Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Szoros war volt GG!!!Jók voltatok.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<#ticking>#ticking>
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Viszont nagyon kiakadtam, mert az eredeti verzió megpatchelése után SEM jó:(
Eleve a patch sem müxik jól! Találtam rá google-ba megoldást, és végülis a fájlok kimásolásával és a patch.exe indításával sikerült a patch, viszont az indítás utáni felbontás váltás utáni 2mp-es fekete képernyõn kívül mást nem látok.
XP SP2, 1G Ram, Ati 9500 kártyám van softmod-al 9700... A játék induláskor 800x600@60Hz-et akar váltani. Az XP 1024x768@85Hz-be van állítva. Még a hangkártya drivert is feltettem Realtek AC97-hez:)
Tûzfalat kikapcsoltam, vírusölõt is... De semmi...:(
Ezt (http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm) végigolvastam, de nem találtam megoldást.
VAN VALAKINEK ötlete?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
-tRs-Landor
██
-tRs-Landor
én nyertem! <#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
egyáltalán hol lehet azt majd beszerezni, mert ha kb. 2500 pénzt kérnek érte, az a kis adatmennyiséget kétlem, hogy CDn vagy DVDn kiadnák...
Néha csemegeként jött egy rossz heli, vagy egy tank...:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az Arty még látványosabb, ahogy szelktál!:DDD
Szal' 3 napja nekem nincs TK-m!::P
amúgy milyen módon szereltél legtöbbet a kommander cuccait vagy csak úgy mindent amit lehet <#fejvakaras>#fejvakaras> elég faszú van megjelenítve hogy csak azoknak látszik a csökkent élete lõszere járgánya akinek már 50% alatt van a szintje egy csomó pontot észre sem vesz így az ember <#gonosz3>#gonosz3>
Ami biztosan lesz:
1. meleg admin
2. biztonság az nem lesz
3. sok nevetés, móka és kacagás
4. sok kill és death
Vagyis amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
- Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
- Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végérõl és az a csapat gyõz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
- A csapat tagjai mediccel menni mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
- Felvételt készítünk a mérkõzésrõl ha sokan jönnek.
Tegnap kirpóbáltuk és nagyon jó volt. Akit érdekel a dolog, az jöjjön fel az SG szerverre jövõhét kedden, vagyis 01.17-én 19:00 kor.
A késparty után mehet a publicus hent.
Szeretettel várunk mindenkit....
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Über az volt amikor egy svájci szerveren egy Admin benn volt és megtiltotta, hogy Commanderként artyt használjak. LOL,))) Olyan csunyákat mondtam az annyára , hogy csak na, bann is lett a vége,))
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Itt 25 pontot kellett javítani!:))
Egyébként komolyan mondtam ez volt idáig a legnehezebb! Komolyan büszke vagyok magamra. Igaz, 39 halállal sikerült.:(
De ez überel amikor francia vagy német szerverre megy az ember és angolozna. Hát én megtiltanám a 18 éveseknek és alatta ezt a gémet.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
www.battlefield.hu
Minden jog fenntartva!