Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvass vissza egy pár száz oldalt és majd te is rájössz,hogy ha minden nap kellene ilyeneket olvasnod akkor egy idõ után neked is tele lenne a tököd.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Te most az ellenkezõjét allítod az általad írt dolgoknak.
Nem valakire köpködsz, hanem magába a fórumba!
Sírt itt valaki? <#nemtudom>#nemtudom>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Nem azzal van a gond.hogy nincs eredetid csak a sírás már egy kicsit uncsi.
És nem köpködtem senkire csak én is elmondtam a véleményem ha szabad...
😊)))))))
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Bocs mindenkinek, hogy ezzel foglalom itt a helyet, de muszály leírnom:
Az ilyenek mint te minek köpköditek tele a fórumot? <#ejnye1>#ejnye1>Erre senkinek sincs szüksége. Mi azért írunk ide, mert szeretünk játszani, ill megosztani egymással a játékélményeinket. Arról, hogy valakinek nincs eredeti játéka (nekem sincs), nem tehet, nem mindenki kulák úgy mint te. <#duhos2>#duhos2>
Amúgy a nick-ed tükrözi az értelmiségi szintedet. <#nyes>#nyes>
ON
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Marha jól mutatna, hogy Kedvenc ellenfeled :seggbekúr!😄DDDDDDDDDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egyik nap volt egy szerencsétlen gyerek akit minden lövésnél megtaláltam. 13. halálánál leraktam a gépet és átadtam másnak. Csináltam kávét, szendvicset, mert féltem, hogy lelövöm megint és lekerûl a neved!😄DDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
még 42ben jó volt amíg a lassú gépek csak géppuskával puffogtatták egymást, de modern gépekre átültetve bfben talán a legjobb a dc irányítatlan rakétáinak a használata...ott legalább oda megy a cucc ahova én szeretném 😊
és basecampeltetek ezerrel a pontokért 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
bfet sose azért szerettük, mert sok köze lenne a valósághoz 😊
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Arra élvezett hogy más játékát elrontsa, és ezt sokan aláírják
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Tiltsd ám meg neki, hogyha kifogyott az ammoja, kamikazezzon. Meg azt is, hogy basecampeljen.
Meg egyátalán, tiltsatok meg mindent, amivel titeket ki tudnak nyírni, mert az szar dolog, várni kell a respawnra.
Aki tegnap este 9 óra körül fent volt a fórumon és látta schrank barátunk azon képét, melyet nekem címzett láthatja, miket kellet "elviselnem" csak azért, mert "nem húztam" meg magam egybõl ahogy a fórumba írtam. Aki látta, attól schrank nevében (mert Õ biztos nem tenné meg - na ezért is kapni fogok rendesen!)elnézést kérek, aki pedig nem látta az örüljön! Azt hittem hogy a fórumozás JÓ dolog, ahol ugyanazon érdeklõdési körhöz tartozó emberekkel lehet ÉRTELMESEN beszélgetni! De - tisztelet a kivételnek, mint pl. Running, akiben egy értelmes és nagyon jó humorú embert ismertem meg - a fórumozók egy része nem ilyen! Szerencsére Ti vagytok kevesebben! Ezúton közlöm - bár ez itt szerintem nem fogja megrengetni a fórum talaját - hogy többet nem írok ebbe a fórumba! Sõt, örökre elvettétek a kedvem a mindenfajta fórumozástól! Gondolom, ez nagyon meghat Titeket, de engem már nem érdekel! Már azelött utáltatok, mielött megismertetek volna! De az inkább legyen a Ti bajotok! A többieknek pedig köszönöm a privátban küldött válaszokat! Bye!
Horda Maki!:D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Heliztünk haverral és azon élvezkedett többszõr is hogy tud belénk szállni..
Ilyet farkánál kéne fellógatni.. Ja nem is, mert nincs neki, még kiskorú <#eplus2>#eplus2>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Elastic An-usZ Boys
Vigyél egy lövészt a bombázóval. Ez a vezérelt rakéta igen kemény.
Néha elnézem, hogy nem is talál, csak mellé érkezik és szintem mindent elpusztít...
Közben van idõd nézni a minimapot, hol nincs csapattárs és ott esetleg eldobhatod felesleges terhed!😄DDD Néha bejön. Clean Sweep-en dobtam egyszer így 9-et!😊
Na ki a mûveletlen? 😄D

Azt hittem,hogy ez egy nyilvános fórum és nem badsec magánfóruma....
Esetleg nem tetszik amit írtam??
Mit rinyálsz,egy fillért nem adtál a játékért úgyhogy jobb ha befogod a pofád és játszol vele úgy ahogy van.
Nehogy már még te szídd az EA-t.Mire fel???????
volt egy olyan, hogy csak egy embert volt az egyik bázisál ahol rohattsokan voltak. nyomtam egy bombasorozatot, aztán nézem hogy 4tk és 2 kill.
gondolom az az egy ember volt a squadleader és rá spawnoltak 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
jó az aláírásod is, az is LOLLER, hogy lehet ilyet mondani, mégha bizonyos értelemben igaz is. OFF OFF
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-tRs-Landor
én mielõtt belépek egy szerverre 2x is ellenörzöm...
a mohának mindig a déli oldala fás
valaki felvilágosíthatna engem is a repcsis-bombázással kapcsolatban, hogy kellene jól csinálni
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
<#banplz>#banplz>-tRs-Landor
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
mivel nekem nincs joy-om ezért maradt a billentyûzet+egér kombó amit azért egy kis gyakorlás után gyorsan meg lehet szokni
Vehicle Time Kills Deaths Ratio Road Kills G.R.
Helicopter 15:16:37 596 368 1.62 101 35,216
nem a legjobb stat de azért még bõven plusszos, bár mióta új egerem van már nem megy úgy a helizés mint régen 😞
A halál csupán a kezdet...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub