Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én repülök és nekem nem jó így 😊 ÉS gyalogosként is esélytelen vagyok 😄

badsec
Szerintem ebben a repülõ kérdésben soha nem fogunk "kiegyezni"! Aki repül, annak így jó ahogy most van, aki meg gyalogos (mint én) az teljesen esélytelen a légi egységek ellen. Persze ha majd jobb lesz a légvédelem, meglátjuk mi lesz...<#hehe>

Horda Maki!:D

ööö nekem akkor nem válaszol senki? 😛

badsec
Tudom, hogy ez direkt van így! Nincs is vele bajom, lehet félreérthetõen fogalmaztam.

Engem Te nem tudsz becsapni, mert én láttam a sólyomvégveszélybent és ott mindenki ugyanannyi ideig bírt futni , úgy bizony 😄 😄 😄

Az nem is lenne baj... dobják el a repcsit, kit érdekel, de akkor legalább nem jönne 15 másodpercenként a szõnyegbomba.
Szálljanak le és guruljanak be a hangárba, punktum!

Amúgy az, hogy a repcsit feltankolja a reptér kb azzal egyenértékû, mintha a tankot meg feltöltené lõszerrel az, hogy éppen az úton van 😊

Crem
<#idiota><#wink>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Me0w
Szerintem gondolkodj picit, szerinted miert lehet hogy az assault kevesebb ideig tud sprintelni? 😊 Azok a kasztok amik kevlarral vannak 'szerelve' csak rovid ideig kepesek futni. Nem veletlen.

Together we'll fly someday...

<#nyes><#nyes><#nyes>

badsec
Ez most (hogy ahhojt idézzem) egy vérbeli "Ámátõr" kérdés lesz. Az hogy ilyen kicsik a pályák a BF2-ben annak van valami igazi oka ( pl a gépek nem tudnák lekezelni, mert a régi BF-hez képest annyiiiival keményebb már a grafika), vagy csak simán úgy gondolták, hogy ez így jó lesz és minek bõvíteni? Mert mint pilóta és sniper nagyon tud zavarni, hogy csak szembõl támadhatok....

badsec
Vagy esetleg állítani lehetne, hogy egyszerre mennyi bombát dobjon ki. Nem mindig ez a "szönyegbombázás" menne.

Crem
eldobnák a repülõt. Kevesen szállnának le.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Akkor nem 1 bpmbázás, hanem 3-4-5-6-7-8-9-stb, amíg még nem csodafegyver, kapacitása lehetne és csak azután kéne landolni vele... <#lama>

BEAST
ezt tuti nem változtatják meg , így van "értelme" repülni mert pergõs , ha landolni kéne meg töltögetni már nem lenne olyan hatékony fegyver , hisz 1 bombázás és mehet landolni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

badsec
Landolás esetleg?<#nemtudom>Akkor már tényleg csak a skillesebb piloták repkednének (húzamosabb ideig), nem pedig a fraggyûjtögetõk.

eX RambO
Miért szerinted hogyan kellene feltankolni a repülõket?? Van vmi jobb ötleted??

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

így-így. szerintem a repülést eléggé elcseszték, ennek ellenére eröltetem mondjuk 😄 , de fenntartásokkal 😄

Ahhoj.: Te szaaaar 😄

Ahhoj
ámátõr 😊)

joebacsi
hbd meow

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
vagy jöhetne pár irányítatlan rakéta...mert ezeknek a "hõkövetõs, de mégis bekell fogni az ellent" fos rakétáknak a gyakorlati haszna egy olyan pilóta ellen, ki nem most repül elõször, elég közelít a nullához...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A tank a csacsikat szedi le.Akik helikopterrel akarnak zászlót foglalni ahelyett hogy a zászló felett kiugratnák az embereket és elvonulna valami biztos helyre (ezt szerintem maguktól tudni kéne mert repülés közben nehéz a sablonszöveget elõhúzni + ha kínaiul vagy arabul megy a szöveg akkor nem értik olvasni meg nem olvasnak).A zászló elfoglalása után meg felszedné õket.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

A vadászok így se tudják könnyen leszedni a helikoptert (vagy csak én nem).Mire befogják már elkerülik.

badsec
Szerintem a "sprint exploit" az a futás jobb kihasználását jelenti. Mert pl. a supportos katona csak 3mpig tud sprintelni, míg a medic 2x annyi ideig. Ez ugye kitenként más és más. Bár ez csak játék, de igen röhejes hogy a jól kiképzett katonám egész 3mpig!!! képes sprintelni. Ennél már csak az a jobb amikor leugrom fél méter magasból és megsérülök.

Szerintem a vadászoknak kéne radar, mint a vietnámban. Idegestõ, hogy ott keringünk vakon, mint a 42-ben, csak ott volt pályaméret és nem repültünk ki egy gázfröccsel a térségbõl. Itt kicsit elméálázok és már 3 mappal odébb landolok 😛

vagy tanknak 😛

Beers
Ja,meg a vadásznak újabb 10 kill 😞 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Kár lenne gyengíteni a Hawk géppuskáját.Inkább a Mi-17 vagy a Z-8 legyen képes 2-2,5x több embert vinni.Azzal közelítenének a valósághoz.Milyen szép lenne amikor 10 ember pottyan le az égbõl,hogy elfoglaljon egy zászlót!Lenne ott ereszd el a hajam.

Robogo
Crem jössz ma warra??
21:30-kor kezdõdik a war a lince ellen.Ts-en talizunk vagy msn-be legyél fent azt dumálunk.😊
Tegnap meg sajna el kellett húznom,de láttam Csacsyval nyomtátok.😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Lehet,hogy a falat gyengítik és nem az ágyút erõsítik

Robogo
Most komolyan van ilyen lézervezérlésû levegõ-föld rakéta???<#guluszem1><#hehe>

Crem
Mert marha látványos fentrõl és kb 3x volt szerencsém kipróbálni!😄DDDD

Robogo
Te már anélkülis kibaszott jó repcsis vagy minek neked ilyen lézervezérlésû levegõ-föld rakéta?😄DD

"Talán ez a gyengités a mobil légvédelmet is hatásosabbá teszi 😊"

Azokat nem a helik gyengitesevel kene hatasosabba tenni, hanem szimplan hatasosabba kene tenni. A multkor a Tunguzka 10 masodperces sorozataval nem sikerult levernem egy BH-t, pedig a pilota szeme szinet is meg tudtam mondani, olyan kozel volt. Ennel egy .50 geppuska is hatasosabb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Crem
A következõ pecsben nem lesz benne, hogy a vadászpilóták kapnak lézervezérlésû levegõ-föld rakétát??😄DDDDDD

Mert akkor azért még élethûbb lenne!😄DDDDDDDDD

Na, végre hozzányúlnak a helikopterekhez meg a repülõkhöz. Azért az mégis nonszensz volt, hogy egy apach lelövéséhez 3 találat kell egy tankból. Már eltalálni is nehéz tankkal egy viszonylag hozzáértõ pilótát, de azért egy skuló legyen már elég neki 😊
Talán ez a gyengités a mobil légvédelmet is hatásosabbá teszi 😊

Kár hogy a repcsiknél nem "javitják" ki ezt az "átrepülõk a bázis fölött és feltankolnak" baromságot.

Akáthogy is, alakul a paccs. Akarom, akarom 😊

dronkZero
"újra lehet tölteni sprintelés közben: jó."

Hát, ezt eddig is lehetett. Csak elkezdeni nem engedte, ha már tárazol, nyugodtan sprintelhetsz.

"
kínai és arab apc-k ágyújának erejének növelése ok, eddig is így kellett volna."

Nem erõsítették, csak eddig nem lõtték át a falat, peccs után át fogják lõni. Kicsit faszság, hogy eddig nem így mûködött... Az amcsi APC, vagy akár az AK átvitte a palánkokat, a kínai meg MEC APC meg nem?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Robogo
Azt hittem elöbb,hogy nekem is ma van a szülinapom ez miatt:galocza 😄DDD

Robogo
Basszus ez a tv rakétázás nem megy nekem.😞
Soha nem találom el a tankot vagy az apc-t....Tökk nehéz ezt a szart írányítani....

DE röhögnék ha a tv missile-t meg annyira lecsökkentenék hogy csak 10-20 méterröl lehetne vele ölni. <#nyes>

koschwarz
na ezek egész jó változtatások. nem lesz bunnyhopping végre! ugyan én is használom, mert mért ne, de ez az egyik legidegesítõbb dolog a játékban. a másik, amit sose tudtam felfogni, hogy hogyan lõhetnek le néhány lövéssel, az az, ami kívülrõl úgy látszik, hogyjön szembe egy ellen,észrevesz, vetõdik, és közben halálpontosan eltalál és mire a földre esik én már halott is vagyok. ez melyik? prone spamming vagy dolphin diving?

remélhetõleg az AA rakéták lockolását 2 szempontból is javítják, az egyik, hogy gyorsabban történjen (mire befogja a repcsit, már le is bombázott), a másik, hogy képes legyen egy kis minimális követésre.

heli 8 rakétát lõ 14 helyett. pfff. a tv rakéta rövidebb hatótávolsága biztos a "nem is látom a másik helit, de már kilövöm" ellen van. csökkentett légijármû páncélzat? jó. fegyverek pontosságának javítása jó.

"Sprint exploit" ezt én se értem.

újra lehet tölteni sprintelés közben: jó.

kínai és arab apc-k ágyújának erejének növelése ok, eddig is így kellett volna.

defibri töltése is kellett.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Azert ketto nem nagyon visz el egy tankot, es persze el is kell talalni. A TV guided szerintem rendben van. A helik nem tudom hogy lennenek jobbak. Az se jo, ha nagyon legyengitik oket, es egy felpattano pisztoly lovedek leveri az egrol az egesz legierot. Talan finomitani kene a serules modellt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Piedon
Jaj, jaj...most mi lesz a sok ugribugri GP30-as "pro" gémerrel ha kijön az új patch???<#vigyor>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Me0w
Ebbol megint az lesz, hogy a bh meg a tobbi szallitoheli kap -15% armort, es kesz 😊 Ez a 14 helyett 8 raketa meg olymindegy, mikor 2 kiszedi a tankot + a TV guidedbol is 1 loves a tank.

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Bf2-nélkül soha 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

forza milan
A special forces az alap kiegészitöje,vagy különis megy a bf2 nélkül?

uHs Gerzson
Jó lehet hogy szó szerint uszást jelent de amikor a játékban az ember nézte akkor hason ugrált így ragadt rá a dolphin diving ami ahogy te is mondtad delfin uszás 😊

Az hogy a légi jármûvek Hp.ja lecsökkent remélem lehetöség lesz akármelyik harci helikoptert 1 lövésel leszedni, a nagyobb helik maradhatnak 2 lövésnél mikos lassab és nagyobb helik azok.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

"A diving az nem ugrást jelent, "úszást" jelent,"

Ez esetben vetodest jelent.

Dr4gonlord
Ja, a 3-mas az, hogy minden légijármûnek csökkentik a HP-ját.
A diving az nem ugrást jelent, "úszást" jelent, vagyis ebben az esetben: Valaki meglát, lemegy prone-ba, közbe lõ, és ahogy lement rögtön fel is áll, instakill legtöbbször.

Ahhoj
öhh öhh, ratyi 😊)
és bszn is! 😊