Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bár a medik csajszi jó poén, de több pozitívumot nem találtam ebben a rettenetben :))
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
remelem soha senki tobbet nem vesz bf2-t.
Nezzetek meg a TRAILERT !!!!
es persze ingyenes a game...
az a gyanum ezt is a felduhodott bf2-es okosabb jatekosai kezdtek irni :)
de majd utana olvasok.
szerintem
soha tobbet nem inditom el a bf2-ot :)
warrock
szerintem
Azt hiszem mi már ezt megbeszéltük, miért nem indulunk a HUN Cupon.A rövid 1 mondatos magyarázat csak annyi, hogy nem tetszik a magyar klánok Huncuphoz való hozzáállása, és nem szeretnénk többet szívni senki komolytalan magatartása miatt.
Inkább nyomunk minden egyes Huncupos meccsünk helyett egy-egy CB-s meccset amibõl tanulunk is vmit és nem csak azt, hogy ha nem indultunk volna ezen a Cupon akkor sokkal jobban jártunk volna.Hogy csak egyet említsek az emlékezetes DR klán elleni gyakunkat ahol az elsõ körben elszenvedett fölényes 179:0ás vereség után elszállingóztak a szerverünkrõl se szó se beszéd.
Kinek van erre szüksége szerinted?? Komolytalan a banda, akár az S.O.S klán ellenetek történt gyak meccse is elgondolkodtató: Minek ijraindítani a szervert meccs kezdetekor??? Ha vki ilyet kérdez akkor én inkább nem is játszom ellenük, egyszerûen nevetséges... majd ha változás észlelhetõ a magyar klánok részérõl(tisztelet a kívételnek)akkor mi is szívesen megmérettetjük magunkat egy HUNCupon de addig köszönjük szépen nem szeretnék szívni mások balgasága és egyszerûsége miatt.(akinek nem inge kérem ne vegye magára) Thx byez RambO
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Together we'll fly someday...
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
powerstripel világosítom a játékot, és ha lerakom asztalra a bf-et, és visszalépek akkor már nem lesz világos. hogy tudom megcsinálni hogy ne vesszen el a beállításom ha lerakom asztalra?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
-k intézzetek már valami jogot hogy tudjon FAQ-ot készíteni SF-hez <#rinya>#rinya>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
¥ xfire: kistekila
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
JCSR-Wolfguyal beszéltem hogy ma lesz este gyakparti nektek. Ha össze tudunk gyûlni, akkor nem nyomunk egyet közösen? A szervert nem tudom lekódolni és valszeg csak mapot állíthatok, a fõnök utasítása.
Meow megint bulizik, EZT MÁR NEM HISZEM EL!!!! Mind1, mert én se leszek bf2 közelben vasárnaptól jan elejéig, valszeg.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(Mielott Running szivrohamot kap, elutazom es csak jan. 4-en jovok haza, szoval boldog kiskaracsonyt, meg ujevet :))
Together we'll fly someday...
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
esetleg vki. vm ötlete ?
elõre is köszi
- Kistestvére sincs?
- Hát nagymamája?
- Nincs egy szeretõ kéz, amely estente betakargatná?
- Óvodába sem jár?
- Miért köp fiúhangon, mikor lányoknak való pöttyös hálóingje van?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
>>>HORDA:
1. meow
2. badsec
3.
4.
5.
6. -mNz-Jean
7. schrank
8. {TLD}Gaboca
9. (HUN)SzabFer
10.
11. digitalenjoy
12.
13.
14. Tomsteel
15. Piedon_GHT_
16. -tRs-Gerzson
17.
18. CB Crem
Ez a jó.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Horda Maki!:D
És hol lesz a "war" csütörtökön? Mert ugye az sg szervert csak vasárnap este alakíthatjátok át ilyen célokra.
De holnap gyere ja és mikor azt runningtol kérdezd
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
az idõ tényleg sok mindent megszépít :)