Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
mi milyen márka a táp vagy vga <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
mégse? milyen márka: vargáné és tsa? <#mf2>

schrank
és ennek a "tápossághoz" köze van a hõmérsékletnek mert nekem amikor nyáron volt az a 38 fokos másfél hét akkor egyáltalán nem kehetett semilyen 3D-sel nyomatni mert így szétesett a kép <#confused>
meg az én xp2800+ 9600pro 1G RAM meg egy csoffadt 80-as SATA-s vinyómnak csak elég egy szaros 300W-os TÁP<#nezze> vagy mégse <#nemtudom>

Válassz

Feltettem a 77.30-ast ami a játékhoz van, dx9-et is, hátha ..és !..
Nem fut utánna se.

Adjatok egy kanalat, fõbe lövöm magamat.
Crem
a tápom adta meg magát, azért csinálta ezt menet közben.
Az a gond ilyennél, hogy nem egyértelmû a hiba, alkalmanként jött elõ. Persze a végén már boot-ni se tudtam...
Egyszerûen "elfáradt" a táp...😞((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mohus
a

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
szittem ez a winfos háttered....alapból ilyenek vannak benne

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Piedon
Schrank nem lehet, hogy a tápod szórakozik?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Running
Másik driver? FAQ?

Inkább valaki okos mondja már meg hogy miért nem mûxik ..<#falbav>
Me0w
Elore.

Together we'll fly someday...

Running
Paréj tegnap vártuk schrank commandert, de lófaszt se láttunk.<#mf2><#vigyor1>

Ugy látszik ha játszani akarok, le kell töltenem a Call of Duty 2-õt.. <#confused>
<#banplz>
schrank
crack ???? embeeer nem a 90-es években vagyunk üdvözöllek a xxl-dik században mini-image <#ejnye1><#nyes>

schrank
méééér ha caps lockot nyomja akkor a squad-os menü jön be van más választása

nem
megcrackelted???

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Pecsek feltelepítve, Special Force feltelepítve, refreshrate ki, eredeti bf2.exe és dll visszamásolva, Daemon4 emulátorba mountolva a mini disk mdf.
Bejön a kezdõképernyõ, jön a sötétség és utánna... kilép.

Nvidia 6600, 81.95 driver.

Heeelp..

Crem
<#idiota>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
nyomod a shift-et folyamatosan <#kuss>

Hogyan lehet azt megcsinálni,hogy amikor játék közben begépelek egy üzenetet az nagyobb betûméretben jelenjen meg?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Ha a winfos ellen tiltakozik az is az öntudatraébredõs elméletemet igazolja! <#nezze>

schrank
na ja de a windows is ilyen ám amikor csinálja úgyhogy restart azt akkor meggyógyul <#worship>

A géped öntudatra ébredt és tiltakozik a BF2 bughalmaz ellen <#idiota><#hehe>

schrank
nekem az a drájver van fennt ami a korongon volt de nem hiszem hogy drájver mert már tavaj nyáron is csinált ijent kánikulába pedig az "csak" desert combat volt <#ravasz1>

Crem
A "kliens" programok még nem a legtökéletesebbek!😄

Más: Már én is találkoztam, hogy 1-2 embernek más színü a neve vagy jóval nagyobb méretû, ezt hogy csinálják? Na nem azért mintha nekem kellen, csak pusztán kíváncsiságból...

Running
Tegnap én is tapasztaltam grafikai hibákat. Villogott a HUD, meg eltûnt néha egy két dolog...szerintem a 5.12 ati driver a ludas.

schrank
eme csodás effektek utoljára a nagy nyári kánikulában voltak tettenérhetõek de hogy télen miért csinálja <#fejvakaras> ja és csak akkor ha helivel vagy repülõvel nyomatom csak nem ilyen megterhelõ egy 3 éves 9600PRO-nak <#hehe>

szaki
köszi az infot, nézem lent a 2000 üzenetbõl, de majd csak megtalálom, ha pedig te látod meg, kérlek informálj
elõre is köszi a segítséget

Celeron 2.5 össel mûködik a BF2 sajnos besz@rt az intel procim és ez van tarcsiban?

thx
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Running
Köszönjük a tegnapi játékot SOS klán.

Jól, összeszedetten játszottak, mi hiányosan és szarul. Végeredmény: két abszolút gyõzelem nekik. Visszavágót akarunk.<#hehe>

Crem
Úgy szeretném, hogy a 2db bomba helyett lenne 4db(vagy még több😛PP) rakéta.
A célzási rendszer meg mondjuk mint a földi védelemnél!😄DDDD

Crem
Ez se rossz.
Mivel a mostani bombázások inkebb WWII-es stuka stílusuak!😄

Egyébként még ez lehetne a gyalogosok " védelmében" betenni, ne lehessen 45°ban eldobni a bombát. max. +-10%°.

Mar ugy erted, hogy egy villanassal zoldes arnyalatuva valik a kep? Akkor valamelyik osszetevo kiesik az rgb palettabol. Ellenorizd a monitor csatlakozodat!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Meg abbol is lehet ot. 😊

Lehet, hogy inkabb a bombakat kene lezer iranyitasuva tenni. Ha csak ugy kivagod oket a puszta kozepen, akkor alahullanak, mint most. De ha egy szovetseges specops celjele folott dobod ki, akkor oda zuhognak.(A fizikai jatekszabalyok betartasaval persze.) Egy normalisabb legvedelem kiepitese utan lehet hogy szukseges is lesz, hogy nagy magassagbol dobalja le a bombazo a bombakat. Es persze a celt megvilagito specopsnak is jar a killekert team score.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Crem

nekem kb 1 hónappal ezelött ez volt a jelenség. elõször néha-néha aztán minden 2. percben.
A gond elsõre úgy nézett ki, hogy videokártya. Aztán mint késöbb kiderült a tápom "elfáradt" és nem megfelelõ szuflát adott le.

Jancsik
<#csodalk>, fél éve már csinálta ezt egy ideig, de azóta nemcsinálta, most rákezdett emgint

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Crem
szerintem kezdj aggódni...

Jancsik
egy kis off: folyton villog a monitorom képernyõje és bezöldül. mitõl lehet ez?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

erdos
nekem is, pedig van alatta vas rendesen és mégis....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hatt
Ugyan, nekem csak 768 van memóriából, mégis gyönyörûen fut.

Elastic An-usZ Boys

Azt nem értem amikor commander vagyok és a parancsnoki mód képernyõjét nézem akkor is leesik a képfrissítés 15 FPS-re.

Üdv 😊 Hát én sem felõletek 😊 Grat a JCSR-nek az eremdényekhez! Tõletek ez szép 😛

"a celmegjelolovel hadonaszo tizenharom specops valoszinuleg csunyan kiidegelne a raketat"

Nyilván úgy lenne értelme, hogy az azonos squadban levõ specops lézerére reagálna csak. 😊

Minden jog fenntartva!

Ha jól tudom alapvetõen azon a meghajtón kell 3 gigának lennie ,ahol az op.rendszered van,de ki lehet cselezni,ahogy a srácok már leírták lentebb...valahol 😊.

A felbontás [email protected]átótáévolság a maximumon (jól is nézne ki amikor sniperkedek vagy repülök és nem 100% lenne a látótávolság).Minden low-ra van beállítva kivéve az anti-aliasing.Az kikapcsolva van.Nem is tudom mire való.
A videokártyának meg 128MB ramja van.

szaki
hi, van egy kis gondom, van a legújabb patch (bf2_v1_12update.exe 294M) és hiába van 3g helyem az F: meghajtón ahol fent van, ennek ellenére mondja, hogy 3G-nak kellene lennie (most 3,2G van)
miként tudnám felrakni, mert szerintem a C:-t nézi ennek ellenére, mert a patch enter után elindul és nincs is lehetõség szólni neki, hogy bocs, de f:-en van, amit tutira lát, de valószínû, hogy C: akarná kicsomagolni?
elõre is köszi a segítséget

De!Kell!

Kovács legény
Szeva Piccolo ezeregy éve nemhallottam felõled

www.czekoart.hu