Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vsly
Ilyenem nekem is van<#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Me0w
Mostmeg 1.4, ez olyan jo? 😄

Together we'll fly someday...

Crem
kösz !😄DDD

De ez még garanciás.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
11 hónap után kezdett el szarakodni (régebben beraktam egy képet is) De ma megadta magát teljesen. Már boot-nál is kásás lett a kép. Most egy mmx400- (vagy valami ilyesmi van bent!😞(( )

Egyébként NvidiA6800 volt.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kovács legény
Nekem van egy eladó GeForce4Titaniumom eladó olcson ha érdekel😊

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Meddig volt és milyen?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Crem
<#rinya>

meghalt a videokártyám...

Crem
😊
Pharolas-al múltkor 60 fölött öltünk!😊)) Volt is anyázas, meg szavazás...

Pharolas jó pilóta, szeretek vele repülni 😊

Mondjuk amikor én vezetek helit én az extrém óvatos pilóta-stílusomat használom, ha nem vagyok egyedül. Múltkor Pannonrobival mentunk 3 teljes csatát úgy, hogy minden körben 2x haltunk meg 😊)) Oilfields, Oman.. és nemtom mi volt a harmadik.

Persze killek akadtak bõven! 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Én csak annyit tennék hozzá, hogy amikor elkezdtem játszani, a meccs végén örültem az 1:1 kdr-nek.

Mostmeg...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

gergod
fel jössz rdha tsre?
gergod2(kukac)yahoo.com msn gyere és megbeszéljük

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Pharolas
ha gondolod, akkor elmehetünk most nyomni egy.két kört. Én vezetek, te gunnerelsz, hogy szép magyar kifejezést használjak 😄

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Pharolas
pfff <#banplz>

<#taps><#taps><#taps>

gergod
mert rdha nem akarta, hogy a nevem végén legyen az sg-tag warokon

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Pharolas
Lehet, hogy értelmetlen kérdés, de minek 2??

Az enyém azért ilyen, mert benne van a kezdeti lámázás gyümölcse is. Ezt talán valaki szégyelheti, pedig vicces dolog (fõleg, ha azokat veri az ember akik kezdetben nagyon csúnyán helyben hagyták)

gergod
áááá csak 3.56 a kdr-em😊 Az overall pedig 2 😊
amúgy az hogy friss nem jelent sokat, van egy 18000 pontosom is, csakhát kevés idõm van játszani sajnos.

Pharolas
Tényleg friss a kicsike :d
Na ezért nem szeretem én a gunnereket...5x jobb K/D arányuk van, mint a pilótáknak <#falbav>

Pharolas
Itt meg az enyém. Kifejezettten nem a legjobb, de büszke vagyok arra, hogy amikor egy tank jön kempelni a helis helyre, és 5x kiszed...hatodjára is megjelenek, hogy degeljen már meg <#hehe>

gergod
Ez az enyém, bár ezzel kevés idõt játszottam, bár mióta megvan csak ezzel nyomom 😊

gergod
nem rossz, nem rossz 1,85 kdr 😊

Pharolas
Itt a Pannon Robi statja.

koschwarz
ma is tanultam valamit 😊

ha ilyen helis ellennel találkoztam, hogy többször úgy kilõtt egymás után, hogy asse tudtam honnan lõtt, én is abbahagytam 😊

egyébként az is vicces, hogy aki már egy kicsit tapasztaltabb pilóta és szembekerül egy másik tapasztaltabb pilótával, és egyszerre igyekeznek mindketten egyre magasabbra emelkedni a jobb pozíció miatt, közben meg lövik egymást...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

0Fritz0
Örök hálánk! <#worship>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pharolas
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Amikor nincs jó gunner a csapatban, és az ellenben meg egy jól összeszokott páros van..biza én is szoktam emlegetni a felmenõket.

Na de azért mondtam, hogy a jobb pozíció nagy elõny, mert el lehet manõverezni a rakéta elõl, ha idejében észreveszi az ember. bár ez nagyban függ attól is, hogy melyik helivel megy, mert az arab "tehénre" ez éppenséggel nem igaz.

Nem tudom, hogy mi a robi statja, nem rég kezdett el játszani, de nagyon jó érzéke van hozzá. Egyszer majd csinálhatunk egy kölcsönös "na tanulj tõlem"-et<#violent>

koschwarz
danee, mit csináltál? lebombáztad az ellent? 😄

egyébként alberto haláli arc, nemrég beállt a squadomba, és olyanokról kérdezgetett a harc közben, hogy milyen gépem van, meg milyen grafikai beállításokkal játszom. 😊a hangja tényleg olyan, amilyennek leírtátok. 😊

egyébként szerintem nincs vele semmi gáz, egészségesen érdeklõdõ fiatalember 😊

gergod
Hát ezen majd valamikor változtatunk 😊 majd kipróbáljuk egymást 😄
Amúgy mi robi statja?

Az szinte mindegy ki van magasabban, ha bedönti a pilótám a helit, hogy egy vonalba legyünk, akkor kicsi az esély a kikerülésre. Persze sokszor van olyan, hogy mellé lövöm. De sokszor olyan van, hogy már senki nem helizik az ellentõl a kör végére, mert mind az 5 érdeklõdõtõl elvesszük a kedvét

sza23
Most esett le, hogy mekkora barom vok!Ha a Hülyeségnek van tetõfoka, akkor én most éppen rajta állok!

Pharolas
Az egy nagyon vicces dolog...nem egy helis bagázsnak ment már el a kedve a repüléstõl ilyen akciók miatt <#mf2>

Pharolas
Hát még nem láttalak játszani, így csak optimistán hinni tudok neked. <#worship>

Amúgy ha helivel sikerül jobb pozícióból indítani a harcot (vagyis magasabban vagyok, mint az ellen helie) akkor nagy eséllyel kikerülöm a rockit.

koschwarz
sharqin a torony tetejérõl felszálló helit ki lehet lõni a parti bázis épületén lévõ AA-val. igen idegesítõ lehet, amikor beülnek a gépbe, rögtön sípol, még fel se tudnak szállni és már robbannak is.

de lehet hogy nem mondok újat.

Pharolas
Szégyeld magad <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

gergod
Én még nem nagyon találkoztam olyan ellen pilótával aki túlélte volna a tv guidedomat ha jó a pilótám. (persze biztos sok olyan van) Nem egyszer például elkezdtek balettozni a levegõben, na az tényleg röhelyes.
Amúgy tényleg marha egyszerû arab oldalról kiszedni kezdés után az ellen helijét, tekintve, hogy ti elõbb emelkedtek el, és már mehet is tv egyenesen, max a végén kell kicsit korrigálni rajta.

Danee
Ez azért már ténleg szánalmas:

Ne írd be egy nyilvános fórumra az accountod jelszavát 😊

Pharolas
Hát nem szeretnék cinikus lenni, de nem véletlenül rossz helyre (vagyis a klánnévre fenntartott rublikába) írtad be a jelszavad??<#circling>

Pharolas
Azért én elõbb kipróbálnám, mielõtt a lent leírt akciót "nem nagy kunsztnak" minõsítem.
Egy jó gunner persze, hogy kiszedi az ellen heliét repülés közben, hacsak a másik pilótának nincs egy két jó trükk a tarsolyában.

sza23
Sziasztok!A problémám nem életveszélyes csak kíváncsi lennék, hogy hogyan szüntessem meg.Az intró után be kell írni mindenkinek a saját kódját(ezzel nem mondtam újjat)De ezt a kódot nekem a játékban a nicknevemmel együtt ki is írja.
Az eddigi Sza23-ból lettem "ajax Sza23".<#wow1><#wow1> Tudna vki segítenni abban, hogy ezt hogyan kell orvosolni?

koschwarz
igazad van, persze a helyzettõl is függ a repülés. én is csak akkor lebegek mozdulatlanul, ha nincs veszély, ha sípol a gép, rögtön bújok valamerre, ha kell többször rárepülök a célra stb. persze ha ilyen jó a gunner, akkor nyilván többet is megengedhet magának a pilóta.

ez a srác, samurai-dude, jól célzott, úgyhogy nyilván szerencsém is volt vele.

running, hogy-hogy csak benne voltál az elsõ 50-be BH-pilótaként? 1.03-as peccs?

gergod
höhö nem kunszt álló helit kiszedni 😊 én menet közben kapom ki õket tv-vel.

Pharolas
Ja és én sem dicsekedni akarok, csak azé mert... 426ik a heli ranglistán<#nezze>
<#taps>

Pharolas
Ehhez a kis értekezéshez annyit azért hozzáfûznék, hogy a helyzet alakítja, hogy milyen gyorsan is kell menni a helivel.
Én ugyanis rendszeresen pilótáõskodom, és bizony kell egy kis érzék a gunernek, hogy egy ívben mozgó helibõl tudjon lõni. Értem ez alatt (nem tudom, hogy milyen szereverek azok, amin játszol), hogy ha valaki nagyon alacsony sebességgel repül, akkor bizony nemegyszer találhatja magát megölve srawok által.

Nem minta fényezni szeretném, de a legtöbb gunner külön órákat vehetne az EXes Pannonrobitól, mert az általad említett pályán -vagyis a sharkin- arab helivel felszállás után, ha megdöntöm a heli orrát hátra, kiszedi a TV torony tetején felszálló helit. Na, aki et meg tudja csinálni, az mondja magát jó gunnernak, mert biza nem elég csak elereszteni azt a TV rocketet.

Running
Nem mintha dicsekedni akarnék de tutti hogy a nemzetközi mezõnyben benne voltam a 50 legjobb bh pilóta kategóriában. <#nezze>

Running
Gratula, pontosan eltaláltad mi a külömbség a pilóta és a jó pilóta között. Többek között én is ezért voltam kafa a BH-ba mert tudtam úgy repülni, hogy a két gunner istenien tudott kaszálni.

Clava
meg hogy hogy nem fut ??? így hogy lehet megcsinálni 1 hjátéok?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

koschwarz
1-2 napja heliztem egy kört a heroes must conquer szerveren (csak városi pályák) sharqi peninsulán, és egy srác gunerkedett nekem, 39 killt szedett össze 1 meccs alatt. én meg ennek megfelelõ killassistot. 3x haltunk meg.

most ezt csak azért írom, hogy dicsekedjek 😊, bár biztos vannak jobb pilóták is. újabban ritkán vezettem, inkább gunnerkedtem, de meguntam, hogy a gyökér pilótákhoz üljek be.

de tényleg, a lényeg, amiért ezt leírtam, hogy iszonyat sok helipilótának fogalma sincs arról, hogy hogyan szolgálja ki a gunnerjét. ugyanis nyilván nem az a lényeg, hogy a heli a levegõben repkedjen, hanem az, hogy ossza az áldást az égbõl az ellenségre. de ha a pilóta csak annyit tud csinálni, hogy 1000-rel elrepül a táj fölött, meg iszonyat módon himbálódzik levegõben, mert még fordulni sem tud normálisan, akkor szerencsétlen gunner semmire nem tud lõni, nem tudja TV guidedet használni, stb. a rakéták meg nem annyira hatékonyak, mint tudjuk, úgyhogy a pilótának nem arra kellene elsõsorban hagyatkoznia, hanem a gunnerre. fõleg városi pályán.

uff, én beszéltem.

Clava
Esküszöl?

Lemondani róla. gf3-mal nem fut.

Clava
Hali mit kell csinálni mikor kidob az asztalre egy fekete képernyõ után olvastam a faq-t de semi referesses progirol nemtok a gépemen, Gf3 Ti 200-as kártya

SigS
Boxer: Tegnap nagyon fogytak a gunnerek a helibol... <#vigyor3>
Utanad beult meg Szenoi, de 3 tk utan O is koszones nelkul tavozott <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Me0w
A VB verziojanak koze nincs a vbscripthez 😊 Mit akarsz csinalni? 😊

Together we'll fly someday...