Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kRockA
a faqban le van írva hogy az asét hogy kell használni... ha kicserélem a sort akkor a PASSWORD felirat helyére be kell írni a jelszómat vagy haggyam úgy?

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

kRockA
sry nem láttam a faq-t, bocsi

kRockA
kösz nagyon, esetleg pontos linket nem tudsz?

Hysteria
elég a legujabbat ird be google ba h battlefield 2 patch 1.03

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
jowan gero mondtam mar huzz a wow zni

ugyis wow megszálott lettél és ezt ne is tagadd bf re szarsz csak wow 4ever szted

szal boldogitsd a wows társaságot

kRockA
Szásztok, látom még azért megy a topik...lenne 1 problémám:
megvettem eredetiben a bf2-t még régen, de nem sokat játszottam vele... és most az alapverzió van fennt, semmi pachelt, és most újra szeretnék játszani de már mind1ik szerver másik verzióra van. Honnan tudnám leszedni a frissítéseket? az összeset? a játékon belül vagy vhonnan kívülrõl? és muszály mindet felrakni vagy elég a legújjabbat? PLZ help

TDC Geronimo
" Dátum: 2005.10.25. 17:16 Adta: Hmuda
reklám" lol xD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hysteria
#45306 basszadmeg de megijedtem

Me0w
Igen, van ra bizonyitek is.

Together we'll fly someday...

0Fritz0
Bazzeg, de ugye a télapó igazi!?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ingyenmotor roxx 😊
amúgy leszokhatnál már errõl a ciánról...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
õ nem igazában van tisztában a "war" fogalmával (szigorúan netes csapatjátékokkal kapcsolatban), és ebbõl adódik a félreértés 😊

Hysteria
Készen lettem a DrAgOnS ClAn honlapjával 😊

aki akarja nézze meg ITT

a fórumunk továbbra is ITT érhetõ el.

dronkZero
Ja, félreértés ne esseék, a versennyel semmi bajom, csak a marketingje hülyeség... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Áááá, b+, de nem vagy tisztában a dolgokkal! A war az nem úgy megy, hogy "áhh, warozni van kedvem, menjünk", teeee! 32 embert kell összeszervezni egy idõpontra, szerinted az megy így, hirtelen felindulásból?
Azt meg ugye nem gondolod komolyan, hogy egy hetekkel elõre leszervezett meccs helyett fog valaki menni egy esetleges szar szerverre, baszakodni a fizikai endzsinnel, ugye?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

De 6-ra otthon vagy?

Sajna majd csak 5-kor....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Na elég a munkából!!!!!!!Indulj haza játszani<#hehe><#hehe><#hehe>

Én csak 450 órát 😊)

Az kicsit több, mint 2 hónapnyi munkaidõ, tehát ha ez idõ alatt dolgoztam volna, kerestem volna...

ÚRISTEN! EZ EGY KIBA*** DRÁGA JÁTÉK

Mert hülye azért nem vagyok! 😊 Ja de!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Danee
Na nekem is nyomja vagy 100 000-t pls 😊

Jó lenne😊
Szivesen vállalnám<#hehe><#hehe>

alberto 15
😄

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Danee
szerintem Verzoo titokban egy ea fejlesztõ, és csak egy gombnyomás neki 1000 pont 😊

Running
Gondolj bele mennyit lehetett volna ebbõl nõzni, kocsmázni, stb....

Miért az sok??????<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Running
Bazz nem hagyhatom ki akkor én se: AUTÓVERSENY MA 19:00-tól SG SZERVEREN, HA SZAR A SZERVER MINDENKI HÚZHAT WAROLNI!!! <#hehe><#hehe><#hehe><#crazya><#circling><#vigyor2><#papakacsint>

Hatt
736 órát játszottál? Baszki kb 20x több mint az enyim😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Ha lehet kicsit nagyobb szüneteket tarts a 2 post közöztt😊

Elastic An-usZ Boys

Hysteria
A DrAgOnS ClAn tagfelvételt hirdet.
Minden nap játszunk,a társaság jó 😊
Szóval aki úgy gondolja ,hogy szeretne jelentkezni a DRG clanba az megteheti nálam msn en: [email protected]
vagy a fórumunkon
ITT

Szeretnénk ha meglenne legalább 8 aktív tag,hogy tudjunk menni warokra
Eddig 6 aktív tag van és 4 aki ritkán játszik.

Üdv.:Hys

Ja onnan netezek
<#hehe><#hehe>

schrank
trónósz ?<#gunyos1><#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Most éppen királyi teendõim vannak<#hehe><#hehe><#hehe>

schrank
akinek van napi 5 órás átlag játékideje és tegyük fel nem azzal keresi a kenyerét hogy a gép elõtt bohóckodik a bf2-vel annak mijen programja lehet <#nemtudom><#nyes> hisz a királyoknak nincs dolguk
736 ÓRA JÁTÉKIDÕ 5 HÓNAP ALATT <#wow1>

Azon vagyok <#rinya><#rinya>

schrank
nesze avatar<#hehe>

LE TUDOD, PUNKTUM!

Sajnos még nem derült ki,hogy le tudom e mondani a programom<#szomoru1><#szomoru1>

Nekem nem megy<#falbav><#falbav><#falbav>

0Fritz0
Már volt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

vsly
Akinek nem megy jól a célzás,az fejlesztheti magát ezzel a képességfejlesztö ügyességi játékkal<#awink>

(<#hehe>)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Running
PAINT A KIRÁÁJJJJ! 😊 Most néztem csak meg hova kell avatart feltölteni. 😊

Gyeremá! De tényleg. Ráérsz, nem?

Az elõzõ már kicsit uncsi volt

gy

nafyon f@sza

Running
CSináltam logót én is, na milyen lett?

Running
Gyertek csak madárkáim. 😊 Hát mióta szarakodik a szerver kevesebben vannak, de mikor bírta stabilan a 15 fõt, hát az tutti volt. Abban az idõben 15-20-an voltak a szerveren folyamatosan és minden autóban már 2-en ültek a kocsihiány miatt. Csak sajnos már akkor is az volt hogy 15-20 körül már érezhetõ volt a lagzás. Most meg....feljön 10 ember és örülünk ha nem akad mint állat. Másik hogy akkor heti 1x volt és mindenki arra gyûlt, most meg majd 3x van, mert mindenki versenyezne inkább, mint warolna. Azt tudnak máshol, ez meg csak itt van. Nos ennyi.

De mindenkit szeretettel várunk ma 19:00-ra. A szerver állapota majd kiderül, ha szar akkor mehettek warolni. Borg már beszélt a szerverrel kapcsolatban emberkékkel, szóval remélem hamarosan megszûnik ez az állapot.

Én még nem biztos,hogy megyek <#szomoru1>

Én leszek....