Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! melyik internet oldalon lehet megnézni hogy milyen rangokat értem el?
Régebben voltam azon az oldalon csak beirtam és lehetett mát nézni mennyit játszottam stb...
aki tudja az oldal címét az plz ira ide vagy privátba mert nagyon kellene az oldal címe!
kössz!
TS Zolly
Hitler élete mond neked valamit? <#beka3>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Te ezt mos komolyan mondod? <#fejvakaras>

Brian élete! ez mond valamit? <#beka2>

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

TS Zolly
Egyébként meg ne ip alapján csatlakozz, mert lehet elgépeled, és ekkor is ilyeneket ir ki. Port is lényeges.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Vegyen vissza az, aki a jeruzsálem népéhez szólt. Ez Magyar fórum, ami Magyarországon van, ha nem vetted volna észre.

vgez
Hi

frissült a http://www.bf2s.eu.tt/ sajnos a bf2s.com sig képei nem mûködnek, ezért egyenlõre lecseréltem õket. Egy-két játékosnak nem teljesen pontos az új számlálója, de még mindig jobb mint a sigs down temporarily.

Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függõleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, elõre is köszönöm.

BurnBaby
ERykk03
NaytmaN
^_M0csoK
LBandi
megas4
SS_Dubi
TBW
verzoo
Kari
HUNMarcus
frx|Rodat*
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_
Apache
ACE_hun
<<< HDA >>>DDany
Admiral_Chris
P.Zoli/HUN/
MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
ToM.TailoR
Running
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer
badsec
sF*Slay3r
Fapuma
tubifex
HUN_ZOLI
Sig (SauerSig)
desertnoob
Mr.M@ff1@
Pendra
UK74
-=vgez=-

már beküldte!

Vegyél vissza, nem lesz ez így jó!

<#ejnye1>

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

TS Zolly
Jeruzsálem népe!!!!? <#mf2> Irj akkor oda.

SMC routeren keresztül megy a netem

Embelek! Jeluzsálem népe:

szal hogyan tudok egy megadott IP-hez kapcsolódni?
Mert mindig azt írja ki, hogy ellenõrizzem az internetkapcsolatot!

PLS valaki segítsen

SigS
Ez ugye koltoi kerdes, volt...? <#nemtudom>
Nem tudsz veluk mit tenni.Ezert hangoztatom hogy kellene tobb admin a magyar szerverekre, dehat nincs <#szomoru1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

TS Zolly
Juj! Te még használsz winampot! <#vigyor>

bakvarnyu
este 7 fele szoktak lenni, aztan kb 11-tol megint doglott

TS Zolly
Minden hol kecseg dolog a BC. És q-ra nem érdekel, hogy 42-ben vagy vijetnámba volt e. Mi nem élünk vele, és ezt elvárjuk a ellenféltõl. Ha mi tudunk igy játszani, tanuljon meg az ellen is. BC dolog részemrõl lezárva.

Danee
tudnék még egy pár ilyet...

Running
Bazz gondoltam ránézek miért lassúl a windows, mi eszi a memóriát...

HunnernesKonge
Az nem BUG, Fícsör<#nyes>
És ha hárman vannak akiknek 350 a pingje a többinek meg 70 alatt?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Boxer HUN
Egy kissebbfajta BUG.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

DummyBoy
Hehe ... Együttérzek ... ma este 6-ig, és ha az okosok nem hajlanak a kompromisszumra akkor holnap is 6-18ig meló :(

Pedig kinn tökig ér a hó, asse tudom hogy jutunk haza ... király ...

Bár én megigértem a leányzónak, hogy szilveszterkor ki lesz kapcsolva a gép (Pedig én is BF2-t terveztem ahogy elalszik ...)

Schrank ... bocs tegnap ... valahol véletlenül legránátoztalak, csak azért nem ment a sorry, mert nem vettem észre ...

Tegnap olyan jót játszottam, király volt a squad meg minden, még a célzás is megyegetett :) Erre el kellett mennem otthonról ... 3 óra múlva szar kedvvel visszaültem ... 1. szerver ... semmi sem sikerül , már -10 !!! pontom van (Meghaltam, leestem, lepakoltam egy rakás aknát és véletlenül rászállt a helikopter ami engem akart felvenni ...) Áááá ez így nem jó ... át másik szerverre ... ott -8, úgyhogy inkább lefeküdtem aludni ... Nagyon sokat számít ennél a gaménél, hogy milyen kedvvel ül le elé az ember :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SigS
Kickvote annyira felesleges, csak az fps-emet szedi amikor latom alul a kiirast <#hehe>
Ahogy elneztem, kb. 20-30 ilyen szavazasbol jo ha 1 kapott kicket...egy 64 fos szerveren meg lehetetlen igy kiszavazni valakit <#szomoru1>
Egyebkent van az a buvos "Opt out of voting" (v. valami hasonlo) ami kikapcsolja es nem latod a szavazasokat, persze ezaltal te sem fogsz szavazni senkire.
Es most gondold at hogy egy 32-es szerveren 10 embernek ki van kapcsolva akkor mit er a szavaztatas...? <#ravasz1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Murry
Amúgy engem igazából nem az zavar, hogy leugatsz, inkább attól vagyok pipa, hogy állandó fogalom zavarban szenvedsz, és közben mint tényeket megosztod másokkal.
Pl: Most is. idézlek: "specopskent nem mennek az ellenseges fobasere, mert mindig nyuszitenem kene a rohogestol, mikor az ezzel kapcsolatos rendelkezesre gondolok"

Attól tartasz, hogy ha felrobbantottál valamit a fõbázison, és közben vagy utána amikor elhagyod a terepet lelõsz egykét embert akkor kirugnak BC-ért?
Megnyugtatlak ettõl nem kell tartanod. Az se baj, ha ellopsz valamit. Az már más eset lenne, ha ellopnál egy APC-t és ahelyett, hogy elhagynád a terepet, inkább megállnál lövöldözni egy kicsit. Senki nem mondta, hogy nem védheted meg magadat akció közben.
Szerintem ebben semmi érthetetlen nincs.

Szóval légyszi mond már el te milyen rendelkezésekrõl tudsz!

Nekem csak a hivatalos magyar 64 fõs szerverrel van rossz tapasztalatom.Másodpercenként visszajátsza mi történ elõtte.De gondolom nem nem is tudnak a repülõgép gépágyújával kiszedni az AA-ból.De miért is csinálja ezt?Meg miért nincs a hivatalos magyar szerveren kickvote?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

<#hehe><#hehe><#hehe>

<#vigyor3>

Crem
nem 64-es lenne...

De olyan sz@rházi feltételek vannak, hogy kicsit elkeseredtem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Hát nem szép. De mégegy elõnye van! Lan party-n nem ül senki a gépem elé játszani!:DDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Murry
Ha visszaolvasod magadat látni fogod, hogy most te is seggfejkent viselkedsz.
1x neked is akkora az arcod, hogy nem fér be az ól ajtón, máskor meg egész normális vagy.

A fene se ért téged...

Danee
olya különös h a 64-es laggtengeren 1x beirtam h aki akar jöjjön át a mienkre, egyböl jöttek 20-an...

Yan
nem tom nekem nem laggol a 64-esen. <#nemtudom>

&#165; xfire: kistekila

Yan
ilyen esõbe? <#wow2>

&#165; xfire: kistekila

apád :D
én ma este 9ig szopok, sõt holnap is megyek melózni.
az este meg úgy néz ki hogy ilyen albertó félékkel fogok szilveszterezni vmelyik rankedon :D

-tRs-Landor

0Fritz0
Sajna nekem 15-ig itt kell csetelnem, de aztán go hóemberest játszani az utcákon. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

koschwarz
én most ebben a pillanatban megyek valamelyik magyarra. hazaengedtek délben a melóból <#eljen><#taps><#integet2>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Megvan, de lehet, hogy le kel toltenem megegyszer, mert ezt mar rongyosra hallgattam. :)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ja f@sza volt a játék tegnap,szénné vertük õket <#hehe><#hehe><#hehe>

A csirke halott (szerintem)

Ne haragudj Crem de nagyon ronda egered van.
És még pénzt is adtál érte????????

Hatt
Gondolom publik BC-rõl beszélsz mert az tényleg tisztességtelen:) A másikat inkább ne is firtassuk:)

Elastic An-usZ Boys

Beers
Nem tudom pontosan kinek is kellene megköszönnöd,talán CoR Raptor <#confused>!
Valamelyest mindenkinek volt köze a választáshoz (szerintem)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
na a hardverbuzi hozzászólás <#mf2> egy szerver nem azért jó mert ilyen meg olyan hardveren fut hanem azért mert általában játszanak rajta <#nezze> nem pedig üres
amúgy meg ez a 64 fõs egy kalap szar lagg hegyek <#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Jancsik
"angos szerver üzemeltetéséhez a fenntartó cégnek le kell szerzõdnie az electronic arts képviseletével."

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Jancsik
hajrá, ilyen géppel nagyon jó szerver lesz!!

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Danman
Miért van az h sosincs senki az SG serveren?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ERykk
AsszemItt le van írva, de nem biztos, lehet én vgyok hülye

tényleg! mi kell ahoz ,hogy egy szerver ranked legyen?

0Fritz0
Megvan mp3-ban?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Apropo. Koszonet a CoR video keszitojenek a 3 Doors Down-ert! Kicsit rakattantam a Kryptonite-ra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Beers
<#smile>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nagyon szivesen, barmikor! Meg kernetek sem kell. :)