Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
sztem elõbb próbáld ki a publikus bétát...és sirni fogsz a bf2ért :D
(bár a medik csajszi jó poén, de több pozitívumot nem találtam ebben a rettenetben :))

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alma2
es ha csak a fele igaz lesz, ami a trailerben latszik.
remelem soha senki tobbet nem vesz bf2-t.
Nezzetek meg a TRAILERT !!!!
es persze ingyenes a game...
az a gyanum ezt is a felduhodott bf2-es okosabb jatekosai kezdtek irni :)
de majd utana olvasok.

szerintem

alma2
hmm, hcgameren olvastam. Ha az almok egyszer valora valnak !!!
soha tobbet nem inditom el a bf2-ot :)

warrock

szerintem

ERykk
Megnit beenged törteseket.

HELPer

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

eX RambO
Kornél!

Azt hiszem mi már ezt megbeszéltük, miért nem indulunk a HUN Cupon.A rövid 1 mondatos magyarázat csak annyi, hogy nem tetszik a magyar klánok Huncuphoz való hozzáállása, és nem szeretnénk többet szívni senki komolytalan magatartása miatt.
Inkább nyomunk minden egyes Huncupos meccsünk helyett egy-egy CB-s meccset amibõl tanulunk is vmit és nem csak azt, hogy ha nem indultunk volna ezen a Cupon akkor sokkal jobban jártunk volna.Hogy csak egyet említsek az emlékezetes DR klán elleni gyakunkat ahol az elsõ körben elszenvedett fölényes 179:0ás vereség után elszállingóztak a szerverünkrõl se szó se beszéd.
Kinek van erre szüksége szerinted?? Komolytalan a banda, akár az S.O.S klán ellenetek történt gyak meccse is elgondolkodtató: Minek ijraindítani a szervert meccs kezdetekor??? Ha vki ilyet kérdez akkor én inkább nem is játszom ellenük, egyszerûen nevetséges... majd ha változás észlelhetõ a magyar klánok részérõl(tisztelet a kívételnek)akkor mi is szívesen megmérettetjük magunkat egy HUNCupon de addig köszönjük szépen nem szeretnék szívni mások balgasága és egyszerûsége miatt.(akinek nem inge kérem ne vegye magára) Thx byez RambO

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Me0w
Schrank en szeretlek de megegy ilyen faszsagot irsz, eltorom kezed labad. Kurvara nem volt hozzapiszkalva semmilyen ranked filehoz, nem lettek a warezosok beengedve, az EA Magyarorszag sem tudta megmondani, miert engedi be a torttel jatszokat. Ne terjessz ilyen hireket, mert rossz vege lesz.

Together we'll fly someday...

HELPer
Nekem lenne egy kérdésem, miért van, az hogy a szerverlistában minden szerver elérhetetlen (piros színû), pedig elvileg a legújabb patch van fent hisz, már az SF is fennt van. Vagy rosszul gondolom?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

joebacsi
jajjne, még a végén a blikk címlapjára kerül...akkor aztán vége mindennek <#hehe>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
megcsinálja a komplett oldalt hozzá, utánna csak szolni kell valakinek hogy töltse fel a többihez :)

schrank
ne menõzé a szaros tft-del B+ <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Jancsik
off
powerstripel világosítom a játékot, és ha lerakom asztalra a bf-et, és visszalépek akkor már nem lesz világos. hogy tudom megcsinálni hogy ne vesszen el a beállításom ha lerakom asztalra?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank
-k intézzetek már valami jogot hogy tudjon FAQ-ot készíteni SF-hez <#rinya>

schrank
hiába próbálsz védekezni a történne velem valami a sajtóhoz kerül az anyag <#mf2>

Yan
Ja, csak volt itt egy naon okos figura, aki mindezt elterjesztette + feljelentésekkel fenyegetett. Szerencsére már megunhatta a bf-et. :)

&#165; xfire: kistekila

joebacsi
ha jól tudom olyan szerveren is voltak gondok, amihez hozzá se lett nyúlva...

schrank
az ilyen serverek beengedik a tört gammásokat emlékeztek milyen botrány volt az ea_hu-n annó emiatt hogy megpiszkálták a server beállításokat hogy be tudjanak jönni a warezosok de de egy csomó apró hibát is hozott magával ez a hekkelés lagg imbolygó hullák stb. és mindez hivatalos rankedon <#szomoru2>

Danee
lol, bf2-zni szoktál azért néha? :D

Ez egy nagyon szep regi gyermek jatek. Hullahopp.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Nembaj.

JCSR-Wolfguyal beszéltem hogy ma lesz este gyakparti nektek. Ha össze tudunk gyûlni, akkor nem nyomunk egyet közösen? A szervert nem tudom lekódolni és valszeg csak mapot állíthatok, a fõnök utasítása.

Meow megint bulizik, EZT MÁR NEM HISZEM EL!!!! Mind1, mert én se leszek bf2 közelben vasárnaptól jan elejéig, valszeg.

Jancsik
az összes francia szerveren ugráló hullák vannak mint a régi 5ös 6os magyar rankedon :D

Jancsik
én aludtam délután, éjfélkor keltem

Huzhattok aludni! Itt a valtas.<#vigyor>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hysteria
joreggelt

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

0Fritz0
Tartsd a frontot.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jancsik
én még itt vagyok :P

Kovács legény
nem

www.czekoart.hu

Jancsik
éjjel ennyire kihalt a topik?<#eplus2>

Me0w
Meow out megyek bulizni.

(Mielott Running szivrohamot kap, elutazom es csak jan. 4-en jovok haza, szoval boldog kiskaracsonyt, meg ujevet :))

Together we'll fly someday...

Robogo
Íjjjj a fenébe nekem meg Jean-nak sajna nem jó az idõpont mert a ellen lesz warunk.:(

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mohojojo
hi lenne egy kérdésem szóval... feltettem a gamet és ha elinditom akkor fekete képernyõ aztán kidob... sebaj, aztán felteszem az v. 1.12 patch és inditáskor a jóöreg üzenet "A(z) BF2.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." fogad. szóval nem jó

esetleg vki. vm ötlete ?

elõre is köszi

Ahhoj
- A macinak nincs anyukája?
- Kistestvére sincs?
- Hát nagymamája?
- Nincs egy szeretõ kéz, amely estente betakargatná?
- Óvodába sem jár?
- Miért köp fiúhangon, mikor lányoknak való pöttyös hálóingje van?

schrank

0Fritz0
Inkább valami pizsis képet, ha lehet. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank

Ehh ha kellek beugronak irjatok MSNen!!

Running
Jelezzenek akik nem tudnak holnap 20:00 körül jönni játszani. Lehet h lesz egy warunk a JCSR-el, ha sikerül a vezírekkel lezsírozni.

Running
Nem mondtad h kilépsz majom. Tudom h örülsz mint majom a farkának, hogy van egy csapat amelyik megtûr magaközt + nincs semmi ami kötelezõ lenne. Szóval harapj rá.<#mf2>

schrank
ez is szar mert még rajta vagyok <#mf2>

Running
Atwe teljesen szar listát tett be, de mind1.
>>>HORDA:
1. meow
2. badsec
3. Running
4. Gundark
5. atwe
6. -mNz-Jean
7. schrank
8. {TLD}Gaboca
9. (HUN)SzabFer
10. keke77
11. digitalenjoy
12. Szigi
13. Drachomir
14. Tomsteel
15. Piedon_GHT_
16. -tRs-Gerzson
17. csome
18. CB Crem

Ez a jó.

schrank
ez nagyon szomorúan hangzott csak nem neked is "kiköt a netedet" mint az albinak <#hehe>

Sziasztok! Boldog karácsonyt és boldog új évet elõre is ! :)

mNzJean
húú de szigoru itt valaki <#falbav>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

badsec
Semmi gond, úgy is sokan vannak akik szeretnének bekerülni. Legalább lesz üresedés. Amúgy meg az SG szerveren szoktuk játszani az ilyen "warokat"(?). Csak nem védjük le jelszóval mert nem lehet. Ennyi.

Horda Maki!:D

Semmilyen tartalékos nem vagyok.

És hol lesz a "war" csütörtökön? Mert ugye az sg szervert csak vasárnap este alakíthatjátok át ilyen célokra.
Elvileg te tartalékos vagy :D
De holnap gyere ja és mikor azt runningtol kérdezd

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

schrank
ááááááá rockkkkk <#ijedt>

Én mikor is léptem be ebbe a Hordába?
TS Zolly
Ja. De a csodalámpát nálam felváltotta már ez.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

bár így újrahallgatva...
az idõ tényleg sok mindent megszépít :)