Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Én kiprobáltam és tényleg az egekig lehetne dicsérni csak az a gondom hogy kevesen játszák <#rinya>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Online próbáld ki, estefelé már vannak emberek a szervereken. A jármûveken dobtak leginkább, nekem legalábbis az infantry nem nagyon jön be. Egyébként az engi fegyverében lehet váltani a sörét meg a slug lõszertípus között.

Hali

PannonRobi
Szia Verzoo!Szia Flatline!Szia Mindenki!

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Cobra.
Elég jónak tûnik a mod, ki kellene próbálni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ahoy! Gyere TS-re!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Naszóval!
http://www.realitymod.com/index.php?page=files
Egyelõre egyet játszottam vele singleplayerben, veterán fokozaton, strike at karkand pályán és gondoltam megosztom a tapasztalatokat.

SCAN, UAV NINCS! HP-dat, töltényedet NEM LÁTOD. (Csak tárakat/gránátokat) Antitank alapfegyvere a SRAW, ezen kívül pisztolya van. (viszont a tankok ellen nagyon durva) A robbanások jóval erõsebbek, ideértve a M203-t is. Sikátorban gránátvetõzni öngyilkosság.
A fegyverek nagyon erõsek. Egy rövid sorozat közelrõl m16-tal = halál. A fegyvereknek (érzésem szerint) jóval erõsebb a visszarúgása, viszont alacsonyabb a szórása (deviation) tehát jobban odalõ, ahova célzol, de nehezebb többször ugyanoda lõni. (m4-nél nagyon érezhetõ volt)
Lassabb a spawntime, jobban kell vigyázni az életedre! Sörétes közelrõl = halál. Egészében véve sokkal kell vigyázni magadra, bújni, fedezni, éleszteni a másikat.
Nálam csillagos 5-ös!
Jármûveket még nem próbáltam, állítólag sokat változtak. Mindenesetre infantry embereknek javaslom a letöltést, és talán az autoversenyhez hasonlóan játszhatnánk ilyet is, iszonyúan más, mint az alap BF2.
Töltsétek le, próbáljátok ki!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Ön dönt,iszik vagy vezet...

Looserke
Közben megadta...szerencsére, mert a knife badget én is kétszer csináltam hasonló okok miatt...

Hát pedig régóta megyünk Karkandon járgánnyal az SG-s versenyeken<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Nem tudsz tolatni<#hehe><#hehe><#hehe>

Running
Nyugi van olyan hogy csak késõbb osztja ki az érmeket. Egyébként meg ha nem, akkor szokott ilyen lenni. Én is 2x mentem az enginer+knife badgetért hasonló ok miatt. Ja medices ezüst badgetet a gyógyításért nem tudom megszerezni, egyszerûen nem adja meg, elég faca.
Ja tegnap megint néztem és bazz nem írja jóvá mindig a killeket, de a halált azt mindig. volt 10 killem és 3 halálom mikor spawnoltam, mentem lelõttem három embert és ki is írta én voltam, lelõttek nézem ismét 10 kill, 4 halál...jólvan...és nem 1x csinálja ezt mert már máskor is észrevettem ezt a hibát.
Másikjó nekitoltattam karkandon egy fának és felrobbantam. 😊

Van már videókártya?

Looserke
Ahhnyád, most meg nem enged belépni az account szerver. Azt nyomja, hogy the server refused the connaction...

Looserke
Bakker, most toltam egy külföldi 64 playeres szerveren. Karkand ment én medic voltam, mert a Meritorious Unit Ribbon-ra gyúrtam. Direkt olyan 64 playeres szerverre mentem, amin 12-14 emberke játszott, mert ott jó sokáig szokott tartani egy kör, mert ehhez a ribbonhoz 26 percig kell egy squadban lenni. 164 pontot csináltam a végére és persze a ribbont is megkaptam. Megvolt a mapváltás, de amikor bejött a következõ map én kiléptem megnézni, hogy megkaptam-e a kitüntetést...Hát a f*szt! Csak a pontokat írta jóvá, de a ribbont nem, hogy b*szódna meg...

Running
Apu: support
Anyu: medic
Gyerek: Commander

<#nyes>

Crem
valószínüleg commander...
Irányítja az egész "csapatot"😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
vgez!! grat!!!

és milyen kaszttal spawnolt a kicsi??? 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Looserke
Bakker legalább méretezd át 800*600-ra, mert a kép tartalma nem ér meg ekkora felbontást...

Crem
Off:

Minden rosszindulat nélkül!

A Starfish nevû házigazda aktív BF-es??? Egyáltalán szokta itt "tiszteletét" tenni????
Mert ha nem, kéne egy új. Mivel Borgnál már nincs "türelmi" idõ...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
istenkirály, hogy bevágtál egy 1600x képet...

Danee
Ezt a kéept emelném ki :
<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

BurnBaby
joe, pls tedd vissza a régi bannert
thx

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
Lol meg amikor lefeküdt az alúljáróba Rusid mester ezt is feltetted teeee, teeeee?! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Jajj felkerültek a képek ****-rõl is ááá nem is mondom a nevét inkább! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Tiszta józan arcok mindenhol. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

badsec
Érdekes....nyújtott háromszögek nekem akkor vannak amikor bekapcsolom az AGP gyorsítást (4/8x)...Most off-on van, de így normálisan megy...<#nemtudom>

Horda Maki!:D

schrank
a melegedésnél minden ilyen nyújtott háromszögekbõl áll

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ahhoj
túl melegszik a vidkari?

schrank

TANULNI-TANULNI-TANULNI

Adam II
A francba valami más gond is van légyszi segítsen valaki egy idõ után elkezdenek a dolgok eltûnni a térképen pl. fák épületek vagy az ég és ahogy forgok körbe villódzanak amik épp akkor látszanak sajnos nem tudok screenshotot csinálni mert mire észbekapok beáll a kékhalál😞

alberto 15
megtudod mondani hogy ki kicsoda a képeken? mi a nevük a játékban? látom a jcsr-eseknek külön jcsr-es pólójuk van 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
én még nem gratuláltam neked. GRAT!<#dumcsi>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

vgez
Köszönöm mindenkinek, a gratulációkat!<#smile>

Ahhoj
Hysteria
BF2 Special Forces rangok

2nd Lieutenant
1st Lieutenant
Captain
Major
Lieutenant Colonel
Brigadier General
Major General
Lieutenant General
General
http://www.military-quotes.com/ranks/images/General-army.gif
http://www.military-quotes.com/ranks/images/ar_genarmy.gif General of the Army (ez oan mint a sergeant major of the corps)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Crem
VÉGRE!!!<#worship>

Nem is kell már várnod! Már csinálhatod is!

Hysteria
blazin.uk elérte a legagyobb rangot

mé nem tesznek be tobb rangot?

2lieutant betehetnének egy first lieutantot is vagy az a kiegben lesz csak

azt irja a BFHQ ban h neki a köv rang: rankname 2 😊

amugy egy kérdés az a csíík mértnem mutatja h mennyi kell a következo rangig?

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

schrank
szedd le szedd le <#beka3><#beka3><#beka3><#nyes> de ha már a leszedéseknél tartasz szedd már le azt a kurva <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>-t is lécci-lécci <#nyes>

dronkZero
Ja, vágom. De akkor a sebzés max "ríl" lehet, nem? Bocs, hogy kötözködök, de ha kiejtés alapján írsz, akkor írd már helyesen, mert különben nemigen lehet megérteni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Úgy tûnt, legalábbis a LineBacker gépágyús része...nem próbáltam sokat ezt a részt. Viszont a tankkal percenként egy helit lõttem <#vigyor1>

Ha nem frissíti valaki a bannert, akkor le fogom szedni, és nem lesz semmi ott addig.
schrank
R E A L I T Y <#kuss>

dronkZero
Mi az a "riliti"?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Szerintem uninstall és próbáld újra az alapra felhúzni a 1.03 peccset...szerintem...

HI!
patchelésnél amikor fut az a dos os izé akko néhány file nál azt írja hogy vagy file not exist vagy hogy the file name was not same és ezért azokat nem patch-eli. van hogy így is lenidul a game, de amikor csatlakoznék valahova akkor azt írja ki betöltés után ho nem mehetek be mert csak módosítatlan verzióval lehet menni.pls help<#szomoru1>

HUNForrest-Gump

Running
<#banplz>Ma is égtem egyébként munkahelyen. Adnak egy mobilt hogy keres az andrás (igrend vezetõ) mondom telefonba: Szasz andrás mi a stájsz! Erre hallom, jónapot Börcsök László vagyok (a kapitány volt)....khm..jónapot kapitányúr. Kicsit beégtem...<#hehe>

schrank
és a légvédelemnek is riliti sebzése van mer akkor a kis <#kocsog>DANEE-t levakarom a horizontról <#integet2><#hehe>

Mindenkinek javaslom, aki kicsit is szeret tankozni.

schrank
nekem kell egy ilyen átváltozómûvész :
kaméleonkutya<#worship>