Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
251-192 -re vezettünk, 2 perc volt vissza, amikor 16 emberbõl 12 repült a szerveretekrõl tõlünk és fél perc mûlva sikerült pause-t nyomni. Mire visszaértem, csak azt látom, hogy megy a szerver és 2 tank az utolsó zászlónknál van.
Igyunk sört jól!
De azért <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
A shongua ment...mi amcsi, õk arab oldal. A tv torony tetejérõl 3x kiszedtek (ami nem baj, mert ezen a pályán ezt kell tenni), de utúánna nagynahazen sikerült felszálni, és kiszedtem õket. A gunnernek mondom, hogy lopjuk el a helit, meg is tettük erre jönnek az üzik.
"Mivan azért lopod el, mert kevés vagy hozzánk?" ez volt a kultúráltabbik hozzászólás. Ezután jött az operation clean sweep. Lespawnolok...csat egy fejest kiosztanak..és nicsak HTSék viszik az elfoglalhatatlan bázisról a helit.
Lehet, hogy én nem értem a gyerek logikáját. valaki segíthetne megfejteni<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Nem kell a kifogás, hogy most nem játszunk annyira, meg most a többiek nem érnek rá, és egyébként is szálka ment a mutatóújjamba, szóval gyertek és mutassátok meg, hogy mit tudtok.
Fair csatában, az I. Magyar Kupán.
Még szerver sem kell, hogy legyen. Szívesen adunk kölcsön. (egyébként másoknak is, ha kell.)
A JCSR nem kerülget ...
Horda Maki!:D
alapbol idegesitenek .. es kitol nem ha nem tolunk a "szedett-vedett" Hordatol kellene illem lecket kapniuk! 😄<#violent>#violent>
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
hát igen nagy mostanában itt a láv, mindenki fogja a másik zsebét és sétálgat <#hehe>#hehe>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na, ennyit mara LBandinkrol.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
THX
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
"Komoly multú mélyen elismert playerek"? Ezek lennétek ti?! Akkor próbáljatok meg ÚGY IS VISELKEDNI! De ha egy kicsit belegondoltok, csak azért mert több ideje játszotok egy játékkal, az már bármire is feljogosít(hat) titekek, akkor nagyon tévedtek! Kicsi önkontroll és a többiek TISZTELETE! Talán ezt kellene elõször is megtanulnotok! Bár szerintem felesleges bármi ilyesmit is elvárni tõletek...
Az
Pigri nem tagunk 6 hónapja miután nem birt értelmes felnõtt modjára viselkedni.
badsec te ne hiresztelj a 0 erkölcsi szinteddel semmit, se a többi ujkeletü "és vagyok áma kemény aki beugat mindent pedig csak két napja tolom a bf-et komoly multú mélyen elismert playerke"
Highlandert pedig nem ugatnia háta mögött, mond meg neki ha bajod van.
The
Ui.: Nem akarok senkivel vitázni és ne bántsatok<#vigyor>#vigyor>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
szerintem
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
szerintem
egyébként 99% hogy a tûzfalad/routered nem engedi, tiltja a bf2 kommunikállását a nettel, konfigold be
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Hellósztok!
Lenne egy kis problémám. All Seein Eyes-al próbáltam csatlakozni magyar szerverhez de csak belépett a játékba és semmi. Azt utánna kiírtam szépen az ip címét a szervernek de akkor meg ezt a hibaüzenetet adta be: "Nem sikerült kapcsolódni. Kérlek ellenõrizd az internet-kapcsolatod és próbáld újra!" Net az mûködik nincs vele gond. Lehet hogy az a baj hogy routerem van?"
Together we'll fly someday...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Together we'll fly someday...
megnezem mi kell hozza 5 perc alldogolas egy bizonyos fegyvernel, hat annyit meg sose alldogalltam, max helire varva 😊
sharqi penny be, mec oldalon bealltam a rogzitett geppuskahoz, furdoszobaba ki, mire visszajottem mar meg is volt.
Benan van kitalalva ez a 'mi kell hozza' dolog... az illetekes illetot is nyugdijaznam.
szerintem
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Amúgy üdv újra itt! <#wave>#wave>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx