Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõnek=lelõnek

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

De akkor sem, ha elõnek repülõvel😊. Peace!

Ebben a játékban tényleg lehet helikoptert meg kocsit meg tankot meg vadászrepülõt vezetni? <#guluszem1><#vigyor2>
Me0w
Hagyd, bele van szorulva a feje a repulogep seggebe, azert nem lat rendesen 😊) Engem nem zavarnak a repulosok, tudom hogy a foldrol lehetetlen leloni oket, gondolom ez jo igy, nem erdekel nagyon 😊

Together we'll fly someday...

Ezt a 40km-es dolgot nem értem... most a realitásokról fogunk elkezdeni vitatkozni vagy mi???

oppsss.. most nézem, ez nem tört, akkor egyenlõre nálam nem jön be...

Hadd reklámozza, szerintem nem okoz kárt senkinek. Személy szerint nem vagyok nagy ász, de szivesen dolgoznék csapatban ha éppen nem azzal kéne az elsõ 4-5 pályát tölteni hogy az ember találjon vagy létrehozzon egy squadot ahol legalább az alapdolgokat ismerik a csapattagok (pl: leader a spawnpoint, ha elhullik a medic akkor felvesszük a cuccát és visszahozzuk, bevárjuk a másikat, van supportember stb stb).

Me0w
En csak azt utalom az ilyen szervereken, hogy odajar 30 lama meg 30 wanabe es ezek olik egymast, es mindket csopot azt hiszi, mekkora nagy pro mindenki 😊 Inkabb maradok a magyar szervernel, ahol lehet csak 50 pontot szedek 1 korben, es lehet a k/dm sem jobb 1-nel sokkal, de legalabb erzem hogy nem osszevissza futkoso csirkekkel jatszom. Uff.

Together we'll fly someday...

koschwarz
nem 😊

használja a Heroes Must Conquer szervert, mert egynegyed részt hidratálókrémet tartalmaz, és magabiztosnak érezheti magát a nehezebb napokon is!

😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Reklám vége?<#hehe><#hehe>

koschwarz
karkandon az ilyen meccsnek fennáll a veszélye. tényleg nem reklámozom már többet ezt a szervert, de a Heroes...-on hozzám hasonlóan nagyon sokan visszajáró vendégek, és kialakult egyfajta taktika mindkét oldalra, és éppen ezért jó meccsek vannak karkandon is, mashturról meg sharqiról nem is beszélve.

Running
Már jártam azon a szerveren, elég jó, mert nemcsak karkand megy rajta, megerõsítem amit koschwarz mond. Sok szerver csinálja azt hogy idõ után leszór néhány embert, vagy épp mindenkit.

alberto 15
ok, akkor töbet nem szavazgatok ha lbombáznak folyton spawnoláskor 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

koschwarz
ja és gyakorlatilag mindig van admin ezen a szerveren!!!! és simán kirúgnak baserape-ért vagy direkt tk-ért. ott nem lehet azt csinálni, hogy leöldösöd a csapattársaidat, csak hogy megszerezd a helit.

és még annyi elõnye is van a szervernek, hogy nem lehet punisholni tk-ért, amivel nincs is baj, mert az adminok tényleg figyelnek, ha valaki túl sokat tk-zik, kirúgják.

mellesleg mindig teli van a szerver, eddig akármikor játszottam, mindig kevés szabad hely volt.

Running
Lassan 3 hét után elõször visszatértem a harcmezõre és toltam egy rendeset ranked 64-esen ahol csak karkand megy. ONE 1 aszem a neve a szervernek.
A következõket tapasztaltam az 5 óra játék alatt. 3 féle ember jár ezekre a szerverekre.
1. Az egyik aki pontot harácsol (tankkal, vagy mediccel),
2. a másik érmere, kitüntetésre gyurmázik,
3. kezdõ asse tudja holvan magyarul élõ frag

Nem szégyellem elsõnek én is azért játszottam hogy a k/d-met javítsam. Aztán meguntam és miután én lettem véletlenül a leader gondoltam legyen vmi taktika is. Kezdéskor természetesen mindenki ment a húsdarálóba, én meg mindig sunnyogtam hátra és próbáltam zászlót foglalni. A csapat egy idõ után rájött ez a leader csinál is valalmit nem csak spawpont és elkezdtek jönni utánam. Majdnem minden alkalommal sikerült a hátsó fronton 2-3 zászlót áthúzni, és ezáltal a mec mindig két tûz közé került és legtöbbször tank és apc nélkül maradt. DE nem hiszitek el a csapaton kivül alig 5-6 emberke jött hátra védekezni. Emiatt majdnem mindig elvesztettük a zászlókat. A commander is segített mindig kapta mit csináljon és teljesítette is. Néztem is hol a picsába vannak a többiek és azt láttam hogy mindenki az elsõ zászló körül darálja le a másikat ész és értelem nélkül. Basztak rá hogy elvesztik a zászlót vagy sem, mentek elõre mint a buta birkák. Természetesen a csapat és én is meguntam hogy egyetlen squad és a csapat tagjai se képesek értelmesen játszani. Hozzáteszem 1x-2x kijelöltem az elsõ két zászlót foglalásra és hopp sikerült is elfoglalni különösebb nehézség nélkül, csak oda kellett állni a zászló alá és nem arra várni mikor lõhetek a megjelenõkre, lehetõség szerint hátulról.
Aztán meguntam az egészet és leléptem mert felháborított ez az egész hozzáállás. Mindenki szarik a másikra áááá mind1. Komolyan mondom egy autóversenyt vagy egy 5-10 ember fun wart sokkal jobban élvezek mint egy ilyen szart.
A másik meg hogy a városi térképeken kívül másra már nekem sincs kedvem járni, mivel bh kilõve patch miatt, joyom nincs...jármûért meg nem fogok közelharcot vívni, hogy aztán az elsõ bombázó elkapjon. Gyalogosan meg pfff...5 perc amíg eljutok valahova...ennyi.

koschwarz
repülõvel én leginkább az ellen repülõit vadászom, mondjuk nem is vagyok egy bombázó ász.

azért egy harci helivel, meg egy BH-val is nagyon jól lehet a földi egységeket támogatni az ellenség földi egységeinek irtásával, pl. zászlófoglalást segíteni.

a baj az, hogy sok helis ezt nem ismeri fel, és általában inkább a maguk javára használják a helit.

Valaki tudna segíteni? a bombázónál hogyan kell használni a rakétát, mert nekem mindig a saját gépeket sikerül kilõni 😞(( (teamkill forever)
gergod
Azért megnézem, hogy mikor van gyalogosnak esélye egy vadászgép ellen, ami már 40km-rõl elküldheti a rakétáját. Azért nehogymár minden fing gyalogos leszedhessen egy vadászgépet.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

koschwarz
pontos IP címet nem tudok mondani, mert nem otthon vagyok, de keress rá: Heroes Must Conquer a szerver neve, nekem nagyon bejött. örülnék ha több magyar lenne ott. a szerver nagyon jó, 100 körüli pinggel sem lagzik nekem, illetve nagyon ritkán laggol, és annyi hibája van, hogy kb. 2 óránként mindenkit, vagy a játékosok felét ledobja. de nagyon lehet ezeken a pályákon 64 játékos között zúzni 😊

egyébként igazad van és nem vagy béna, a földrõl nehéz helit (repcsit meg fõleg) kiiktatni. lehetne egy stingeres kaszt is. azért érdemes repülõ alkalmatosságokkal próbálkozni, mert egy teljesen más játékélményt ad.

A legfõbb probléma az szerintem,hogy nagyon kevés az a repcsis vagy helis pilóta aki úgy gondolja, na elõbb leszedem az ellen helijét,repcsijét,hogy a gyalogosoknak könnyebb legyen.Pedig ezt kellene szem elött tartaniuk.

Koschwarz... ha nem titok, melyik az a szerver ahol csak városi pályák vannak? Engem is érdekelne...
Õszintén szólva, nekem is tele van a hócipõm a repülõkkel meg helikopterekkel. Az egy dolog, hogy nem tudok velük repülni (sose gyakoroltam mivel alapvetõen jobban tetszene a gyalogos teamplay) de a legfájóbb számomra, hogy igazán semmivel se lehet ellenük harcolni - kivéve persze egy másik repülõt.
Lehet hogy én vagyok béna? Hiába próbálkozok a fix rakétainditókkal meg a légvédelmi tankokkal, nagyon ritka amikor sikerül leszedni egy repülõt vagy helit - szemtõl szembe gzakorlatilag sohasem, és ez frusztrál. Akkor pöccentem be igazán, amikor szembõl ágyúval pofánlõttem egy Abrams tankkal egy Apachot, és nem zuhant le!!!! Pedig mennyit gyakoroltam, hogy sikerüljön 😊
Aztán ugye kinombam szoktam vadászni antitank guyként helikopterekre rakétával - abból is kibir a genyó 2-3 találatot 😞, szóval elég láma pilótának kell lennie e célpontnak hogy leszedjem. Pedig a Blackhawk downban a primitiv szomáliaiak natúr irányitatln RPG-vel zúzták a heliket 😊

Remélem a kiegészitõben balancolnak egy kicsit. Mondjuk ha kapna a gyalogság stingereket 😊 az helyretenné a pilótákat meg visszaállitaná a gyalogság lelki békéjét... Vagy csak tápolnának kicsit a légvédelmi jármûveken...

Mindegy, játékban ezért nem szoktam rinyálni, de ha már feljött a téma gondoltam hozzászólók.

De nem értem mert a tört szerverekre meg simán felenged.
Köszi a megoldást, úgy néz ki mûködik... csodálkozom, mert Win alatt általában az ilyen buher nem jön be...

Tûzfalam az nics, de sp 2 es winfosom van.
koschwarz
csatlakozom, szerintem is gyerekes ez a magatartás ("megöltél soxor, ezért kiszavazlak"). be kell látni, hogy ha valaki jó, akkor jó, ez van. a legtöbbre, amire ilyenkor vetemedem az az, hogy beírom annak az ellenfélnek, hogy "bekaphatja", de csak ha már nagyon ideges vagyok, ami szerencsére ritka. a legrosszabb ellenségem 10x ölt meg egy meccs alatt, mert hiába vadásztam rá, mindig õ volt az ügyesebb, kénytelen voltam elismerni.

aki meg nem repülõzött, az nem tudhatja, hogy télleg elég könnyû belemenni - véletlenül - egy ellenséges helibe, fõleg mert a rakétát is általában csak úgy érdemes elküldeni, ha már közel vagy a helihez (a flare miatt), ha meg a géppuskát használsz, akkor is nyilván a heli felé kell tartani, és a végén felrántani. arról nem is beszélve, ha a helis éppen elkezd emelkedni vagy ereszkedni, akkor soxor nincs mit tenni.

egy normális gondolkodású repülõs szerintem vigyáz a gépre, ami alatta van, mert lehet, hogy utána már nem jut hozzá.

viszont azt én nem tartom fair-nek, ha valaki csak azért visz el egy gépet, hogy az ellenfél repterét bombázza folyamatosan, magyar szerveren egy csomószor láttam ilyet. ebbõl az derül ki, hogy a levegõben egyébként egy nulla a másik gép elleni harcban. bár az ilyenek általában könnyû prédák, ami jó nekem 😊

uff, én beszéltem.

A tûzfalad letiltja a csatlakozást vagy xp sp 2-d van.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Senki sem tud segíteni a #46291 es hozzászolásomban leírt problémákban?
Danee
Erre emlékszek én is :9 akkor is mi bombáztunk 😄

honnan veszed hogy nem voltam ott ?

Yan
Meg, repcsit kell használni.
Születni még nem lehet oda, de ez az egy bug elmegy a játékban. <#nyes>

&#165; xfire: kistekila

Hatt
Pedig nagyon jo repcsivel repkedni, én nem vagyok pilota de az az eggyetlen jármû ami nem igényel csapatot a háttérben😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Megtaláltad a rejtett ásót?😊 Áthoztad vietnambol mi sunyi?😊))

Elastic An-usZ Boys

Ezt én sem értem, de abban biztos vagyok, hogy ez így marad örökre. Tehát amíg lesznek "ûber" jármûvek, arra a többiek mindig fújni fognak, ez pszichológia. Ha több légiharc-pilóta lenne, akkor teljesen más lenne a helyzet. Sajnos az ellenséges repülõk inkább békésen elbombázgatnak egymás mellett, így persze érthetõek a gyalogság panaszai...

<#eljen> szintén

PocoK Bf2
Én sem nagyon értem ezt a felfogást<#fejvakaras>. Ebben a játékban azért van repülõ hogyha vki megtanul vele bombázni az bombázzon! (miért ha lelõ egy tank akkor is azt mondjátok, hogy ****** szavazzuk ki mert megölt? egy heliben gunner voltam és sikerült vagy 50 embert megölnöm és állandóan ki akartak szavazni(chopper noob)<#fejvakaras>(ami sikerült is nekik)Ha vkit ez annyira zavar csinálja jobban!!
Egyetértek ez gyerekes<#levele>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Yan
Jó is billentyûvel repülni.
Bármely mapra képes vagyok lyukat ásni, vagy felszántani. <#nyes>

&#165; xfire: kistekila

Csak egy rövid hozzászólás a "ne bombázzatok már, tönkreteszi a játékélményt" meg "kiszavazlak, mert belémjöttél a repülõvel/helivel" témakörhöz:
GYEREKES

Aki repült már repülõvel, az tudja, hogy milyen könnyû véletlenül belemenni a helibe, és mennyire nem éri meg, hiszen lehet, hogy nem te tudod megszerezni a köv életben a repcsit. Esetleg teli BH-ba megérheti, amúgy nem.
Érettebb gondolkodású emberben nem merül fel, hogy kiszavazza az ellenfelét azért, mert épp (ilyen vagy olyan módon) megrugdossák a seggét.
Ennél már csak az a viccesebb, amikor egyszer publicon 3-4x kiszedett a helivel együtt a repülõ felszállás közben, amikor fel tudtam szállni, õt kilõtték, és elvitték a repülõjét, megpróbált helizni, mire én vagy 6x kiszedtem felszállás elõtt, és elkezdett kiszavazni, mint spawncamper. (oilfields pálya)
Ez az a dupla mérce, amit nem tudok megérteni: ha õ csinálja az taktika, ha vele csinálják az genyóság.
Nálam kapásból leírja magát az, aki az ellenfelét akarja kiszavazni, hogy mentesüljön a kihívástól...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Ezúton is szeretném megköszönni a VéNY-nek a tegnapi gyakot, jó volt!

koschwarz
lehet billentyûzettel is repülni, kicsit macerásabb valszeg, mint joy-jal, de megoldható

én is így küzdöm felfelé magam a repülõs társadalomban 😊

bár mostanában szinte csak egy szerveren játszom, amin csak a sharqi, mustár, meg karkand van, 64 játékossal (ehhez képest szinte sose laggol, bár 2 óránként 1x ledob mindenkit-míg a magyar szerverek még soxor annyira tudnak laggolni, hogy az botrányos+valamelyiken nincs autobalance). jó, tudom, csak városi pályák..., de én eccerûen unom, hogy a nagyobb pályákon beülök egy jármûbe, majd 2 bázis között lebombáznak vagy kilõnek, ha meg gyalog megyek, a fél játékidõben csak futkározok. úgyhogy ha ilyen szerverre tévedek, akkor inkább védekezek egy bázison és nem rohangálok, vagy repülök. 😊

PocoK Bf2
Megint késõn keltem!! <#rinya><#rinya>
Sohasem lesz enyém az arany<#rinya>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Azért vagyok én itt 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Na jól van, most az egyszer😊

Beers
Láttam reggel,csak nem volt idõm átméretezni!
A fórumot meg nem akartam széthúzni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
PoE2 Update:

A többi itt 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Nem látod hogy azt csinálom? 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Te miért nem dolgozol ilyenkor wazze!?

Többi ratyinak: Juj de ismerõs!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Crem
Ez szerintem csak azt erdményezné, hogy eltünnének a koca pilóták. Volt szerencsém olyan pilótához, aki Kubra Dam-on úgy rázott le, hogy "befékezte" magát a hangárba, majd a földrõl felszállás közben már lött rám...

Szal' szerintem az történne, hogy csak bombázás lenne, ha nem adódna egy-két hõs aki megpróbál billentyûzetrõl repülni.😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Beers
Összefutok velük néha!

Crem
😊
Ez akkor született, amikor 1.0-nál nem hitted el, hogy sz@r az igla!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crokin
Ja. Szedj le mindent. Tedd fel az 1.0-t, majd másold el valahova. Aztán peccseld fel 1.03-ra és a két exe-bõl csinálj egy-egy parancsikont az asztalra és kész. Ha eredetid van akkor lehet, hogy nem mûködik. Ha nem akkor is <#vigyor3>

Repatarurgyán