Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Mikor jelent meg?
Az akkora driver-t rakd fel, azzal nagyon jól fut. Ujakkal nagyon trágya.
A bf42 rajongóknak pedig van Bocage2005, ami szép de sajnos szerintem kicsi ahhoz hogy ennyi repülõ és heli legyen rajta. Viszont nagyon jó gyalogos csatákat lehet vívni a dombok közt.
Szerintem aki teheti, mindenképpen szedje le ezt a mappackot!
Horda Maki!:D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asszem pont ezen a játékon is ott voltam ... második körben több csapat indult el kommandózni különbözõ irányokból ... Nincs ezzel sem semmi baj ... nekem az ominózus mondattal volt gondom, meg azzal hogy egyáltalán szabad ... néha nagyon nagy fíling kitörni a BC-bõl de sajna egyre gyakoribb ... arról nem is beszélve hogy megszaporodtak az újoncok akik ugyan komolyabb veszélyt nem jelentenek, de azzal kezdik, hogy bemennek valamelyik bázisra és elbújnak kempelni ...
Ezzel ellentétben tiszteletben tartom és elfogdom, ha ilyen szabályok vannak, de mikor egállal kezdõdik a kör és eccer a csapat fele átáll a másik oldalra , majd nekiállnak kempelni , az elég idegesítõ tud lenni 😞 Még akkor is ha a next körben a lelkiismeretesebbek átállnak a gyengébbhez!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
míg más játékokban (cs, cod2 stb) simán megtudnak csinálni egy stat alapján mûködõ team balance rendszert, a dájsz erre képtelen.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nekem mindegy ki kivel van...ez emberi hozzáállás kérdése...én át szoktam állni ha látom hogy élvezhetetlenségbe megy át a játék..a BC pl az
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
vasárnap JCSR, köv szerda RDHA, feb 19 GBC van betáblázva a kupa keretében
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
bf2 szépségei<#mf2>#mf2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A Hordának még sokat kell tanulnia, még szerencse, hogy a huncupos csaták elõnyére vállnak a csapatnak...
remélem nemsokáá nekem is lesz egy kis közöm a kláneredményekhez<#wink>#wink>
Köszi! Kicsit megkönnyebbültem 😊
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Rendes volt egy srác mert válaszolt de a rovid, velõs "Igen" sajnos nem sokat segített 😊 Bár sejtem mi lesz ... Szóval átfogalmazva a kérdést: BF2s.com-on a kritériumoknál leírt IAR azmiaz? (Ugyanis ezt írják: "You must meet this requirement In A single Round") Na most ez a Round az én elméletem szerint a teljes kör ... de lehet hogy õk 2 halál közötti kört tekintenek roundnak... (És ezt tartom valószínûnek ...)
Na akkor most valaki erõsítse meg legyen szives!
Félek tévedésben vagy, pont eme két úriembernek nincs adminja úgyemlékszem, ha meg van akkor sem kifejezetten az a típus egyik se, hogy mérgében kickban, stb. Amúgy ugyanazt tudom mondani mint schranknak, téged is komázlak, komoly playernak tartalak de nincs értelme itt bevádolni így a manuszokat. Lehet valamelyik admin helyért rakott ki random kickel, ugyanis az I-II nincsen reserved. Én biztos nem rakok ki régóta ismert playereket, erre vigyázok. Megmondom öszintén azok közül választok akik ismeretlenek. (sry)
Amúgy meg nem tagadom, nem szoktam kegyelmezni pl. balance kicknél. Volt rá példa, hogy sokan repültek, pedig elötte admin sayoltam is hogy rendezõdjenek."
úúú, már 1000 éve elfelejtve, egyébként még csak ideges sem voltam, csak meglepõdtem. amit meg nem tuttam, azt télleg nem tuttam.<#eljen>#eljen>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tegnap végre olyan jót játszottam, amilyet régen nem sikerült 😊 Bár az elsõ pályán (mikor beléptem ...) Karklandon olyan ideges lettem a végére, majdnem kiléptem ... olyan gránátesõ volt folyamatosan, ráadásul talán 3-4-en maradtunk pontot védeni (Bár jobb volt az ellen, ez tény ...) ... sehol senki, de a gránátok hullottak ... ki is fakadtam a végén 😊 De hatott is 😊 És szerencsére a köv. pályán már sikerélmény is volt ...
@Hatt: Ja igaz 😊 Tnx!
Errõl jut eszembe ... régebben kellett párszor új squad-ot csinálni azért mert voltunk 3-4-en, komanndózózás ezerrel, 1 ember kivételével mindenki elposszant ... (Eközben sunyi orv módon csatlakozott hozzánk egy új ember, majd elment repülõzni ...) ... mindenki kilép majd vissza, hogy átadja a leaderséget hogy vissza tudjunk menni ... persze hogy a Vörös Báró lett a líder ... akit persze rohadtul nem érdekelt, hogy lépjen ki meg vissza ... buktuk is az egészet ... szeressem az ilyet ... 😞
1. Strike at Karkand (T4ce-Mec)
Az elsõ körben csapatunk a Mec oldalon kezdett. A küzdelemben a kiszorításos taktikánkat alkalmaztuk. A Hotelre irányított elsõ támadásukat visszaverte a csapat, ezután a hollandok a széleken szivárogtak be gyalogosan és megfogták az elsõ zászlót. A square ostromakor találkozott a két páncélos erõ, melynek eredményeként a mind az APC-jük, mind a tankjuk füstölgõ roncsként végezte. Gyalogosaik elkeseredetten próbáltak csapatunk védõhálóán átszivárogni, mely a Suburb irányában sikerült is. A játékrész végére visszavonultunk taktikusan a Gatehouse erõdjébe elkerülendõ a nagyobb arányú ticketvesztést. MEC 214 - 271 USMC
2. Strike at Karkand (T4ce-USMC)
Az amerikai oldalon taktikánk némileg módosult a legutolsó Horda elleni meccs óta, így ennek fõpróbája volt e war. A megszokott módon a Hotel ostromával indítottunk, melyet különösebb nehézség nélkül hamar befoglalt a 6 fõs támadó gyalogság a páncélosok biztosítása mellett. Teret hasonlóképpen pillanatok alatt irányításunk alá vontuk. A tankot azonban kic4ezték így 1 percre a téren vesztegelt az Apc, míg tankunk felért és a Suburb bevételére megindulhattak. A három pont a Suburb, Hotel, Tér ezután végig a mi kezünkben volt. A Gatehouse-t 2szeri ostromra sikeredett bevenni, ám az idõ rövidsége folytán a Market és a Trainre beszorult ellenfelet nem tudtuk felõrölni. A kör csapatunk 92 ticketes gyõzelmével végzõdött. USMC 305 - 213 MEC
1. Dragon Valley (T4ce USMC)
A Távol-Keleti mapon a T4ce amerkai oldalon kezdett. A Balckhawk- Cobra sunnyogás eredményeképp AT és Specops. gyalogos erõink megvetették lábukat a Refineryn, mialatt a Páncélos erõk könnyedén bevették Farmhouse szigetét. így az ellenség két tûz közé került, elkeseredetten próbálták visszafoglalni elvesztett fõbázisukat, de ennek eredménye az lett hogy páncélos erõik megsemmisültek. A Refinery védõi ennek tudatában ellentámadásba indultak, majd kiegészülve a páncélosokkal és lepörgetésig harcoltak a hollandok meggyengült pontjai ellen. A kör végül nullázással zárult, 350-0 csapatunknak. USMC 350 - 0 PLA
2. Dragon Valley (T4ce PLA)
Az utolsó körben a gyõzelemtõl csak a lepörgetés fosztott volna meg minket, ám taktikusan feladtuk a Farmhouse és a Wood yard nehezen védhetõ pontokat és végül fokozatosan visszavontuk erõinket a Refinery biztos védelmébe. Védekezésünk olyan jól sikerült, hogy a Kezdeti ticket különbséget tartva 15 percig védtük az utolsó pontot. PLA 290 - 331 USMC
Így az összesítésben 1159-815 arányban megérdemelten nyert a csapat és CB 32-es ladderén a 27. helyre került 1030 ponttal.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.