Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Szerintem nem fog érte pont járni mert akkor mindenki arra vadászna és menne a farmolás 😄DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Feltettem egy késes videót ízelítõnek a keddi késpartyhoz....

DOWNLOAD

SigS
Nagyonjo, lehet majd fasza agyaggalambloveszeteket szervezni. Ki talalja el a korozo UAV-t sniperkent <#idiota>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Danee
Nekem ilyen van, ez mindent elvisz, nagyon jó, semmi baj nem volt eddig vele 10 rugóért vehetsz ilyet

SigS
Nebazz <#nyes><#nyes><#nyes>
Ha ez igaz, mar latom is magamelott hanyszor fogok nekicsattanni helivel meg repulovel <#zavart1>
Kivancsi leszek kine adja majd a pontot ha lekamikazezom az UAV-t <#nemtudom>

joebacsi
nekem egy 350es codegen bírta úgy 4 évig, most kezdett csak meghalódni (újraindulások huhzamosabb 100%os prociterhelésnél, végén már volt olyan, hogy bootolás közben, találtam egy régebbi fórumot, ott is ilyen panaszok voltak, és ott is a táp volt gyenge)...lett egy 400as chieftek helyette, és rájöttem, hogy nemcsak a táp, de az alaplap is rakoncátlankodik, bár már enyhébbek a tünetek, de azért újraindul még párszor mikor nemkéne (szerdai meccsen szívtam is miatta rendesen)...szóval alaplap csere is ráfér lassan a gépre, de már csak pci-e s lapra akarok cserélni, ha cserélek, és akkor már egy alaplap-proci-vga-ram csere lesz belõle, ami azért nem 2 fillér, szóval egy darabig marad az ima bf2 töltés közben 😊

amúgy jóez a csíftek, mindenféle áramingadozási védelemtol kezdve minden szirszar van benne, szóval erre rá lehet bízni a gépet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly
Igy van. Bár nekem chieftec 360-as van 6600gt-re. Igaz pcie-es, nem kell neki külön táp.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Beers
Te tudod,de ha legközelebb vga-t veszel,akkor a 480-as codegen lehet hogy kevés lesz!Azért egy 6800gt 7800 nem kevéssel eszik többet, mint egy 6600!
Arról nem is beszélve,hogy valószínûleg nem ez a procid lesz akkor már(szintén több amper kell neki)!
Ne a tápegységen spórolj,vegyél egy normálisat!
Ha a tápod elugrik vihet magával mindent (fõleg a codegen)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Schrank a codegen egy kalap fos, megbízhatatlan, gyenge mint egy informatikus és még a gépedet is szétbassza ezért 6 rongy...a chieftec meg egy elég jó márka és kb 3 kg-vel több anyag van benne mint codegenbe, ezért van 20 rongy körül.

Döntsd el mit akarsz. Ha szarra akarod építeni a várad, vegyél codegent, ha nem akkor márkás tápot!!!

TS Zolly
Me biztos jobb. Meg gondolom az sem mindegy, millen alaplaphoz használod.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
akkor ez a chieftec mér kerül 3-szor annyiba <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
azt ugye nem gondoljátok hogy 20000-et adok egy szaros tápra Chieftec 420W (APFC) <#idiota>

TS Zolly
Jójez.

schrank

schrank
na akkor tisztázzuk mennyit ér egy 6600 nem a butított nem a GT de 256 MB-os még 7 hónap garival a márkája valami P- betûs <#fejvakaras> ja meg mennyibe kerül egy hozzá való táp

uHs Gerzson
Remélem ez a jókedved a holnapi warra is kihatmajd 😄DDD

A patchban 1 újdonságról is olvasni lehet, ha a commander UAV-t rak le 1 területre akkor az látja mindenki és le is löheti azt.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
<#worship><#finom><#taps>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
A Planetbattlefield.com-on információk kerültek ki az 1.2-s patchrõl. Az AT unlockja a P90 lesz (joebácsi nem kell fizetni a BP ért), a sniper unlockja meg az L96A1 lesz.

Beers
Te tudod,csak nehogy pórul járj!
Bár a 6600 nem eszik olyan sokat!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

nekem leégete a videokártyámat mikor codegány 300w tápal probálkoztam 😞
zsir uj 9800pro volt

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

schrank
a mai nap folyamán belepróbáljuk a gépembe a 6600-ot a kérdés az hogy mivel még nincs új tápom ugyanolyan low beállítással mint amivel a 9600-on használtam elég -e neki a kodegány féle "300W" vagy ne is kísérletezzek <#fejvakaras>

Fiuk a Battlefield 2 Demokat mivel lehet megnyitni van erre valami külön progi? (Pl: Seismovison? vagy valami más?) Vagy szimplan a jatekal lehet megnyitni és ha igen akor mi anak a parancsa hogy L indithasam a demot?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ERykk
Úgy tuti nem fogom letölteni:o((megnézek egy tört verziót, annyit úgysem ér hogy megvegyem eredetiben<#sir>

Meg is néztem tegnap a hivatalos oldalon és ott azt írták ki, hogy: "Platform: PC (Exclusive Download)"

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

uk74
Szép kerek mondat<#vigyor0>
Az ilyen miért admin(persze ha az!!!!)
Gépelni meg én tanulok +<#confused>

Az élet kegyetlen

joebacsi
szted kamuzott, vagy kamuzott? 😊

És amúgy is ki a faszom ez a hun senya??<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Az ilyentõl venném el az adminjogot úgy hogy csak zörögne....
Nem értem hogy lehet valaki ilyen tapló paraszt???

FCH kari
igen utánna elindult a szerver de elötte tényleg gamespy hibát dobott

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

mohus
deszar...

pedig szeretem az eredeti korongot, gagyi kézikönyvet, tokot...ez így olyan mint az online újságolvasás...

HL2-t többek között azért sem próbáltam ki, mert a játékohoz kötelezõ volt NETTEL rendelkezni...ez a k****gség...nem kicsi

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ERykk
#56688-szerint nem...:o(

mohus
ezt boltban nem is fogják árulni?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ERykk
...

Lehet, de tegyük fel: sokan letöltik a játékot, csak: vajon sok Euro Force-os ranked lenne-e? Lenne egyáltalán magyar?

mohus
BF2 kicsit behalt😊

ERykk
Azért nem így megy, mert így lenne ésszerû és egyszerû mindenki számára...<#szomoru2>

Vagy a központi szerveren vagy azon a szerveren volt hiba, amitõl kilépett az egész accountból. Nekem is volt ma egy rakás errorom, csak az nekem Gamespy-os volt.

Ezzel nagyon el fogják rontani a EA-sok a BF2-t. Sztem elég kevesen fogják megvenni a minikieget, hiába akarják népszerûsíteni az EA Downloadert. Csak azt nem értem, hogy miért rontják el azt is, ami eddig jól ment? Inkább kiadnák az egészet egybe és le lenne rendezve az egész és õk is jól járnak, meg mi is (viszonylag<#vigyor1>)...

FCH kari
ez mi???

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

TS Zolly
De legalább egyesek kevesebbet Eve onlányoznak. <#vigyor>

Murry
Kicsit összeszokunk, gyakorlunk, és minden rendben lesz.

Murry
Ahhoz képest, hogy 1.5 hónapja nem BF2-ztünk, nem gyakoroltunk semmit, nem volt taktikánk, nem készültünk, a CoR, és az FB most elõször volt együtt, és a war elött is még azzal voltunk elfoglalva, hogy egy szervert életre leheljünk a meccsre csak az utolsó körben csúsztunk el... Szerintem ez egész jó.

És ami a legnagyobb poén, hogy az utolsó körre volt egyedül taktikánk, ami miatt ki is kaptunk. :-) Minden az utolsó körön dõlt el.

SigS
<#wilting>
Vigyazz bazki mert kisul a tapod es hullanak a hardverek mint a legy...

BurnBaby
akkor is azt írja ki h admin decision...

www.battlefield.hu

Robogo
És köszi az RDHA-nak a szerdai gyakot, sok segítség volt a mostani waron.<#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Beers
Semmi gyakra nem is volt rossz <#eljen>!

Sh3rmanData
Király meccs volt ! Grat mindenkinek !

TS Zolly
Valamiért nem éreztem a megszokott, war elötti izgalmat. DC-ben szinte pezsgett a vérem war elött, csak az elsõ megszületés tudta feledtetni. Most ez nem volt. Mintha csak publikra mentem volna fel öldökölni. <#fejvakaras>

Grat GBC <#eljen>

Robogo
Beírtam már!😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^