Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak kár hogy csak Single ... pl.: Modern Warfare ... javított sebzések, értelmesebb szórás, kopterek, tankok, repülõk fegyverzete kicsit át lett mahinálva, stb ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A battlefiled 2 legújabb patchelése után (a játékban ezt írja a verzióra: 1.1.2552-344.0)egyetlen-egy szerverre sem tudok csatlakozni, ugyanis az összeset pirossal írja ki, egyetlen-egy szervert sem talál, amit kompatibilisnek tartana
a program. A több1000 szerver közül egy sem jó neki.
De patch nélkül meg nem sok szerver van (már).
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Elastic An-usZ Boys
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
gj ;)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Most megint elindult, kicsit kiszellõztettem, megfújkáltam, beszéltem hozzá kedves szavakat... :)
Asszem záros határidõn belül beszerzek egy másik vinyót, a fontos dolgokat, meg a rendszert átpakolom, a szarjaim meg maradnak ezen, amíg bírja...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kivettem a tápot, és mit a hülye, egy autókompresszorral elkezdtem bele fújni a levegõt, kifújt belõle egy kiló port, meg koszt, és azóta is azt a tápot használom! Próbáld ki schrank!
Vannak speciális formázó programok(fejbõl most nem tudok mondani neked) amik megjavíthatják. Esetleg ha nagyon gáz én és szét lehet szerelni és megbaszogatni a a belsejét, nekem már 2x bejött. De már a legtöbbet asszem nem lehet szétkapni.
Lehet, hogy túlmelegszik a vinyóm? 19" monitor van a ház mellett, az egész córesz bent a sarokban... De nincsenek felpakolva a ház oldallapjai, bent meg egy rakat venti fújja a levegõt körbe-körbe...
Uhh, miközben ezt írtam, bootolt a gépemen a win, majd miután elkészült, a vinyó elkezdett újraindulgatni... Kattant, felpörgött, kattant, felpörgött...
Jááááááj! Ne kelljen már új vinyót venneeeeeeeeeem! Meg a cuccaim.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
TÁP! Megadta magát, igazából nem elromlott, hanem nem tud megfelelõ teljesítményt leadni. Elfáradt...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

nekem kb 2500-t a Zalmanréztölcsérrel...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ugyanis barátomnak nem ez van meg, hanem más, és nem tudok hozzá csatlakozni, hamachival. Tölt, végén sokáig vár, bejön a join gomb a jobb alsó sarokban, oszt kimegy a desktopra. Egyénileg jó minden.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
HUNForrest-Gump
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
HUNForrest-Gump
HUNForrest-Gump
Sly!! Te meg lécci ne bûntesd a fórumozni vágyó jónépet.Én már ismerem a jó humorodat.. :)) De õk még nem...
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
újra kellett indítanom a gépet amitõl lement a biztositék:)
de még mindig kattingatok<#gun>#gun>
██
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
HUNForrest-Gump