Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
meg az én xp2800+ 9600pro 1G RAM meg egy csoffadt 80-as SATA-s vinyómnak csak elég egy szaros 300W-os TÁP<#nezze>#nezze> vagy mégse <#nemtudom>#nemtudom>

Nem fut utánna se.
Adjatok egy kanalat, fõbe lövöm magamat.
Az a gond ilyennél, hogy nem egyértelmû a hiba, alkalmanként jött elõ. Persze a végén már boot-ni se tudtam...
Egyszerûen "elfáradt" a táp...😞((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
<#banplz>#banplz>

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Bejön a kezdõképernyõ, jön a sötétség és utánna... kilép.
Nvidia 6600, 81.95 driver.
Heeelp..
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Más: Már én is találkoztam, hogy 1-2 embernek más színü a neve vagy jóval nagyobb méretû, ezt hogy csinálják? Na nem azért mintha nekem kellen, csak pusztán kíváncsiságból...

elõre is köszi a segítséget
thx
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Jól, összeszedetten játszottak, mi hiányosan és szarul. Végeredmény: két abszolút gyõzelem nekik. Visszavágót akarunk.<#hehe>#hehe>
A célzási rendszer meg mondjuk mint a földi védelemnél!😄DDDD
Mivel a mostani bombázások inkebb WWII-es stuka stílusuak!😄
Egyébként még ez lehetne a gyalogosok " védelmében" betenni, ne lehessen 45°ban eldobni a bombát. max. +-10%°.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Lehet, hogy inkabb a bombakat kene lezer iranyitasuva tenni. Ha csak ugy kivagod oket a puszta kozepen, akkor alahullanak, mint most. De ha egy szovetseges specops celjele folott dobod ki, akkor oda zuhognak.(A fizikai jatekszabalyok betartasaval persze.) Egy normalisabb legvedelem kiepitese utan lehet hogy szukseges is lesz, hogy nagy magassagbol dobalja le a bombazo a bombakat. Es persze a celt megvilagito specopsnak is jar a killekert team score.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
nekem kb 1 hónappal ezelött ez volt a jelenség. elõször néha-néha aztán minden 2. percben.
A gond elsõre úgy nézett ki, hogy videokártya. Aztán mint késöbb kiderült a tápom "elfáradt" és nem megfelelõ szuflát adott le.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nyilván úgy lenne értelme, hogy az azonos squadban levõ specops lézerére reagálna csak. 😊
Minden jog fenntartva!
A videokártyának meg 128MB ramja van.
miként tudnám felrakni, mert szerintem a C:-t nézi ennek ellenére, mert a patch enter után elindul és nincs is lehetõség szólni neki, hogy bocs, de f:-en van, amit tutira lát, de valószínû, hogy C: akarná kicsomagolni?
elõre is köszi a segítséget