Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már válaszoltam is <#nezze><#nezze><#nezze>

Hysteria
a Dragons clan tagfelvételt hirdet

jelentkezni nalam lehet msn en: [email protected]

vagy a forumunkon: ITt

az oldalunkat ITT érhetitek el.

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

joebacsi
pedig jóvót az a dem hoszpitál 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

😊) Olvastál ma már klánfórumot?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hatt
Elkészûlt a mi clan oldalunk is, lehet nézegetni és örûlni neki.
exbf2.ini.hu

Elastic An-usZ Boys

Hosszúfolyosó kétszer oda-vissza <#vigyor1><#vigyor1>

Szia PannonRobi.
Te még új vagy itt igaz? <#hehe><#hehe>

0Fritz0
Ebbõl vegyük le a kórházast és teljesen jó lesz. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nah ez nekem kimaradt, pedig kell! 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Guer
igen nagyoin szar az oldalad dobd ki 😄D lál
teljesen jo oldal csak nem néztem meg eléggé...

PannonRobi
Halihó!

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Ahhoj
majd összeválogatom én is 😊

Ahhoj

Running
Semmi baj elég szar az oldal.

Guer
jah sry figyelmetlen voltam ugyláccik...

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
talán mert kint van?😊

Guer
mért nem rakjátok ki arra az oldalra amit a versenyeknek csináltatok?

0Fritz0
Sép sínes cíkok, hehe. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Guer
thx jo hangulatu videok 😊

0Fritz0

Me0w
Jaja 😊))

Together we'll fly someday...

Egész jópofa, nem? 😊

Guer
oltások ezek a videok
már láttam egy korábbit de van több is?

Me0w

Together we'll fly someday...

Bocs 😊

schrank
naja bazinagy lángfelhõk csak az akció filmekbe vannak a látvány miatt a sok gyökér nem nézné meg ezeket a szarokat ha csak füstöt meg port látna amúgy meg így még a roj snejder is tudott akciózni a kékvillámban pedig annak vagy 20-25 éve <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Looserke
Nektek mûködik a BFHQ??? Nekem most minden nullázódott. Se kitüntetések, se unlock, se pont semmi... <#nemtudom>

alma2
nekem a kovetkezo jott le a cobra videobol, kb jatekbabukra lovodoznek, sehol semmi ellenallas ergo, fele olyan batrak mint mi a jatekban vagyunk 😊
hatalmas fusttel jar minden, jo hogy eleg gepigenyes dolog ez jatekszinten, mert ha igy mukodne, egy nagy tomor fust lenne a harcmezo 😊
a raketak meg keszekuszabban mennek a valosagban mint a jatekban...

szerintem

0Fritz0
Ahham, most már vágom.
Legközelebb a , helyett inkább : -ot tegyél. 😉

alma2
olvasd el az elso sort amit irtam szerintem eleg egyertelmu 😊
lehet, hogy jok benne bizonyos reszek, de ugye mivel gondolni kell a 12 evesekre, a 31 cm-es teveju emberekre, hogy nojjon a peldanyszam, kb minden ellenseget a palya masik vegerol latni, mert felette egy hatalmas piros bumszli van, hogy ide lojjel. Szerintem aki mar jatszott console-n tudja mire gondolok.
Ja es minden palya utan kapsz egy kasztot, netan egy kasztnak egy fegyveret, hogy erezed, hogy haladsz es akar transzportkirlay is lehetsz, ha jo vagy 😊
pl lottem 3 at sniperral kaptam egy kituntetest 3 kill in a row, lottem meg egyet. kaptam megegyet 4 kill in a row, aztan kilottem az utso loszert kaptam, meg egyet, na meg megegyet mert perfect kill vagy mi volt 😊 mar van 5 kilo ermem a szekrenyben 😊

szerintem

alma2
fritz en a console verziot szidtam, na meg a dice-ot tavolrol, egy pc-s forumban teljesen helytallo, nem lesz itt "flém" 😊

szerintem

schrank
most nem értem hogy mit akarol mondani jobb a konzolos verzió vagy nem ? most nehogy jöjjön nekem a sok hardverbuzi a "szar a grafikája" dumával mert nem aszt kérdeztem <#ejnye1>

0Fritz0
"egy alairassal bekaphatjatok pc-sek, ezen dolgozott a sok fejleszto nem a buta patcheteken"

Részlet a "Hogyan szerezzünk sok barátot rövid idõ alatt"-címû flémeposzból.

alma2
Ilyenkor aldom a megfelelo emberkeket, hogy elobb volt pc-n bf2 mint console-n, mert, ha forditva lett volna mar biztos senki nem jatszana vele.
Kizarolag gampadra keszult volna az iranyitas mint a console valtozat, bar legalabb soretessel is le lehet loni barkit a vilag vegerol 😊
sot valahol 1.06 patchnel jarhatnak mert 10 perc jatek alatt vagy 20 medalt kaptam 😊
mindesetre erdekes.... bar csak 4 kuldetest csinaltam meg a 200-bol, de van havas palya, havazassal es egyebek.
mindig egy karaktert iranyitasz, es ha ranezel egy masikra vagy jarmure megnyomsz egy gombot, akkor onnantol kezdve ot iranyitod.roviden tomoren igy van megoldva a sok jatekos.persze az ai itt is jo buta.
kb ugy van meg csinalva a jatek, fogsz egy bf mapot, kituzod celnak el kell foglalni egy zaszlot lerak egy bizonyos helyre, szinte kizarolag oda lehet elmenni, fix egyseggel, zaszlo helyet pl azt mondja alldogalj itt, mert ellopsz valamit a helyrol.Veded az iskolat stb.Megvan skepeklve, folyamatos radiouzenettel ami plusz.Egy sima fpsre hasonlit, ala quake 4 csak bf stilusban.bar a multit nem tudom kiprobalni.Ja es mind negy palya tele volt antitank bottal, tipikusan a hazteton, amit mashol nem pipaltam 😊
na mindegy tipikus konzolos istencsapas fps... bar, ha lusta az ember kikelni az agybol lehet nyomkodni, de azon kivul ugy nez ki mint a pc-s, mas hasonlatot eddig nem sikerult felfedezni.Ja de ott virit az elejen buszken a dice logo, egy alairassal bekaphatjatok pc-sek, ezen dolgozott a sok fejleszto nem a buta patcheteken 😊
mindesetre amig nem ultem egy heliben ott is, addig nem torlom le...
ja a bf2 modern combatrol beszeltem akinek nem esett le 😊

szerintem

TDC Geronimo
Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el... <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Tisztel bíróság, az nem is úgy volt! 😄
(Egyébként én mentem a jó útvonalon. Láthatod is, hogy leb@szták a másik sofõrt).

TDC Geronimo
A videóból megállapítható, hogy csalás történt. Fritzi levágta az útvonalat <#banplz>

Running
Nemsokára kiteszem az autóverseny honlapjára a tegnapi eredményeket, akik készítettek képeket azok velem is megoszthatnák, mert tegnap nem igazán volt idõm felvételeket készíteni.

Running
Nem tudom letölteni a videót!

BILL GATESSSSS HAJJJJ MEGGGGGG!!%!!!! <#mf1>

Fenrir
transzportkirály most valami imidzsváltáson mész keresztül? ez a vidéki stílus nem túl jó 😊

A halál csupán a kezdet...

schrank
má tõtöm kár hogy tegnap nem tuttam menni képszelem mi volt nem volt ott a macska cincogtak az egerek miii ? <#dumcsi>

0Fritz0
Jah el is felejtettem:
A tegnapi rész.

Schrank kedvéért most igazán ütõs zene van alatta, tehát csak csínján a hangerõvel! 😊

schrank
tuttok má valamit az elsõ igazi mod-okról a TW az nem az aszt nem éri mondani

TDC Geronimo
Igen, a víztartály közelébe!

schrank
most nézem a képet és nem tudom mejik pályán készült ami ijen sivatagos préris bisztos MEC-es map talán mustár sziti peremvidéke <#fejvakaras>

Looserke
Szerintem behaltak az account szerverek, mert nem mûxik a BFHQ...

schrank
én nyóckor mentem fel akkor mácsak a bazdzsó volt fent meg 2-3 akárki<#nemtudom>

Running
Már csak ezekért a képekért is érdemes látogatni ezt a fórumot.

Na tegnap jó sokan jöttetek versenyezni...csak a szervezõk képviseltették magukat a fórumról. Egyébként folyamatosan voltunk 12-en, ennyi ember elég is volt, mert a nagy része most volt elõször és lefáradtam rendesen. A szerver is elég jól bírta...

TDC Geronimo
<#mf2>