Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez engem is érdekelne <#help>

Ha sokat szoktad piszkálni a tápkábelt (hurcolászod a vinyót) akkor is ezt csinálja, szarul érintkezik.

DummyBoy
Gerzson, köszi, de fájdítod itt a szivemet ... Már Single modokat szedtem le egy párat ... van köztük pár igen érdekes ...

Csak kár hogy csak Single ... pl.: Modern Warfare ... javított sebzések, értelmesebb szórás, kopterek, tankok, repülõk fegyverzete kicsit át lett mahinálva, stb ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
errõl egy kicsit bõvebben milyen kenõanyagból hová mennyit mennyiért <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Segítsetek legyetek szívesek!
A battlefiled 2 legújabb patchelése után (a játékban ezt írja a verzióra: 1.1.2552-344.0)egyetlen-egy szerverre sem tudok csatlakozni, ugyanis az összeset pirossal írja ki, egyetlen-egy szervert sem talál, amit kompatibilisnek tartana
a program. A több1000 szerver közül egy sem jó neki.
De patch nélkül meg nem sok szerver van (már).
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Hatt
Szét ne szedd a vinyót:) Nekem is volt ilyen kattogásom, szarúl volt rádugva a tápkábel és néha kapott manát néha nem. De volt 1 másik ami meg sectoros volt és meghalt:)

Elastic An-usZ Boys

joebacsi
ne aggódj, nekem elvileg új alaplap kéne(meg akkor már proci, ram, és pci-e s vga), ahhoz, hogy ne csak lecsapott órajelû procival tudjak játszani (különben újraindul nagyobb terhelésnél, így meg nagyon szexuális a 15 fps full minimumba is :))...szóval nyithatunk egy közös alapítványi számlát, amire gyújtjük az adományokat a megértõ emberektõl :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
elõször felteszed az sf-et, utánna az 1.12-öt

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahogy raktam fel a special forcest elõszür az 1.12 patchot rakja fel utánna a játékot inditanaám el de nem indul elolvastam a FAQ ot és lehúztam a crecket a patch-hoz ,de nem indul utánna lehúztam a mini imagest de igy se indul
Hysteria
ALbertonak minden héten uj neve van...

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

uHs Gerzson
Már 3 napja :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
végre bg2 is megemlítõdik :)
gj ;)

Danee
ALberto megint uj neved van?? Joe04/hun/

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Danee
ténleg, a 100% -os magyaritást megcsinálták már? :) már egy fél éve is ezt mondták: "heteken belül kész lesz" :)))

Cobra.
Rossz a sorrend és nincs is crack, szóval nem tudom mit raktál fel. Továbbra is ott a FAQ felirat a bannerben a piros 2-es alján, ott érthetõen le van írva, hogy kell felrakni a játékot, ha nem lemezrõl akarsz játszani.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Elõször nézd meg a tápcstalakozót, ha megoldható akkor egy másikat dugjál rá. Speedfan-nel vagy más monitorozó programmal meg tudod nézni a HDD állapotát, amennyiben SMART képes a rendszered, plusz a feszültségeket is meg tudod nézni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Felraktam az 1.12 patchot be creckeltem felraktam a special forcest lehúztam a mini imagest de nem indul .Belemegy utánna kidob. tudna valaki segiteni?
dronkZero
Na, hát én vinyót szétkapni nem fogok, az tuti... :)
Most megint elindult, kicsit kiszellõztettem, megfújkáltam, beszéltem hozzá kedves szavakat... :)

Asszem záros határidõn belül beszerzek egy másik vinyót, a fontos dolgokat, meg a rendszert átpakolom, a szarjaim meg maradnak ezen, amíg bírja...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Danee
ez alapján amit leirtál, lehet szar több dolog is! Vidd be egy közeli szervizbe szerintem, vagy ha olyan vinyó, akkor szedd szét, mozgasd meg benne a cuccokat, aztán rakd össze megint(ahogy Csacsy is mondta), ha nem muxik, akkor marad a szerviz :)

Danee
Egyszer nekem is volt ilyesmi, ekkor megkérdeztem egy barátomat, akkori klántársamat (Ordasi Gábor, biztos van aki ismeri-- tuningnet.hu ), és õ elmondta mit javasol:
Kivettem a tápot, és mit a hülye, egy autókompresszorral elkezdtem bele fújni a levegõt, kifújt belõle egy kiló port, meg koszt, és azóta is azt a tápot használom! Próbáld ki schrank!

Csacsy
Azért van valszeg, mert szaraxik a vinyó feje, esetleg tele van BAD sectorral.
Vannak speciális formázó programok(fejbõl most nem tudok mondani neked) amik megjavíthatják. Esetleg ha nagyon gáz én és szét lehet szerelni és megbaszogatni a a belsejét, nekem már 2x bejött. De már a legtöbbet asszem nem lehet szétkapni.

dronkZero
Egyébként meg karácsonykor hazavittem, és az otthoni gépben nem csinált semmi ilyesmit... Lehet, hogy az alaplappal van gond? Esetleg a táp, nálam is?

dronkZero
Az szerintetek mitõl lehet, hogy idõnként a vinyóm kattan egy nagyot, aztán leáll. Ezt a windows nem nagyon szereti, még kb 3 másodpercig megy, aztán kékhalál. Ezek után idõnként az alaplap nem ismeri fel a vinyót egy darabig. Aztán elõbb-utóbb észreveszi... Kb 5 perc után.
Lehet, hogy túlmelegszik a vinyóm? 19" monitor van a ház mellett, az egész córesz bent a sarokban... De nincsenek felpakolva a ház oldallapjai, bent meg egy rakat venti fújja a levegõt körbe-körbe...

Uhh, miközben ezt írtam, bootolt a gépemen a win, majd miután elkészült, a vinyó elkezdett újraindulgatni... Kattant, felpörgött, kattant, felpörgött...
Jááááááj! Ne kelljen már új vinyót venneeeeeeeeeem! Meg a cuccaim.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Crem
Ugyaz ez a hiba volt nálam is!

TÁP! Megadta magát, igazából nem elromlott, hanem nem tud megfelelõ teljesítményt leadni. Elfáradt...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FCH kari

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
cooler master a hangja nemvészes olyan 3800-3900körül alig van hangja

mohus
4400-gyel forog a CPUn?:))))az nem túl hangos?

nekem kb 2500-t a Zalmanréztölcsérrel...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

GCR
szaré, hugyé, szétszedni , megolajozni . Ilyen egyszerû .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

FCH kari
2 perce hagytam abba a játékot 400-as tápom van 2500 barton 9800 pro kari a videokártyára raktam alu hütöbordákat+3db 8cm venti nyomja a levegöt

mohus
Ez meg az enyém:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
no comment

mohus
Mindent a csapatért...

milyen verziók forognak közkézen? Mert nekem a rld-baf2.iso van meg. Van valami más, jobb? Vagy ez jó?
Ugyanis barátomnak nem ez van meg, hanem más, és nem tudok hozzá csatlakozni, hamachival. Tölt, végén sokáig vár, bejön a join gomb a jobb alsó sarokban, oszt kimegy a desktopra. Egyénileg jó minden.
joebacsi
shonghuan azok a halak a stratégiánk egy fontos részét képezik majd a horda ellen, szal nemlebecsulni õket <#ejnye1><#vigyor>

Jancsik
lol, ha megoldódott a problémád szerintem le is formázhatod a géped, ha 2éve nem volt :P

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

sztem is

HUNForrest-Gump

Jancsik
szerintem mindenki

eX RambO
Szerintem is telibe kattintotta a linket.....

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Jancsik
<#ticking>

tuti rányomtá

HUNForrest-Gump

Pyotr
szerinted rá kattintotam-e?
humorodnál vagy-e?

&#9608;&#9608;

de nemigaz ho nem jöttek rá ho eccerû ctrl+alt+del lel ki lehet nyomni:D

HUNForrest-Gump

eX RambO
Neked ez egy jó lecke volt, hogy ne kattingass mindenre amit belinkelnek!!

Sly!! Te meg lécci ne bûntesd a fórumozni vágyó jónépet.Én már ismerem a jó humorodat.. :)) De õk még nem...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Jancsik
csak nyomni kell az entert folyamatosan, 3s alatt vége :)

Jancsik
<#hehe>

Pyotr
kecseg!
újra kellett indítanom a gépet amitõl lement a biztositék:)
de még mindig kattingatok<#gun>

&#9608;&#9608;

SigS
Ujraelesztettek <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

csak az a baj ki lehet lépni... de az öcsém nemtudott és végignézte a lámaaa<#lama><#taps><#mf2>

HUNForrest-Gump

vsly
Értelmetlen kattintgatások oldala(én szóltam,wazeg<#hehe>)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu