Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látszik semmi nem jó. Amikor bevezették a fenntartott helyeket, akkor azért volt zúgolódás, mert milyen dolog, hogy ott vannak az üres helyek. Miért nem akkor teszik ki valakinek a szûrét, mikor tényleg kell másnak. Amikor meg ez történik, akkor persze az sem tetszik. Mellesleg a saját szerverén azt csinál valaki amit akar, nem?

Minden jog fenntartva!

FCH kari
kedves ramked2 szerver adminnak ha ezt olvassa ha csak azért raktálki a szerverröl mert kellett a hely akkor fasza gyerek vagy!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

fent van egy driver az ATIhoz amit nagy nehezen találtam, ezzel megy a Bf 2 elõtte ezzel is probléma volt... most valami régebbi Catalyst van fönn

Hát, maradéktalanul nem fogják sehol betartani a parancsokat. 😊
De azért szerencsére van pár ember akikkel öröm csapatban játszani.
A SoldiersPlayground-on (vagy ha épp nem megy mint most is, akkor esetleg az Antik 1-en) keress olyan squadot, aminek default neve van. De pl. ha wakeforce vagy kopaszkutya kollegát látod, hozzájuk bátran csatlakozhatsz.

Minden jog fenntartva!

Running
Gratula Crem, szép eredmény, látom türelmes ember vagy. <#nyes>

Beers
Nekem a 47-es van az nf4-es lapomon!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Me0w
Repult, majd egy pillanatra ki, levegoben csavarkulcs elo, tank 300 kh/h-nal megjavit, majd visza a repulobe, es mindez 2 mp alatt ;P

Together we'll fly someday...

Repcsibe hogyan lehet esni-kelni?<#hehe><#hehe><#hehe>

Crem
Nah...
Ebben a "nagy" medálgyüjtésben (akineknemingenevegyemagára) szerény véleményem az, hogy ezidáig az Expert Engineer volt a legnehezebb!😊
Estem keltem mire meglett...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Konkrétan arra gondoltam, hogy egy adott szerveren egy adott idõpontban a játékban szereplõk egytõl-egyig csapatként küzdenek, a parancsokat maradéktalanul betartják,stb.
Na, ezt szeretném kipróbálni.

Nem vagyok egyik klán tagja sem, mégis szeretném kipróbálni a játékot csapatban, az eddigi össze-vissza rohangászás helyett.
Tud valaki ilyenre lehetõséget?
Apropó, a klánok tartanak idõnként "kiképzést" tagjaiknak privát szervereken?

koschwarz
van neki olyannya<#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Pharaoh
Úristen, napi átlag 5.6 óra játék. Jó sok szabadidõd van.

schrank
csak nehogy elfajuljanak a dolgok

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Mondjuk az engem is zavarna, ha így szõlnának vissza, mert megjegyzem, hogy nem tetszik valami.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Ne parázz rá ennyire Rambo. Megvette a játékot, azt csinál amit akar.
Ha zavar a stílusa van elég szerver a viágon.
Bár énse hajtok semmiféle plecsnire, csinálom amit szoktam, és megkapom érte ami jár, de sokan nem így állnak hozzá mint mi.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Csacsy
Én nem unatkozom mert nem dolgozom.

Zs0lt1
Running, toltam neked privit csekkold pls, kösz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

FCH kari

ezt a 2db zalmant találtam remélem valamelyik jo lessz

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Hulljon a férgese.....😊)

koschwarz
ja, én is unatkozom, pedig a munkahelyemen vagyok<#unalmas><#nevetes2><#buck>

koschwarz
a háború áldozatai...

Jaja😊
Most számoltam,igaz hogy 7 tk egy nap de 200 kill,abba meg belefér 😊

uHs Gerzson
Csak unatkozik mert nem pörög a forum 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
igazi tömeggyilkos picopata!<#gun><#violent><#bdead><#bdead><#bdead><#vigyor3>

<#violent><#violent><#violent>

eX RambO
Hallod Boxer én nem B+-oltam itt neked, egy kis inteligenciát kapjál már magadra pls.Én azóta hogy írtam neked tegnap este olvastam csak, hogy mit írtál nekem és arra reagáltam, arról sajna nem tehetek, hogy közben 12en is elmondták a véleményüket rólad, de én csak tegnap este tudtam rá reagálni és erre te le B+-olsz Engem?? Kapjál már magadhoz és minimum egy sorry gépeljél be.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Nekem napi 7.2 tk 😊

koschwarz
a sok fasz<#lama> aki a humweed géppuskájának csöve elé rohan szándékosan<#violent><#mf1><#mf2>

<#awink><#papakacsint><#wink>

koschwarz
a napi TK 1,3 <#falbav><#lama><#lama><#bdead>

Running
Biztos mert mindenkit lebombázól repülûs bombázós láma!<#nevetes1>

schrank
nekem napi átlag ~3 TK-m van ja a sok faszláma <#hehe>

Én is meglestem amit mondtál. Jó a TK/órám. 1.04, a sok nyomi gyalog, aki nem néz körül mielött keresztülszalad az úttesten. <#falbav>

Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...

koschwarz
tökjó, a bf2s.com-on van egy új statisztika, abban is a napi átlag játszott órák száma. én 1.12 órát jáccottam eddig/nap.

koschwarz
ez a kép A Dolog (The Thing) címû filmre emlékeztet.

uHs Gerzson
<#beka3>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Ez milyen kép már.<#hehe>

uHs Gerzson
CSak hogy tud ez 1.5 hónapos kép és akkor még nem volt kész az ukránok rögzitett légvédelme....

Running
Buzi jól néz ki ez a bázis...

schrank
nemelég hogy ukránok ugyanolyan ratyi igla van nem valami gépágyú és ugyanolyan szar helyre van telepítve mint az alap játékban <#szomoru2>

schrank
<#mf2>

uHs Gerzson

Running
Tiszta kocka vagy schrank...A diákjaidat is kockaságra neveled?<#vigyor>

schrank
nnnna ja azzal basztam el a hogy állandóan autó-AT kettõst alkalmaztam igaz rettegtek is tõlem a fatöküek ma még gyorsan beszerzem az expert specops medalt de hogy utána melyik kaszttal nyomom majd hetekig-hónapokig az meglepetés lesz <#ravasz1>

Beers
Soha,nem fogsz Te már olyan sokat bf2-zmi <#vigyor5>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank

<#papakacsint> de hogy a plusz 300 óra mikor lesz meg <#fejvakaras>

Zs0lt1
szvsz esélytelen a dolog, tényleg csak a poe2-nél van kis sansz, de lehet már annak sem.
Gero más játékot játszik, új haverjai vannak stb, szarik már a bf2-re ...

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

<#eljen>

Boxer HUN
Te b+!!! Mert még mindíg ennél a témánál vagy leragadva!!! <#mf3><#levele>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Befejezhetnétek már ezt a hardverbuziskodást<#hehe><#hehe><#hehe>