Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
üdv all visszatértem

www.czekoart.hu

DummyBoy
Szimpi lesz ez az új peccs :) Az állandó légifölényt én is nagyon utálom ...

Tank + APC + 2 Anti tank lövi a koptert, az meg nyugdtan körbeforog és leszed mindenkit ...

Lehetne beletenni még egy varázstávcsövet is ... ha belenézel és meglátsz egy repülõ eszközt az felrobban <#hehe><#banplz>

Ez a leszállásos dolog tényleg jó lenne viszont ... több ideje lenne a gyalogkakukkoknak ... meg jöhetne már a katnára szerelt légvédelem is :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Grat Odin <#eljen>

uHs Gerzson
1.7+ AMD, 512 Ram, Ati 9600XT 256ram, nem kell mondanom milyen élvezet rajta játszani BF2-t :DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

dronkZero
Mindent low-ra és off-ra rakva bõven elég neki a fél giga ram. Nekem az égvilágon semmit nem változott 512-rõl 1024-re váltáskor. Igaz, a grafikát sem tettem feljebb, de az is, hogy így is swappel a pálya betöltése után. Egyébként amúgy is mindig úgy kezdek egy pályát (Q1 óta), hogy jól körbenézek, meg kipróbálom a fegyvert, hogy a környék textúrái, meg legalább a saját puskám hangja bekerüljön a memóba, mert szar, amikor már lõni kéne, de a gép egy 2másodperceset swappel.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ja, ezt az emberek 90%-a nem akarja felfogni, a szerverre, meg a laggra panaszkodik, mikor a gépe szar.

dronkZero
Nekem is pont ilyesmi gépem van, csak az alaplapon kétszer, az XT-n meg feleennyi ramom van. Full low beállítással szépen fut. Többet szvsz meg se próbálj, ugyanis a gyenge gép miatti szaggatás tipikusan akkor jön elõ, amikor a legnagyobb szükséged lenne a folyamatos, szaggatásmentes grafikára - amikor célozni, lõni kéne.
Milyen beállításokkal tolod?

mohus
1GB az alap memóból

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Beers
Sajnos az elég gyenge a bf2-höz!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Istencsászár
lagg és fps csökkenés nem ugyan az, lagg server, távolság, netfüggõ és ott a ping lesz nagy és ugri bugri lesz a vége szvsz nemtudsz normálisan lõni roszabb esetben megáll a kép...

akadás ( fps csökkenés ) az hardweres probléma vagy grafikai beállítási probléma

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danee
azt hiszi senki sem figyeli elõtt? :DD

A lagtól leesik a képfrissítés 10 fps-re?Vagy ennyire gyenge a gépem?Nekem abit nf7 es alaplapon AMD 2.5 XP van 512 + 256 MB RAM ATI RADEON 9600 XT.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Ahhoj
õket=elõtt ;)

Ahhoj
hát én pedig már hallottam, hogy egyesek titokban ezt suttogják, amikor azt hiszik senki nem figyeli õket
ott ülnek a monitor õket, és éppen hallható hangon kántálják, hogy "Oooooodin, Oooooodin...."

JCSR ODIN
Senki nem mondta, hogy nem lehet 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Danee
akkor meg ugy venném fel h lelassitok és végiggurulok a reptéren, majd utánégetõvel huss :D
Egyébként büszke vagyok magamra, mert Leszedtelek CLEANSWEEPEN ODIIIN :D

JCSR ODIN
Szerintem a leszállás dolgot meg biztos, hogy elfelejthetitek. Max talán akkor tennék bele, ha ellenben megnövelnék a felvehetõ bombák számát. Azzal meg nem hiszem hogy jobban járnátok. Sõt 8)

JCSR ODIN
Szerintem nem a repcsiket kellene gyengíteni, hanem egyszerûen kivenni ezt az egész hõkövetõs rendszert, vagy átalakítani olyanná, hogy az ember ügyességén, reflexén stb. múljon a dolog sikeressége mind földi-légi ill. légi-légi harc esetén. Gondolok pl. olyan megoldásra, hogy pl. ha bemérsz vkit és nyomsz rá egy raksit, akkor utána még egy jóval kisebb keretben benne kelljen tartani az ellent, hogy a becsapódás megtörténjen. Vagy ha ez nem is megoldható rendesen, akkor tényleg kapják ki az egész hõkövetõs rendszert és legyenek szimpla egyenes úton haladó rakéták, vagy gépágyúk mittomén, mert ezekkel pl. egy skilles gyakorlottab gamer már nagyobb eséllyel indulna sztem.

"- Ejtoernyo kulon kit, felveheto, de akkor csak pisztoly marad nalad."

Szerintem az ernyo ok. Ha kulon kit lenne, akkor hasznalhatatlanna valna.

"- Minden legi jarmu kiloheto 1 pontos lovessel a tankbol, TOW-bol"

Jogos.

"- A bombazoknak es vadaszoknak le kell szallni a fegyverzet ujratoltesehez"

Nagyon szetdarabolna a jatekot. Valamilyen nehezites a tankolashoz tenyleg jol jonne.

"- Specops lezermegjelolo legyen bekapcsolva, es a repulok lezervezerelt raketaja csak evvel legyen celbajuttathato"

Erdekes lenne. Erdemes lenne gondolkodni rajta. Csak ki kene dolgozni alaposabban, mert a celmegjelolovel hadonaszo tizenharom specops valoszinuleg csunyan kiidegelne a raketat. Erdemes lenne valami eros cuccosnak lennie, mert a jelenlegi lezer raketat senki nem hasznalna ezzel a modszerrel.

"- Ha halal utan nem nyomod meg a bal egergombot, nem lehet ujraeleszteni medicnek"

Talan. Nincs idegesitobb, mint mikor mindennel lonek, ami csak kaphato a piacon, es mar a harmadik medic eleszt ujra.(Az elso ketto szinten halva fekszik melletted.)

"- A jarmuvek serulesuk merteketol fuggoen viselkedjenek, legyenek nehezen kezelhetoek"

Jo lenne, egy komolyabb serules modell. Nem tudom az engine mit bir.

"- Legvedelem teljes kijavitasa"

Igen, igen, igen! :)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

jah ha ezt megcsinálnák máris sokkal élvezetesebb lenn a game!

Me0w
Hehe, akkor az en kivansaglistam:

- Ejtoernyo kulon kit, felveheto, de akkor csak pisztoly marad nalad.
- Minden legi jarmu kiloheto 1 pontos lovessel a tankbol, TOW-bol
- A bombazoknak es vadaszoknak le kell szallni a fegyverzet ujratoltesehez
- Specops lezermegjelolo legyen bekapcsolva, es a repulok lezervezerelt raketaja csak evvel legyen celbajuttathato
- Ha halal utan nem nyomod meg a bal egergombot, nem lehet ujraeleszteni medicnek
- A jarmuvek serulesuk merteketol fuggoen viselkedjenek, legyenek nehezen kezelhetoek
- Legvedelem teljes kijavitasa

Kb elso korben ennyi :))

Together we'll fly someday...

Running
A 2x páncélzat megvéd.<#vigyor5>

Aha és ne fogjon rajtad a golyó<#hehe><#hehe>

Running
Szeretném ha az új peccsben benne lenne:

BH:
- 2x páncélzat
- Hatékonyabb minigun (amilyen a valóságban)
- ne kelljen kiszállni foglaláskor
- néhány rakéta is lehetne rajta
- füstöt tudjon csinálni, mint a tank, apc
- gyorsabb flare feltöltés

Elõre is thanks DICE!!<#vigyor1><#nezze><#worship><#worship>

HBD :)

Akkor még egyszer HDB:)
Beraknám a puncis tortát de Borg megint bannolna...

Me0w
Koszi mindenkinek a HBD-ket :D

FAQ?

Running
- Hordások figyelem. 12.14-én Szerdán 20:30 órai kezdettel FUNWAR a SOS klán ellen az SG szerveren. Csapatmegbeszélés+pletykázás 19:30-tól a szokásos TS csatin.

kipróbáltam az Xfire server keresõ progit fasza meg minden,csak mostmár azt irja ki a játék, hogy cd-key not valid, hova kel beírni a cd-key-t
A lézeres rakéta elméletileg csapatmunkát igényel mivel egy harcosnak kell megjelölni lézerrel a célpontot a géprõl csak elindít egy rakétát a végeredmény adott. Mint a Végveszélyben címû filmben.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Danee
a repülõt legyengitik a helibol kivesznek rakétát, de azt az istenverte térképet 2 patch ota nem birják megcsinálni hogy ne változtassa meg a méretét magátol???

HBD meow!

dronkZero
Mármint a bombázón van lézeres rakéta, nem a vadászon. Crem, neked a vadászra is kéne? :P És hogyan irányítanád?

dronkZero
Ti melyik játékkal játszotok? A 64es mapok nagyobbak, mint a BF42 _bármelyik_ pályája.

ok kibróbálom, kössz
akkor mivel lehet elinditani?
Ma töltöttem le egy másik szerverkeresõ,Xfire a neve,nagyon jó és egyszerû,és nem kell vele bíbelõdni...

dronkZero
Vagy húsz éve...

dronkZero
Ezt úgy mondod, mintha az alap BF2-ben nem lenne...

Ase egy szar,én is átírtam faq szerint,nekem se megy,le is töröltem a f@szba<#mf3><#mf3>

:D
szevasztok, hogy kel elinditani a bf2 all seying eyes-el, faq-olvastam de akkor se megy, segitsetek
TS Zolly
HBD Meow!!!!!!<#wave>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Igazság szerint ha javítanának a légvédelmen engem az se érdekelne ha száz bomba lenne egy repülõn csak essen le attól a qrva iglától...

Ha nem is teljesen de azért tölti, arra céloztam hogy ha nem is leszállnia de legalább nagyon le kelljen lassítania ahhoz hogy egyáltalán elkezdõdjön a töltés.
Ha túl gyorsan megy akkor ne kapjon semmit :P

Szerintem ha padlógázzal repül el a reptér felett akkor nem tölti fel teljesen.

Legalább lassítania kéne pl padlógázzal repül át a reptér felett akkor semmi fegyvert ne tudjon felvenni

A medic tovább tud sprintelni mert nincs rajta kevlár míg a supporton van, a support csak ne rohangáljon miközben egy bazi nagy géppuskát + páncélt cipel és a hátizsákjában egy komplett fegyverraktár van :)

Me0w
Nekem nincs bajom a feltoltessel, csak tarthatna kicsit tovabb :))

HBD Meow <#pias>