Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Hát igen!😊 Határozott lett tõle a mutatóújjam!😄DDDD

Ui: Rajzoláshoz szerkesztéshez viszont nagyon jó ez az egér...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Hi!

Kérnék egy kis segítséget!

A ..::CB::.. Clan indítana egy Ranked Servert. (P4 3.4 2giga ram 100Mbit ) Jópár adminjoggal felruházott játékossal!
A nagy segítség ahhoz kellene, hogy milyen módon illetve kinek kell írni, ahhoz, hogy jogosultak legyünk ranked servert üzemeltetni.

Elõre is köszönöm!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

digitalenjoy
Bazz és az újjad olyan izmos, hogy az acélrudat is eltöröd mint a ropit.

Görgetõizomra gyúr a srác 😊😊😊<#email>

A JCSR nem kerülget ...

ja, tényleg lol ez a pirosdaganatos patkány <#nevetes1>

Ka jó egeret akarsz akkor Logitechet választass. Mostanában kijött pár új modell. MX500tól felfelé mindegyik kiválló!

-tRs-Landor

TS Zolly
Azért kell elõvenni, mert egyes személyek nem tudnak tiszteségesen játszani. Ez a játék tényleg a szórakozásról szól, és nem arról, hogy egy kecseg bekempeli a kezdõt. És neked is nyomás fel BF2-ni, wowot már fejejsd el.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Beers
Köszönjük,hogy megosztottad velünk a véleményedet!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Crem
<#vigyor1>hüje<#mf2>

schrank
ilyen ratyi egeret csak ipari célokra használnak PC-s gépekhez ahol nincs hely minden melósnak íróasztalt biztosítani <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Crem
Miért? Szerinted nekem olyan kezem van mint Yodának?😊

Köszönöm szépen!
schrank
kell hozzá

TDC Geronimo
Hát igen, többek között ezért sem játszom, nem hiányzik ez a köpködés :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HEllo!Lenne egy kérdésem! Van egy olyan játék,hogy BAttlefield 2 Special forces(vagy mi nem tudom pontosan) Ez egy kiegészítõ,kell hozzá a rendes Batlefield 2,vagy indul anélkül is? KÖszi a választ
Hatt
Látom kicsit elvakult vagy ahoz hogy felfogd azt amit írni akartam.
Megköszönöm hogy komunikálhattam veled, további jó játékot.
UI: Ha ott maradsz ahol szopatnak akkor élvzed, nincs mese csináld😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Inkább wowozzunk, a Magyar kupa pedig szóljon errõl<#zavart2>

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
és borogatod szegénykének azt azt a nagy piros kinövését?? 😄

mi az elõnye ennek az egérnek? alienek is használhatják? 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Crem
Mellesleg a kialakult vitához egy gondolat: Nem kliens oldalon kellene szabályokat alkotni, hanem server oldalon.
Én úgy gondolom, ha most itt az SG-n 20 ember elfogadja, hogy no BC no BR. és van 10 aki nem már bukott is az egész...

Jómultkor volt egy eset, amikor az egyik klánserveren átjött szólni az egyik admin. hogy:
-itt nincs BC!!!
-oké, csak felrobbantjuk a kötelezõ dolgokat és megyünk...
-rendben, ha csak ez történik akkor nincs kick!😊

Hát valami ilyesmi kellene itt is.😉

Crem
Egy tipp!😛

Nekem ilyen van.

Hátránya: elég nehéz átállni a normál egérrõl!
Elõnye (BF2) : Nem húzod le az asztalról!😄DD

koschwarz
egyébként jó volt az az 2 óra tegnap este az EA HU I-en, tényleg ritka az ilyen 😊

verzooooooooo, aki "tanul" jet-tel repülni, már most jobban repül, mint én, aki az elejétõl fogva próbálkozom 😊

koschwarz
ha lehetek szerény, akkor rám gondoltál 😊

de nagyon nem ment tegnap a helis gunnerkedés, a vezetésérõl meg ne is beszéljünk. újabban akadozik az egerem otthon (valami 100 forintos gagyi), úgyhogy lehet hogy beruházok valami komolyba. tippek?

egyébként ez a tegnapi a sharqin tipikus példája volt az értelmetlen BC-nek. mind a két körben eljátszották egyébként, csak az elsõben azt hiszem még nem oda szpanoltál pharolas, akkor is ott írtottam õket. de a srácok még akkor is ott kempeltek, amikor a csapatuk teljesen vesztésre állt. nyilván a helit akarták, csak ebben az volt a gáz, hogy akkor is eljáccották, amikor még a saját helipadjuk is megvolt.

mivel nemelfoglalható volt, ezért simán addig szpanoltunk vissza, amig ki nem zavartuk õket.

Szokj hozza, ki foglak. Ha valaki seggfejkent viselkedik, akkor csak minimalis mertekben erdekel, hogy feltalalta-e az AIDS ellenszeret! Ha ugy gondolod, hogy azert mert valamit letettel a BF scenel kapcsolatban az asztalra, kataton allapotban kene a labaid ele borulnom mar attol a megtiszteltetestol is, hogy hozzamszoltal, akkor Leninnel szolva:"Szerenyseg! Szerenyseg! Szerenyseg!"(Aki kijavit, hogy nem is ezt mondta, arra rauszitom schrankot a teljes image konyvtaraval!)

Nemtudom lejott-e a finom celzas, vagy konkretabban is ismertessem a velemenyemet?

A martiriumban feredozes szinten felesleges. Mellesleg nem tudom milyen flemet kaptal tolem. Itt e tarsalogtunk, erre nagy mellennyel bekohogtel. Orrodra koppintottam erte, a velemenyedet meg elfogadom. Erre elkezdesz flemrol nyisszogni.

Es tudod az a legszornyubb, hogy a hiszterikussagtol eltekintve meg egyet is ertek a velemenyeddel, es ha veletlenul ellenetek kene jatszanom, pillanatnyi gondolkodas nelkul elfogadnam a szabalyaidat.(Na jo, specopskent nem mennek az ellenseges fobasere, mert mindig nyuszitenem kene a rohogestol, mikor az ezzel kapcsolatos rendelkezesre gondolok.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Most látom, közben túlhaladottá vált kicsit a kérdés. 😊

Minden jog fenntartva!

"Esetleg ha a Magyar Bajnokság szabályzatába lelett volna irva, hogy szabad, akkor más a helyzet. De külön erre nem tért ki. Ánlokra meg a nevezésre mapokra stb igen, de ERRE NEM!"

Ugyan nem sok közöm van a dologhoz, nem is olvastam a szabályzatot, de elég nagy marhaságnak tûnik az érvelésed. Az benne van pl, hogy le lehet lõni az ellenfél embereit? Az benne van, hogy fel lehet szállni a repûlõkkel/helikkel? Ha igen, akkor milyen magasan lehet velük repülni? Utántölthetik-e õket a pilóták? Az benne van, hogy jármûveket lehet-e használni? Hányan utazhatnak benne? A KRESZ szabályokat (sebességkorlátozás, táblák, jobbkézszabály) be kell-e tartani?
Szerepel-e benne, hogy futni, térdelni, hasravetõdni lehet-e?

Mi van, ha valaki ezek közül egyiket vagy mindet kiköti (teszem azt fel, hogy õrájuk nem lehet lõni), és ha nem fogadjátok el ezt, akkor buktátok a meccset?

Tévedés ne essék, nem a BC/BR elleni véleményedet tartom marhaságnak, hanem a fenti érvelést.

Minden jog fenntartva!

TDC Geronimo
Bár már nem sok közöm van hozzá, de nem tudom megérteni, hogy egy olyan jó közösségben mint ami a BF-et körülöleli (kivételek persze vannak) miért kell évek óta ugyanazt a témát hónapról hónapra elõvenni és egy marhajót flémelni rajta?! Egy játéknak a szórakozásról kell szvsz szólnia nem pedig az állandó stresszrõl. Mi BC és mi nem az ebbe nem kívánok beleszólni, emrt úgyse lenne igazam. Szal húzzatok fel a szerverekre de villámgyorsan és tessik lõni egymást ott jól! 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jancsik
<#mf2><#mf1>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

JCSR Apache
He Schrank,szerintem a magyaron ne szivassuk egymást.<#buck>

schrank
honnan tudod hogy férfi <#nyes> igen a nagyobb rangú játsza a férfi szerepet a papás-mamás játékban úgyhogy lehet négykézlábra ereszkedni jancsik A juliska <#mf2>

Jancsik
buzi-e vagy?<#eplus2><#mf1>

Jancsik
télleg a nagyobb rangosak lehetnek elõbb kommanderek?

schrank
de jó segge van annak az íjjásznak <#hehe>

schrank
a "személyes" lõszerfeltöltés ugyanúgy számít a plecsnihez szükséges 10 ammo ponthoz vagy csak az elszórt <#fejvakaras> mert nem akarja odaadni a supportos jelvényt <#rinya><#hehe> azon gondolkodtam hogy máshogy értékeli mint ahogyan a medic-nél is külön van élesztés meg gyógyítás követelmény <#fejvakaras>

Pharolas
Nya, az egyik olyan ritka alkalom amikor jó volt a játék az EA HU I-en. Viszonylag normális bagázs gyûlt össze, nem volt anyázás ----> meg is voltam ihletõdve.

Leszamítva persze azt a pár csákót akik a sharqin BCzték a MEC helifelszállót, amikor a csapatuknak már nem volt zászlója, de hála kosc*** (nem tom leírni a neved 😄) segítségének nem voltak túl hatákonyak.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Nekem meg az tûnt fel hogy a profi labdarúgók a bajnokságokon (war) bizonyítanak egymás ellen és nem a grundon (public) szopatják a hobbi-népet.
Mindent a maga helyén és idejében.

"ne nézzük már le egymást" ezt ragaszd fel valami jól látható helyre "Mester"

Kovács legény
😄

www.czekoart.hu

0Fritz0
A kemp már régóta elfogadott harci eljárás. <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hatt
Tényleg könnyû volt?😊 Picit érdekes, nekem kb 2 év alatt ez nem tûnt fel😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Mester ne haragudj meg de feltünt (vegyünk 1 közismert sportot) hogy a labdarugásban is van hobbi játékos és van aki komolyan veszi és bizonyítani akar?
No nekünk nincs fizetésünk és szurkoló táborunk sem.
Minket az hajt hogy minél jobban toljuk és minél jobb csapatokat toljunk le a pályáról. BC-vel vagy anélkül mind1.
Nekünk az a szórakozás amikor megnyerünk 1 meccset és élvezetbõl szórakozva de fegyelmezetten kemény háttérmunkára épûlõ játékkal játszunk.
Kinek mi.
Picit gondolkodj már el hogy miért vannak klánok és a nagyobb klánok miért is játszanak úgy ahogy.

Ne haragudj meg ezért de nem kell sem a lenézõ beszólásod se semmi.
Ezt pedig nem haragból írom, csak már uncsi hogy mindenki azzal jön az onlájn játék számára mi és hogy lehet nem teljessen normális a másik ember aki nem ugyanúgy gondolja.

Engem annó annyira hajtott a dolog hogy reggelente meló elött is felmentem szerverre gyakorólni. Valakit ez ennyire nem hajt de ne nézzük már le egymást

Elastic An-usZ Boys

adjál már egy linket had kempeljem be a kör dámát 😊

A karácsonyi hosszú hétvégémen olyan istenkirály java-s passziánsz szedtem le a telcsimre! - Jobb híjján, net és gép nálkül vidéken..😊
Úgy megtanultam passziánszozni, hogy kiakasztottam a gépet. <#wilting>
Leszophatlak Joebébi? <#vigyor3>

-tRs-Landor

Murry
Örülök, hogy kezdünk közös nevezõre jutni.

badsec
Nem mûködõ vagy olyan map megy rajta, ami neked nincs meg...Asszem...

Horda Maki!:D

TS Zolly
Asszem, hogy nem müxik, vagy esetleg olyan fut rajta, ami neked nincs meg. Pl ha nincs SF-ed, akkor ezt mutatja.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

badsec
Bocs, akkor félreértettelek! Arra gondoltam, hogyha a meccs elött valaki nem fogadja el azt hogy no BC, akkor automatikusan TI nyertek! De ezért is írtam, hogyha a két vezetõ megegyezik valamiben, az mindenkire vonatkozik! És hidd el, mi is (Horda) szórakozni szeretnénk, hiszen ez csak egy fun csapat!

Horda Maki!:D

Az milyen szerver aminek a server map alatt a földgolyo és egy mûhold látszik?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

TS Zolly
Szabályok amit eddig leirtatok, legalábbis a nevezésünk elött, az egyértelmü.

TS Zolly
Hm. Nemtom próbáltál e már kitörni pl el a láma ami fõbézrõl, ha sv, scud, sa-3 és az összes repülõ dolog ott van a fõbéz körül. Vagy esetleg 73 isztingen mikor bevan répázva az ami fõbéz. Elárulom neked. Lehetetlen! Még a hüdepro emberek is elvéreznek ott, nem tudnak kitörni ök sem. Csak anyáznak.

Murry
Miért olyan nagy baj, hogy mi nem akarunk BC-zni? Az meg miért baj, hogy elvesztik emiatt a mecset ha ezt elötte elfogadták õk is. (Mármint az ellen.)
Ezzel nem kényszerítünk mi senkit rá. Mi szórakozni akarunk, és ezért neveztünk be az MB-re. Ha ez BC-vel jár akkor már nekünk ez nem szórakozás. Tehát nem csináljuk.

Rusid
Pedig szivem szerint kitiltanám õket számomra megõlik a játékot, ráadásul az egyetlen jármû amivel kivitelezni lehet a bc-t 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Running
Na ittvan a doktor bácsi...hajjam mik a panaszok. Jelentem egymás basztatását be lehet fejezni a továbbiakban mert szerteszéttörlöm a topicot....köszönöm.

Csapatok eddig és valszeg több nem is lesz:
1. Great BaseCampers (GBC)
2. Jeep CSata Rulez (JCSR)
3. Horda
4. RDHA
5. Thunder Force Multigaming Clan (t4ce)
6. CoR - s^FB Coalition

Mivel nem vagyunk sokat, valszeg megoldható minden probléma, hogy mindenkinek jó legyen. Szabályok tisztázása végett ne engem, hanem JCSR-Kornélt, vagy Ahhoj-t kell kurogatni, ez az õ dolguk.

A Horda az SG szerveren játszik minden ellenfelével...természetesen a megfelelõ beállítások mellett.

TS Zolly
Nem BR számomra azt jelenti, benem foglalható bázisra belõvés. Tök mindegy mi, tank, repülõ, heli, arty stb. Elfoglalható bázis lövése az csak camp. Ez meg viszont néha kell. Sõõõõt! Kell. Pl ha az enemynek nincs benemfoglalható béze, csak befoglalható, és ha bevan szóritva arra az egyre, akkor miért ne? Igy is ugy is lepörögnek, csak öléssel megvan gyorsítva. Arra kell vigyázni, nehogy kitörjenek.