Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Jelképesen értettem ... a lényeged értitek nem? 😊

Most ez tetszett volna hogy ha azt mondom hogy mindneki akinek min 3 betû áll a neve elõtt? Mindenki jött volna hogy HTS, meg ilyenek ... zóval a szokásos ... Szóval se megsértõdni se semmi ... a komolyabb klánokkal arra kaartam utalni hogy mikor már a neveken is látni, mennyivel erõsebb a másik ?

Így jobb?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

erdos
Akartam vala mondani hogy az idejét se tudom mikor voltam egyoldalon eX-essel. És mégis a legjobb gyakwarokat velük toltuk amióta csak játszunk szal bármilyen hihetetlen nekünk is meg nekik is az a kihívás ha egy szervezettebb csapat illetve squad ellen játszhatnak. Remélem gyorsan összekapjátok magatokat mert a peccs után újra elõjöhet az a játék amit mindenki szeretne, nem repölõ robbanószatyrok meg tojásszenek lesznek kharkandon mondjuk hanem igazi fegyverropogás 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hatt
Azért nem sürû hogy mi beállunk a JCSR mellé😊 Én fix hogy ellenük és vagyunk még 1 páran. Bármilyen furcsa is nem a könnyû harcot szeretem😊

Elastic An-usZ Boys

DummyBoy
Ja és a Hordákoknak köszi a tegnap esti gamét 😊 FMP volt 😊

DummyBoy
@57444-re volt még egy post és arra válaszoltam ... ami eltûnt? ... Nemtom ...

De végülis késõbb megvitattuk ... de hogy ne a hátad mögött legyen írva:

Ne haragudj, de ez a "lámik akik nem tudnak kijönni" ez akkora egy undorító ARC duma ... tipikus majkás-hülyegyerekes 😞

Publicon, mikor egyik oldal VÉNY, EX, JCSR, a másik meg egy rakás noob (Engem is beleértve ...) akkor valszeg kihagyható a BC BR, mert akkor se jövünk ki ha nagyon akarunk ... mire összeszedek 3-4 olyan mebert akivel neki lehet indulni, addigra jön 6 arty, 8-szor lebombáznak, bejön 70 APC, stb ...

Igen, tudom hogy ki lehet jönni, de mire kiérünk eccerûen elfogy a ticket, mert a fent spawnolókat kempeli a heli, repülõk + arty, a lentieket meg várja az APC ... A Ti dolgotok milyen szabályokat alkottok, Ti vagytok ott a fõnökök, csak ne ekkora arccal ... Errõl beszélek ...

Mint írtam, én nem ismerlek Téged, de amit idéztek tõlled, az ezt váltotta ki belõllem, lámiból!

vsly
Pont azért<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Na ez az!
Hatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZONNAL MÓDOSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSD<#duma><#duma><#duma>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Kovács legény
"-Minimális fizetõképesség, értem ezt szerver bérleti díjra."
és a sört kiálja nekik???

www.czekoart.hu

Jancsik
<#guluszem1>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Hatt
Nem jó mert én is wowozok😊

Elastic An-usZ Boys

joebacsi
hbd

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ur server, ur kingdom 😊
(azért a légvédelmi ágyút, mint védelmet a repcsik ellen te se gondoltad remélem komolyan 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hmm inkább dobjunk össze egy exukrán silóra, és utánna már csak egy jól megtervezett csapásmérésre van szükség a wow szerverek ellen...a felszabaduló potenciális játékosokat meg igazságosan elosztjuk egymás között...ok? 😄

Hatt
Nah ez is eljött.
Az eX-Battlefielders tagfelvételt hírdet BF2 csapatába.
Minimum követelmény:
-Eredeti játék! <-- Nemzetközi megmérettetéshez elengedhetetlen.
-Minimális fizetõképesség, értem ezt szerver bérleti díjra.
-Továbbá az se árt ha tud az illetõ játszani😊

-Commander írányúltságú emberek elõnyben.
-Más pozícióra is várunk jelentkezést😊

"Társadalmi célú hírdetésünket láthattátok"

Elastic An-usZ Boys

DonC
DummyBoy Amúgy te miröl beszélsz? :-)

Schrank #57501

Nézd Schrank én tom, hogy te jó játékos vagy szeretek is veled játszani, de ne akard nekem bemesélni, hogy a haverjaimmal pókereznem kell valamelyik hátsó zászlónál azért, hogy te meg a 16 társad kijussatok az anyahajóról Omanon. Látom ez lelki törést okozott Neked a múltkor, sajnálom. Amúgy örülj, hogy igen önmegtartóztató voltam és nem minden tankolás után mentem arra mert akkor még mindig ott spawnolna az egész csapat a hajón és fordulónként lett volna +5 killem, mert ha a sok hülye csapattárs mind egy repülöre vár a hajó végén akkor azért ne engem baszogass...

Amit mondassz amúgy igaz (!), egyszer arra jártam amikor már nem volt zászlótok. Lett is +8 killem, dehát egyrészt el kell mondjam Neked, hogy van két légvédelmi ágyú + két repülögép a bárkátokon amivel védhetitek / légifölényt csinálhattok, másrészt nem olyan régen sector-al meg matyee-vel ugyanilyen helyzetbe kerültünk USMC oldalon (szintén Oman) és mit ad isten, hogy-hogynem valahogy azért csak kijöttünk a partig. Ennyi.

Running #57499

Sajnálom srác! 😊 Mi is játszani megyünk és ha megyünk, akkor általában együtt tesszük zárt teamban, precizen, fegyelmezetten. Ilyenkor elõfordul, hogy sok a halott 😊

koschwarz #57496

Félek tévedésben vagy, pont eme két úriembernek nincs adminja úgyemlékszem, ha meg van akkor sem kifejezetten az a típus egyik se, hogy mérgében kickban, stb. Amúgy ugyanazt tudom mondani mint schranknak, téged is komázlak, komoly playernak tartalak de nincs értelme itt bevádolni így a manuszokat. Lehet valamelyik admin helyért rakott ki random kickel, ugyanis az I-II nincsen reserved. Én biztos nem rakok ki régóta ismert playereket, erre vigyázok. Megmondom öszintén azok közül választok akik ismeretlenek. (sry)
Amúgy meg nem tagadom, nem szoktam kegyelmezni pl. balance kicknél. Volt rá példa, hogy sokan repültek, pedig elötte admin sayoltam is hogy rendezõdjenek.

Namost mielött meg valaki bepampogna, hogy auto balance akkor még azt szeretném megemlíteni, hogy sokan járunk ide több baráti körbõl és több klánból. Mint ahogy az frx is szeret együtt játszani, a Pt-6, a JCSR is együtt szokott. Nem fogom autobalancolni a szervert mert mindenki azért megy, hogy a haverjaival játszon.

nem tom mi lehjet a problema..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

schrank
ja DC-be is 3-3 repcsi volt meg helibõl 3-3 akkora mapon mint bf2 ben a 32-es és mégsem kellett tõle rettegni mert millió féle ellenszerük volt itt meg vannak helik ellen a kocsik aztán szevasz pedig csak 1-1 heli van akkor mi lenne ha 3-3 lenne mint DC-be volt <#ijedt>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
"A bf42 ebbol a szempontbol meg jobb volt hisz ott legalabb volt alap energiaharc, de bf2..."
<#eljen>
másik gond az, hogy maga a terület iszonyat kicsi a gyors gépeknek, illetve az f35 vs akármi iszonyat unbalance-os...42ben a mustang vs. messer sem volt túlságosan kiegyenlített, de közel sem ilyen volt a helyzet mint most bf2ben...jah és nem (csak) azon múlt pilóta és pilóta közti tudásbéli különbség, hogy ki tudja jobban földön tartani kempeléssel az ellen gépét 😊
no mind1, míg élünk, remélünk 😊

mohus
"Igen igen csak ne laggolna a játék.. 😞"

nekem is sokszor az a bajom...nem tudok hozzászokni, pedig jó kis 1-1 csatákat lehetne vívni néha...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jancsik
LOL

Jancsik
én ma felmentem egy 64-es karkand szerverre, és tök váratlanul megszereztem a veterán robbantóst, kb 40killem volt c4-el 😄

505thZajcev[PT]
Eredetileg mar a 2dik vh-ban jelen volt a 90%-uk, de valoban jo a modern gepekre is, márha kozel tudnak egymashoz kerulni 😉
Amugy a kommentem a bf2-re vonatkozott, ami egy arcade jatek es nem igazan vonatkoznak ra a repules alapveto szabalyai, hisz utanegeto aztan a vilag tetejeig megy a madar....
A bf42 ebbol a szempontbol meg jobb volt hisz ott legalabb volt alap energiaharc, de bf2...

Kovács legény
azért vagyunk sokszor egy oldalon,mert elszeretnénk kerülni a csapaton belüli konfliktusokat,magyaránszólva igy nem küldjük el egymást a picsába😊

www.czekoart.hu

vgez
az eredeti is jó, de mickey mouse...
<#worship>

Igen igen csak ne laggolna a játék.. 😞

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Haha mindkét link jó. Fõleg a repcsis

SigS
Kellett neki menozni <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
tök jó vasad van jáccani tudol <#wilting>

Igazi BF2 játékos!<#nevetes1><#nevetes1> +16

schrank
nekem meg elméletileg 3 expert AT-m lenne de sehol nem akarják becserélni a két feleslegest másmilyenre <#nemtudom>
mivan a super VGA-dal <#hehe>

badsec

Horda Maki!:D

Danee
expert engineer a mindenem 😄

schrank
nekem az expert sniper lesz meg a héten véletlenül terv szerint elméletileg <#fejvakaras><#vigyor5>

SigS
Nekem az expert loszeres lett meg veletlenul <#zavart1>

Egyébként amivel nagyon sokat szívtam az az expert First aid badge. Mert 25 gyógyító pontot írtó nehéz összeszedni. Legalábbis nekem sokára sikerült

18 Kill. Habár megspórólhattam volna sok ideget ha utána két nappal veletek tartok a késpartyra. Habár így nagyobb díj marad számomra.

ERykk
Jó volt hallani a szenvedésed;o)(ne vedd komolyan😉) miközbe összeszedted a nemtomhány kill-t<#hehe>

azt a régi EA HU Qwerty computeres szerverén éles játék közben ProThor rá a tanum mert vele voltam egy kasztba habár ott 24-en játszottunk összesen és így kb 30 perc volt egy kör. Szal volt rá idõ

ERykk
huh, arra mg én is emlékeszem, asszem sf-ben csinálta warlordon<#eljen>
Sztem a robbantós milliószór nehezebb:o)

SigS
Ha mar itt tartunk, meselj a keses plecsnirol is <#vigyor3>
Expertet hogy raktad ki megis? <#merges2>

Danee
az az expert robantós nekem is kéne már, de még a veterant sem sikerült összehozni, pedig 300 robbanóskillen már rég tul vagyok

Hatt
Én kifejezetten szeretem mikor a JCSR egy oldalon és ellenük vgayok. Valami kihívás is van a publik játékban.

Elastic An-usZ Boys

ERykk
Nekem ezekhez türelmem sincs:o)

Nem nem. Volt TK-m is egy favorit külföldire járok és ott van frendly fire. Csak csapateloszlás nincs

schrank
kiment németbe ahol kivan kapcsolva a baráti sebzés<#ejnye1> különben annyi TK-ja lett volna hogy global ban-t adtak volna neki <#vigyor3>

leveskocka
a madarakat a levegoben seggbe izelik?😊
Hát úgy hogy 37 embert robbantottam de ehhez olyan szerverre érdemes menni ahol legalább 40 ember játszik vagy még több. Egyszóval 64 fõsre. Egyébként úgy emlékszem Karkandon az elsõ zászlónál robbantottam sokat.

vgez
a profi robbantós jelvényt hogy hoztad össze? 37 kill egy körben robbantással...<#wow1>

TS Zolly
FLÉM!!!4

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy