Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt szeretem, mikor a háttérben ordít a hugica, vagy hallom ahogy Magdi anyus lebassza Tildát, meg azt, mikor anyu beszól, hogy kész a rántotta 😊

khumbula

Running
Mivel veszed fel a videót? Hogyan csinálod, tanííccssssss...

0Fritz0
Átmentek WoW-ozni.
Emlékük tovább él bennünk rémálmainkban. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SigS
Bezony 😊
Mondjuk en nem szoltam, de tenyleg sok volt a hatterzajod...meg azt se bannam ha csak a legszuksegesebb dolgokat kozolned a hangosbemondoba 😉

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

0Fritz0
Ez a nyálas szöveget is csak egy köccse õsbfes írhatta... <#hehe>
(ban?) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Úgy megnéznék egy jó kis flém párbajt! Sajna mostanában csak sírást, anyázást lehet olvasni a fórumokban. Illetve van még egy dolog amitõl a falnak megyek és ez a folyamatos "lámázás". Én konzervatív régi vonalas "király" vagyok, már a láma szót sem tudom megszokni, ráadásul lépten nyomon dobálóznak vele az un. "vérpistikék". Hova tûntek az udvariasan, frappásan és inteligensen flémelõ "arcok"?

joebacsi
öö flém? <#vigyor5>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
áhh béke nóbel díjjig meg se állok 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hát miután rájöttünk, hogy minden ellenállás hasztalan, azért el akartuk kerülni a teljes asszimilációt, így átvonoltunk ide
elméletileg...
namost mivel az összekülönbözés egyik lényeges összetevõje eltûnt (laccoo gyerök), illetve borg is tovább engedi kibontakozni a vitákat, egész jól elvagyunk itt is (fõleg a megszûnni nem akaró vérpistikék okoznak néhány kellemes pillanatot 😊)

tehát minen b@szogassuk egymást, ha nem muszáj 😊

Sné Zsuzsa
Mondom én, hogy sokat dolgozol....

Canon 450 D

Dzsó!

Érdekesnek találom, hogy mikor legutóbb szádra vetted az alant említett úriember nevét, nem a mostani már-már baráti hangnemben szólítottad meg. Mi történt itt amíg távol voltam? Az nem lehet, hogy az "õsbfes" társaság legnagyobb hangadói magukba szálltak. Hová lett az önérzet, a harci hév, és a flémkeltési affinitás?

Crem
Nem dicsekedni akarok, de nekem is most ment a legjobban!😊
Bár 1 pontal vesztettünk, de jó kis csata volt.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
Borg
küldj neki pár privát üzit jókívánságokkal, biztos értékelni fogja <#nyes>

WOW micsoda bejelentekezés <#eljen>

joebacsi
kora délután ezmég egész jó kép 😊

Játszottam már én is magyar szerveren,meg is van a véleményem róla,de ha csak a fórumon olvasottak alapján kellene eldöntenem ,hogy hova menjek játszani,biztos valami külföldit választanék.

joebacsi
dc-ben sem rögtön alakultak ezek ki, a második dc bajnokság idején már volt pár év a modban 😊
Dcnek pedig megvolt még az az elõnye bf2höz képest, hogy nem kellett 12-16 ember egy normális warhoz, amit ugye nemkis feladat összehozni (fõleg ha szorzod 2vel). A magyar csapatok - néhány kivételtõl eltekintve, mind - emberhiánnyal küszködnek (fõleg ha az eredeti játék is a kritériumok közé tartozik). A mostani viszonylagos public pangás sem tesz ennek valami jót (remélem csak átmeneti mélypont).
Szóval idõ kell ennek a dögnek, semmi több 😊

Kandurex
Fasza, de isten tudja, valahogy úgy vettem észre, hogy pl. a COD -nál évek után is tömve vannak a szerverek, és család ide, család oda, csak nincs kedve az embernek állandóan ugyanazzal a 10 emberrel játszani.

Szánalom. És általában ennyi. Pedig szerintem ez egy nagyszerû játék. Csak ugye az örökös lag és egyéb BUG -ok. Gratula EA + DICE.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hello! 😊

Kémeim jelentették, hogy itt bizonyos magukat királynak valló "muzsikok", zavargásokat szítanak. Adjátok ki a trónbitorlókat! Kik ezek a személyek?!

TS Zolly
Hát nagyon remélem, hogy igazad lesz, és eltünnek a kispisták.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

erdos
értem én...<#ravasz1>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Cobra.
Inkább 9-tõl legyen hétköznap, akkor már én is tuddok jönni. Bár pénteken elõbb is ráérek, csak ne 8-fél 9 között legyen, mert akkor vacsorázom <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

uHs Gerzson
<#puszi>(nem rosz értelemben<#idiota>)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Pénteken ki jön?? Legyen 19:00-tõl, vagy késõbb? 20,21:00 tõl? Hm?

Running
Najólvan már mindenki 7-kor élvezi az életet, akkor teszem 9-re, de addigra fejezzétek be. 😊

koschwarz
öhöm, nagyjából ugyanezen okok miatt én is csak úgy 21.00-tõl kezdtem el játszani, úgyhogy azért nem voltam versenyezni. nincs is szebb ennél: vacsora, sex, bf2...

ja, vannak itt kiskorúak is.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
srácok, tegnap megtáltosodtam. kb. 1,5 óra alatt megint javítottam 1 századdal a K/D-t (0.84), az SPM-t 2 századdal (1.27), és életem legjobb arányát értem el 35 kill/8 death. ilyen szinten nyomtam: úgy 2 percen belül: kilõttem egy tankot, utána a zászlónkat elfoglaló 3 amcsit legyaktam DAO-val, majd felvettem a zászlónál lelõtt 2 társam egyikétõl a medic-kitet és felélesztettem õket, majd míg a földön fekve próbáltak magukhoz térni, addig a zászlóhoz betörõ két amcsit kiiktattam...

na jó, befejezem. 😊

egyébként hihetetlenül pörgõs meccsek mentek, 32-en 64-es mapon, szóval tényleg lehetséges.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
TEGNAPI EREDMÉYNEK!!!

Kezdõ verseny: 5 futamot indítottunk.
1. futam: 1.atwe, 2. p4428, 3.Fritzhun
2. futam: 1.p4428, 2.excreator, 3.Fritzhun
3. futam: 1.excreator, 2.Jobson, 3.???
4. futam: 1.p4428, 2. Running, 3.????
5. futam: 1.Running, 2. p4428, 3.Jobson

Haladó verseny: 2 futam.
1. futam: 1.p4428-excreator
2. futam: 1.p4428-excreator, 2.Fritzhun-???

Looserke
Nekem is eredetim van és meg kell mondjam, hogy gyakrabban járok német és angol rankedekre, mert jobbak a szerverek. Hihetetlen, de a magyar renkedeken néha 20-25 sec-es connection probleek vannak és sokkal töbször dob ki a szerver, meint bármelyik külföldirõl...
És ez engem nagyon idegesít. Arról ne is beszéljünk, hogy õrült nagy pingekkel játszanak külföldi playerek, mert egy nyomorult ping limitet képtelenek felrakni a szerverre...

Running
Na látod ezt elhiszem. 😊 Csak szójjatok vissza, hogy nem tudok jönni mert blá blá blá...mert ha kevesen vagyunk akkor lefújom. Mondjuk tegnap is voltunk elegen, ha nem is sokan...ok?

Me0w
Yep, csak a fonoknek nehez beadni hogy en autoversenyezni szeretnek 😊 Mikor meg hazaertem, a felesegem vart valami jokis fehernemuben, bevallom ferfiasan meg sem fordult a fejemben a bf2 😊

Together we'll fly someday...

alberto 15
én mikor letöltöttem a bf2-t még 3-4 hónapja mikor megjelent, azóta mással nem is játszom, pedig naponta több játékkal is játszottam.
és még fogok is egy jó ideig 😊 amíg nem jön bf3 😄,
ui: próbálgatok javulni

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

erdos
Várni kell míg kiforrja magát és jó lesz ez. Egykét peccsel összetapasztják, addigra eltûnnek akiknek csak fellángolás lesz a bf és maradunk megen mint egy nagy család 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

TS Zolly
Nem, jól látod a dolgokat klánok terén. BF2 ökörködni hüjülni jó, de szerintem sem megy vele a klánok közti warozás. DC-ben volt Magyarországon majdnem 8-10 életre való klán. Nem telt el ugy hét, hogy ne lett volna valamilyen szintü war. Nem gyak, hanem tét meccs. Csak a CoR-t emlitsem. Résztvettünk a ClanBasen, OpenCup-on és a 2.Magyar Desert Combat bajnokságba. Közben voltak gyak warok is. És ezek csak mi voltunk. Ott volt még a többi. Ha nemzetközi porondon nyert valamelyik, a fórumok oldalán hamar ment a gratulácio. Figyeltük egymás szereplését. Volt hogy egymást segítettük ki játékossal, lesz@rva az esetleges kockázatokat. Felmentünk egymás Ts szerverére, jókat pofáztunk, volt hogy egymást megtudtuk volna ölni egy kis hüle flém miatt, de legalább volt egy jó közösség. Most??? Felhigult a társaság, össze került a három BF örült szkén egy nagyba, jöttek ujjak, hál isten mentek is a kishüje gyerekek.

Na talán ezért nincs nagy zizgés, pedig sokkal több klán van, mint anno DC-be. Talán a Deser Conflikt vissza hozza ezeket az idõket.

ja és a vijetnám nem méltatlanul lett elfelejtve. Megérdemelte. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

alberto 15
sry, nem én halgattam, de ha kikapcsolom akkor meg visszakapcsolják 😊
szal ha még1* játék kozben ilyen lesz, akkor nem beszélek hogy ne zavarjam a játékot<#ravasz1>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Õszintén szólván, vegyes érzelmekkel vagyok így pár hónap után a BF2 iránt - és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Az idegesítõ és orvosolatlan hibák és aránytalanságok nagyon sok ember kedvét elvették a játéktól. És mi - akiknek eredetijük van - néha már csak dacból és "mer' most nincs jobb, mé? vietnamozzunk?" játszunk vele.
Még a magyar rankedokra is arányaiban is kevés magyar jár, bár nem értem.. <#nemtudom>
Nincs is annál jobb mint egy jó magyarosat káromkodni <#nevetes1>
És valahogy klán szintem sem látom azokat a 'zizgéseket', amit BFV alatt megtapasztalhattam. De lehet hogy csak a mi klánunk gyengélkedik..

No mindegy, reméljük a legjobbakat és nem lesz ez is egy meltatlanul elfelejtett, mint a BFV.. <#whatever>

-tRs-Landor

Kandurex
Mi van ezzel a játékkal? Pár hete még tömve voltak a szerverek, most meg már csak a ranked -ken van mozgás 😞 Se az f2k, se devil, mindegyik csak pang az üreségtõl, beleértve az Sg -t is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

geri15
jó lett sztem, fun 😊
Ja és az a szám megy alatta, ami a Corps of Rebels klánvidije alatt is 😊 kedvenc számom mostanság :o)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

badsec
Jó nektek! Csak így tovább! <#eljen>

Horda Maki!:D

Bocsi, de ma war volt!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Legalább megtudtam mi a ráktól haltam meg az úton. 😊 Aknét robbantotta...😊

Boxer HUN
Ha nem tudnám a jelentését, nem írtam volna le..... (Viszont Alberto-nak még jól jöhet ez a kis szösszenet)!!! <#eljen> <#eplus2>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mohus
Persona Non Grata=Nem kívánatos személy....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

0Fritz0
Nem nehéz, igazából hamarabb is kész lett volna, csak az elsõ három verziót elszúrtam. 😊

mohus
2*512+2*256...Kingstonok...sajnos a 333Mhz-et veszi figyelembe, de ha csak 1 gigát hagyok benne nem lehet érezni a sebességkülönbséget...

viszont gémnél winfosnál videóvágásnál jól jön az a fél giga...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Boxer HUN
Alberto!

Nekem csak egy kérésem van. Ha legközelebb egy squadba kerülünk, az 1982-es háttérzenét szüntesd meg, mert többször is vissza kellett kérdeznem SauerSig-tõl, hogy mi a pálya, ugyanis két körnek a háromnegyed részében kénytelenek voltunk az általad beszivárgó, különbözõ fajta-féle zenét elviselni. (Hozzáteszem: Meg is kértelek, hogy szüntesd meg). Ha ilyen marad a hozzáállásot a csapattársaidhoz, elöbb-utóbb "Persona Non Grata" leszel!!! Ezen most nem kell megsértõdeni, jóindulatból írtam. <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Running
Király lett a videó isten vagy, hogy csináltad meg ennyi idõ alatt? 😊))

TS Zolly
badsecnek! Igen, mivagyunk a BF2 überei! Csitt tovább!

Running
FLATLINE, MEOW, ALBERTO ti nem jöttök versenyre, mintha írtátok volna hogy jöttök, vagy tévedek?

Mohus! Neked hogy van 1,5Gb dual ram-od? 2x756Mb?