Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Na megvolt az elsõ Hun Cup war GBC vs CORFbs , nagyon szoros és izgalmas meccs volt , kemény ellenfelek voltak de azért a GBC nyert.Köszönjük a wart.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Robogo
GBC vs Cor+ HUNcup war 1124-1063

Szoros war volt GG!!!Jók voltatok.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank

ERykk
Honnan veszed?<#ticking><#pardon1><#zavart1>

Hysteria
ez uj tuning csomagok csak ea downloaderrel lesznek megvásárolhatók

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

FCH kari
ha ping miatt dob ki akkor nem irok ide

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Cobra.
Monitor Properties alatt a Refresh rate override-ot rakjad Same as Desktopra. Ha van fent program, ami szabályozza a frissítést (pl Refreshforce), akkor azt kapcsold ki.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cream78
Hát tényleg faca kis oldal,medálok meg minden itt van...

Ma megvettem a game-t, mert nem indult el a másolt verzióval patchelés után.
Viszont nagyon kiakadtam, mert az eredeti verzió megpatchelése után SEM jó:(
Eleve a patch sem müxik jól! Találtam rá google-ba megoldást, és végülis a fájlok kimásolásával és a patch.exe indításával sikerült a patch, viszont az indítás utáni felbontás váltás utáni 2mp-es fekete képernyõn kívül mást nem látok.
XP SP2, 1G Ram, Ati 9500 kártyám van softmod-al 9700... A játék induláskor 800x600@60Hz-et akar váltani. Az XP 1024x768@85Hz-be van állítva. Még a hangkártya drivert is feltettem Realtek AC97-hez:)

Tûzfalat kikapcsoltam, vírusölõt is... De semmi...:(

Ezt (http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm) végigolvastam, de nem találtam megoldást.

VAN VALAKINEK ötlete?

vgez
nemrossz lehet átállítom a stat oldalt erre, jó lenne ha a medálok is rajta lennének <#whatever>

Danee

kösz
DummyBoy
Ilyet a Tehsig.com -on is tudzs csinálni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Crem
Találtam még 1 stat oldalt. Ha valakit érdekel:Itt nezze meg.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

SigS
HAt eleg rusnya bige <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Jól van Szõke Bandika, egyes leülhetsz<#felkialtas> <#mf1>

-tRs-Landor

Pyotr
az miaz az izé ott a renault jel felett? mell? aaaarrrrrggggg<#wilting>

&#9608;&#9608;

schrank

kösz:D:D
Erõt, egészséget elvtárs pajtás!

-tRs-Landor

örvezetõ vagyok és van 710 pontom
:D:d
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

21!
én nyertem! <#vigyor3>

-tRs-Landor

joebacsi
16

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sziasztok!Lenne egy kérdésem:azt szertném kérdezni hogy lehet megnézni hány pont kell a következõ szinthez!
Végre!! <#vigyor3>

Poén lenne, ha kijönne kisfloppyn! Régi szép idõk :D <#beka2>

-tRs-Landor

Zs0lt1
jah

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Looserke
akkor ezekszerint bankkártyával lehet csak fizetni?

Zs0lt1
nemlehet majd boltban megvenni, csak letölteni lehet.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Looserke
nah kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni minálunk...

egyáltalán hol lehet azt majd beszerezni, mert ha kb. 2500 pénzt kérnek érte, az a kis adatmennyiséget kétlem, hogy CDn vagy DVDn kiadnák...

Pharaoh
A booster pack egy mini kiegészítõ, ami februárban jön ki 9.99 eurós áron.

Looserke
elmagyarázná nekem valaki, hogy mi a különbség a booster pack (pl. European Force) és a kiegészítõ lemez (pl. SF) között???

Crem
Magyaron hogy szerzem meg? Még így se volt egyszerû, hogy turisták ellen voltam. Meg kellett várnom, amíg felrobbantanak mindent, aztán gyilok+szerelés...
Néha csemegeként jött egy rossz heli, vagy egy tank...:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Találtam egy servert, (ranked) ahol ki van kapcsolva a TeamKill ! Azaz elpuffoktatom a rakétákat, aztán csak eltalál valamit.:)
Az Arty még látványosabb, ahogy szelktál!:DDD
Szal' 3 napja nekem nincs TK-m!::P

schrank
mennyit te játszol <#vigyor3>

schrank
de csak akkor éri a plecsni ha magyaron szerzed meg nem külföldi kiskölykök ellen délelõtt <#mf2>
amúgy milyen módon szereltél legtöbbet a kommander cuccait vagy csak úgy mindent amit lehet <#fejvakaras> elég faszú van megjelenítve hogy csak azoknak látszik a csökkent élete lõszere járgánya akinek már 50% alatt van a szintje egy csomó pontot észre sem vesz így az ember <#gonosz3>

Running
Jövõhét kedden 19:00-kor minden késelni szeretõt, illetve késelve szerelõt :) várok az SG szerverre 19:00-kor!!

Ami biztosan lesz:

1. meleg admin
2. biztonság az nem lesz
3. sok nevetés, móka és kacagás
4. sok kill és death

Vagyis amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
- Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
- Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végérõl és az a csapat gyõz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
- A csapat tagjai mediccel menni mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
- Felvételt készítünk a mérkõzésrõl ha sokan jönnek.

Tegnap kirpóbáltuk és nagyon jó volt. Akit érdekel a dolog, az jöjjön fel az SG szerverre jövõhét kedden, vagyis 01.17-én 19:00 kor.

A késparty után mehet a publicus hent.

Szeretettel várunk mindenkit....

TS Zolly
0.9571

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Hysteria
....

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Vorpal
Nemsok faszsággal találkoztam eddig szerverek közt. Ha kell nekik a reserved slot, hát vigyék. Van elég szerver amin nincs ilyen. Pl. lásd magyar szerverek. Reserved slot és laggos is. Namos kitérdekel, hogy magyarra megyek vagy nem.

Über az volt amikor egy svájci szerveren egy Admin benn volt és megtiltotta, hogy Commanderként artyt használjak. LOL,))) Olyan csunyákat mondtam az annyára , hogy csak na, bann is lett a vége,))

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Crem
köszi!:D

Crem
Mert ez sajnos nem lehet repülve megszerezni!:(((

Itt 25 pontot kellett javítani!:))
Egyébként komolyan mondtam ez volt idáig a legnehezebb! Komolyan büszke vagyok magamra. Igaz, 39 halállal sikerült.:(

Vorpal
Na ha én olyan squadot akarok csinálni amiben csak egy edül ücsörgöm egész délután , akkor azt a nevet adom neki, hogy VOIPsquad. Na bkki az emberek ugy be vannak félve attól, hogy megszólaljanak hoccsakna.
De ez überel amikor francia vagy német szerverre megy az ember és angolozna. Hát én megtiltanám a 18 éveseknek és alatta ezt a gémet.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

BurnBaby
megesik h azért raknak ki h legyen hely (jegyezem meg, attól h a szerver ea néven fut erkölcsi támogatáson kívül mást nem adnak), de ilyen korai órán nemigen. szerintem inkább ping/tk/egyéb miatt automatikusan rugott ki a szerver.

www.battlefield.hu

Bocs, elírtam. Olyan squadokat keress, amiknek _nem_ default neve van.

Minden jog fenntartva!

Kezdetnek ez is megteszi, köszönöm a választ!