Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vi³eda<#nyes>#nyes>teccik ez a dög <#puszis>#puszis>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egy kis off soha nem árt. :)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
GYERTEK HOLNAP 19:00 orátol A UJ SG SZERVERE IP CIME:193.202.85.85
MI LESZ RAJTA PL:AUTOVERSENY MEG UTÁNA WAR NEM FOGTOK UNATKOZNI GARANTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYERTEK ASZERVER TELJESEN JO NINCS LAGG NINCS SEMMI GOND VELE UGY HOGY GYERTEK
SELEJTEZÖBE JUTÁS A CÉL A FÖ ÉN MÁR BEJUTOTAM
NYEREMÉNY MAGYARORSZÁG TRANSPORT KING CIME MINENKI JÖJÖN :):)):):):):)ITT NINCS RANK ITT MINDENKI EGYENLÖ ESÉLYEL INDULT!!!!!!!!!!!!!!!!
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Gratula! :)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Magam se csinálhattam volna szebb kislányt!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Ha lábatlanról visszafele jössz akkor kint van a 60-as tábla és 200 méterrel arréb már nyerges van mint kiderült de a tábla az nincs kint, szóval ezért kaptak le megint.
Egyénként meg szombat éjjel ilyen kétes útszakaszon persze nem pénzt begyûjteni voltak a srácok hanem keményen dolgoztak, fõleg úgy hogy a pánkok 500 méterrel arrébb épp valaki ablakát törték be, randaliroztak és hangosan óbégattak, érdekes ez nem izgatta õket, na hagyjuk.
Az érintett állomány "doc & settings" könyvtár / userneved / documents / profiles / 0001 vagy ilyesmi alatt található.
Together we'll fly someday...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ma játszani próbáltam de egy idõ után kékhalál. Mostmár ha belépek egy szerverre
akkor nem mozog az egér és a billentyûkre sem reagál csak az ALt F4-re. Kikapcsoltam a tûzfalat de nincs változás.
Mi lehet a gáz?
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
-tRs-Landor
én inkább betartom a szabályokat ( amikor csak lehet :) )
csak tájékoztató képpen:
100 kmh meg nem haladó sebességkorlátozás esetén,legalább a sebességkorlátozás felével kell átlépni a megengedett sebességet( lsd. 50 es táblánál 75 körûl),
100 kmh meghaladó esetén, legalább a harmadával ahhoz, hogy a jogsi veszélybe kerûljön.
ezek csak keretszámok,1-2 kmh még belefér.
1ébbként a yardoknak semmivel sem könnyebb a helyzetük, sõt velük szemben többszörös felelõsségre vonás áll fenn, ha bármi féle szabálysértést követnek el.
Star Trek rajongóknak
A teljes Star Trek DVD kollekció: (minden, amit valaha is star trek néven forgattak) 2500 dollár és .... 212 DVD.
NEBA!
szerintem
Egonban, minden keresztezodesnel van kint 40-es tabla, vagy amikor behajtasz, akkor kint van egy 40-es zona tabla ?
szerintem
...bazz azt tudtam hogy nyergesen 40-el lehet menni, csak épp tábla nincs hol a vége annak a szarnak, és itt a buktató...
Nem vagyok egom környéki.
egy kicsit túlfujta
www.czekoart.hu
Nem mindegy... :)
Together we'll fly someday...
Biztos vagyok benne hogy a fickó szörnyethalt!!! <#ijedt>#ijedt>
nekem kitéphetnék a körmeimet, forró vassal égethetnének, akkor sem vallanék. de ha egy ilyen hájtömeget pucéron akarnának a fejemre ültetni...
:)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?