Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
<#mf3>

Hysteria
csak nemkene egesz nap ezt reklamozni...

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
nagy fos ez az egész autoverseny sztem nem ezért van a bf. bár ti tudjatok engem nemigazán érdekel...

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Running

Útvonalat kitettem a fõoldalra.

A párok is kezdenek kialakulni:
tRs.GErzson - JCSR-Wolfguy
Keke77 - Gundark
Szigi - Running
serginhoo - atwe

Running
Kötöttség? Ha valaki 1 hónapig nem jön, azért csak kiveszem a listából ha nem baj.

schrank
ja mindíg ezek a kötöttségek ez neked horda ez egy horda álnéven mûködõ izé ... <#fejvakaras> ami még a klánnál is rosszabb <#nemtudom> nem tudom így hirtelen a nevét de az <#vigyor3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
Oké, csak eddig egyetlen 1x se jöttél, gondoltam nem érdekel már a dolog....akkor visszaírlak.

Crem
nehogymár kiszedj Wazze!:D

Megyek regisztálok, de nekem ez az éjszakai warozás nem igen fexik!:((
Azért ha lesz egy csata emberi idõben ott leszek!:D

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
Elbasztam a versenyidõpontot, ma lesz 20:00-tól. Sajnos elõtte nem vagyok gépközelbe.

Ez se rossz...crem te jössz valamikor a Hordával játszani vagy jó h kiszedtelek a tagok közül. <#hehe>

Crem
Közben csináltam én is egyet, ha már elkezdtem megmutatom!:)))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Account creation - csatlakozási problémák

A Battlefield 2 úgy lett kitalálva, hogy minden játékos egy egyéni azonosítóval kell bejelentkezzen egy központi szerverre, mivel az eredményeit ezek tárolják.
Elsõ lépésként létre kell hozni egy azonosítót (Account). Ezt a játék elsõ betöltésekor tudod megtenni a CREAT ACCOUNT gomb megnyomásával. Figyelem, ha valakinek már van gamespy azonosítója, akkor az ott használt e-mail címet csak az ott használt jelszóval engedi használni a rendszer, egyébként visszadob, hogy a felhasználó név már foglalt.

Router vagy tûzfal megakadályozhatja, hogy a program csatlakozni tudjon az account szerverhez, vagy a játékszerverekhez. Ennek megoldására meg kell nyitni az alábbi portokat:
UDP portok:
27900
29900
29910
28910
27901
55123
55124
55215
16567
1500-4999
1024-1124
55123-55125
TCP portok:
80
29900
29901
29920
28910
4711
1024-1124

na nekem kb ez a probléma de hogy kell azokat a pontokat megnyitni vagy míííí???
miért van az hogy fellépek egy szerverre és amikor a már belépett a bf2 be akkor bejon az a kép mint amikor csak ugy simán belépek a bf2 be. ja és miután a felhasználo meg van akkor simán a menu jon be...gondolom ennek nem igy kéne lenni. valaki mondja már meg az msn cimét aki ért a bf2 hoz. thx
csoves1976
<#eljen><#vigyor5>Azért az elsõ robbantás mindjárt összejött. Utána már elbénáztam a különbözõ módok gyakorolgatásával. (Úúúútálom Mustárvárost... meg a Blekit :D)

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

Crem
annyira, hogy amikor egy oldalra kerültünk csináltam is -10et miattad!:DDDD

van msn ed???
SigS
Szerintem meg kellene keresni a MOHA forumot, mert ez a BF2... <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Valaki segítsen már a mohaa-ban,nem tudom feltelepíteni,amikor elkezdi a telepítést három lépés van :repair,modify,remove

és a c:/windows mappába másol valamit,nem jön az a lépés hogy kód,hova telepítse

Hogyan tovább?

SigS
Kicsit bovebben? <#nemtudom>

meg tok sok logikátlanságot látok a játékban
valaki sehitsen plz.
SigS
<#zavart1>

valaki segitsen máre mert nermtok folmeni egy rohadt szerverre sem.MIÉRT???
Robogo
De én se alszok,most éppen ezt mûveltem,kicsit assaultoztam:
Kép

<#mf1><#papakacsint>

Na jóéjt mindenkinek bye!<#wave>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Jó lett!<#eljen><#papakacsint>

Jancsik
<#action>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Az ördög nem alszik :P

Jancsik
<#eplus2>

Ratyi JCSR

Mind tudtuk ám a választ csak azért nem írtuk be mert utálunk mint a szart! <#idiota>

schrank
milyen érzés volt mustáron 3-szor nem a te hibádból lezuhanni <#ravasz1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

CSOCSO
KOSZI A SEGITSEGET... a tobbi 2 millio hozzaszolonak is akik segitettek!! koszike!!:D
SigS
Ez akkor volt mikor mikor JCSR (asszem Csoves volt) -1 : -23 -al vegzett mert gyakorolta a c4-es helit?
<#vigyor3>

Volt 2 szerelo a blekiben, jol dolgoztak <#vigyor>

SigS
Fasza

Running
Tessék, kész a Horda új logója!!! Na jó?

Ma megint láttam a csodát.<#wow1>Amcsi voltam és az Essex AA jában.Egy arab hajlurászta az F-35-öst.Az F-35 a hajó felett elrepült aztán irány vissza szárazföldre az arab meg a nyomában két lépésre.Akkor én rakétákat lõttem rá és azok szinte kikerülték az arabot és neki az F-35-nek.Nem volt infracsapda.Ez annyira xaszság.Végig az AA-ban voltam és a játék végére -15 pontom volt.Nem elég,hogy unalmas de még ezzel is elveszik az ember kedvét.Ott szinte semmi sikerélmény nincs.Sokat kell várni amíg történik valami aztán ha olyan a szerver akkor kidobják az embert mert TK-s és mínuszban vannak a pontjai.És az a Gatling is olyan aránytalanul gyenge.Máskor meg jött egy ejtõernyõs a hajóra.Háromszor átment a golyózáporon<#violent>.Mutatta az x a találatot de az élve szált le az égbõl<#wilting>.xaszság!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

én voltam a láma bocs
megcsináltam a faq alapján de most meg nem találja a bf2.exe fajlt de eddig miért találta <#falbav><#falbav><#falbav>
köcce
Ahhoj
olvass faq-t, banner alatt

Kösz ! De az ottani szerverek nem jelennek meg a játék szerverlistáján.Egyenesen pedig nem tesz a játék az ase-ben kiválasztott szerverre.
Jancsik
nem. ha gondolod majd meghallgathatod a hangom. csak haveromat akartam átbaszni

Zs0lt1
use ase

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

CSá! Tudnátok adni pár törtszerver címet?
Robogo
Crem ma jól daráltuk egymást ugye?<#eljen><#hehe><#nyes>
Jó kis meccs volt az egyszer tuti.:)

Robogo
Az kemény.<#hehe>

na a faq nincs semmi arrol hogy miért nem megy a multi...de ti segitsetek plz fontos
Crem
Fél éves játék után ma volt a legkellemetlenebb szitum!

PharaoH-val játszottunk 1 squadb-ban. belépett hozzánk 1 srác, de nem igen beszélt. A nevénél pedig nem volt semmi jelzés, hogy magyar lenne.

-BlacHawk ellopjuk (saverSig kampec!:D)
- Én szerelem PharaoH manõverez.
- Belép a srác a Bh-ban és 1-2-õt puffoktat. szólnak neki, a légvédelmet lõdd ki, válasz nincs, meg lövés se!:((
-meghalunk...
- én : Baszki PharaoH ! Miért nem lõ ez a külföldi fasz!!!!
-a "külföldi": Azért baszki, mert nem láttam még rá....

<#csodalk><#csodalk><#csodalk>

a nevére nem emléxem, de nagyon mély elnézést!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajoci
Igy nem sokk értelme van

Beers
<#hehe>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Crem
ok.

ajoci
köszi