Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Hát darfuron meglesznek a régi szép emlékek :P

De hát ha valakinek ilyen jó élete van akkor használja ki B+ <#nyes><#nyes><#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
BSZN Meow! Megint buli öreg???

Tudni kell a következõt. Msn MEOW úrral. Szasz jössz warra HORDÁVAL? Bocs de buli lesz .... < a pöttyös részen mindig az aktuális helyszín szerepel.

Valakinek tiszta buli az élet b+.<#eplus2>

Me0w
Thx, thx, thx :))) Nyami az a csaj :D

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Ámen <#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kevesbe lesz eros a panceljuk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
Én a 3-stazért nem mertem leforditani mert ha elsöre elolvasom akkor azt irja hogy a légi jármüvek találati pontjait csökenteték, hát nem tudom ez alatt mit értenek de ugy veszem észre hogy most már a helikbe 3 lövés kel a tankból majd mert az akkor lol lesz :D

quack
-a játékosok most márnem löhetnek ugrás közben

ekkora gyökérséget....

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Crem
nah!
Ezek elég pozitív javítások!:)

Végre egy közelharcban nem azt látom, hogy a levegõben fekve tüzel...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

uHs Gerzson
jólvan na gyorsan dolgoztam ez a minöség rovására ment <#bee1><#hehe>

"-sprintelés közbeni újratöltést javióták"

Illetve engedelyeztek...

A sprint exploit-ot lovesem sincs mit jelent.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
-a helikopterek most már csak 8 rakétát lönek ki egyszere mint 14-t
-a TV rakétának a hatótávolsága lecsökent
-3-st valaki forditsa
-a légvédelmi rakéták pontosága javult
-a supportok fegyverének pontosága nöt
-a sniperek fegyverének pontosága nöt
-anti-tankosok alapfegyverének pontosága nöt
-Dolphin Diving vagyis delfinugrás most már nem lehetséges
-a játékosok most márnem löhetnek ugrás közben
-a fekvõ újraszületést újraélesztéskor javitóták
-11-st valaki forditsa
-az L85a1 javitóták
-a G3A3 javitóták
-sprintelés közbeni újratöltést javióták
-a kinai és mec APC most már átlönek a gyengép anyagon
-a BH minigunjának sebzését visszaveték
-a defibrilátor ujratöltödik ha használat után elrakjuk

Mi az a prone spamming?

Tv raketa: Most csak en vagyok a hulye, es rosszul hasznalom, vagy tenyleg nem minden probalkozasra indul el. Eleg bizonytalanna valik az ember a celzasban, ha sosem tudja, hogy fog-e loni?

Crem
:)
Köszönöm!:D

Gondolom MeoW születésnapi ajándéka is "segített" !:DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

uHs Gerzson
5 perc és leírom gyorsan csak a te kedvedért :D

uHs Gerzson
<#szeret><#buck><#finom>

Crem
pontosan magyarul mit is írnak, mert csak a felét értem.:((

Kösz!:)

Crem

<#alien>

uHs Gerzson
Battlefield 2 1.2 patch elsõ infok:

Hi all,

We are currently working on the next Battlefield 2 update. We believe this update has some significant improvements that everyone will appreciate. We’ve seen the discussions on the forum and will do our best to address as many issues as possible, as soon as possible.

Here is a quick run down of just some of the issues we have been working on.

- Helicopter now carry 8 missiles rather than 14
- TV-Guided missile now have a shorter range
- Hit points on all air vehicles has been reduced
- AA missile lock has been improved
- Support kits have had their primary weapons adjusted for accuracy
- Sniper kits have had their primary weapons adjusted for accuracy
- Anti-Tank kits have had their primary weapons adjusted for accuracy
- "Dolphin Diving" is no longer possible
- Players can no longer jump and shoot at the same time
- "Prone Spamming" is now fixed
- "Sprint exploit" is now fixed
- The Sa80 weapon has been improved
- The G3A3 weapon has been improved
- Reload while sprinting has been enabled
- Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials
- Damage decreased for the M134
- Medic defibrillator paddles have been adjusted. They now reload while not in use.

We'll be announcing further additions to this list, but that will have to wait until the next update. This is NOT the complete list of items we are working on. As we have more items go through testing and we are sure of a change we will update you.

For now, cheers.

Armando "Aj" Marini
Battlefield Team

uHs Gerzson
HBD és jó józanodást holnapra Me0w! <#pias><#nyes>

TDC Geronimo
BSZN Meow!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Beers
HBD Meow !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Robogo
Boldog szülinapot Me0w!!!<#eljen><#taps><#pias>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

ERykk
Néztem, meg utána is valami szarságot, de elaludtam<#buck>

Grat Odin! <#eljen>

Zs0lt1
np

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Jancsik
jó, észrevettem thx

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Zs0lt1
van kérdésem:
csajok lesznek ott? :ÐÐ

Zs0lt1
C:\Documents and Settings\teneved\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\Global.con

nézz bele a fájlba, a többit remélem kitalálod ;-)

Jancsik
a játékot eltudom indítani de prefixem akkor nincs

Na akkor holnap mindenki jöhetne 18:15-töl Sg Szervere
Mert a tagok szeretnének elemzést késziteni és ebbe segitünk nekik
Eslamashar Darfur mappokat szedjétek le ha még nemtetétek volna :::::D
Sg teams Hq itt találjátok ökett :)

Ha van kérdésetek akkor pü.ben vagy itt válaszolok ..................by.atwe

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Zs0lt1
faq

Jancsik
hogy tudom megcsinálni az ASE-t hogy ha belõle indítom a szervert akkor prefixet tudjak írni?

DummyBoy
Öööö ... hogymi? Ez nekem?

Sajnos nállam a "progémer" és a jó játékos az pont két véglet <#hehe>

Láttam olyanokat akik nem tartották magukat progémernek és porrá alázták a brigádot (Ez miattunk is volt persze <#hehe>) Valamint aláztam már lámaként "progémert" <#hehe>

Nekem nem a véleménnyel hanem a kinyilvánításával volt gondom ... ritkán (Sõt nem is emléxem hogy csinálnám) Anyázok a cseten ... mi értelme van? Ebbõl már kinõttem ... a "qrv@ anyád, megkereslek és kicsinállak IRL" játékosok általában csecsszopók, akik élvezik a névleges anonimitást ...

Én inkább kilépek ... mert nem biztos hogy ki tudsz jönni a BC-bõl ... és akkor idegesítõ ...

Pont ezért kellene az hogy a komolyabb játékosok ELLENE lépjenek fel ...

Az meg annyira nem idegesítõ ha vérpistike Sniperrel 6-szor mellémlõ, de ha bent van az utolsó bázison 1-2 BTR + Tank + kopter, de nem foglalnak, hanem csak vadásznak ... na az már Disconnect ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jancsik
na a magyar adminok szigorúbbak lettek ez már ráfért a szerverre. asszem HDA Ddany-t ki is rúgták mert helivel basekempelt :) vagyis kiBANNOLTÁK :)

mNzJean
Láttam már pár pro játékost játszani és meg kell mondanom õk még a közelükbe se férnek...<#mf1> és hol láttad õket a wow-ban ? mert ahogy irtad a bf2 nem nagy favorit nálad .Amugy félre értés ne essék én nem a base camperek mellet szóltam , csak azt irtam le ,hogy ha már kempelnek akkor nem az a megoldás ,hogy tele fuck ozom a team chat et , hanem megpróbálom tulélni .Azért én jó pár serveren megfordultam de olyan kempbe még nem volt részem amibõl nem lehetet kijönni.DE mégegyszer leirom nem a kemperek védelmében szóltam hozzá a dologhoz , véleménye meg bárkinek lehet , nekem ez ha nem tetszik ne olvasd el.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

DummyBoy
Ja, most akartam megint játszani egy kicvsit, gondoltam letöltögetek hozzá pár dolgot és akkor olvastam az ET.hu-n hogy valami nagymarakodás megy a scene-ben ... Hozzáértök biztos többet tudnak errõl ... mindegy, kiváncsi leszek a Quake Wars-ra majd :)

Zs0lt1
jah, grat Odinnak (meg a dinamikus ip-nek :D)
(no offence just4fun ;-))

DummyBoy
Hopp .. a lányeget nem is kérdeztem ... szóval a múltkof felmentem egy picit játszani ... Meg is haltam, ahogy a nagykönyvben meg van írva :) ... Választanék a meglévõ 3-4 SP közül, kattintok ... semmi, nem választódik ki ... hmmm kettintok mégegszer ... semmi ... és 4-5-10 próbálkozás után sikerült a kijelölés (Persz akkor már idegbõl kattintgatva megint kijelöltem aztán megszüntettem a kijelölést ...) akkor kezdhettem elõrõl ...

Telálkozott már valaki ilyennel? Ez fícsör vagy bug?

Me0w
Jahm, ET jo stuff. Csak Nonix meg a majom testvere nem kene a magyar scenere es akkor meg elvezni lehetne. De van meg par faszarcu ott aze' :)

Together we'll fly someday...

0Fritz0
Az ET jó cucc, ez kétségtelen.
RTCW fíling rulz! :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DummyBoy
BF2-ben ez megoldható valamilyen szinten (Másik bázis/squad, ha a láma Leader nem repül :) stb ...)

De anno az ET-t ezért utáltam meg ... ezen a pályán ez volt a divat ... Mellesleg az Enemy Territory volt 2003-ban az év Multi játéka :) Wolfeintein motorra írt ingyenes!!! multi játék (Anno nem volt gépem és haveromék által összedobott 800-as Celeronon csak ez futott :) ) De imádtam ... és azok a dolgok, amik annyira tetszettek az ET-ben, majdnem mind újjászülettek a BF2-ben ... csak nem úgy ahogy számítottam rá :(

Hatt
No meg mi ment rajta?

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Az meg milyen TV?

Elastic An-usZ Boys

Pyotr
grat ODIN-nak!

meghát JCSR csapatnak<#eljen>

&#9608;&#9608;

Zs0lt1
nézted az imént a fix.tv-t?
mert ha nem, akkor nem tod mirõl beszélt ;-)

nekem az. szóban még sohasemtudott más a szavamba vágni :P

ERykk
akárcsak neked<#eplus2>

Hatt
Õõõ én meg inkább szinte egyik se:) BF2-vel is csak heti 1x játszok, Quake-t meg eggyáltalán nem tolom:)
Wow most az igazi, de ez is ki fog futni lassan a prioritás élérõl.
Passziánsz a menõ:)

Elastic An-usZ Boys

na jah :P
meg a beszéd az erõségük :P

Hatt
Eme 3 év alatt te mivel játszottál?:) Vagy semmi olyan helyen ahol durva bc volt vagy semmi FPS-el:)
Ne is haragudj de BFV-ben pl durva kis BC-k jöttek össze eggyes csapatok ellen. DC-t nem ismertem csapat szinten de maga a játékot igen és ott méginkább adott volt.
Van olyan BC amibõl az életbe nem jössz ki. BF2-ben is lesz, csak várd ki a végét. Még fél év és ha jó csapatok ellen tolod lehet még spawnolnod se lesz értelme.
Minden játékban csak ki kell aknázni a lehetõségeket, fel kell fedezni az egésszet.

Elastic An-usZ Boys