

valaki felvilágosíthatna engem is a repcsis-bombázással kapcsolatban, hogy kellene jól csinálni

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Egy ostoba kirakatbábu lettél baze! <#banplz>

-tRs-Landor

Running
Jön ma valaki autóversenyezni 19:00-kor az SG szerverre?

JohnnySmith
Inkább szerezzél nekem 5ért eredeti gamét vagy cd keyt Fenrir😄DDD Ez jó feleadat neked!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
ez attól is függ hogy mirõl akarod irányítani a légijármûveket...

mivel nekem nincs joy-om ezért maradt a billentyûzet+egér kombó amit azért egy kis gyakorlás után gyorsan meg lehet szokni

Vehicle Time Kills Deaths Ratio Road Kills G.R.

Helicopter 15:16:37 596 368 1.62 101 35,216

nem a legjobb stat de azért még bõven plusszos, bár mióta új egerem van már nem megy úgy a helizés mint régen 😞

A halál csupán a kezdet...

Ha bombakat dobal az ember, gyakorlatilag elkerulhetetlen nehany TK. Az mar pilotatol fugg, mennyire tudja leszoritani a szamukat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tud valaki "Helikopter vezetes/bombavetes hulyeknek" kezikonyvet a neten? Helikopterrel mar kepes vagyok nagyjabol az altalam kivalasztott egtaj fele repulni, de nehany gyakorlati jo tanacs talan segitene. A repulogepeket meg igazan konnyu vezetni, de a bomba celzas az nem igen megy. Single-ben probalgattam, es a legszebb talalatom harom jarmu volt egy sorozattal, ami olyan 8 teamkill-t jelentett. <#lama>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub