Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben voltam azon az oldalon csak beirtam és lehetett mát nézni mennyit játszottam stb...
aki tudja az oldal címét az plz ira ide vagy privátba mert nagyon kellene az oldal címe!
kössz!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Brian élete! ez mond valamit? <#beka2>#beka2>
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
frissült a http://www.bf2s.eu.tt/ sajnos a bf2s.com sig képei nem mûködnek, ezért egyenlõre lecseréltem õket. Egy-két játékosnak nem teljesen pontos az új számlálója, de még mindig jobb mint a sigs down temporarily.
Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függõleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, elõre is köszönöm.
BurnBaby
ERykk03
NaytmaN
LBandi
megas4
SS_Dubi
TBW
verzoo
Kari
HUNMarcus
frx|Rodat*
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_
Apache
ACE_hun
<<< HDA >>>DDany
Admiral_Chris
P.Zoli/HUN/
ToM.TailoR
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer
badsec
sF*Slay3r
tubifex
HUN_ZOLI
Sig (SauerSig)
desertnoob
Mr.M@ff1@
Pendra
UK74
-=vgez=-
<#ejnye1>#ejnye1>
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
szal hogyan tudok egy megadott IP-hez kapcsolódni?
Mert mindig azt írja ki, hogy ellenõrizzem az internetkapcsolatot!
PLS valaki segítsen
Nem tudsz veluk mit tenni.Ezert hangoztatom hogy kellene tobb admin a magyar szerverekre, dehat nincs <#szomoru1>#szomoru1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Pedig kinn tökig ér a hó, asse tudom hogy jutunk haza ... király ...
Bár én megigértem a leányzónak, hogy szilveszterkor ki lesz kapcsolva a gép (Pedig én is BF2-t terveztem ahogy elalszik ...)
Schrank ... bocs tegnap ... valahol véletlenül legránátoztalak, csak azért nem ment a sorry, mert nem vettem észre ...
Tegnap olyan jót játszottam, király volt a squad meg minden, még a célzás is megyegetett :) Erre el kellett mennem otthonról ... 3 óra múlva szar kedvvel visszaültem ... 1. szerver ... semmi sem sikerül , már -10 !!! pontom van (Meghaltam, leestem, lepakoltam egy rakás aknát és véletlenül rászállt a helikopter ami engem akart felvenni ...) Áááá ez így nem jó ... át másik szerverre ... ott -8, úgyhogy inkább lefeküdtem aludni ... Nagyon sokat számít ennél a gaménél, hogy milyen kedvvel ül le elé az ember :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ahogy elneztem, kb. 20-30 ilyen szavazasbol jo ha 1 kapott kicket...egy 64 fos szerveren meg lehetetlen igy kiszavazni valakit <#szomoru1>#szomoru1>
Egyebkent van az a buvos "Opt out of voting" (v. valami hasonlo) ami kikapcsolja es nem latod a szavazasokat, persze ezaltal te sem fogsz szavazni senkire.
Es most gondold at hogy egy 32-es szerveren 10 embernek ki van kapcsolva akkor mit er a szavaztatas...? <#ravasz1>#ravasz1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Pl: Most is. idézlek: "specopskent nem mennek az ellenseges fobasere, mert mindig nyuszitenem kene a rohogestol, mikor az ezzel kapcsolatos rendelkezesre gondolok"
Attól tartasz, hogy ha felrobbantottál valamit a fõbázison, és közben vagy utána amikor elhagyod a terepet lelõsz egykét embert akkor kirugnak BC-ért?
Megnyugtatlak ettõl nem kell tartanod. Az se baj, ha ellopsz valamit. Az már más eset lenne, ha ellopnál egy APC-t és ahelyett, hogy elhagynád a terepet, inkább megállnál lövöldözni egy kicsit. Senki nem mondta, hogy nem védheted meg magadat akció közben.
Szerintem ebben semmi érthetetlen nincs.
Szóval légyszi mond már el te milyen rendelkezésekrõl tudsz!
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
De olyan sz@rházi feltételek vannak, hogy kicsit elkeseredtem...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
1x neked is akkora az arcod, hogy nem fér be az ól ajtón, máskor meg egész normális vagy.
A fene se ért téged...
én ma este 9ig szopok, sõt holnap is megyek melózni.
az este meg úgy néz ki hogy ilyen albertó félékkel fogok szilveszterezni vmelyik rankedon :D
-tRs-Landor
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
És még pénzt is adtál érte????????
Elastic An-usZ Boys
Valamelyest mindenkinek volt köze a választáshoz (szerintem)!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
amúgy meg ez a 64 fõs egy kalap szar lagg hegyek <#ejnye1>#ejnye1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!