Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
azt láttyuk <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TDC Geronimo
VANMÁ! <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

schrank
na ja én is inkább arra lennék kiváncsi amikor éles bevetésen vannak és nem roncsokon gyakorolnak; 1000 partizán lövi õket mindenhonnan mindennel amivel csak lõni lehet ez a vid olyan volt mintha a mi hõnszeretett játékunkból lett volna elmentve ahol a láma helisek írtják a szárazföldieket és akkor feltûnik a horizonton a transzportkirály egy FAV társaságában és nincs az a levegõben tartózkodó lény ami túlélné azt a szörnyû pusztítást amit én ott a sztratoszférában véghezviszek <#mf2>

eX RambO
Ez a vidi nekem sem jött be annyira, amekkora nagy a mérete eléggé egyhangúés kicsit uncsi is.Nekem hiányoznak az ilyenlett képek. Megnézném annak a nagy gomojfelhõnek az utózöngéit.Mi is marad egy találat után a céljármûbõl.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Ahhoj
eX RambO
Hát gratula azoknak a pihent agyúaknak akik ezt kitalálták,sikerült lefosnom a bokámat....

Ahhoj
nah, 13ezer valamennyi új üzi után újra itt 😊

joebacsi
én anno még egy jó féléve maxra filmnézés után csutkára csavart 5.1-el volt szerencsém érezni a fícsört 😄
azóta srác nem használja azt az email címét, amirõl küldte a linket...véletlenül beregisztrálódott pármillió ruszki spamoldalra <#rolleyes><#hehe>

amúgy kismillió ilyen van (képösszehasonlítgatós, autóreklám...), de ez volt az elsõ még asszem, és ez ütik a legnagyobbat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
haditeknics tápik rulez 😊
(amúgy nekem jobban tetszik a másik "híres" heli-tvs videó, mikor a silent modban lebegõ UH-60 géppuskájával szakítják ketté az iraki civileket 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

eX RambO
Sly ez nem szép dolog a részedrõl, hogy azok után amit velem müveltél tegnap éjjel, most volt bõr a képeden ide is belinkelni ezt a képesség fejlesztõ lóóófaszt, amitõl tele lett a gatyám......
(ajánlott hajnal 2kor fejhallgatóval erõsen koncentrálva célozni!!!!)))

bazdmeg beszartam de nagyon 😄DDDDDDDD

amúgy hol lehet 8990 ért BF2 -tvenni?
Annyit még hozzá tennék,hogy a lövedék nem egyenesen repül ha messzire lõsz vele hanem van egy íve tehát ha messze van a célpont fölé kell célozni

Cobra gunship in iraq

by switch

Na így néz ki a "tévézés" élõben.

joebacsi
nana, süsüt nembántani, õ jóarc 😊

alberto 15
nekem is sikerül az elélöövés 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

mNzJean
akkor ezek szerint én rendszeressen a mögélõvést alkalmazom<#wilting>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

schrank
hülyeség mûxik az elélövés én má csak tudom páran már otthagyták a fogukat az én "elélövéseim " miatt <#ravasz1>

schrank
én ratyi grafikai beállítások mellett is több mint 50%-os találati pontossággal dolgozom sznipával úgy hogy elõszeretettel lövöm a mozgó egyedeket is ha az a bajod hogy egy torzó lövés nem elég az ellenfélnek akkor nem tudok segíteni de buksira bármelyik sznipából halálos sebet lehet ejteni elsõre ja és a jókis kléjmoréról se feledkezzél meg azzal is lehet írtani a férgesét rendesen amúgy ne lepõdj meg azon hogy ahonnan te kiszedsz valakit sznipával onnan õ is kiszed AK-val vagy M-16 M-4 ami enyhén szólva nevetséges de még mindíg nem olyan használhatatlan mint a "légvédelem" <#levele>

mNzJean
próbáld a fejlövést általában az müködik+ nem mindegy ,hogy milyen kasztban van az illetõ akire lövöldözöl ,a kevlár miatt.Álltalában testre két lövés kell de van amikor háromra fekszik le az illetõ.Elélövéssel ne is kisérletezz mert ahogy észrevettem a bf2 ben nem müködik.

jóestét urak és szerbusztok gyerekek

olyan problémám lenne hogy nem tudok a sniperrel pontosan lõni hiába helyezem a célkeresztet a célra nem találja el
tapasztalt sniperesektõl szeretnék véleményt vagy azt hogy ebben a játékban a sniperes cast használhatatlan
elõre is köszi

alberto 15
thx

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

mNzJean
Khm Khm én is jelen voltam azon a waron és a HTS ahhoz képest ,hogy új klán ügyessek voltak .<#taps><#taps>

schrank
D R A G O N C L A N

<#taps>

Mármint mi van kész rajta?
Szedtetek egy templatet netrõl, és lényegében a logó kivételével max a hír származik tõletek 😄
joebacsi
attól, hogy fiatal vagy, nem muszáj folyamatosan gyökérnek lenni

Hysteria
Kész a dragon clan oldala itt lehet megnézni

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Bakker! Elmásztam az osanig erre nem volt ilyen eloszto készleten.
Szombaton trappolhatok a MM-ig venni, ahelyett hogy játszanék.
Csirke4
Hehe a peccset szeddd le egy ftp szerverrõl 😊
uk74
kb 15 percig<#confused>

Az élet kegyetlen

kRockA
hahóóóó

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

joebacsi
asszem alaplapi, és sima pci-os között nem, mert egyszerre nem tud fizikailag mûködni a kettõ (ezért kell kapcsolgatni a biosban)...viszont pl 2 pci-os kártya esetén beállíthatod pár speciális programnál (pl teamspeak), hogy melyik hangkártyát használja...de magában bf2ben sztem nem lehet választani, az mindenképpen az elsõdlegest használja...ez a megoldás arra jó, hogy a játékhangok mehetnek hangszoron, miközben fülessel kommunikálsz, és így kiküszöbölöd a beszédvisszhangot

Wow!
Ez anyira egyszerü hogy nekem eszembe sem jutott. Mindent tulkomplikálok.
Köszi, kiprobálom.
A játék nem tud választani? Már csak a kiváncsiságom miatt kérdezem.
Beers
<#nyes>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
Y elosztó, nappal mind2 dübörög egy hangkaribol, este 5.1 kikapcs, hangtulajdonsagok átkatt, und móka és kacagás 😊

Én is pont ezt a szot akartam használni. 😄
A problémám tehát az, nappal 5.1 dübörög a live-rol, este már a füles az alaplapirol. Csak nincs kedvem mindig hátul matatni a gépen. De nem jön össze.
Van megoldás?
xj700t
jujmár....

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

joebacsi

TS Zolly
<#nevetes1>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
nem a logó a legnegatívabb a srácban 😊

kRockA
bazz nektek meddig pecselt? csökkentett módban indítottam, de ment a "patching, please wait" vagy fél óráig és semmi!

joebacsi
bios

TS Zolly
Igen lehet. A hang beállitásoknál. Szoftveres és hárdveres. Asszem van még valami más is.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Beers
Biosban állíthatod az alaplapit (enabled vagy disabled)!
Ha nem a pci-ost akarod használni,akkor a legegyszerûbb ha kiveszed a gépbõl!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Sziasztok.
Hol lehet álitani hogy melyik hangkártyát használja a gépben?
(alaplapi - pci)
Lehet egyáltalán váltani?
TS Zolly
Pont hozzá illik. Nem b@sztasd a logo miatt.

És esetleg ha kell még az 1.03 path link

Crem
Ez a logo bûn ronda.
Miért nem szólsz valakinek, hogy készítsen egy komolyabbat?
Ez a bubble stílusú karakter szvsz. olyan hülyegyerekes.
Mielött még félreértenéd tisztán jó indulatból írtam!!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
ez is le van írva ott!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

kRockA
na megvan, csak olyan jó vak vagyok

kRockA
BAZZEG PAtching failed... mi lehet?

TDC Geronimo
<#ijedt>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx