Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
elég

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
bazz, most reggeliztem....

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sziasztok elég ha csak az 1.3 teszem fel vagy musáj mind a 3 feltennem patcht? Kösz elõre is.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

eX RambO
Hát ezt:

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Tényleg bocs hogy mostanába ben voltam autovesenyen !

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
hát vazze, running, nem tudtad, hogy Nyergesen csak 40-nel lehet menni????? ezt mindenki tudja, hiába van csak 60-as tábla... 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
ez nem én vagyok hanem az egyik "ágyasom" aki ébredéskor már vár rám a verdámmal <#action>

Mire jó ez az állandó autoversenyzés a BF2-ben?
A CS-ben meg futóverseny szokott lenni? <#vigyor2><#zavart1> Mert ha igen, akkor megyek a NFSU2-vel lövöldözni. <#vigyor4><#idiota>

Danee
schrank, a transzportkirály?? <#mf2><#mf2>

Danee
Mersant
Egom környéki vagy? ha szabad kérdeznem....

Running
Jaj nem is meséltem, habár kicsit off a dolog.

Éjjel kettõkor haverral zúztunk le Lábatlanra barátnõmért. Nyergesnél persze kibe botluttunk, hát trafis rendõrökbe. Megállok, erre elkezd puffogni a zsaru hogy nem ismerem a féket mert majdnem elgázoltam és hogy 100%-os sebességtúllépés miatt el is veszi a jogsit, vagy a forgalmit, na mind1 valamelyiket. Kicsit mosolyogtam, na mondom bazz jó lesz magyarázkodom a munkahelyemen.<#nevetes1> Kérte a paírjaim, közbe odamentünk a kocsihoz, közbe meg hörögtek hogy minek mentem gyorsan...nézi adataim, persze meglátta hogy a tokba az elsõ a rendõrigazolványom volt. Kicsit megdermedt, rávilágított a lámpával és káromkodva lebaszta az összes papírom a kocsi csomagtartójára. Majd ennyit mond, húzz innen a büdös francba. Hát én már majd beszartam a röhögéstõl, mondtam nekik viszlát és eltipliztünk. Barátnõt felvettük megyünk ugye vissza hát nem megint megállítanak. Rámvilágit és asszongya már megint ti vagytok? Most csak 50% túllépés volt. (Pedig direkt 55-el mentem a 60-as táblánál. Kérdem mi a probléma, aszongya a 40-es tábla. Kérdem hát az meg hol van, aszongya egész Nyergesen 40-el lehet menni, mondom az tutti, mert én csak a 60-as táblát láttam , nem azért mentem gyorsan mert hülyülni akartam. Erre mondja ezt már nem nézik el megbüntet 5000 ft-ra. Mondom neki: OK. Tölti ki a paírokat, közbe mondom neki, hát szerintem fölösleges ezzel most szenvedni és szoktam a kapson az igrendnek a behajtást (akik nem fizetik be a büntiket), mondom majd megcsinálom magamnak, persze mindezt jópofán. Aszongya majd ír egy levelet a kapitánynak és akkor majd jól megjárom. Na ez betett, mondom neki pár éve dolgozom már a rendõrségen tudom hogy mûködnek ezek a dolgok. Erre õ: majd akkor ír egyet a Belügyminisztériumnak. Nem akartam mondani neki majd józsi rendõrnek nyergesrõl a szavára fognak figyelni a bm-ben. Csak annyit mondtam, inkább ne írjon. Majd odaadta a csekket és elbúcsúztunk. A kocsiba meg jól kiröhögtük...hát bazzeg hétfõn az egész kapitányság ezen a sztorin fog röhögni, hogy mekkora seggfejek a nyergesi rendõrök.

Ennyi.

Ma volt egy érdekes élményem. Mashtuur city, kasztválasztás, belépek egy 5 fõs squad-ba. Kiválasztom a leader-t, spawn. Elõször kicsit meglepõdtem hogy egy blackhawk-ban találtam magam, mivel nem nagyon mozgott a leader pontja, azt hittem földön születek. Aztán hirtelen kérdések villantak át az agyamon, pl. miért nem tudok lõni és miért akar bukfencet csinálni ez a hülye pilóta? Eltelt vagy 5 másodperc mire rájöttem hogy én vagyok a pilóta. Utólag kiderült hogy a BH squad memberekkel volt megrakva, de a helit egy squad-on kívûli vezette, aki épp születésem elõtt kiugrott a vezetõülésbõl. Szerencsére sikerült megfogni a gépet, így megúsztam egy négyes-ötös teamkillt és most már azt is tudom hogy hogy lehet valaki repülési képességek nélkül "született pilóta".

Running
Tök igazad van, legközelebb próbálok olyan képet keresni ami még nem volt. <#szomoru1>

Hatt
Nem vágom, mindig mutatsz 1 pár képet az adott versenynek eme részérõl. Lassan már elég ha photoshoppal kicseréled a neveket😊

Elastic An-usZ Boys

alberto 15
nem öccáz??

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Running
Egy kis ízelítõ!!! A SZERVER NAGYON JÓL BÍRTA!!

schrank
400

alberto 15
egyik haverom kérdezi, mert most csinálta a nevét, hogy hány pont kell az elsõ unlockig??

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alma2
Akinek eddig nyitott kerdes volt, hogy a mennyei mennyorszagbol, esetleg a poklok poklabol kerulnek elo azok a vasmadarak a jatekban, ime a valasz ra.
Szegeny csoka nem ertette miert cipel olyan nehez terhet a vallan, de hat igy jar az a hulye BH pilota ki a cobra respawn pontjan, toketlenkedik 😊
De dicseretes cipelte a fejen vagy 100 meter mire felrobbant, de nem esett le neki mi volt 😊

szerintem

Running
ja csak vicceltem, nincs még admin jogom, illetve nem sikerült belépnem! 😊
szóval ijesztgettem a népet....<#eplus2>

alma2
Hat a 10 perc alatt amig bent voltam meg sose lattam ilyen morcos admint, percenkent irtad,hogy ki leszel kickelve, meg kibanollak egy evig es hasonlo rendfenttartasi szavak hangzottak el.
Ertem, ertem en, hogy a rendorsegen dolgozol, rad ragadnak az ilyen dumak 😊

szerintem

Running
MERT?

alma2
huh, most jottem az sg serverrol, running harcostarsunk birtokaba meg jo, hogy csak egy admin jog kerult, nem az atombomba nyomogombja, mert mar reg kipusztult volna az emberiseg 😊

szerintem

Running
Miért nem jöttél schrank?

schrank
na megszólalt a pilóták gyöngye <#mf2>

schrank
ez inkább admin forma nem gondolod <#hehe>

Hali!

Énis azok közé tartozom, akiknél nem ment a game az 1.03as patch telepítése után.
Megoldás:
1. Felhasználói fiók módosítása. Ékezetet (és szóközt lehetõleg) ne tartalmazzon a név.
2. Restart.
3. Game reinstall (az új névvel történjen)
4. Play <#wink>

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

köszönöm
Adam II
Segítség

Kandurex

..fent a banner alatt olvasd...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tört verzióval is lehet?..(félve kérdezi)
Adam II
Segítség!
Ma játszani próbáltam de egy idõ után kékhalál. Mostmár ha belépek egy szerverre
akkor nem mozog az egér és a billentyûkre sem reagál csak az ALt F4-re. Kikapcsoltam a tûzfalat de nincs változás.
Mi lehet a gáz?

2-en már most is vannak bent, szal tõlem elkezdhetünk beszivárogni a szerverre.
A cél a terhelésteszt, minél több emberrel.
Zsoltika 007
Én sem tudom. <#nemtudom>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Igen.
Egyelõre csak karkand fut rajta.
De hány órakor? 19:00-kor?

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Zsoltika 007
Jah tényleg atwe! Jó lenne beírni ide hogy mely mapok lesznek mert lehet nincs mindenkinek meg és ne játék elõtt kelljen tölteni õket. Thx!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Ma este.

A tesztszerveren lesz? És mikor lesz?

Hát igen, ha valaki túl sok páleszt iszik vezetés elõtt...<#pias><#hehe>

SZEVASZTOK
GYERTEK MA A UJ SG SZERVERE IP CIME:193.202.85.85
MI LESZ RAJTA PL:AUTOVERSENY MEG UTÁNA WAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYERTEK ASZERVER TELJESEN JO NINCS LAGG NINCS SEMMI GOND VELE UGY HOGY GYERTEK
<#vigyor1>SELEJTEZÖBE JUTÁS A CÉL A FÖ
NYEREMÉNY MAGYARORSZÁG TRANSPORT KING CIME MINENKI JÖJÖN 😊😊)😊😊😊😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Danee
Off

Schrank a transzportkirály
ON

TS Zolly
Pedig Beers kollegámnak milyen nagy igaza van!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

urbijoe
<#taps>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
<#taps>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Beers
Talán egy fóliázott dobozban!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
az élet kegyetlen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"