Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
100% "messzirelátás" egy sniper csatában igencsak elõny lehet😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
khumbula
khumbula
khumbula
www.bf2sof.fw.hu/mambo/index.php
Kéne egy kis help!Feltettem a gamét és elöször kipróbáltam és ment.Aztán feltettem a 1.03-as patchet és elindítom a gamét és akkor csak fekete képernyõ van és ledobb a asztalra!!Fönt a faq-ot már elolvastam és azokat is megcsináltam ami oda le volt írva de így se lett jó sajna,már mindent próbáltam.A játékot egy oldalról töltöttem le de eredeti cd-kulcsal tettem föl.Szerintetek mit csináljak??Elõre is thx.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Bizonyára nálad sem ebbõl van a gond.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
azé kösz
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Okát nem tudom miért csinájja.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
meg single-ben a 64fõs modot...
"láttuk 😉"
mé mi történt?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Aki tegnap este 9 óra körül fent volt a fórumon és látta schrank barátunk azon képét, melyet nekem címzett láthatja, miket kellet "elviselnem" csak azért, mert "nem húztam" meg magam egybõl ahogy a fórumba írtam. Aki látta, attól schrank nevében (mert Õ biztos nem tenné meg - na ezért is kapni fogok rendesen!)elnézést kérek, aki pedig nem látta az örüljön! Azt hittem hogy a fórumozás JÓ dolog, ahol ugyanazon érdeklõdési körhöz tartozó emberekkel lehet ÉRTELMESEN beszélgetni! De - tisztelet a kivételnek, mint pl. Running, akiben egy értelmes és nagyon jó humorú embert ismertem meg - a fórumozók egy része nem ilyen! Szerencsére Ti vagytok kevesebben! Ezúton közlöm - bár ez itt szerintem nem fogja megrengetni a fórum talaját - hogy többet nem írok ebbe a fórumba! Sõt, örökre elvettétek a kedvem a mindenfajta fórumozástól! Gondolom, ez nagyon meghat Titeket, de engem már nem érdekel! Már azelött utáltatok, mielött megismertetek volna! De az inkább legyen a Ti bajotok! A többieknek pedig köszönöm a privátban küldött válaszokat! Bye!"
ha ez megnyugtat az EA egy nagy fos...
de szerencsére vannak olyan "bedolgozóik" mint a DICE vagy a CRITERION csapat<#hehe>#hehe>
nincsenek jó véleménnyel rólad egyesek
22. épp sikerül a kedvenc szervereden kedvenc csapatoddal játszani és megvagytok szupcsi hatan, amikor beszarik a mikrofonod...
23. épp sikerül hat kilóméter gyaloglás után az ellen közelében egy szuper sniper pozíciót elfoglalni, amikor kifogy az elem az egeredbõl két lövés után, mire kicseréled megkéselnek vagy lebombáznak
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Megmutattad, hogy nem vagy gumicsizma, ennek örülök. <#worship>#worship>
Joebacsi, arra értettem ezt:"Te most az ellenkezõjét allítod az általad írt dolgoknak. Nem valakire köpködsz, hanem magába a fórumba!", hogy
verzoo ezt irta eloszor:
"Mit rinyálsz,egy fillért nem adtál a játékért úgyhogy jobb ha befogod a pofád és játszol vele úgy ahogy van."
Másodszor meg ezt:
"Nem azzal van a gond.hogy nincs eredetid..."
Most akkor gondolja át mindenki mégegyszer, hogy értettem.
Amúgy meg szent a béke......<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
csak be kell szállni egy NOD tankba😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
hát én egy fiatal srácot ismerek aki Alberto talán...hangja alapján mondom
squadleader voltam spawnolt rám ....mert valahogy mindig fejbelõtték a sniperek...
aztán kiszedtem a daruból két snipert, utána már mehetett kedvére😊
kicsit sokat beszélt, de ilyen korban ez elnézhetõ
ha másról van szó akkor elnézést kérek tõle...
badsec:
"Tulajdonképpen "van"! Egy tankgyilkoló szerkezet, csak nam látszik! Ismét szeretném megköszönni az EA Gamesnek az újabb peccset, mellyel sokat javítottak?! a játékon! Patch Forever! Mint a képen is látszik, sokáig már nem maradtam életben, mert az emlegetett APC "meglátogatott" a szomszédos bázisról! Respawn után "visszakaptam" a fegyvert is és bosszút álltam!
Verzoo:
"Te majd akkor köszöngess az AE-nak ha eredetid lesz,addig meg örülj,hogy játszhatsz.....
aztán badsec kicsit bepöccent, és elindult a lavina 😊
Ma én meg csupa békét és szeretetet hozok az emberek közé...
szólítsatok csak Dzsó Atyának <#idiota>#idiota>
(ha valaki lekozsózik azt kiheréltetem ahhojjal! 😄)
pedig azt pont bf-re fejlesztették<#hehe>#hehe>
láttuk 😉
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem valakire köpködsz, hanem magába a fórumba!
he? ne is haragudj ennek nemsok értelme van, számolj egy kicsit mielõtt írsz valamit, htx 😊
Sírt itt valaki?
ház az "xy egy olyan nagy ilyenolyan" típusú hozzászólások elég uncsik...
Elnézést ha megbántottam valakit <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>