Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Most csak ennyire futotta...
Van füst is meg robbanás is<#vigyor>#vigyor>
Kép
Kép2
Mi az szint ami alatt már azt mondod laggol?
Amúgy egy 3000+AMD64, 1 Giga Ram duálban és egy X800GTO mellé...(köszönhetõen a Sulinetnek<#vigyor>#vigyor>)
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Szóval árnyék, Geometry + látótávolság nem árt ha minnél jobb ...
Mellesleg sokmindentõl függ ... én azt sajnálom hogy az AA-t nem szabad bekapcsolnom rajta :(
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Az élet nagy kérdései: Ahhoz hogy az F2000-est unlockoljam, ahhoz kell majd a G3-as is ? Vagy nem?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nekem ezen ment 1600*1200 medium no aa no af-el
4200+a64 2g ram, két 6600 GT (márpedig a bf az amiben téjnleg frankón megy az sli, ergo ez rendesen jobb mint egy 6800 ultra.) 60 FPs....
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Horda Maki!:D
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Elvileg minden maxon 1024*768 és 36fps alá nem esik le nálam, a képek singleplayerben készültek és 16os mapon...
Kép
Kép2
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Horda Maki!:D
ic7
asus 6800U
2GB GeIL Ultra Platinum
nekem ezen fut minden tökéletesen...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
1. körbe 280 pont :D
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Persze biztos lehet találni közbensõ termékeket is, de ennyit már végkép nincs szívem kiadni egyetlen kártyára. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
én akor lepödtem meg mikor a széttuningolt 6600 GT-m annó letolta az elötte levö x800 PRO-mat ami csak szolidan volt megtépve :P
Together we'll fly someday...
ha lesz AGP 6800 GS (márpedig most úgytûnik) akkor az lehet az uj best choise!
Igen, ez velem is gyakran megesik. Aztán felébredek... :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de lehet csak az én pénztárcámat túl könnyû emelgetni :DD
nem két gépet pakolok össze havonta... és eddig mindig sikerült a legjobbat kihozni a spórolt zsozsóbol...
az a lényeg hogy a pénz az csak gyülik és egyre jobb cuccot tudsz venni és ha eléred az ajánlott konfigösszeget akkor kell beruházni. nem elöbb nem késõbb.
Nem kell ilyen gép de ne a megfelel cuccot vegyed meg soha.... az hülyeség inkább sporolni kell egy rendes configra....
a zsebkönyvre meg csak anniyt mondok:
TYÚKMELLÛ CICAFIUK NE OKTASSÁK KI BIG SEXXYT <#mf2>#mf2>
arról nem is beszélve, hogy hány norbi zsebkönyv jönne ki az árából :DDD
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én 1g-vel is ugyanúgy tudtam full 1600*1200-ban tolni....
csak néha 100-ról 60-ra leswappolt a picike.. de nem olyan feltünõ volt....
a lényeg egy rendes vga. ez tény nem igéret :P
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"