Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 szerverrel szimpatizálok, de abból kettõ 1.0-ás, kettõ meg 1.03-as... hol egyik, hol másik a tuti...
Nos ehhez azért annyit hozzáfúznék, hogy ezek szerint a squadtársaid sem nagyon akartak kitérni.
Van ez így. Ha ügyesek akkor ki kellene lõniük, mielõtt beléjük száll. Amúgy meg nem egyszer fordul elõ, hogy két heli szembe kerül egymással, lövik is rendesen a másikat, és épp annyi ideig kell lõni, hogy a nyertes helis a kilõtt gép lebegõ roncsába száll.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Aki tudja mi lehet a probléma segítsen léci.
You have failed to connect. Please check your network connection(s) end try again.
Aki tudja mi lehet a probléma segítsen léci.
Érdekes,mióta a ts-en megcsináltam a dc szobát,mintha napról napra többen lennénk!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Worst Enemy of : schrank
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Minden jog fenntartva!
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Vigyáznom kell a légelhárításban elért pozíciómra.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Tudod, hogy nem szándékos, de csak te ülsz be az iglába....
Egyébként úgy közel 160 óra repülés után én is azt mondom, hogy igen keményre sikeredett a bombázó. Ha nincs fent egy kicsit jobb vadász, akkor azt csinálhat amit akar...
Ma reggel még láttalak játszani,én is beléptem de mire beértem te leléptél.
Jöhet a privi.
Szokjál le arról hogy engem szedsz ki az iglából<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Most pár napig nyugodtak lehettek, mert csak jövõ héten jön az új kártyám!😞(((((
ASUS Extreme N7800GT/2DHTV, GeForce 7800 GT, 256MB GDDR3, 2x DVI, ViVo, PCIe (90-C3VF70-HUAY) csakhogy még pontosabban lássam mire lövök a repcsivel!😄DDDD
Más: Verzoo múltkor úgy kilépett az egész ex klán, hogy még köszönni se volt idõm... remélem nem volt sértõdés???
Ui2: Megszûnt a kedvenc szerverünk, de Rb jóvoltából megvan az új Ip. Ha esetleg nem találod és kell akkor elküldöm priviben!
-tRs-Landor
Én meg nyírom õket iglával<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Pontosan mit ír ki, mikor csatlakozni szeretnél???