Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek az értékek jók?
én simán a vezérlõpultnál hozzáadtam kalibráltam oszt ment nekem nem usb-port hoz volt csatlakoztatva
-tRs-Landor

-tRs-Landor
Ha esetleg ez nem javítaná meg maradéktalanul (gyk. még mindig zörög esetleg vidkarinak ismerné fel vinyónkat) akkor lehet próbálkozni a bad sectorok leradirozásával, a fejet eltávolítjuk a lemez felületérõl (hogy meg ne karcolja) és puha radírral óvatosan végigradirozzuk a lemez felületét. <#zavart1>#zavart1>
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Igenis én szoktam tísztítani a vinyóm!<#bdead>#bdead>
Az a titka hogy enyhén-kézmeleg babaszappanos vízzel kell körömkefével (de finoman, vigyázva az olvasófej mikronnyi távolságával!) megtisztítani a merevlemez felületét!<#taps>#taps>
Az elsõ pár percben még hangos, de utánna garantáltan meg sem fog nyikkanni és nem lesz rajta több (bad)sector! <#wilting>#wilting>
Te... SZAKBARBÁR! <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
nekem se jön be a meseszerû farcry, de ettõl még lehet jó játék valakinek
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
battlefield 1942 help kéne.Elhagytam a cd kulcsot meglehet azt szerezni valahonnan vagy valami megoldás van?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronic Arts/EA Games/Battlefield 2/ergc bejegyzést --> Jobb oldali ablakban 'Default' jobb klikk --> Modify --> kötõjelek nélkül írd be a kulcsodat
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
stílusa ellenére megmondom, én is...csapatjáték rulez...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Minden jog fenntartva!
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Ezt a grafikai áradozást el lehetne már felejteni ... szép volt a FarCry, de ha minden effektet bekacsolsz rajta akkor megeszi a gépeket mint a vaddisznó ...
Sõt a motorban még külön jó volt hogy többféle beállítást ki lehetett próbálni a megjelenítéshez ... de ennyi ... Ettõll függetlenül nekem teccik a BF2 is ... Sõt ... jobban teccik mint a FarCry "paradicsoma" vagy a HL2 dobozvilága ... Ez mindenkinél egyéni szempont ... mindenkinek más tetszik ... hogy melyik a jobb? Melyik a szebb? 64 biten HDR-el a FarCry biztos ûberel, de próbáltad már? Jajj ... A Doom III is kurva jól néz ki ha minden effektet bekapcsolsz ... vagy a Quake 4 ... próbáld ki õket 32 vagy 64 ellenféllel ...
És most nem a menübõl kapcsolgatható dolgokra gondolok, hanem a speckókra, amik defaultból ki vannak kapcsolva ...
De tudod mit? Az UT2007-nek még szebb lesz a grafikája ... De amit én várok az a Enemy Territory Quake Wars ... jajj ... Ilyen grafika, olyan grafika ... mindenki a grafikán lovagol, aztán meg megy a hiszti, hogy miért nem megy GF4-en ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Ez a Far Cry 1
Nemsokára jon a Far Cry 2 amit várhatoan az EA fog kiadni annak oan grafja lesz h behugyoztok
én tuti megveszem majd
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Mit csináljak???
(szar játékhoz elég a szar gép <#hehe>#hehe>)