Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ah-64D és MI-24 a király 😉
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
szólók a házigizdának <#gonosz3>#gonosz3> runig <#felkialtas>#felkialtas>neki a idengennyelv tudásával való visszaélésért <#kuss>#kuss>
bf2 won't crash anymore when a player switches guns in a bombing plane using his scroller!
single player don't need that
you can also see your awards for special forces in bfhq!
special forces servers will be shown with a green 2 in the server list
fixed the ****ed up artillery icon when the artillery is being fixed!
patch is 280 mb big and not backwards compatible!
asszem ez a patch ami a kieg megjelenesekor fog jonni az a rengeteg hibajavitasos sztem masik 😊
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
A JCSR nem kerülget ...
Egyébként TQMButcherre én is nagyon pipa lettem, igazán lehetett volna csak 1 picit "nagylelkûbb" ott azon a reptéren, miután már 20 perce vártam, el is borult az agyam, de beléptem a sqadjába és elküldtem a susnyásba, de nem mindenki elõtt kezdtem általában ökörségeket beszélni.
A JCSR nem kerülget ...
- DOA val ugrálva az AT legyõzhetetlen tegnap tapasztalhatták <#mf2>#mf2>
- 2 ellenséges autó megy egymás felé én kiugrottam a kocsim mögé õk a kocsijuk elé-mellé én :AT indít õk:3 halott az anyagi kár jelentõs
- mec oldalon egyedül kellett visszafoglalnom a fõbázist az egész GS.BF2 klán ellen ez volt a csúcs ott aztán zászlót kifehéríteni utána az odaszületõ usa-iakat MI-28 gépágyúval ledarálni a szkvadlíderükkel együtt tankostul iglástúl és bármistül amivel csak próbálkoztam le kellett volna filmezni <#nyes>#nyes>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nekem is szarul esne ha WakeIslandon Verzoo 6x egyfolytában lelõne de azért még nem csíterezném le... szerintem. Gondolkodjatok el(és ne 16éves fejjel)azon, hogy itt a BF2 scene apraja nagyja megfordul és nem csíterezgetek az éterbe csak úgy.
Egyébként köszönjük az elismerést az egész klán nevében, ami kicsit furcsa és szerintem nem véletlen, a JCSR-bõl senkinek nem jutott eszébe lecsíterezni az eX. klán tagjai közül pedig ök is jelen voltak szép számban. Na kb ennyit szerettem volna elmondani az uj SG.BF"-s server és klán membereirõl és a public közönségéhez való viszonyáról thx
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Get a life!
akarsz róla beszélni?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Rohadtul hasonlit Ricks nyomozora a Rettenthetetlenben <#nyes>#nyes>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
32 player, törtet is beenged!
SOK UJ MAP VAN LEKEL TÖLTENI HOLNAPP JÁTSZUNK RAJTUK 19:00 orátol
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Borg szinte az egész fórumon garázdálkodik, nem csak itt, Running-nak lesz olyan joga,hogy a hüle képes postjaidat kitörölje. És csak itt!!!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
mé starfishel mivan? mé váltották le?
egy 14évesre se vall hogy megsértõdik a beszólásokon meg ha felnõtnek akarod érezni magadat kezgyé dohányozni meg ma meg holnap ihacc is szeszeset és még talán belefér egy kis <#law>#law> is
amúgy meg ha a runig a moderátor akkor a borg most mi õ nem csak a inasa a borgnak a míg a starfish fel nem épül ?
egyébként nyugodtan szolithatsz tökinek de elobb gondold bele magadat mien lenne ha te lennék 14 éves és téged tökiznének le a felnottek..
egyébként egy felnõtt embere szvsz nem ez vall ha a fiatalabbaknak beszol és letokizi oket... ez az én véleményem...
<#ravasz1>#ravasz1>