Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy meg nemkell egybol kritizálni mert sok idombe telt amég megcsinaltam
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
de ha nagyon akarod az ihat kijavitom nyilra
"Elõször is elõveszed a nyílpuskát és a következõ épületre célzol, alá, nem fölé, nem is pont rá, mivel „le” csúszol , mer ha pontosan lõnél akkor megállnál a csúszás felénél és annak nincs értelme. Miután kilõtted az íjat , megjelenik a kötél a két épület közt. Már csak oda kell menni az oszlophoz ahol a kötél rögzítve van és egy „E” betût nyomni és mehet……"
most nézem Runig a csõdör a ménben <#worship>#worship><#kuss>#kuss>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
szegény verzoo1 kiráj <#worship>#worship> tegnap benyomott volna adanee-nak szülinapjára egy gecispinatortaképet akkor kibannolhattad volna egy hétre vagy má nem is tudom meddig az új szabály miatt azt asse tutta vóna mitörtént szegényke<#rinya>#rinya>

Többek között, az átdolgozott versenyszabályzat is, az új módozatokkal! Olvassa el, aki szokott versenyezni.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Nesze itt egy kép mond azt hogy te vagy rajta! <#idiota>#idiota>

"A mai naptól a következõ intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.
- aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövõben csak a büntetõpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Õk ezt az információt kötelesek titkosan kezelni."<#hehe>#hehe>
A többit lejebb
néhány beküldött képpel frissült a http://bf2s.eu.tt/ FUN részleg http://bf2s.eu.tt/fun.htm <#nevetes1>#nevetes1>
ha valakinek tetszik a stat oldalak és fel szeretne kerülni, nyugodtan küldjön saját magáról egy függõleges helyzetû képet a
-=vgez=-
Szal' hidd el nem utálat kérdése. Fiatal vagy még és ráadásúl büntetett elõéletû!😊))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
irtam privit lecci nezd meg
Ezzel szemben persze te nyugodtan teheted be naponta az oldalad linkjét, 30x is, ahogy az elmúlt héten történt ugye.
ja most jut eszembe
72 SF es In-game Screen került fel az oldalra
megtekinthetõ ITT a gelériában.
battlefield 2 menüpont és ott a letöltés menüpont allat találjátok a mapokat
elég egyenlöre csak a azokat a mappokat leszedni ami a név után ma van irva😊
Sok uj bf2 map 😊
-Berlin
-Darfur
-Eslamashar
-Lost_pacific_island
-Strike_at_karkand_2 😊 ez nem a verseny map hanem rendess 😊
-Tour_de_mountainv3
MA 19:00 verseny 20:30 harc 😊 uj mappokon 😊
32 player, törtet is beenged!
Várunk mindenkit
Az összes BF2 custom map direkt linkrõl letölthetõ az SGteam HQ-ról.
Mind fentvan már, ami majd a Racing szerverhez kellhet!
Es ez odavissza igaz heliben is. pl enemy gunnere kiszed, netan a driver raketaja kilovi a masik heliben a gunnert,de tettek rola legalabb emlitest, hogy javitjak, hat varjuk !!!
szerintem
#27 -
A múltkor hogy meglepõdtem! A lebegõ (elsõsorban foglaló) helikre rá szoktam engedni pár lövést, hátha megijednek a kopogástól és elmennek. Néha bejön.
Persze nem igen árt nekik. Viszont ekkor egy már füstölgõ helirõl volt szó, pláne hajlamos felkapni a gépet ilyenkor a pilóta. 😊 Rá is engedtem fél tárat a g36-ból, amikor felrobbant! Ami még jobban meglepett, hogy látom oldalt, nekem írta jóvá! <#smile>#smile><#wow2>#wow2>
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
32 player, törtet is beenged! - Map linkek, egyéb infók: SG Team topik / SG Team HQ
tesék tört !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma 19:00 orátol a Verseny 20:30 War!!!!!!!
Verseny honlap Oldala
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem akarsz idõnként benézni a Soldiers Playground szerverre? Ott is gyûjtögethetnél ám pontokat, plecsniket! Esetleg hozhatnál másokat is. 😊
Minden jog fenntartva!
alig találok törtet az ea szerverekre meg már nem lehet generálni kulcsot mert mindig azt írja hogy cd key in use..😞((
f2k-t se találtam..
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)