Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Ugyanis barátomnak nem ez van meg, hanem más, és nem tudok hozzá csatlakozni, hamachival. Tölt, végén sokáig vár, bejön a join gomb a jobb alsó sarokban, oszt kimegy a desktopra. Egyénileg jó minden.
Választ várok.
amúgy mi volt a problémád hátha segíthetek?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Lehet hogy én vagyok a hülye de tényleg ennyire nehéz lenne elmondani?
Amúgy meg az tényleg sztem elég közönséges és aljas dolog ha vki bejön ide lehet az kezdõ vagy profi és kérdez vmit és egybõl lehülyézik meg legszívesebben bannolnák.
De majd megyek máshova ahol esetleg segítõkészebb "emberek" vannak...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
egyik pause jókor volt pont 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy mi a fasz bajod van? Normálisan át kell olvasni a FAQ-ot és megtalálod a választ.
schrank normálisan megkérdezet valamit (minden rossz indulat nélkül) te meg elkezdesz itt pattogni!
Egyébként meg ha ilyen fasz vagy jobb is ha nem segít neked senki mert gondolom a játékban is ilyen lenne a mentalitásod.
Mindent összevetve a magyar BF társadalom csak jól jár ha te nem tudsz játszani a játékkal!
<#mf1>#mf1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ennek a topicnak már semmi köze a battlefield 2-höz és még engem kéne bannolni...
Kössz a segítséget...és anyátok hogy van?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mi a retek köze van ennek ahhoz hogy bicskei vagyok vagy nem ?
Egszerûen basztok konkrét választ adni és úgy látom szarik itt is mindenki a fejemre...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Elmagyaráznád mit kell csinálnom?
nézd csak meg a bf42 topikot!😊
██
Felraktam az 1.12-es patchet és ha csatlakozni akarok egy TÖRT szerverhez ezt írja hogy cd kulcsom nem eredeti...
A F.A.Q. ban leírt "BF2Cdkeycheck.exe" fájlt nem találom az 1.12-es ideiglensen kicsomagolt fájljai között így tanácstalan vagyok.
Valaki segítsen plz !!!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
<#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ezek a dolgok mind szükségesek a BF gördülékeny menetéhez😊
Nem mutattam még a székemet???

██
Lavasys Everest nevû proggira keressetek rá ... magyar fejlesztõ a srác aki elkezdte az AIDA-t majd egyre profibb lett és átalakult Everest-é 😊
Neo: BF2.exe-t nyugodtan elküldheted ...