Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A CS-ben meg futóverseny szokott lenni? <#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1> Mert ha igen, akkor megyek a NFSU2-vel lövöldözni. <#vigyor4>#vigyor4><#idiota>#idiota>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Éjjel kettõkor haverral zúztunk le Lábatlanra barátnõmért. Nyergesnél persze kibe botluttunk, hát trafis rendõrökbe. Megállok, erre elkezd puffogni a zsaru hogy nem ismerem a féket mert majdnem elgázoltam és hogy 100%-os sebességtúllépés miatt el is veszi a jogsit, vagy a forgalmit, na mind1 valamelyiket. Kicsit mosolyogtam, na mondom bazz jó lesz magyarázkodom a munkahelyemen.<#nevetes1>#nevetes1> Kérte a paírjaim, közbe odamentünk a kocsihoz, közbe meg hörögtek hogy minek mentem gyorsan...nézi adataim, persze meglátta hogy a tokba az elsõ a rendõrigazolványom volt. Kicsit megdermedt, rávilágított a lámpával és káromkodva lebaszta az összes papírom a kocsi csomagtartójára. Majd ennyit mond, húzz innen a büdös francba. Hát én már majd beszartam a röhögéstõl, mondtam nekik viszlát és eltipliztünk. Barátnõt felvettük megyünk ugye vissza hát nem megint megállítanak. Rámvilágit és asszongya már megint ti vagytok? Most csak 50% túllépés volt. (Pedig direkt 55-el mentem a 60-as táblánál. Kérdem mi a probléma, aszongya a 40-es tábla. Kérdem hát az meg hol van, aszongya egész Nyergesen 40-el lehet menni, mondom az tutti, mert én csak a 60-as táblát láttam , nem azért mentem gyorsan mert hülyülni akartam. Erre mondja ezt már nem nézik el megbüntet 5000 ft-ra. Mondom neki: OK. Tölti ki a paírokat, közbe mondom neki, hát szerintem fölösleges ezzel most szenvedni és szoktam a kapson az igrendnek a behajtást (akik nem fizetik be a büntiket), mondom majd megcsinálom magamnak, persze mindezt jópofán. Aszongya majd ír egy levelet a kapitánynak és akkor majd jól megjárom. Na ez betett, mondom neki pár éve dolgozom már a rendõrségen tudom hogy mûködnek ezek a dolgok. Erre õ: majd akkor ír egyet a Belügyminisztériumnak. Nem akartam mondani neki majd józsi rendõrnek nyergesrõl a szavára fognak figyelni a bm-ben. Csak annyit mondtam, inkább ne írjon. Majd odaadta a csekket és elbúcsúztunk. A kocsiba meg jól kiröhögtük...hát bazzeg hétfõn az egész kapitányság ezen a sztorin fog röhögni, hogy mekkora seggfejek a nyergesi rendõrök.
Ennyi.
Elastic An-usZ Boys
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Szegeny csoka nem ertette miert cipel olyan nehez terhet a vallan, de hat igy jar az a hulye BH pilota ki a cobra respawn pontjan, toketlenkedik 😊
De dicseretes cipelte a fejen vagy 100 meter mire felrobbant, de nem esett le neki mi volt 😊

szerintem
szóval ijesztgettem a népet....<#eplus2>#eplus2>
Ertem, ertem en, hogy a rendorsegen dolgozol, rad ragadnak az ilyen dumak 😊
szerintem
szerintem

Énis azok közé tartozom, akiknél nem ment a game az 1.03as patch telepítése után.
Megoldás:
1. Felhasználói fiók módosítása. Ékezetet (és szóközt lehetõleg) ne tartalmazzon a név.
2. Restart.
3. Game reinstall (az új névvel történjen)
4. Play <#wink>#wink>
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Ma játszani próbáltam de egy idõ után kékhalál. Mostmár ha belépek egy szerverre
akkor nem mozog az egér és a billentyûkre sem reagál csak az ALt F4-re. Kikapcsoltam a tûzfalat de nincs változás.
Mi lehet a gáz?
A cél a terhelésteszt, minél több emberrel.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
GYERTEK MA A UJ SG SZERVERE IP CIME:193.202.85.85
MI LESZ RAJTA PL:AUTOVERSENY MEG UTÁNA WAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYERTEK ASZERVER TELJESEN JO NINCS LAGG NINCS SEMMI GOND VELE UGY HOGY GYERTEK
<#vigyor1>#vigyor1>SELEJTEZÖBE JUTÁS A CÉL A FÖ
NYEREMÉNY MAGYARORSZÁG TRANSPORT KING CIME MINENKI JÖJÖN 😊😊)😊😊😊😊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!