Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Téged meg lelõlek tizennyolcszor pisztollyal ok?

PannonRobi
És Én?

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Leszurhatsz hétszer ha én is leszurhatlak tizennyolcszor<#hehe><#hehe>

schrank
te még hajtasz a plecsnikre <#mf2><#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Vorpal
Jó elegem van a knife bazzsból. Nincs valakinek kedve 7 szer leszuratnia magát? cserébe 5 ször lelõhet.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

BEAST
erre is meg arra is ... dolgozok , tanulok , meg ilyenek ... eddig a szabadidõmben WoWoztam ... most megint feltettem a Bf2-t ... még nemtom 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

uHs Gerzson
Szasz Beast nekem is cseszel irni BF2-ben merre voltál? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alma2
Gratula, sokkal szebb mintha helivel tortent volna 😊

szerintem

schrank
mi ez a szar <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
Az is jelentkezhet aki állandóan csak a saját székletét kínálja fel étkezésre?<#hehe>

<#eljen><#eljen>

Én úgy tudom,hogy csak vasárnap lesz

BEAST
<#eplus2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Crem
😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

badsec
Az klán tagokat keres! Feltételek: 1.egészséges önbizalom(nagyképûség) 2.jármûvekben való jártasság(kivéve tank, arra már van emberünk) 3.a következõ szavak ismerete és gyakori használata szervereken az ellenfél megfélemlítésének(lenézésének)céljából: kurv@, anyád és ragozott formái, láma, f@sz, gyökér, köcsög, stb.

Ha magadra ismersz, köztünk a helyed!
Írj az i'am'the'[email protected] címre!
<#hehe>

Horda Maki!:D

Crem
Szeretnék, de nekem ez a éjszakai kezdés nem nagyon jön be!😞(((
Nem azt mondom, hogy papucs vagyok, de a téli hosszú estéken mi a sz@rt csinálok????😄DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Me0w
Ez eleg lama probalkozas volt, kb. olyan mint az oldalad amit belinkeltel.

Together we'll fly someday...

Running
Te fogsz jönni hordával játszani vmikor?

Crem

Szeretem az olyan játékosokat, akik csak akkor élvezik a játékot, ha õk szivathatják a többieket.Ha viszont rájuk kezdenek "figyelni" rögtön zokon veszik...😊

Running
Szerintem úgy érezték magukat mintha publicon öldököltek volna...<#hawaii>

joebacsi
kérdezd lbandit 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LBandiék klánja 😊

Crem
Valaki ismer olyan klánt, hogy azon bellûl Higlander nevû játékost???😉

Running
Ja mondta majd szavaznak róla...utálom a demokráciát.<#nevetes1>

badsec
Úgy látom az a harc mély nyomokat hagyott mindenkiben!<#hehe>Csúnyán lemészároltak minket, az biztos! És mindezt tették úgy, hogy egyszer sem volt semmilyen nagyképû megjegzésük, stb. Nagyon szimpatikus társaság és sok sikert nekik a CB meccseken! És remélem hogy még soxor fogunk játszani ellenük! Ha edzõpartner kell, csak szóljatok!<#violent>

Horda Maki!:D

Mersant
ööm..szerdán is meccsünk lesz, nem? mintha tegnap arról lett volna szó...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Szia Robertó

joebacsi
hát sztem kitoltott papirt tolem is csak olyan hetvege kornyeken kapsz, még addig sokminden változik 😊

jah gs-esek...ha csak egy "há gyüjjünk mán össze egyik este, azt lõjjük mán a másikat pár kör erejéig" gyakot akarok összehozni, akkor is vagy 2 kepernyonyi ürlapot kell kitoltenem, mer csak msnen nemjó, dehát õket ilyeneknek szeretjük 😛P

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Oksa,megdumálom este a többiekkel<#eljen><#eljen>

Running
Aszongya atwe msn-en ne szóljunk JCSR-nek egyenlõre war miatt mert olyanok mintha 16 terminátor ellen küzdenénk. Marha jó volt...<#nevetes1><#nevetes1>

Running
Kérdés ex. vasárnap nekünk se jó mert verseny lesz...

Szerda viszont lehet jó lenne 20:00 körül. Viszont jelszót nem tehetek be csak vasárnap...a többit privátban...

PannonRobi
Szia Verzoo és Mindenki!<#wave>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Azért gratula<#eljen><#eljen>
Kemény meccs lehetett<#violent><#violent><#violent>

Running
Jaaa..akkor ki is teszem az RDHA klánt mint jelentkezõt...lássák hogy gyûlik a nép.

Szóltam GS.bf2 klánnak is és átgondolják, kicsit szigorú volt srác....<#nemtudom>

joebacsi
csak a huncup nevezés határideje vasárnap 24:00, csak ezért mondtam 😄

Running
Mert, mit kapok? Most tök izgatott lettem...<#hawaii>

digitalenjoy
RambO a szokásos részletes beszámoló a honlapunkon. www.jcsr.hu

😞

legközelebb bukni fogják ...

A JCSR nem kerülget ...

joebacsi
van egy olyan érzésem, hogy majd vasárnap 23:55 körül lesz érdemes csekkolni a levelesládádat 😊

Running
Sorry akkor majd legközelebb. És még egy kérdés ex felé. Nem neveztek I. Magyar Bf2 Kupára? Jelentkezési lap az autóverseny honlapján.

Upsz most néztem,a vasárnap nem jó mert CB meccsünk van.

Be kell pótolni a multkorit
<#hehe><#hehe>

Szerintem igen de majd este ledumálom<#eljen>

Running
Ex be tud vállalni egy wart Horda ellen vasárnap 20:00-tól?

Kezdõ tékertõl nem is rossz <#hehe><#mf2>

Jó reggelt<#wave><#wave>

Drachomir
csao ! leci ezt a linket te is nezd meg.. mert nem sok ertelmezhetot mutat! :-)

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Na most már vágom. Amúgy szép teljesítmény az a 80k hozzászólás

nembaj. ez a lényege... <#finom>

joebacsi
sima bf42 topikba nézd meg hogy kié a 80000-dik hozzászólás...nah az TÉK 😊
ilyen háromnullással szóba se állunk 😊