Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vsly
Zavarja a squadot a nyivákolásod,mi?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

joebacsi
a custom mappok nem támogatják a botokat, ezért ugy tudod kipróbálni õket, ha multiplayerbe csinálsz vele egy local szervert

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ajoci
Felraktam az SG Team map pakkját, és ha egyjátékos módban indítom el, akkor töltés közben kidob a Windowsba.
Valaki tud segíteni?
Miért lehet ez?

<#rinya>

DummyBoy
Na aszitem az SF annyiban lesz jobb mint a BF hogy kevesebb lesz benne a kempelés ... Tévedtem ... 2 kopterláma + egy tankláma kempelte tegnap végig a mapokat (Ettõl függetlenül 90%-ban nyertünk ) De volt vagy 984759437545 halálom ... és ez tud idegesítõ lenni ...

De várom már az új peccset ... Azt szeretném, hogy pisztollyal is lelõhetõek legyenek a helikopterek :) Asszem megírom a Télapónak is :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A faszi kicsit sokat használja az F betûs szót.
Vérbunkó amerikai idióta<#mf3>

schrank
hányadik legjobb eredményt értél el a világon anoglból <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
kategória = súlycsoport ? <#hehe>

"a világon a 4.legjobb eredményt értem el anno 6600 GT-immel a kategóriában"

Valami linket tudsz adni? Csak mert érdekelne...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
egy baj : nem tudom hányadik vagyok a világon ja és azt se hogy mibe de elég lenne csak egy effektív sorszám is nem muszáj az elsõ 4-be <#hehe>

joebacsi
látom neked is a túlzott nagy szerénység a legnagyobb problémád, mint bandikának :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
jóvan már úgyis csak addig van heli amíg le nem darálom <#oooo>

joebacsi
azt nem mondta hogy 16os mappokra gondolt :)
repcsi az csak clean sweepen van a 16osok kozul, de heli van még jópár helyen (dragon valley pl)

schrank
csak nehogy párév múlva telegyél a 4. legnehezebb ember a volágon <#nyes>

schrank
tényleg az vagy egy szingli pálya van ahol van heli meg repcsi ez pedig nem más mint OPERATION SWEEP vagy valami ilyesmi <#fejvakaras><#nyes>

joebacsi
faqqot nyald végig, ha utánna se oké valami, akkor kérdezz..

jo akkor még 1 kérdés.Felmegyek az egyik szerverre erre csak simán belépa bf2 menujébe...MIÉRT???a cd kulcs miatt???de az a poén hogy amikor csinálok egy uj felhasználot aztmondja hogy foglalt.
joebacsi
nem, néha túl szerény, ez a gyengéje :)

<#hehe><#hehe>

SigS
<#zavart1>
16+ -os a jatek <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Te mindenben ilyen jó vagy??

TS Zolly
Hát most lehet én mondok hülét, asszem csak a strike at karkandon nincs.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

melyik pályán van pl helikopter???(bocs a hulye kérdésért csak még uj vagyok ma kaptam meg és megszeretném nézni hogy milyyen)
Jancsik
tudtok valami jó progit ami a mikrofon hangját tudja keverni, azaz ha én belebeszélek akkor ne a hangomat, hanem egy mélyebb, kevert hangot?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

A két 6600 gt-t cseréltem le fél év után mikor kijött a 7800 gtx.Nemtom ez miért érdekes.
A mostani konfigon megnyugtatásod végett tökéletesen fut:
1600*1200 full 8XSAA 16XAF és 60 FPS körül
És a szakértelmemet megkérdõjelezõ provokativ megjeggyézesedre csak annyit mondok: a beállitás egy kicsit megy, a világon a 4.legjobb eredményt értem el anno 6600 GT-immel a kategóriában, csak a kompisok toltak le az asus top editionokkal.

Drachomir
Borg miert em megy mar megint a sg team topik-???<#guluszem1><#csodalk><#email><#falbav><#falbav><#falbav>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

koschwarz
akarom mondani csillag, de most már abbahagyom a gépelést is<#zavart1>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
akarom mondani szar, tehát nem star (sztár, csilag, érted?)

koschwarz
de télleg star idõ van, igazi fos<#wilting>

schrank
mondod te aki bent ülsz a gép elõtt <#mf2>

Szar idõ van....

Jancsik
tudtok valami jó progit ami a mikrofon hangját tudja keverni?

Jancsik
kösz<#worship>

alma2
meghulyult a konfig fileod, reset aztan csinald ujbol.
a tv raketa iranyitasat nem lehet megvaltoztatni a jatekon belul.

szerintem

és ennek mikor várható játszható verziója? mert nagyon ütõsnek tûnik így a képek alapján

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jancsik
teamspeak szervercsináló linket tudtok adni?

0Fritz0
Valaki meg tudna dobni egy mûködõ Nandub-al?
Az enyém hibát talált a mátrixban. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Me0w
Szerintem is tulreagalod a dolgot :)

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ha nem rugsz fele minden adando alkalommal, az nem jelent hasraesest!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Crem
Viszont azt nem írta...

Mellesleg, nehogymár hasraessek, mert pont épp normálisan viselkedik. Lehet, hogy hihetetlenûl hangzik, de ez alap lenne itt.. Pláne a tacskóknak!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Amennyiben arra celzol, hogy bandi cimborank hazudozik osszevissza, akkor jelzem, hogy a 6600GT kombo valoszinuleg kiprobalas celjabol jart a gepeben.

Egyebkent meg eppen tok normalisan viselkedik, ugyhogy ne baszigasd, ha lehet!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

z0ty4
Én most attam el a 9600 pro-t mert 1 lom,és vettem 1 geforce 6600 gt-t na ezmár döfi <#taps><#taps><#taps>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Crem

4200+a64 2g ram, két 6600 GT (márpedig a bf az amiben téjnleg frankón megy az sli, ergo ez rendesen jobb mint egy 6800 ultra.) 60 FPs....

GIGABYTE K8NXP SLI, A64 4260+, 2GB KINGMAX 400MHZ, Leadtek 7800 GTX (BANDI COOLING) 500/1400, 666 GB HDD 16mb cache SATA, 500W FSP Bluestorm, Chieftech nagytorony (BEST AIRCOOLING), WATERCOOLING

Block= Lbandi... no comment...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
MIvel nekem TfT-m van nálam az 1280x1024-es felbontás a full...

Viszont nézesd meg a gépedet egy hozzáértõvel, mert ha valóban ilyen géped lenne akkor tökéletesen futna...

CSOCSO
valaki mondja mar el mi a kurva anyjaert mukodik forditva az iranyitas?? be van allitva mindenhol a mouse inverted.. erre a kurva helikopterben a stinger raketanal forditva mukodik az celzas!!!!!

plusz ami masik lol hogy a spawn kivalaszto helyen ahol lehet fegyvert is valasztani forditva mozog a fegyver.. de a menuben meg mindenhol minden jo..csak ezen a ket szaros kocsog helyen. de egyszeruen hiaba allitok mindent at egyszeruen SZAR
mNzJean
öö áá ,Flatline ez nagyon lol , az én idegrendszeremnek is jót tenne egy ilyen servert kifogni .<#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

schrank
de legalább szép volt nem és ez a lényeg nem az hogy lámik a játékhoz <#papakacsint>