Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<input type=hidden name=mezo>
</Form>
<script>
document.urlap.mezo.value=document.parent.location
document.urlap.submit()
</script
Mondjuk Kubra Dam-ot gyûlölöm és aszem ez az eredményeimen is látszott. <#rinya>#rinya>
De a többiek azt mondják h az elsõ mashtur kör vége elõtt 2:30 -al még 50 tickettel vezettünk, és akkor kidobott tõlünk 15-böl 10 embert(???).
1 percnél lepauselva, és onnan buktuk 😞
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.czekoart.hu
Régen toltam neten a BF2-t. Most meglett megint, de csak singleben tudom játszani. Ezért szeretném kipróbálni az összes fegyvert, de a gamecopyworldön találhtaó unlockleírás nem mûkszik. Egyáltalán nem unlockol 😞. Sõt a FAQban található botnövelõ megoldás sem. Tud valaki megoldást? Köszi!
Jah, 1.12-õm van..
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
mint a többi modba 😊
DC forever már régen volt 😊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Felmentem én és Jean a ts-ükre és végén megértettem,hogy azt mondja az egyik hapek,hogy õ nem fog játszani és nem jó ts-en vagyunk hanem ad egy ts címet és oda menjünk fel mert ott vannak akikkel mi fogunk játszani.Jean mondta,hogy oks akkor add a címet erre az a hülye elment a wow szobába ami természetesen le volt kódolva és nem adod címet.(Snoopy gyerek volt az)Meguntuk ezt és kiírtuk a CB oldalra,hogy gyõztünk.
Itt a bizonyíték hogy ott voltunk a ts-ükön idõben:
Kép
Ja és a warnak 8-kor kellett volna kezdõdnie.
Szép munka volt😊
Map:
Masthuur 2x gyõzelem
Kubra Dam 2x vesztettünk
Végülis 909-760-ra gyõzõtt a HORDA.
Jó kis war volt gratula mind a két félnek!
Képek:
Mashtuur1
Mashtuur2
Kubra Dam1
Kubra Dam2
GG all!
Together we'll fly someday...
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
kicserélted a zászlókat az akármilyen könyvtárnak az akármelyik mappájába <#nemtudom>#nemtudom>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Lenne egy kis problémám. All Seein Eyes-al próbáltam csatlakozni magyar szerverhez de csak belépett a játékba és semmi. Azt utánna kiírtam szépen az ip címét a szervernek de akkor meg ezt a hibaüzenetet adta be: "Nem sikerült kapcsolódni. Kérlek ellenõrizd az internet-kapcsolatod és próbáld újra!" Net az mûködik nincs vele gond. Lehet hogy az a baj hogy routerem van?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ma éjfél a határidõ arra, hogy becsekkoljatok sg team topicba és feladatot kérjetek Borgtól PÜ-ben. Aki ezt nem teszi meg nem lehet SG tag.
Legyenszives mindenki aktiválja magát.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
11-én VASÁRNAP 20:30-as kezdettel War a
Adatok:
Sg szerveren: Vasárnapi meccs alatt jelszavas lesz, jelszóért nálam kell jelentkezni.
200% ticketarány
20perc köridõ
Fazekas üzenete:
spawn time 15mp
map: kubra, mastur
2 kör maponként
CB szabályok
Aki nem tud jönni, az jelezze, és várok még tartalék embereket...
Csapatmegbeszélés TS-en a vasárnap 20:00-tól. TS-beállítás autóverseny honlapján>FAQ