Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
khumbula
Emlékük tovább él bennünk rémálmainkban. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mondjuk en nem szoltam, de tenyleg sok volt a hatterzajod...meg azt se bannam ha csak a legszuksegesebb dolgokat kozolned a hangosbemondoba 😉
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
(ban?) 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
elméletileg...
namost mivel az összekülönbözés egyik lényeges összetevõje eltûnt (laccoo gyerök), illetve borg is tovább engedi kibontakozni a vitákat, egész jól elvagyunk itt is (fõleg a megszûnni nem akaró vérpistikék okoznak néhány kellemes pillanatot 😊)
tehát minen b@szogassuk egymást, ha nem muszáj 😊
Érdekesnek találom, hogy mikor legutóbb szádra vetted az alant említett úriember nevét, nem a mostani már-már baráti hangnemben szólítottad meg. Mi történt itt amíg távol voltam? Az nem lehet, hogy az "õsbfes" társaság legnagyobb hangadói magukba szálltak. Hová lett az önérzet, a harci hév, és a flémkeltési affinitás?
Bár 1 pontal vesztettünk, de jó kis csata volt.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
küldj neki pár privát üzit jókívánságokkal, biztos értékelni fogja <#nyes>#nyes>
Dcnek pedig megvolt még az az elõnye bf2höz képest, hogy nem kellett 12-16 ember egy normális warhoz, amit ugye nemkis feladat összehozni (fõleg ha szorzod 2vel). A magyar csapatok - néhány kivételtõl eltekintve, mind - emberhiánnyal küszködnek (fõleg ha az eredeti játék is a kritériumok közé tartozik). A mostani viszonylagos public pangás sem tesz ennek valami jót (remélem csak átmeneti mélypont).
Szóval idõ kell ennek a dögnek, semmi több 😊
Szánalom. És általában ennyi. Pedig szerintem ez egy nagyszerû játék. Csak ugye az örökös lag és egyéb BUG -ok. Gratula EA + DICE.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kémeim jelentették, hogy itt bizonyos magukat királynak valló "muzsikok", zavargásokat szítanak. Adjátok ki a trónbitorlókat! Kik ezek a személyek?!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ja, vannak itt kiskorúak is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
na jó, befejezem. 😊
egyébként hihetetlenül pörgõs meccsek mentek, 32-en 64-es mapon, szóval tényleg lehetséges.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kezdõ verseny: 5 futamot indítottunk.
1. futam: 1.atwe, 2. p4428, 3.Fritzhun
2. futam: 1.p4428, 2.excreator, 3.Fritzhun
3. futam: 1.excreator, 2.Jobson
4. futam: 1.p4428, 2. Running, 3.????
5. futam: 1.Running, 2. p4428, 3.Jobson
Haladó verseny: 2 futam.
1. futam: 1.p4428-excreator
2. futam: 1.p4428-excreator, 2.Fritzhun-???
És ez engem nagyon idegesít. Arról ne is beszéljünk, hogy õrült nagy pingekkel játszanak külföldi playerek, mert egy nyomorult ping limitet képtelenek felrakni a szerverre...
Together we'll fly someday...
és még fogok is egy jó ideig 😊 amíg nem jön bf3 😄,
ui: próbálgatok javulni
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Na talán ezért nincs nagy zizgés, pedig sokkal több klán van, mint anno DC-be. Talán a Deser Conflikt vissza hozza ezeket az idõket.
ja és a vijetnám nem méltatlanul lett elfelejtve. Megérdemelte. 😛
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
szal ha még1* játék kozben ilyen lesz, akkor nem beszélek hogy ne zavarjam a játékot<#ravasz1>#ravasz1>
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Még a magyar rankedokra is arányaiban is kevés magyar jár, bár nem értem.. <#nemtudom>#nemtudom>
Nincs is annál jobb mint egy jó magyarosat káromkodni <#nevetes1>#nevetes1>
És valahogy klán szintem sem látom azokat a 'zizgéseket', amit BFV alatt megtapasztalhattam. De lehet hogy csak a mi klánunk gyengélkedik..
No mindegy, reméljük a legjobbakat és nem lesz ez is egy meltatlanul elfelejtett, mint a BFV.. <#whatever>#whatever>
-tRs-Landor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ja és az a szám megy alatta, ami a Corps of Rebels klánvidije alatt is 😊 kedvenc számom mostanság :o)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
viszont gémnél winfosnál videóvágásnál jól jön az a fél giga...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nekem csak egy kérésem van. Ha legközelebb egy squadba kerülünk, az 1982-es háttérzenét szüntesd meg, mert többször is vissza kellett kérdeznem SauerSig-tõl, hogy mi a pálya, ugyanis két körnek a háromnegyed részében kénytelenek voltunk az általad beszivárgó, különbözõ fajta-féle zenét elviselni. (Hozzáteszem: Meg is kértelek, hogy szüntesd meg). Ha ilyen marad a hozzáállásot a csapattársaidhoz, elöbb-utóbb "Persona Non Grata" leszel!!! Ezen most nem kell megsértõdeni, jóindulatból írtam. <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)