Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dejóóóóóóóóóóóóó fölistolom az mp3lejáccomra és ezt hallgatom majd egésznap😊
www.czekoart.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Lehet hogy vidéken vagyok épp, de figyelem mi történik itten <#banplz>#banplz>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
én nyertem <#mf2>#mf2>

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
-Ha csökkentenék + új rangok úgyis mindenki azzal rohangálna.
-Ha meg lenne új akkor fél év múlva is csak pár embernek lenne meg a lagnagyobb.
Mondjuk lehetne...de a rang nem ad a BF2 teljesítményedrõl igazi képet.
Az anyahajóbombázás viszont annál jobban.
<#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe>
A bf2 nagyon sokunknak csak a szükséges kellék a modokhoz!
Azoknak akik indulnak tõlünk csak azt tudom mondani F7 F7 CoR !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Legalábbis Murry ezt írta a fórumunkon!
me a 2 lietaunant v mi utan rankname 2 jon .... jonne a 1 lieutenant aztan major colonel meg stb...
csak hát EA SUXX:.......
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
1. MEOW
2. badsec
3.
4. Gundark
5. Crem
6.
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer
11. keke77
12. digitalenjoy
13.
14. Drachomir
15. Tomsteel
16. Piedon
Hordások, figyelem!!!
Csütörtökön 20:00-as kezdettel War a
Adatok:
200% ticketarány
20perc köridõ
spawn time 15mp
map: oman, mastur
2 kör maponként
12vs12
Aki nem tud jönni, az jelezze,
Csapatmegbeszélés TS-en autóverseny honlapján>FAQ
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Pedig amikor az interjúkat csináltam a magyar klánok vezetõivel, GS.BF2, VÉNY mind mind el voltak halva, hogy legyen magyar kupa.
A gyászos emlékû BF2lan után is a klánok nagy része itt sírt, hogy szervezzünk már egy normális magyar kupát.
No és tessék itt a magyar kupa, és aki eddig sírt, hogy el akar indulni, az most mélyen kussol, vagy esze ágában sincs elindulni csapatával, de nem értem miért.
Itt nem -gyakran ûberbunkó- külföldi klánokkal kell játszani, hanem csupa magyar csapattal, akikkel jobbára meg lehet beszélni, hogy mikor és hogy játszák le a meccseket, Running és Ahhoj a két supervisor sem köcsög külföldi cb-s csóka, aki azt csinál amit akar.
eX: nem értem, hogy az eX miért nem indul. jó banda, aktívak is, jól játszanak õk lehetnének a kupa egyik fõ esélyese.
vény: nem indul mert vizsgaidõszak van, meg 16 fõ alatt nem játszanak szívesen. akkor ez hogy van? 16-an tudnak lenni vizsgaidõszakban is, 12-en nem. szintén nem értem
GS.bf2: zéró visszajelzés
frx: zéró visszajelzés, pedig elvileg õk is nyomják cb-n is, open cupból már úgyis kiestek, lenne idejük sztem
GRz: zéró infó. van ilyen klán még?
SOS: még gondolkoznak
SoG: nem indul, mert más elfoglaltsága van
PT-6: zéró visszajelzés, nem tom mi van a fiúkkal
OPC: kiestek opencupból, nem tudom most tervezik-e az indulást
FB+Cor: Bandikáék ígérték hogy indulnak és jól szétvernek mindenkit, de azóta zéró infó
Akik indulnak:
Great BaseCampers (GBC)
Jeep CSata Rulez (JCSR)
Horda
RDHA
Thunder Force Multigaming Clan (t4ce)
A JCSR nem kerülget ...
Sajnos már észrevettem, hogy sokan nem ismerik a betûket és nem tudnak olvasni, pl a multkor valami Hofi_Geza nevezetû embernek kb 20x írtam be hogy húzzon már át a másik oldara, de semmi...nem az hogy nem volt ott, vagy épp brunyálni ment, hanem simán és egyszerûen nem reagált. A végén adminból rúgtam át. Szóval tudok kúrvaanyázni rendesen, mikor értetlenek az emberek.
Jah!😊 A korrupció nem áll távol tõlem!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az hogy vasnap 8kor meccs,nemkell véresen komolyan venni,vannak annyira rugalmasak a csapatok hogy máskorra átlehessen tenni a meccset.
www.czekoart.hu
nézzetek Prison Break-et, meraz jó 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bár igaz, hogy hétköznap 8 elõtt nem nagyon lehet meccset játszani, mert vannak jópáran, akik 7ig is melóznak, de egy vasárnapi meccset elõrébb lehet tenni 1, akár 2 órával is, egyszerûen csak közös megeggyezés kell hozzá, hogy mind a 24 embernek megfeleljen...most nem olyan nagy ördöngõsség ez 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem tudom miért azt írtam<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De attól függetlenül a szervezetlenebb klánok miatt volt csúszás,+elnapolás rendesen.A HUNCUP2 be se lett fejezve(bár abba közrejátszott a BF2megjelenése is...)
Szal aki benevez egy magyar kupára az készüljön fel a csúszásokra a lámi"klánocskák miatt.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Lassan meg tudnám csinálni a tökéletes bûncselekményt!😄
Kár, hogy gazdasági csalásos ügy nincs benne!😄DDDDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RUNNING!!!
A HORDA nem hív ki 3-4 klánt az ünnepek között DU: 5-6 órai kezdettel??????????
Mert komolyan mondom ez a hajnali háborusdi lehet, hogy nem csak nekem nem fekszik...
Alkesz halottkém okoskodik... szal' meg se nézd...
Together we'll fly someday...
9 órakkor már félalfa állapotban nézem a Helysznilõket...
-tRs-Landor