Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
nem az SG a "törtet is beenged" szerver???😊
menj az official szerverekre...ott vannak a többiek
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
gyertek már
és jó?
nekem egy gagyi Atech izé...optikai van😊
A CopperHead nekem is tetszett, de nem érek el a 4 oldalsóból csak 2 gombot .... annyira profi meg soha nem leszek hogy észrevegyem a 2 egér közti különbséget 😊 1 dolog zavar egyedül 😊 Ne világítana annyira 😊
Landor: Chaitech 6800GT 256MB DDR3 ? 😊 Van még rá 2 év gari ... egy PCI-ex cserét meggondolnék 😊 Persze megy Ultra szinten, de alapon is elég ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mester01:nézegettem ph-t meg hwsw-t is, de az összes seftes csak gagyi 6600ast meg 6800pci-ost árul.. <#szomoru1>#szomoru1>
-tRs-Landor
Ja most nézem, nem ugyanolyan mégsem, enyém PCIE-es
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
8084 pontot hozott 03-as markban
Max 78 fokig melegszik fel vagyis nagyonjó a hûtése!!! csak ajánlani tudom mindenkinek, ja és gyári rajta a hûtõ
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én is töle vettem a GT 6600 kártyámat nagyon jol megy!
(BPn lakik)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Egyébként szerintem a kopás nagyban függ attól is, hogy min tologatod! És azért egy QPADon biztos nem kopik annyira.. 😊 Ja és még egy garnitúra van a hg-ból.
-tRs-Landor
Csak az volt a bibi,hogy a razerhez olyan picurka kezek valók,hogy alig fért oda a hüvelykujjam a baloldali gombokhoz<#falbav>#falbav>...Aztán kari után becseréltem egy MX518ra.A 2 egér között különben annyi a különbség,hogy az MX510 800dpi-,míg az 518 1600dpi-t tud.Ami meg 1280x1024es felbontásnál qrvára nem érzõdik.Szal lényegében nem sok hasznát vettem a cserének<#szomoru2>#szomoru2><#nyes>#nyes>
Én amúgy meg nem hiperglidot használok:
1.:-qrva drága egy garnitúra
2.:-gyorsan kopik a teflonhoz képest
Szal inkább a tefloncsík.
Próbáld ki te is<#awink>#awink>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Reseteltem, beállítottam a routerem. most OK.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
-tRs-Landor
Tûzfal?
Megy a net? <#wave>#wave>
Meg lehet kérni az embert normálisan is, nem kell mindjárt bemutatni neki (#54620). Ha a válasz egybõl sértõ akkor meg megy a harc! Legalább is én így gondolom, de javíts ki ha tévednék!
Én most cseréltem le az MX510emet,szal ócsóért megkaphatod,ha érdekel(1éves,semmi baja,+adok hozzá egy garnitúra vadiúj hiperglide-teflon tappancsot)
Privizz rám,ha áll az alku<#awink>#awink>
Olyan kis apróság kell amivel el tudunk ökörködni, DE! nem rugnak ki érte 😊Onlány Tetris vagy ilyen bugyutaságok ... pár 10MB-os cuccok ...
De ENGEM ne nevezz Jeruzsálem népének ... És ezzel sokan vannak még így ... Nem vagyok Antiszemtia, az se tetszene ha Jézus népének vagy Árjának neveznél!
Az Emberekkel nem volt semmi gond ... Ércsed már amit mondanak neked ... ha kardoskodsz, a büdös életben nem kapsz választ!
Mellesleg Connect to IP, ott IP:port ...
xxx.xxx.xxx.xxx:yyyyyy vagy akármennyi ... ha nem írsz be portot akkor default van ... és a FAQ-ban benne van milyen portokat kell engedélyezni ... ergó LE VAN ÍRVA!!!
A BC az olyan,amit muszály megtanulni,ha CB-n érvényesülni akar az ember(azaz klán).Nevezhetjük szükséges rossznak is.
Publikon nem BCzünk mi sem(bár nem mondom,néha eldurran az agyunk,és visszaadjuk az ellennek,ha BCt látunk tõlük-de marhára nem jellemzõ!)!
Szal egy picit elbeszéltek egymás mellett,szerintem<#awink>#awink><#wave>#wave>
Szal😛EACE(szerintem)<#awink>#awink><#wave>#wave>
Nem kell elkanyarodni más felé!!!!!!
Akkor is egy a lényeg, hogy ha én a Brian élete c. filmbõl akarok idézni akkor onnét fogok. Ha nem tetszik akkor inkább halgass. Én sem adok mindennek hangot.
Kérdéssel indítottam és ha választ nem tudtok adni akkor azt közöljétek de baromságpkkal ne fárasszatok.
Szóval DOSos játékokból alapból van egy millió ami tök jó unalomûzõnek
pl az F17 fleet defender (nembizti hogy 17) szimulátor
www.czekoart.hu
Szenvedõ alanya leszek egy holnapi 12 órás mûszaknak aminek az lesz a lényege hogy haverral bambulnunk kell 2 monitort teljesen feleslegesen (Supportnak ne menjen az ember ...)
Legyetek szivesek, ha tudtok mondjatok nekem JÓ pici Multiplayer minigame-ket ... A gépekre nem nagyon tudok telepíteni, de amit ha otthon feltelepítek, majd behozva felmásolok és mûxik!
Segítsetek szenvedõ bajtársatoknak ... Ahelyett hogy döglenék, innék meg jáccanék egész nap itt &@&@&}&} ... HELP!
Valakiket zavarhat még az ilyesfajta poén is ... Szóval Te is gondolkodj el ezen ...
A megszólítás nagyon fontos tud lenni ... példát lásd lentebb 😊
<#banplz>#banplz>
<#mf3>#mf3>