Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A puskagránát az más. Azt a puskacsõbe teszik és onnan lövik ki. Operation Flashpointban vol ilyen.

Minden jog fenntartva!

A zoldet hiaba piszkalod. Valoszinuleg a piros tunik el idonkent, ettol marad zoldes a kep. Remenykedj, hogy csak a monitor csatlakozo erintkezesi hibaja!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

alma2
ha ilyet hasznalnal, akkor kb 5 perc utan begorcsolne a nyakad, a sok fejkorzestol, ket het mulva, meg ketszeresere vastagodna, addig jo amig csak monitor van 😊

szerintem

Running
Mindek az neked így is vaksi vagy, oszt kapod bucisat.<#vigyor2>

schrank
mikor lesz már elterjedt az videó szemüveg vagy már megbukott a piacon vagy még kurva drága <#fejvakaras> azzal lehetne vaddisznó az FPS-ezés <#buck>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
jol néz ki a zboard, csak dráága 😊

Running
www.bf2sof.fw.hu > képek, majdnem mind én csináltam. nekem 1024x768-ba tolom, mert a schranket így jobban fejbe tudom lõni mikor a hüje gokartjaival vagizik a szerveren és azt hiszi õ az atyaúristen.<#mf2>

3 dolog van mediumon, meg 2x antin van, de lehet visszateszem 4x-re mert akkor se megy szarabul. A HIS kártyák csodákra képesek....<#worship>

schrank
ez projekto csak a ...jék nem veszik észre <#nezze>

Crem
Hidd el semmi gondom full felbontásban...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alma2
egy dolog jo viszont, low-on is megmarad a heli arnyeka, gondolom a tobbi jarmuve is, vagyis ha a fejed felett kering, es nem hallanad azert meg meglatod.

szerintem

schrank
ne is foglalkozz vele szerinted õ miért csak pálybíró amikor mi autó versenyzünk <#ravasz1> ... na ott megnézheted mit bír a géped amikor 6-8 kocsi berombol a kanyarba azt még a szerver se szereti <#hehe>
minden full kivéve a grafika ez jóóó <#vigyor5>

Crem
Azért egy jó kis monitor sem árt!😊))

ezen repülõzni... te jó isten...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alma2
Egyszer beirtad, milyen geped van running, de semmivel sem jobb mint az enyem 😊
ez inkabb azt minositi nem tudod mi a kulonseg ha jol megy egy jatek, es jol jatszol, vagy csak borotkalsz egy szep tajon celtalanul 😊

szerintem

Crem
Nem akarok dicsekedni, de nekem nem szaggat, nem lagol, minden full kivéve a grafika az 800x600... Az is csak azért, mert :<#guluszem1>

schrank
akkor nézd meg amikor két heli "vitatkozik" meg allul 3 autó menekül 2 tank elõl akiket 2 bombázó "potyogtat" és ugye mindenki lõ meg robbantgat az a sok effekt <#nezze>

Jancsik
mentesz nekem egy képet a beállításaidról? habár én szinte csak sfezek, ottmeg sz@rabbul megy

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Számít az is amikor meglátod valakinek az árnyékát.Hogy a szoba közepén hogyan látom annak az árnyékát aki a tetõn van az egy másik kérdés.Meg jó látni amikor a puskagránát (ha ez a neve,szóval a GP-30 meg az M203-ra gondolok) csíkot húz és látni honnan jön.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

schrank
olyanról hallottunk már hogy transzportkirály és rettegnek tõle a helisek de olyant még nem halottam hogy valakinek a háta mögött összesúgnak VOIP-on hogy "ez az a gyerek akirõl meséltem állítólag full grafon nyomja ..." <#mf2>

A volt minkatársam azt mondta a feladatkezelõben nézzem meg mennyit használ a gép a fizikai memoriából.Az én beállításaimmal olyan 171648 a rendelkezésreálló amikor alt tabbal kilépek játék közben megnézni.Több kell neki?

Jancsik
én minimumon játszok mert zavar a sok árnyék/fény

Jancsik
azt mondják hogy szar a fizikája. szerintem nem

Running
azért nem árt ha úgy néz ki mint nálam<#vigyor1>

schrank
szerintem a bf-nél nem a külsõ a lényeg <#schmoll2>

alma2
pl 64-es mapokon, meg igy is be tud lassulni a dolog, de nem lehet jol skalazni a jatekot. mert pl a kornyezet mar olyan csunya, hogy mar faj, /bar igy is veri a legtobb jatekot/ a katonak, mindig nagyon szepek maradnak, de igy a heli fulkejebol, reszemrol akar palcikaemberek is lehetnenek, sokat dobna a jatek sebessegen 😊

szerintem

Jancsik
<#eplus2>

Jancsik
ezeket a zöldüüléseket nem lehet korriglni power strippel ha a rbg közül lejebbveszem a g-t?

alma2
ez jatektol fugg, valamikor low grafikan jon elo tavol aminek elo kell jonnie, mas jateknal meg pont forditva mukodik.
bar altalanossagban az elobbi igaz.
De felolem lehet barmilyen nagydumas egy csaj ha iszonyat csunya, nem fogok hozzanyulni es ez a jatekokra is igaz 😊
de altalaban ott is meg itt is az arany kozeputat valasztom.
A szamomra fontos reszletek legyenek teljesen jol kidolgozottak, a tobbi nem szamit 😊

szerintem

Running
Este kipróbálom, nekem is hasonlóakat csinál. KÖssz.<#gonosz1>

Jancsik
villog összevissza, egyszer normális és aztán zöldes lesz és ez 1percenként változik. de amióta reggel ráb@asztam egy nagyot azóta nem villog csak néha 😄

schrank
és attól hogy te szép grafikán játszol az csak neked okoz örömet mert jobban nem fogsz tõle játszani sõõt az épületekben sötét van a bozótok "átláthatatlanok" és különben is laggolsz úgyhogy errõl ennyit <#schmoll2>

alma2
Ha nincs H betu, honnan tudjak a pilotak hol kell tankolni 😊
de lowon valami iszonyat ocsmany lesz az egesz, mint egy nagy massza, amiben kavarognak a szinek.

szerintem

schrank
hmmm nem tudtam mi hiányzik a bf2-bõl de most már tudom a H-betû meg az útszéli csíkok <#eljen><#hehe>

schrank
nem textúrát kell levenni hanem ki kell kapcsolni a szaros árnyékokat meg fényeket igaz akkor megint nem ér semmit a negyvenezres vga-ja <#mf2>

alma2
ha ebben a jatekben lejebb veszed mediumnal a texturat iszonyatosan mosott lesz minden, a helipadnal is eltunik a foldrol a H betu 😊
minden low, medium textura medium geometry, 100 % latotav, 800 x 600 es maris elvezheto es erezheto lesz a jatek szinte minden helyzetben.

szerintem

Vedd lejebb a grafikát. Kit érdekel az hogy milyen a fal texturája, amikor lõnek ?
Me0w
Teljesen igazad van benne, 1g ramnal nem a videokartya miatt szaggat, mivel siman menne a fllos texturan is, de egyszeruen minden mozdulatnal tolt a hd-rol, elbaszott szarul van megirva ez a jatek. Nem fenyezni akarom a gepem, de nfs-mw siman fut, itt meg...

Together we'll fly someday...

Me0w
Nekem jelenleg 2x512 ddr, egy 3200 xp + radeon x800pro van a gepben, med beallitasokkal szepen megy, nem nagyon esik az fps 40 ala.

schrank
szerintem a szép grafhoz sok memo kell mert a sok szart el kell valahol tárolni nem úgyhogy kevés(1G😎 ram-mal felesleges ehhez a játékhoz "jó" vga-t venni mert ugyanúgy fog laggolni a kevés memo miatt a csúcs grafot akarsz akkor kell a 2GB és csak utánna gondolkozzál hogy milyen vga-ra dobsz ki pénzt <#ejnye1><#nyes>

A boltban azt mondta az eladó vegyek a géppe GeForce 6800 128MB INNO kártyát meg tegyek bele egy 512MB RAM-ot.Azzal 2x512MB ram lenne meg ott van a 256MB-os.A processzor meg maradna az AMD 2.5 XP (a processzor persze az opcionális 3.2-vel megy).Szerinte azzal nagyot izmosodna a gép.Tényleg jobban futna a játék?Nem lenne olyan amikor leesik az FPS 15-20-ra?SZerinte persze nagyot ugrana a gép de õ mégis csak eladni akar.

badsec
Elvileg ez nem kivánságlista, hanem tény. Mármint hogy ezek biztos benne leszenek a patchben.

Horda Maki!:D

alma2
Akkor nem kivanom neked, hogy egyszer a pilota helyen uljel, mert a vegen szivrohamot kapnal a nagy izgalom kozepette 😊
altalaban elintezi a gunner egy szep tv-vel, de amikor 'beragad' mert ilyet is tud a szuperjatek, meg elfelejti kovetni a kattintasokat, meg atmegy a masik helin, akkor nincs mese, a draga raketa kerul bele 😊

szerintem

schrank
most olvasok errõl az új peccs hírrõl mikor is lesz ez ? vagy ez megint csak a kívánság lista mint múltkor ? mert a bf.hu-n nem látok semmi ilyesmi hírt <#nemtudom>

schrank
ki lett a szájber gyerek a ludológián ?<#nyes>

Ilyen az amikor egy értelmes kérdésre hülyeség nem hüjeség a válasz.<#gunyos1>

alma2
A heli, hogyha piros szegeny mar sokkal rosszabbul manoverezheto, bar a szuper tankosoknak tok mindegy 10-el megy vagy 8-al le nem fog esni, a fanak meg amugy is nekiegy 😊, Ha heli serult, teljesen maskepp kell iranyitani, olyan mintha atszalltal volna a cobrabol bh-ba.
de ez fokent a mi28- nal erezheto

szerintem

Me0w
Bevallom oszinten szarok ra hogy mennyire sirnak a helisek, igazan ideje volt hogy kicsit pofanvagjak oket, mert mindegyiknek kicsit nagy lett az arca mostanaban.

schrank
ha valaki ki tudja szedni a helit az a gunner esetleg én egy FAV-val <#hehe>

badsec
Én ezeken a heli-heli csatákon mindig olyan jókat röhögök. A földrõl nézve kb. annyi látszik hogy 2 heli egymástól 5 méterre forog körbe-körbe miközben folyamatosan emelkednek és megállás nélkül lövöldözik egymásra az irányítatlan rakétákat. Persze nagy ritkán el is találják egymást vagy összeütköznek.

Horda Maki!:D

alma2
Azert egy mozgo tankot, eleg nehez helivel seggbe loni 2 raketaval, hogy annak kampec is legyen. plusz a jatek ugye altalaban ugy gondolja egyik sem talalt, igy mar nem fog az ember egy tarral kettonel tobb pancelozott jarmuvet kiloni.
Akkor legalabb legyen egy packkal tobb lovese.
Arrol nem beszelve heli vs heli csatanal meg rosszabb a helyzet, hiaba kell 5 a kobranak, majd orulhet az ember ha 2x8 al leszedi a masikat.
nagyon rossz hirek ezek 😊

szerintem

A középsõ kanál kell..vagy az villa ?

Már megy, a program nem lett megpöcsölve rendesen.
Akinek nincs elég helye az a Faq-ban a telepítési problem / 2. pont alatt találja a megoldást.

Kiegészítés : A faq-ban leirtakon kívül, be kell másolni a szintén a ./temp-ben - egy másik könyvtárban található - patch.rtd és patch.rtp fileokat is a Bf2 könyvtár gyökerébe. És utána : patch.exe