Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
A Bombás csaj klántag?

:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
Irgum-burgum kimaradt, tessék sürgösen pótolni!!!<#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

eX RambO
Na akkor figyelj ide okostojás: A 48293as beszólásodban az ITT kékkel jelölt link hova mutat? Ne magyarázzá vazzeg hanem inkább huzd meg magad és vegyél vissza a kéretlen reklámaidból.Naaa...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

TS Zolly
Nem viszem túlzásba: CoR <#beka2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Aha. Tegnap és pl 15.-e.

Hysteria
kb 2 hete nemirtam linket az oldalrol és nem is érdekel :)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Running
Meglesz, kap büntit meg kap hsz törlést ha túlzásba viszi, mint ahogy mindenki más is..

egyet értek !

eX RambO
Ha a reklámokat kontroláljátok akkorpls Hysteriának még 1 felkiáltójelet osszatok ki, mert ujabb és ujabb trükköket vet be a sz***s oldalának a reklámozására, csak nem vágom miért erõlteti ennyire, ha vkit érdekel ugyis megnézi, ha meg vkit nem akkor legalább azt ne zavarja már.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Me0w
A Visual basic szintaktikaja olyan messze van a flash AS-tol, hogy nem vagyok kepes szavakkal kifejezni :) Inkabb ne irj be ilyeneket, jo? :D

Together we'll fly someday...

joebacsi
mert a php nem hasonlít a c-re...<#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharolas
Szerintem sokkal inkább hasonlít a visual basicre, vagy a c++ ra. Na de mindegy :-)

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Hatt
Tapasztaltuk mikor ellenetek játszottunk. Csak haltunk

Elastic An-usZ Boys

alberto 15
jó, már nem akarlak idegesíteni a hülye kérdéseimmel :)

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

vsly
Nem értjük félre<#awink>(hisz nem fog rajtunk a golyód->csíterek vagyunk<#nyes>)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

joebacsi
flash programozást(asszem php)
jájj, amire te gondolsz azt Action Script-nek hívják, és bár szintaktikában hasonlít a phphez, ég és föld a kettõ :)
ha érdekli a dolog próbálkozzon nyugodtan, de ne úgy, hogy fórumon kérdezget folyamatosan, hanem vegye a fáradságot, és olvasson utánna, szenvedje õ ki a dolgokat, sokkal többet ér, és nem megy más emberek idegeire sem :)
az rdha.hu -n most speciel semmi nem dinamikus (a fórumon, és az üzenõfalon kívül), viszont hamarosan megleszek az új oldalacskával ami flash felületû lesz egy php-mysql motorral támogatva (saját fejlesztés benne minden)
viszont ez minden itt erõsen off, szóval többit vagy priviben, vagy más, megfelelõ topikban, ne csináljatok már így az elején runningnak feladatot...htx

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alberto 15
joebácsi ez ey weboldal motor?
ha igen mi a neve?

joebacsi
nem puding, csak kicsit figyelmetlen, és ingerült, mert kicsit nehezen dolgozza fel most a hatalomból eredõ, rá nehezedõ nyomást :)

Hysteria
en csak a html programozast ismerem meg kicsit a phpt

alberto 15
ehez ismerni kell a flash programozást(asszem php), szal ne próbálkozz vele, mert naon sokáig tart megtanulni. ugye joebacsi?

Hysteria
Running nagyon puding a gépekhez ahogy elnézem :)

joebacsi
macromedia flössel :)

joebacsi
kicsit jobban vizsgáld meg a #48312-es hozzászólást :)

Hysteria
joebácsi mien progival csinalod a bannert?

A fejlécben levõ http://joebacsi.uw.hu/FORUMCUCC/bf2.swf flash animáció BGCOLOR paraméterét #7894c6-re (RGB érték) változtattad vagyis a háttérszíne kék lett.

Running
Még nem válaszoltál, de semmi gond mert akkor visszateszem azt ami volt.

TS Zolly
LOL

joebacsi
amúgy thx :)

joebacsi
ezzel teljesen átvettük a hatalmat a topik felett, neked és borgnak már semmi befolyása sincs itt MUHAHAHAHA!!444

amíg nem tölt be a banner, a háttere mostmár nem üt el a fórum kékjétõl...eddig volt egy árnyalatnyi különbség :)

Running
Megtörtént és mi a bráner változott?

joebacsi
#48260 <#nezze>

Robogo
És én még be akartam hívni Teodor0-at a {TLD}-be.:)
Exesek nem csíterek hiszen én simán lelövöm õket.:D<#mf1><#hehe>(Nehogy ezt is valaki férreértse mint ahogy a BFV topikba a trs-esek tették.<#gonosz1><#eljen><#wave>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

A Sg team Hq oldalán bf2 menüpont letöltés allat megtalálod ott vanak
Map linkek, egyéb infók: SG Team topik / SG Team HQ

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

alberto 15
ok, de hol is kell letölteni õket? ezek a mapok lesznek??

Running
Gondolom.<#vigyor2>

Nagyon örülünk<#hehe><#hehe><#hehe>

Running
Starfish azért lett leváltva mert mostanában sajnos nem tud elég idõt szentelni a topicnak.
Amiért törölni fogok azonnal hszt:
Túlzott REKLÁM...hiszti, atwe..verseny reklámozása...
Idétlen nem a témához kapcsolódó, vagy 18+-os képek....
Direkt flémkeltés...illetve ha már elbúrjánzott...
Kb ennyi...

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Négy büntipontal nincs köntös<#rinya><#rinya>

Hatt
Verzoo hova lett a köntöskéd?
Nem hogy elhagytad?

Elastic An-usZ Boys

Hatt
<#nevetes1><#nevetes1>A srácoknak ajánlanék néhány ellenfelet, ha már ellenünk is cheatereznek:)

Elastic An-usZ Boys

alberto 15
csak ennyi lesz? akkor megse próbálom venni

alberto 15
mikor volt a gbc ellen a warunk, akkor is csítereztem, meg anyáztam ezerrel, nem tudtam elfogadni hogy bénák vagyunk:), de már teljesen megváltoztam az útóbbi napokbn, nem idegeskedek ha folyton lelõnek, meg nem indítgatok kick vote-okat sem:)

atwe: megpróbálok elmenni

alberto 15
én már rájöttem, hogy nem csíterek, csak jól játszanak:)
régebben csítereztem azt aki naon könnyen lelõtt, pl. ex klán, jcsr.

Ha õ mondja akkor biztos úgy van<#hehe><#hehe><#hehe>

vsly
De hát ez köztudott,még teodoro is megmondta:

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Semmi gond,az ilyen reakciókat általában elismerésnek vesszük csak egy picit furcsa volt,hogy most voltun elõszõr ezen a szerveren és kb fél óra játék után jöttek ezek az üzenetek....

Hysteria
Battlefield 2 Special Forces awardok ITT

uHs Gerzson
Hát igen én is jobban örültem volna ha a sima BF2-ben inkább az Apache és a Hind let volna bent és ha most jobban megnézem a képet akkor nagyon komoly a kidolgozás, itt-ott egy karcolás ettöl az embernek olyan érzése van hogy nem egy új helivel megy harcba hanem már egy harcban is használtal és ez némikép add a realitásnak.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Danee
Bazz!
Srácok, egyikõjük sem admina szerveren, nem is találkoztunk meg ezzel az arcukkal. Bocsánat kérek tõletek mindkettõjük nevében, el lesz velük beszélgetve! Reméljük h azért még találkozunk a szerveren, a laggok meg fogalmunk sincs miert volt... maskor nem szokott... Télleg bocsánatot kérek, szerintem nagyon sokszor ölhettétek le õket, mert elég nyugod tipus mindkettõ :)