Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui: Rajzoláshoz szerkesztéshez viszont nagyon jó ez az egér...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kérnék egy kis segítséget!
A ..::CB::.. Clan indítana egy Ranked Servert. (P4 3.4 2giga ram 100Mbit ) Jópár adminjoggal felruházott játékossal!
A nagy segítség ahhoz kellene, hogy milyen módon illetve kinek kell írni, ahhoz, hogy jogosultak legyünk ranked servert üzemeltetni.
Elõre is köszönöm!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Görgetõizomra gyúr a srác 😊😊😊<#email>#email>
A JCSR nem kerülget ...
Ka jó egeret akarsz akkor Logitechet választass. Mostanában kijött pár új modell. MX500tól felfelé mindegyik kiválló!
-tRs-Landor
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Megköszönöm hogy komunikálhattam veled, további jó játékot.
UI: Ha ott maradsz ahol szopatnak akkor élvzed, nincs mese csináld😊
Elastic An-usZ Boys
mi az elõnye ennek az egérnek? alienek is használhatják? 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én úgy gondolom, ha most itt az SG-n 20 ember elfogadja, hogy no BC no BR. és van 10 aki nem már bukott is az egész...
Jómultkor volt egy eset, amikor az egyik klánserveren átjött szólni az egyik admin. hogy:
-itt nincs BC!!!
-oké, csak felrobbantjuk a kötelezõ dolgokat és megyünk...
-rendben, ha csak ez történik akkor nincs kick!😊
Hát valami ilyesmi kellene itt is.😉
Nekem ilyen van.
Hátránya: elég nehéz átállni a normál egérrõl!
Elõnye (BF2) : Nem húzod le az asztalról!😄DD
verzooooooooo, aki "tanul" jet-tel repülni, már most jobban repül, mint én, aki az elejétõl fogva próbálkozom 😊
de nagyon nem ment tegnap a helis gunnerkedés, a vezetésérõl meg ne is beszéljünk. újabban akadozik az egerem otthon (valami 100 forintos gagyi), úgyhogy lehet hogy beruházok valami komolyba. tippek?
egyébként ez a tegnapi a sharqin tipikus példája volt az értelmetlen BC-nek. mind a két körben eljátszották egyébként, csak az elsõben azt hiszem még nem oda szpanoltál pharolas, akkor is ott írtottam õket. de a srácok még akkor is ott kempeltek, amikor a csapatuk teljesen vesztésre állt. nyilván a helit akarták, csak ebben az volt a gáz, hogy akkor is eljáccották, amikor még a saját helipadjuk is megvolt.
mivel nemelfoglalható volt, ezért simán addig szpanoltunk vissza, amig ki nem zavartuk õket.
Nemtudom lejott-e a finom celzas, vagy konkretabban is ismertessem a velemenyemet?
A martiriumban feredozes szinten felesleges. Mellesleg nem tudom milyen flemet kaptal tolem. Itt e tarsalogtunk, erre nagy mellennyel bekohogtel. Orrodra koppintottam erte, a velemenyedet meg elfogadom. Erre elkezdesz flemrol nyisszogni.
Es tudod az a legszornyubb, hogy a hiszterikussagtol eltekintve meg egyet is ertek a velemenyeddel, es ha veletlenul ellenetek kene jatszanom, pillanatnyi gondolkodas nelkul elfogadnam a szabalyaidat.(Na jo, specopskent nem mennek az ellenseges fobasere, mert mindig nyuszitenem kene a rohogestol, mikor az ezzel kapcsolatos rendelkezesre gondolok.)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Minden jog fenntartva!
Ugyan nem sok közöm van a dologhoz, nem is olvastam a szabályzatot, de elég nagy marhaságnak tûnik az érvelésed. Az benne van pl, hogy le lehet lõni az ellenfél embereit? Az benne van, hogy fel lehet szállni a repûlõkkel/helikkel? Ha igen, akkor milyen magasan lehet velük repülni? Utántölthetik-e õket a pilóták? Az benne van, hogy jármûveket lehet-e használni? Hányan utazhatnak benne? A KRESZ szabályokat (sebességkorlátozás, táblák, jobbkézszabály) be kell-e tartani?
Szerepel-e benne, hogy futni, térdelni, hasravetõdni lehet-e?
Mi van, ha valaki ezek közül egyiket vagy mindet kiköti (teszem azt fel, hogy õrájuk nem lehet lõni), és ha nem fogadjátok el ezt, akkor buktátok a meccset?
Tévedés ne essék, nem a BC/BR elleni véleményedet tartom marhaságnak, hanem a fenti érvelést.
Minden jog fenntartva!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Leszamítva persze azt a pár csákót akik a sharqin BCzték a MEC helifelszállót, amikor a csapatuknak már nem volt zászlója, de hála kosc*** (nem tom leírni a neved 😄) segítségének nem voltak túl hatákonyak.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Mindent a maga helyén és idejében.
"ne nézzük már le egymást" ezt ragaszd fel valami jól látható helyre "Mester"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
No nekünk nincs fizetésünk és szurkoló táborunk sem.
Minket az hajt hogy minél jobban toljuk és minél jobb csapatokat toljunk le a pályáról. BC-vel vagy anélkül mind1.
Nekünk az a szórakozás amikor megnyerünk 1 meccset és élvezetbõl szórakozva de fegyelmezetten kemény háttérmunkára épûlõ játékkal játszunk.
Kinek mi.
Picit gondolkodj már el hogy miért vannak klánok és a nagyobb klánok miért is játszanak úgy ahogy.
Ne haragudj meg ezért de nem kell sem a lenézõ beszólásod se semmi.
Ezt pedig nem haragból írom, csak már uncsi hogy mindenki azzal jön az onlájn játék számára mi és hogy lehet nem teljessen normális a másik ember aki nem ugyanúgy gondolja.
Engem annó annyira hajtott a dolog hogy reggelente meló elött is felmentem szerverre gyakorólni. Valakit ez ennyire nem hajt de ne nézzük már le egymást
Elastic An-usZ Boys
Úgy megtanultam passziánszozni, hogy kiakasztottam a gépet. <#wilting>#wilting>
Leszophatlak Joebébi? <#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Horda Maki!:D
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Ezzel nem kényszerítünk mi senkit rá. Mi szórakozni akarunk, és ezért neveztünk be az MB-re. Ha ez BC-vel jár akkor már nekünk ez nem szórakozás. Tehát nem csináljuk.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Csapatok eddig és valszeg több nem is lesz:
1. Great BaseCampers (GBC)
2. Jeep CSata Rulez (JCSR)
3. Horda
4. RDHA
5. Thunder Force Multigaming Clan (t4ce)
6. CoR - s^FB Coalition
Mivel nem vagyunk sokat, valszeg megoldható minden probléma, hogy mindenkinek jó legyen. Szabályok tisztázása végett ne engem, hanem JCSR-Kornélt, vagy Ahhoj-t kell kurogatni, ez az õ dolguk.
A Horda az SG szerveren játszik minden ellenfelével...természetesen a megfelelõ beállítások mellett.