Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Az az alaplapi 70°C egy kicsit soknak tünik!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Vallaki tud segíteni patch fail nem tom megpatchelni!!! ÉS már megpróbáltam ugy ahogy a FAQ-ba le van írva!!! ÉS NEM JÓÓ!!! plz help!! valószínû hogy a nevemmel van a gond nem tudja valaki hogy a documentum and settings-be a mappa nevet hogy lehet megváltoztani??
70C-S AZ ALAPLAPOD? :)

VKI HELP NEKEM!!!!!

Cream78
Na én annyira nem értek hozzá,alább írtam a mult héten szarakodott a cucc.
Ezek az értékek jók?

Cream78
Nekem is ilyen van de már halott......

én simán a vezérlõpultnál hozzáadtam kalibráltam oszt ment nekem nem usb-port hoz volt csatlakoztatva

Tudom idegesítõ 3 HSZ egymás után de, most jutott eszembe! Multkor beirtam vmit: Ha a serveren nincs BattleRecorder, lehet olyat csinalni hogy a saját gépedre lemented ugyan ugy mint ha a BattleRecorder venné fel. Olyanra gondolok hogy: Battlerecorder Client vagy ilyesmi. Nincs a serveren BATTLERECORDER de én szeretném felvenni a matchet ami azon a serveren van. Lehet ilyet, frapson meg ilyen több gigát foglaló megoldáson kívül? Röviden: Serveres Battlerecorder nélkül tudsz-e ugyanugy felvenni a gépedre ugyan olyan formátumba?

Most nézem hogy neked a joystick.. Na én is kérdeznék: Logitech Wingman Force 3D Force Feedback-es a joyom. Legfrissebb driver van hozzá felrakva. Amikor már bekonfigoltam mindenhol (windows,BF2) meg ahol kell, utána a játékban beülök a helibe, és magától megy jobbra vagy balra. utoljára olyat csinált hogy jobbra huztam de balra ment! Aki tud esetleg config filet küldeni vagy vmi helpet az irjon a [email protected] E-MAILemre! THX elõre is. Fontos lenne!<#confused><#worship><#help><#help>

Szevasztok! Haverom véletlenül letörölte a BF2 exe-jét, tört volt neki. Tõlem kérte,hogy adjam oda, de nekem eredeti, szerintetek lesz baj ha átküldöm a BF2.exe-m? Pl olyan hogy õ is fel tud menni minden serverre stb..?

Ha nem USB portos, akkor buktad..

-tRs-Landor

matyi08
lenne egy kérdésem. van egy Genius F22-es joystickom. meg lehet valahogy csinálni, hogy felismerje a játék? mert a gombjait felismeri, de mikor mozgatom össze-vissza, azt nem ismeri fel. vagy csak én voltam béna? légyszi segítsetek!

Azért ennél a pontnál fokozottan felhívnám a figyelmet a nikkelezett szemmérték szakszerû és tudatos használatára<#felkialtas>

-tRs-Landor

Rusid
Monnyuk a modszered csak nagyon finomkezüeknek ajánlom :). Én inkább a finom wd bevonatot javaslom a lemez felületén, ez azért jó mert ha esetleg sokat tennénk rá a felesleget lenyomja a lemez felületérõl a fej. <#idiota>
Ha esetleg ez nem javítaná meg maradéktalanul (gyk. még mindig zörög esetleg vidkarinak ismerné fel vinyónkat) akkor lehet próbálkozni a bad sectorok leradirozásával, a fejet eltávolítjuk a lemez felületérõl (hogy meg ne karcolja) és puha radírral óvatosan végigradirozzuk a lemez felületét. <#zavart1>

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Na most miért mondod Rusid?!
Igenis én szoktam tísztítani a vinyóm!<#bdead>
Az a titka hogy enyhén-kézmeleg babaszappanos vízzel kell körömkefével (de finoman, vigyázva az olvasófej mikronnyi távolságával!) megtisztítani a merevlemez felületét!<#taps>
Az elsõ pár percben még hangos, de utánna garantáltan meg sem fog nyikkanni és nem lesz rajta több (bad)sector! <#wilting>
Te... SZAKBARBÁR! <#idiota>

-tRs-Landor

joebacsi
cuppanjatok már le errõl, hogy ezszebb-azszebb...aki a farcry grafjára veri, az játszon azzal, de ne legyen olyan gyökér, hogy fikázza a bf2öt, hogy milyen undorítóan néz ki, és fordítva...
nekem se jön be a meseszerû farcry, de ettõl még lehet jó játék valakinek

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
kis kúltúra b+...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

persze, de mire gondolsz, hogy a viz a far cry-ba nem szép, sztem a legszebb
Cream78
Na aFar Cry szerintem is jól kidolgozott,szép játék,a Bf2 is rendben van grafikailag. A géplefagyásokkal kapcsolatban nekem is voltak gondjaim,mikor megvettem ment rendesen,pár hónap múlva kezdett fagyogatni. Elvittem szervizbe tettek bele egy plusz ventit, azóta megy, bár egy kicsit hangosabb lett. A mult héten meg olyat csinált, hogy elkezdett morogni a gép, meg fagyott is, megnéztem, a táp morgott. Na attam neki innen onnan bekapcs else akart indulni, megsértõdött :) Átmozgattam bent mindent mindent elindult,azóta nem morog nem is fagy le. A gépem a földön van gondolom az évek folyamán teleszívta magát porral. Úgyhogy érdemes lehet utánanézni nem a por okozza-e a gondokat.

dronkZero
Ja, meg ez a BH nem keskenyebb, mint kéne?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Te láttál már _vizet_?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

FCH kari
nekem is a rezes változat van tény és valo hogy maxon hangos de nem melegszik semmi a gépemben :)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
áááááááá ne hid a vinnyogo alaplapi hütöventi minden zajt elnyom,amugy meg fejhalgatoval játszom és nem igen hallom a a ventiket

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Rusid
Jézusom szét ne szedd a vinyót, ha még használni akarod. Egyébként meg valszeg táp probléma lesz, vagy az ide kábeled kicsit rojtos.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

valóban kár vitatkozni melyik a szebb, de azért vak ne légy ecsém, milyen mesés grafika, nem láttál még tévét? szerinted hogy néz ki egy trópusi sziget?mert szerintem pont így
Törölt felhasználó
köszi!
TS Zolly

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Törölt felhasználó
sziasztok!
battlefield 1942 help kéne.Elhagytam a cd kulcsot meglehet azt szerezni valahonnan vagy valami megoldás van?
Jancsik
szerintem se, ez ilyen színesebb mesés grafika

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Hysteria
a faszt nem

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Danee
szerintem nem is néz ki jól

Kösz szépen. Majd próbáálkozok, hátha sikerül generálni 1 vald CD-kulcsot :)
futtatás regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronic Arts/EA Games/Battlefield 2/ergc bejegyzést --> Jobb oldali ablakban 'Default' jobb klikk --> Modify --> kötõjelek nélkül írd be a kulcsodat

Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU

mohus
"De amit én várok az a Enemy Territory Quake Wars "

stílusa ellenére megmondom, én is...csapatjáték rulez...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nekem ilyen van, csak zöld színû lapátokkal és rézmagos rézzínû változatban. Szerintem nagyon hangos még alap fordulaton is, hátha még fel is tekerem...
mohus
szertintem meg leginkább a DisneyLand Tycoonhoz hasonlít a legjobban:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

GCR
A venti aljárol matrica leszed , pár csepp olaj ,megjárat ,olaj, matrica viszzaragaszt, örül . Régi ,kopott ventikbe motorolaj , hajtómûolaj (a mûszerolajnál sûrûbbek) nekem bevált .(az újat úgyse kell buzerálni)

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Nem hinném, hogy járnának ide. Esetleg a ranked oldal fórumán nézd meg hátha van saját topikjuk. Vagy a szerveren próbáld elcsípni.

Minden jog fenntartva!

vgez
kari ahogy nézem a 4400 as fordulatú proci hûtõt meg a 3 kiegészítõ venti jó kis helikopter zaj lehet, megadja alaphangulatot a bf2 hõz <#awink>

Majd a BF7-nek milyen grafikája lesz 5 év mulva<#hehe><#hehe>

Nem tudjátok véletlenül, hol kell átírni a BF2-nek a CD-key-ét???
Hysteria
en 3 éve bf ezek arrol szo nincs h nemszeretem a bft

Hysteria
en a far cry 2t varom crytek 2 enginel :)

Ha van itt olyan ember aki admin a Soldiers PlayGround , azzal szeretnék beszélni!!!!!

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

DummyBoy
És neked megy a FarCry úgy hogy 64 ellenfél van?

Ezt a grafikai áradozást el lehetne már felejteni ... szép volt a FarCry, de ha minden effektet bekacsolsz rajta akkor megeszi a gépeket mint a vaddisznó ...

Sõt a motorban még külön jó volt hogy többféle beállítást ki lehetett próbálni a megjelenítéshez ... de ennyi ... Ettõll függetlenül nekem teccik a BF2 is ... Sõt ... jobban teccik mint a FarCry "paradicsoma" vagy a HL2 dobozvilága ... Ez mindenkinél egyéni szempont ... mindenkinek más tetszik ... hogy melyik a jobb? Melyik a szebb? 64 biten HDR-el a FarCry biztos ûberel, de próbáltad már? Jajj ... A Doom III is kurva jól néz ki ha minden effektet bekapcsolsz ... vagy a Quake 4 ... próbáld ki õket 32 vagy 64 ellenféllel ...
És most nem a menübõl kapcsolgatható dolgokra gondolok, hanem a speckókra, amik defaultból ki vannak kapcsolva ...

De tudod mit? Az UT2007-nek még szebb lesz a grafikája ... De amit én várok az a Enemy Territory Quake Wars ... jajj ... Ilyen grafika, olyan grafika ... mindenki a grafikán lovagol, aztán meg megy a hiszti, hogy miért nem megy GF4-en ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Col Andrew
Jajjj neeeeeeee!!! Jön a FarCry vs. BF2 vita megint:)))

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Hysteria
Mondjuk a bf2 grafikailag eláshatja magát.

Ez a Far Cry 1
Nemsokára jon a Far Cry 2 amit várhatoan az EA fog kiadni annak oan grafja lesz h behugyoztok
én tuti megveszem majd

Köszi szépen. Azt csináltam, hogy rátenyereltem a billentyûzetre és így beadta. A pass-t, meg felírom...
Egyedibb nick másik email címmel

Egyszerûen nem bírok Online Accountot létrehozni, mert mindig azt írja ki, hogy ez a név, vagy e-mail cím a jelszóval már létezik.

Mit csináljak???
Cserélj gépet Geroval neki a wow-hoz jó lesz a tied is :)

(szar játékhoz elég a szar gép <#hehe>)