Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
áááááááááááááááááááááá...elég

alberto 15
<#boxer><#boxer>, ennyi elég?<#eplus2>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Running
persze

alberto 15
megverhetlek?

Running
Valaki kössön belém, verekedni akarok. 😊

<#eljen>

FCH kari
forditva a zöld a feltöltés a sárga (narancs)letöltés,én is küszködök de nekem a szolgáltato szarakodik😞

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

uHs Gerzson
PoE2 Update:
T-55 Agm

BFV játékosoknak ismerös lehet ez 😉 RPG-7

Mig-25

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Nézzétek meg ezt. Ilyenek a vérpistikék is.:

LINK

badsec
Sajna nem, csak multiban. Még pedig azért nem, mert nincs bennük az AI-nak(botoknak) leírás, hogy merre menjenek. Ezért lép ki desktopra, ha single playerben indítod el.

Horda Maki!:D

quack
1heal meg 1supply...tímvõk rulz :|

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

nem a csak a mi szerverünkön lehet játszani
Gyere fel most a sg szervere és nézd emg várok mindenkit

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

quack
és ezeket a mapokat lehet singlbe is jáccani? me én letöltöttem egy párat, 2-t elíndítottam, mind2x kidobott...

matyi08
nekem is mindíg magas. pedig mindent kikapcsoltam, még msn-t is. van egy routerünk, ami korlátozós és van rá kötve öt gép. és ha megy az enyém+még egy, amin neteznek, akkor nekem már kurva lassú, 1000 fölé megy a pingem és kidob. feltettem a c fos speed progit, az meg azt mutatja miközben töltök egy játékot, hogy 1,5kbps a letöltés és 34 meg a feltöltés. mert ugye a zöld a letöltés. szóval nem tudom mi a baj. tudnátok segíteni??

[email protected]
Ha van valami kérdéstek 😊

...\Battlefield 2\mods\bf2\levels\
Mapokat ide kell teni 😊
Ellenörizni ugy tudjátok hogy single player részben megjelenek a mapok

Ez a berlin map egy állat 😊 A layout pont mint '42-ben, ezenkívül oldalanként 1-1 apc, meg 1-1 buggy 😊 Bazi jó infantry map, akárcsak régen volt.
Racers_stunt2
Berlin
Volgograd_2010
Killme
Dartuf
Eslamashar
Tour de Mountain
Ha valamelyik link nem jo szoljatok de vanak képek a meg infok a oldalunkon SGTEAM HQ

dronkZero
Tálan pont az a baj, hogy sok a csapat. Átjött _volna_ egy csomó BFV-s, BF-es, DC-s klán, ha nem lettek volna übergenyó rendszerkövetelményei BF2 drágának. Így jópáran lemorzsolódtak. Aztán ehhez még hozzájön, hogy van akinek nem tetszik, nincs eredeti, egyéb miatt nem ér rá mostanában, stb. Így most van egy rakat klán, és senki nem képes stabilan 16 fõvel kiállni. Szívás. Ha vége ennek az idõszaknak, majd lesznek meccsek is. Addig -jobb híján- public.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Aki él és mozog az jöhet.

Crem
csak klánok mehetnek, vagy össze lehet hozni egy "szabadúszó" csapatot is?
😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hol van ez az SGTEAM HQ?
Honnan lehet pályákat letölteni?
Csirke4
Köszönjük szépen.
Új mapok az SG BF2 szerveren!

Berlin
Killme
Darfur
Eslamashar
Volgograd_2010

+2 racer map:
Racers_stunt2
Tour de Mountain

A mapok rövid tesztjét megtaláljátok az SGTEAM HQ-n, letöltõ linkkel, és képekkel együtt.
Csirke4
2 is
Beers
Rád férne egy jó nyelvtan óra!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Tegnap FRITZ jol felboritotal amit megkell még boszulnom 😊

Sziasztok keresek 5-6 fös klánokat akikben van kihivás és szeretnének egy jo harcot játszani a sgteammel
Ha van benetek bátorság külgyetek nekem privit és ott le megbeszélunk mindent vagy elérhetek a msn: [email protected] 😊😊😊)😊😊😊😊😊😊)😊😊😊😊😊😊)😊😊😊😊😊😊)😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊::::😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😞😞😞😞😞😞😞(😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gergod
Pingeld meg mondjuk az sg.hu-t, és ha az normális értéket mutat, akkor: kapcsolj ki minden a háttérben futó fel/letöltést folytató progit; keress M.o-hoz közelebbi szervert amin játszol; próbáld ki a cfosspeed nevû progit; ha mindez nem segít, válts szolgáltatót.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

ne tölts semmit nekem ez volt a megoldás
Adam II
Van valami módja annak ,hogy csökkentsem a PING számomat?

matyi08
nem akar mûködni a 64 botos single player! letöltöttem azt a minimod-ot, fel is raktam, de a menüben csak 16-os pályák vannak. és eredeti gémem van, ha ez befolyásolná. mi lehet a baj?

alberto 15
pfff 😄

quack
rankedra (a pontjaidat megjegyzi, így kitüntetéseket, elõléptetéseket blablabla kaphacc) nem, a tört szerverekre viszont igen.
egyébként nemhiszem h ez nincs benne a TELJES FAQ-ban :\\

XenonIceX
kérdezzek már valamit lehet hogy nagyon lámer lesz de mind1.
Szal ha letöltöm a bf2-õt tört verzióba akkor betudok lépni magyar szerverekbe? vagy reggelnem kell az EA oldalán

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

dronkZero
Akkor akár be is kaphatják. DICE Canada karácsonyig a SpecForces-t nyomatja, az alap DICE meg ezt, soha nem lesz már jó peccs BF2höz ezek szerint...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

badsec
Az EA-tõl nem lenne meglepõ...Mindenki ismerheti az üzletpolitikájukat. BF2006, aztán BF2007, stb....<#szomoru1>

Horda Maki!:D

Hysteria
bf3 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
Dice kündigt ein neues Egoshooter-Spiel an. Das können wir aus der heutigen Pressebericht entnehmen.. Ob es sich hier um Battlefield 3 handelt, ist noch unklar. Dieses Spiel wird nicht in Kanada, sondern von Dice Schweden entwickelt werden. Da heisst es gespannt abwarten..

Digital Illusions signs new PC contract
Digital Illusions CE AB (publ) 2005-10-20
Digital Illusions signs a new contract for the development of a PC game within the shooter genre. Publisher is Electronic Arts. The game is based on Digital Illusions’ brand and is planned for a fall 2006 debut.

- Digital Illusions is one of the best developers of PC games in the world. The product is expected to generate royalty incomes to the Company during 2006, said Patrick Söderlund, CEO at Digital Illusions.

The development of the PC game will take place at the Company’s Stockholm studio. Digital Illusions receives a development budget from the publisher Electronic Arts.

The game is planned for a fall 2006 debut. So far the product is untitled.

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

0Fritz0
Asszem ezt te is meg tudod csinálni. Szerintem... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Munkában vagyok sorry.

Running
Zseni vagy ecsém. Azt hiszem fel is veszlek videósnak. Fizetés nuku, ellenben dolgozhacc mint a állat. <#vigyor2>

jól van, éppen dolgozom.

khumbula

0Fritz0
A konfigom adta "korlátok" miatt csak eleve feles méretben vesz fel a fraps (nem árt ha marad néhány FPS), de majd este feltöltök egy tömörítetlen mintát és akkor megnézheted.

odex
Gyertek az sg serverre PLS!
most!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Running
És milyen milyen minõségben veszel fel?

0Fritz0
FRAPS-al felvevõs, VirtualDub (vagy Numdub)-al szerkesztõs és... ennyi. 😊
Az Adobe Premiere Pro-t lusta vagyok használni. 😊