Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beers
Látom családias kezd lenni a hangulat!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Szevesztok Sg teambe szeretnék jelentkezni bocsi hogy most szólok csak nem tudtam megcsinálni a tört változatot azért nem tudtam Dec.10-ig jelentkezni 3 emberrõl volna szó már régóta akartunk játszani csak nem tudtuk hogy lehetett megcsinálni de sikerült és szeretnénk az SG teambe bekerülni!!! Azt mondtak itt kérdezzem meg! valaki aki benne van az ügyben jártas vagy admin az plz válaszoljon! köszi elörre is
TerranceG
Nyertetek?
251-192 -re vezettünk, 2 perc volt vissza, amikor 16 emberbõl 12 repült a szerveretekrõl tõlünk és fél perc mûlva sikerült pause-t nyomni. Mire visszaértem, csak azt látom, hogy megy a szerver és 2 tank az utolsó zászlónknál van.

Igyunk sört jól!

Gyerekek még,nem kell õket komolyan venni...
De azért <#mf3><#mf3><#mf3><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#boxer><#boxer>

csoves1976
Hehe... gondolom ez Alberto új accountja <#hehe>

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

Pharolas
A következtetés ugyebár az lenne, hogy csak akkor engedélyezett valami, ha ilyen HTSes szuperjátékosok teszik 😛

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Pharolas
Most már értem, hogy mért szídja mindenki agyba fõbe a HTS klánt. A mai nap felmentem az EA HU 2-re és találkoztam valami HTS Jancsi vagy valami hasonló nevü gyerekkel.

A shongua ment...mi amcsi, õk arab oldal. A tv torony tetejérõl 3x kiszedtek (ami nem baj, mert ezen a pályán ezt kell tenni), de utúánna nagynahazen sikerült felszálni, és kiszedtem õket. A gunnernek mondom, hogy lopjuk el a helit, meg is tettük erre jönnek az üzik.

"Mivan azért lopod el, mert kevés vagy hozzánk?" ez volt a kultúráltabbik hozzászólás. Ezután jött az operation clean sweep. Lespawnolok...csat egy fejest kiosztanak..és nicsak HTSék viszik az elfoglalhatatlan bázisról a helit.

Lehet, hogy én nem értem a gyerek logikáját. valaki segíthetne megfejteni<#nemtudom><#nemtudom>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

cselt
Addig jut el hogy beírom az ip címet aztán oké és utánna már menne a szerverre de visszadob a menübe a hibaüzivel. Tûzfalban nincsen blokkolva. Routerben pedig hogy kell engedni? Vagy portokat kell neki nyitni? Ha engedem akkor nem lesz baj hogy nem eredetiben van meg a játék mert valami infót akarna lekérdezni a fõszerverrõl?
digitalenjoy
nevezzen a nagy híres LBandi féle (volt hu.man-os he he he kacc, kacc) banda a magyar kupára ! Ott mutassátok meg emberkék, hogy mekkora menõk is vagytok.

Nem kell a kifogás, hogy most nem játszunk annyira, meg most a többiek nem érnek rá, és egyébként is szálka ment a mutatóújjamba, szóval gyertek és mutassátok meg, hogy mit tudtok.

Fair csatában, az I. Magyar Kupán.

Még szerver sem kell, hogy legyen. Szívesen adunk kölcsön. (egyébként másoknak is, ha kell.)

A JCSR nem kerülget ...

badsec
Teljesen egyetértek veled, én is szívesen megküzdenék velük, hogy lássam tényleg olyan jók-e, mint amilyennek tartják magukat! Természetesen csak szimplán kiváncsiságból...<#hehe>

Horda Maki!:D

Drachomir
Te is tudod Badsec h ertettem... hiszen Lbandival mar talalkoztunk mult heten a S.o.S meccs alatt.. mellesleg.. engem ezek a beszologatos (@anyzos) "über"playerek
alapbol idegesitenek .. es kitol nem ha nem tolunk a "szedett-vedett" Hordatol kellene illem lecket kapniuk! 😄<#violent>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Cream78
Hi! Folytatom a kinlódást, hátha egyszer tudok játszani! Na most az van hogy az acountnál azt írja : There was an error connecting a socket. Tudja valaki hogy mit kéne tenni?

badsec
Nana!<#ejnye1>A horda - szerintem - nem azért van hogy "kiderüljön ki a jobb"! De azért minden kihívást elfogadunk!

Drachomir
Ez telleg epuletes.. az latszik h bind nelkul nyomta a szitkokat! 😄<#kuss>

Drachomir
Mit szolnatopk egy funwarhoz h kideruljon ki a jobb?? <#vigyor4>szerintem a Horda kellokepen jo gyakorlat lenne ellenfelnek <#gun>

joebacsi
hello bíszt <#wave>
hát igen nagy mostanában itt a láv, mindenki fogja a másik zsebét és sétálgat <#hehe>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
egyetértek. lehet úgy is csinálni azt, amit lbandi csinál, hogy lejön belõle, vicc az egész, és saját magából csinál bohócot, hogy a többieket szórakoztassa. na, neki ez soha nem sikerül, bár humanbucser szerint ilyen lbandi. vagy mi, de mind1.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

badsec
Ááá, már csak ilyen "öregurasan" nyomatjuk...<#vigyor4>

Volt nekem regen egy cimboram, aki olyan taplo volt, hogy az hihetetlen, es nagykepusegi tanacsokat kert tole Havas Henrik. De ezzel egyutt valahogy ugy erezted, hogy megallas nelkul onmagat parodizalja. Az egesz gyerek tulajdonkeppen inkabb szorakoztato volt, ha eleg turelmesen alltal hozza. Na most Bandi cimborank valahogy nem szorakoztato. Lehet, hogy szemtol szembe egy jo fej gyerek, de mindenfele forumon csak a szanalmas kategoriaba csuszo megnyilvanulasai jonnek at.

Na, ennyit mara LBandinkrol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BEAST
pff ... hol a flém meg az anyázás? ... már semmi sem a régi <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ok akkor ezt sikerült viszonylag békésen megbeszélni!<#wave><#wink>
THX

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

badsec
Ok! Hidd el én sem akarok vitázni! Semmi bajom veletek, de soha nem hagyom szó nélkül, ha olyat állítanak rólam, amivel egyáltalán nem értek egyet! Sok sikert kívánok a klánnak!<#eljen>

Mint írtam senkivel sem akarok vitatkozni, de legyen igazad, ennyi én azzal (52085)leírtam mindent és lezártam!!

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Jó van benne vmi<#nyes> nagyszájúnak nagyszájú, de kicsit sem hülye és elájulva sincs magatáól!<#wink>

badsec
Már vártam a hozzászólásotokat! Elõször is ha leszállnátok a földre (bár tudom ez számotokra nehéz lesz, hiszen annyival FELETTÜNK ÁLLTOK), akkor észrevennétek hogy csak viccbõl írtam a "toborzót"! Másrészt nem is ismersz, nem értem milyen "0 erkölcsi szintrõl" beszélsz?! Kiváncsi vagyok, kettönk közül ki az aki mindenkit leugat, elküld a k. anyjába, stb?!
"Komoly multú mélyen elismert playerek"? Ezek lennétek ti?! Akkor próbáljatok meg ÚGY IS VISELKEDNI! De ha egy kicsit belegondoltok, csak azért mert több ideje játszotok egy játékkal, az már bármire is feljogosít(hat) titekek, akkor nagyon tévedtek! Kicsi önkontroll és a többiek TISZTELETE! Talán ezt kellene elõször is megtanulnotok! Bár szerintem felesleges bármi ilyesmit is elvárni tõletek...

Csak az az érdekes ebben az egészben,hogy eddig csak rosszat hallottunk Lbandiról Lbanditól,úgyhogy más következtetést nem tudok levonni csak azt,hogy egy nagyszájú hülyegyerek aki el van ájulva magától....

Ezt Bandi kérésére és az FB klán védelmére írtam:
Az klán nem keres tagokat, már minden posztra megvan a magyar playerek krémje.
Pigri nem tagunk 6 hónapja miután nem birt értelmes felnõtt modjára viselkedni.
badsec te ne hiresztelj a 0 erkölcsi szinteddel semmit, se a többi ujkeletü "és vagyok áma kemény aki beugat mindent pedig csak két napja tolom a bf-et komoly multú mélyen elismert playerke"
Highlandert pedig nem ugatnia háta mögött, mond meg neki ha bajod van.
The -<<L--Bandi>>-

-<<Butcher>>-

Ui.: Nem akarok senkivel vitázni és ne bántsatok<#vigyor>

badsec
nem a "csicskája" hanem a "spanja"...<#nyes>

SigS
szerintem "elolem" akart lenni, csak sokkot kapott es gondolom az "M" melletti billentyure "," nyomott <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

alma2
"elole" marmint mr bundy elol, es helyette beszelt a csicskaja, vagy csak lemaradt egy-ket betu ?

szerintem

TDC Geronimo
Értelem a tetõfokon <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

alma2
haha, jo hogy nem face to face, mint a quakes idoben...

szerintem

alma2
csinaltal volna egy helis squadot, es az elso 26 perces korod alatt meg is lett volna 😊

szerintem

Pink Tiger
amikor belépett a játékba akkor fellépett az ökáunt szerverre is vagy csak bf2be?

egyébként 99% hogy a tûzfalad/routered nem engedi, tiltja a bf2 kommunikállását a nettel, konfigold be

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

cselt
Erre tudna valaki válaszolni?

"Hellósztok!

Lenne egy kis problémám. All Seein Eyes-al próbáltam csatlakozni magyar szerverhez de csak belépett a játékba és semmi. Azt utánna kiírtam szépen az ip címét a szervernek de akkor meg ezt a hibaüzenetet adta be: "Nem sikerült kapcsolódni. Kérlek ellenõrizd az internet-kapcsolatod és próbáld újra!" Net az mûködik nincs vele gond. Lehet hogy az a baj hogy routerem van?"
Running
Gyorsan meg lehet csinálni. Public, Karkand, Hotel, sikátor, döf-döf...és megvan.

Me0w
Hehe 😊 You are not yet eligible for the advanced rank of First Sergeant because you are missing the awards: Basic Basic Knife Combat Badge. De remek, sokaig nem leszek First Sergeant 😉

Together we'll fly someday...

BEAST
lol...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SigS
Talalkoztam a tankosukkal <#nevetes1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Me0w
Ennek az ellentete a meritorious unit ribbon, meg a tarsa a valorous unit ribbon. 40 team pont 1 korben + 26 perc a squadban, ill. 45 team pont + 50 ora squad ido... azert megizzadtam mire meglett a 45 team pont a korben, persze volt hogy volt 30, 38, 39... de pont 45 sosem 😄 Aztan egyik hajnalban sharqin osszemediceltem a pontokat, volt hatra vagy 5 ticket mikor meglett a val. ribbon, utana 30 masodperccel a merit... aztan 20mp es vege volt a kornek 😊

Together we'll fly someday...

Fenrir
úristen most hogyan tovább? 😄

A halál csupán a kezdet...

alma2
ja en is, pont neztem valamit a staton, erre kiirja ... rangot nem kaphatom meg, mert hianyzik a basic ground defencem.
megnezem mi kell hozza 5 perc alldogolas egy bizonyos fegyvernel, hat annyit meg sose alldogalltam, max helire varva 😊
sharqi penny be, mec oldalon bealltam a rogzitett geppuskahoz, furdoszobaba ki, mire visszajottem mar meg is volt.
Benan van kitalalva ez a 'mi kell hozza' dolog... az illetekes illetot is nyugdijaznam.

szerintem

BEAST
hehe , te is élsz még? <#hehe> ... nyah majd hívlak 😊

Rusid
Haliho de rég nem láttalak 😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

No net <#hehe><#hehe>

alma2
Imaim meghallgatva, koszi anyuka 😊

szerintem

PannonRobi
Neked bármit.... ISLAND FIGHTERS!<#gun>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

TDC Geronimo
"eddig a szabadidõmben WoWoztam" ott a pont! <#hehe>

Amúgy üdv újra itt! <#wave>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uHs Gerzson
Jó azért újra látni 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?