Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Pont úgy néz ki mint a BF2-ben a Sniper ruhája! <#hehe><#hehe>

schrank
mostanába nem érek rá keresek valami jókis házörzõt amit ingyen el lehet vinni találtam is találtam is a neve :
vi³eda<#nyes>teccik ez a dög <#puszis>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
Ágyasod?? ovisokra buksz? :)

Running
Schrank húzzál bele, atwe már bent van selejtezõbe<#eplus2>.

Egy kis off soha nem árt. :)

http://www.realitymod.com/

Hazamegyek, kipróbálom....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
jóvanmá fletlájn múlthéten az összes vördof szarkraftos irogatott ide most meg a szartrekkeseket csalogattyátok a topikba mivan itt borg anarhija vagy akopalixis vagy hogy mongyák <#nyes> nekem meg még mindíg <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alberto 15
ez a beceneved??
<#nevetes2>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Hysteria
lol

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

uHs Gerzson
GRAT <#eljen><#taps>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Szívesen....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Tök jó én azért maradok ki mindig mert nekem mindig csak a duma jut...<#szomoru2><#rinya><#rinya><#confused>

HALI
GYERTEK HOLNAP 19:00 orátol A UJ SG SZERVERE IP CIME:193.202.85.85
MI LESZ RAJTA PL:AUTOVERSENY MEG UTÁNA WAR NEM FOGTOK UNATKOZNI GARANTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYERTEK ASZERVER TELJESEN JO NINCS LAGG NINCS SEMMI GOND VELE UGY HOGY GYERTEK
SELEJTEZÖBE JUTÁS A CÉL A FÖ ÉN MÁR BEJUTOTAM
NYEREMÉNY MAGYARORSZÁG TRANSPORT KING CIME MINENKI JÖJÖN :):)):):):):)ITT NINCS RANK ITT MINDENKI EGYENLÖ ESÉLYEL INDULT!!!!!!!!!!!!!!!!

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

alberto 15
<#smile>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

SigS
Tenyleg kis aprosag ;)
Gratula! :)

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

badsec
Gratulálok!<#worship>

Horda Maki!:D

Ja a BF10-ben már játszhat is :)

0Fritz0
Alakul az utánpótláscsapat. <#taps>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Gratulálok <#eljen><#eljen><#worship><#worship><#taps><#taps>

Adam II
Nah ez segített nagyon köszike!!

Running
Gratula hozzá. <#worship><#worship><#worship>

Magam se csinálhattam volna szebb kislányt!!!<#vigyor2>

Running
Na na nem azért írtam be mert mindig ez van, csak a hülye szicsu miatt...egyébként meg mióta vezetek még sose volt szabálysértésem és nem azért mert a rendõrségen dolgozom, szóval nem kell álltalánosítani. Mondjuk egyszer volt egy tilosba parkolásom bp-en, de azis csak azért mert ellopták a táblát, na mind1.

Ha lábatlanról visszafele jössz akkor kint van a 60-as tábla és 200 méterrel arréb már nyerges van mint kiderült de a tábla az nincs kint, szóval ezért kaptak le megint.

Egyénként meg szombat éjjel ilyen kétes útszakaszon persze nem pénzt begyûjteni voltak a srácok hanem keményen dolgoztak, fõleg úgy hogy a pánkok 500 méterrel arrébb épp valaki ablakát törték be, randaliroztak és hangosan óbégattak, érdekes ez nem izgatta õket, na hagyjuk.

vgez
Hi
Egy kis aprósággal frissült a http://bf2s.eu.tt/ oldal! <#integet2>

Úgy tûnik, tönkrement a controls.con állományod. Teendõ: a billentyûzet-konfigurálásnál nyomj a "restore defaults"-ra, majd konfiguráld újra tetszésed szerint. Velem is megesett, onnan tudom. És ha el akarod kerülni a jövõbeli ilyen eseteket, mentsd el a controls.con állományodat.

Az érintett állomány "doc & settings" könyvtár / userneved / documents / profiles / 0001 vagy ilyesmi alatt található.

koschwarz
csak ebben a játékban???

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Me0w
Jah, nekem is bassza a csorom, de mindegy :) Biztos igy jo a vilag :)

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Igen, ezt látjuk mennyire nehezebb Running esetében is. Nem becsatolt övvel, lakópihenõ övezetben, ami a csövön kifér.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Adam II
Segítség!
Ma játszani próbáltam de egy idõ után kékhalál. Mostmár ha belépek egy szerverre
akkor nem mozog az egér és a billentyûkre sem reagál csak az ALt F4-re. Kikapcsoltam a tûzfalat de nincs változás.
Mi lehet a gáz?

koschwarz
na, most hogy jól kibeszéltük magunkat ma is a bf2-rõl, jöhet egy kis off :D

0Fritz0
Ez az elsõ "lépés" a világhírnév felé. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

lol..

-tRs-Landor

Neked is jön mindjárt a bünti<#felkialtas><#felkialtas><#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
höhö, akkor azért vörösödött be a bácsi feje, mert fújja a nõt :D, nem azért, mert fuldoklik a 150 kg alatt

koschwarz
és egy csomó igazságtalanság van még az életben

én inkább betartom a szabályokat ( amikor csak lehet :) )

sza23
lehet tépni 100-al, csak nem mindegy hogy hol!:)
csak tájékoztató képpen:
100 kmh meg nem haladó sebességkorlátozás esetén,legalább a sebességkorlátozás felével kell átlépni a megengedett sebességet( lsd. 50 es táblánál 75 körûl),
100 kmh meghaladó esetén, legalább a harmadával ahhoz, hogy a jogsi veszélybe kerûljön.
ezek csak keretszámok,1-2 kmh még belefér.
1ébbként a yardoknak semmivel sem könnyebb a helyzetük, sõt velük szemben többszörös felelõsségre vonás áll fenn, ha bármi féle szabálysértést követnek el.

koschwarz
ezt megúsztam, sose voltam startrek-rajongó, és nem is értettem soha, hogy lehet azt a béna sorozatot szeretni. bocs :)

Off, bocsánat, de:

Star Trek rajongóknak

A teljes Star Trek DVD kollekció: (minden, amit valaha is star trek néven forgattak) 2500 dollár és .... 212 DVD.
NEBA!

alma2
Szerintem, ha kello hangsullyal, komolysaggal eloadod a zsarunak, hogy mit kepzel o, te szervezed az sg szerveren a bf2ben a dzsip bajnoksagokat, egy szava sem lett volna, a viszlatot leszamitva, mert halalra remisztetted volna a sok idegen szoval :)

szerintem

alma2
Emberolesert mennyit kell fizetned, 10 ezret ? :)
Egonban, minden keresztezodesnel van kint 40-es tabla, vagy amikor behajtasz, akkor kint van egy 40-es zona tabla ?

szerintem

Running
Nyugi nekem is fizetnem kell ha nagyot szabálytalankodok...

...bazz azt tudtam hogy nyergesen 40-el lehet menni, csak épp tábla nincs hol a vége annak a szarnak, és itt a buktató...

Nem vagyok egom környéki.

Kovács legény
ha jól értelmezem a képet ,akkor most fujja fel a bácsi a guminõjét?
egy kicsit túlfujta

www.czekoart.hu

BurnBaby
de h szereztétek meg a képem...?

www.battlefield.hu

Te viszont nem az államnak dolgozol jelképes "fizetésért" lol
Nem mindegy... :)

Me0w
Engem ebben csak az zavar, hogyha en tepek 100-al akkor elveszik a jogsimat. Ha Te, akkor mehetsz tovabb. No mindegy...

Together we'll fly someday...

<#hehe><#hehe><#hehe>

Ez a képen nem vallatás hanem kivégzés!!! <#bdead>
Biztos vagyok benne hogy a fickó szörnyethalt!!! <#ijedt>

koschwarz
arról nem is beszélve, hogy ez a kép eléggé öncélú volt. fritz "flémszagot érzek" képeinek legalább van értelme, de ennek. ááááááááááááááááááá!!!!!!!!

nekem kitéphetnék a körmeimet, forró vassal égethetnének, akkor sem vallanék. de ha egy ilyen hájtömeget pucéron akarnának a fejemre ültetni...

:)

uHs Gerzson
<#vomit>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

A világ legszerencsétlenebb embere... <#vomit><#shakehead>

ki van alul?

koschwarz
rambo, EZT tényleg nem kellett volna, inkább egy linket azzal a figyelmeztetéssel, hogy csak erõs idegzetûeknek és evés elõtt.