Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jancsik
ez mit jelent? ezt írja ki ha az sfet fel akarom rakni

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Hát akkor nézd meg az 5.6-osat.

Jancsik
június végén vagy július elején kb

5.6 vagy 5.7 nemtudom.
Mikor jelent meg?

Jancsik
de melyik az?

Hát régebben amikor megjelent a BF2.
Az akkora driver-t rakd fel, azzal nagyon jól fut. Ujakkal nagyon trágya.

Mi a Soldiers Playground szerverének weblapja?

Kovács legény
rakd fel a legujjabb monitor drivert és jólesz

www.czekoart.hu

Jancsik
akinek ati 9800pro-javan, annak milyen driver van fent?

koschwarz
és a képernyõfrissítés is jól van beállítva?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

badsec
Milyen videókártyád van és milyen driverrel?

Horda Maki!:D

Mindent kipróbáltam ami az faq-ba le van irva, de akkor is sötét képernyõ és kidob két másodperc után az asztalra.

koschwarz
<#taps>

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
kihirezni meg már lusta voltál, mi? ;P

badsec
Ja, fõleg az A.T.O.M nevû pálya! Ebben egy hegytetõn álló kínai atomerõmûvet kell bevenni az USMCnek, szépen fokozatosan haladva a domboldalon felfelé. És végre egy olyan pálya, ahol a repülõknek van helye. Ha az összes alap 64-es map ekkora lenne, az lenne az igazi.
A bf42 rajongóknak pedig van Bocage2005, ami szép de sajnos szerintem kicsi ahhoz hogy ennyi repülõ és heli legyen rajta. Viszont nagyon jó gyalogos csatákat lehet vívni a dombok közt.
Szerintem aki teheti, mindenképpen szedje le ezt a mappackot!

Horda Maki!:D

uHs Gerzson
Tegnap teszteltem nagyon királyak a pályák ajánlóm mindenkinek <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
De, sajnos pár ilyenen ott voltam ... sõt, ha véletlenül China oldalra tett, át is mentem UMSC-re ... és nem azért mert már nem volt olyan jármû amivel tudtam volna lõni a hajót ... 😊

Asszem pont ezen a játékon is ott voltam ... második körben több csapat indult el kommandózni különbözõ irányokból ... Nincs ezzel sem semmi baj ... nekem az ominózus mondattal volt gondom, meg azzal hogy egyáltalán szabad ... néha nagyon nagy fíling kitörni a BC-bõl de sajna egyre gyakoribb ... arról nem is beszélve hogy megszaporodtak az újoncok akik ugyan komolyabb veszélyt nem jelentenek, de azzal kezdik, hogy bemennek valamelyik bázisra és elbújnak kempelni ...

Ezzel ellentétben tiszteletben tartom és elfogdom, ha ilyen szabályok vannak, de mikor egállal kezdõdik a kör és eccer a csapat fele átáll a másik oldalra , majd nekiállnak kempelni , az elég idegesítõ tud lenni 😞 Még akkor is ha a next körben a lelkiismeretesebbek átállnak a gyengébbhez!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jancsik
én 64-es szerverre felmentem, és vagy 50-en voltak, mi meg 14-en kb, és így meg is szereztem a veterán specopsot 😊

Zs0lt1

Csacsy
Azért tényleg lehetne a magyar szerverekre valami rendes csapatelrendezést kitalálni. Tegnap 2x mentem fel magyarra játszani, elõször 18 vs 13 volt, másik rankeden pedíg 16 vs 6 mikor beértem. Nem tartott soká, már nemtem is külföldire játszani. Jellemzõ momentumok itthonról...

Zs0lt1
nem, az összes eddigi bf játékok adminprogijának ez nagy hibája volt.
míg más játékokban (cs, cod2 stb) simán megtudnak csinálni egy stat alapján mûködõ team balance rendszert, a dájsz erre képtelen.

mohus
nem lehet csak egyszerûen átdobni embereket egyenként?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Namost mielött meg valaki bepampogna, hogy auto balance akkor még azt szeretném megemlíteni, hogy sokan járunk ide több baráti körbõl és több klánból. Mint ahogy az frx is szeret együtt játszani, a Pt-6, a JCSR is együtt szokott. Nem fogom autobalancolni a szervert mert mindenki azért megy, hogy a haverjaival játszon."

nekem mindegy ki kivel van...ez emberi hozzáállás kérdése...én át szoktam állni ha látom hogy élvezhetetlenségbe megy át a játék..a BC pl az

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DonC
aha vágom, ezen kívül elárulod mit kellett volna az adott helyzetben tenni? merthogy nem voltál ott feltételezem... amúgy elárulom hogy három admin ment át a második roundban USMC-nek mert más nem vette rá a fáradtságot.

DummyBoy
Ne vedd magadra 😊 De remélem érted, miért érdekes, mikor a hozzátok hasonló komolyabb múltal rendlekezõ etc. etc. játékosok - adminok "kezébõl" ilyet hall az ember ...

DonC
"tipikus majkás-hülyegyerekes 😞"

Ez tetszik ebben a sceneben... :-) lol

DummyBoy
😊 Szééép ... sejtettem hogy valami ilyesmi lesz ... Mindegy ... az új peccs után úgyis valszeg supportolni fogok ... aztán ráérek én még arra, hogy szükség legyne rá 😊

T4CeOBiNet noob
egy kis pofozkodás sosem árt<#awink>
vasárnap JCSR, köv szerda RDHA, feb 19 GBC van betáblázva a kupa keretében

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
nekem a basic supportot úgy nem adta meg, hogy hetekig csak supportos voltam, az volt az elsõ unlockom is, és biztos hogy számtalanszor összejött az 5 pont. aztán egyszer, mikor rég nem a support volt a kedvencem, egy élesztés után supportként tértem vissza az életbe, elszórtam pár lõszerescsomagot és voilá!

bf2 szépségei<#mf2>

Running
Ez így van, majd összehozhatunk egy gyakot is ha ráértek vmikor és ki mertek állni.<#nyes>

A Hordának még sokat kell tanulnia, még szerencse, hogy a huncupos csaták elõnyére vállnak a csapatnak...

T4CeOBiNet noob
és miért ne lehetne a Hordától tanulni???<#wow2> úgy gondolom hogy mindig minden meccsbõl lehet és kell is levonni következtetéseket ... akár nyersz akár vesztesz

T4CeOBiNet noob
jaaa <#worship>

a jó pap is holtig tanul

Running
Gratula, és a Horda is tudott segíteni a taktika kidolgozásában...<#nevetes1>

T4CeOBiNet noob
köszi <#buck>

remélem nemsokáá nekem is lesz egy kis közöm a kláneredményekhez<#wink>

DummyBoy
Ja ... és Grat 😊

DummyBoy
Hmm ... érdekes ... akkor miért nem lett meg a Basic Supportom tegnap ... nemtom 😊

Köszi! Kicsit megkönnyebbültem 😊

Beers
Gratula a gyõzelemhez!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

T4CeOBiNet noob
a teljes kört jelenti

DummyBoy
Ja errõl jut eszembe ... tegnap feltettem azt e felettébb nem költõi kérdést, hogy a Basic Supporthoz szükséges 5 kill az 1 kör vagy 2 halál között kell?

Rendes volt egy srác mert válaszolt de a rovid, velõs "Igen" sajnos nem sokat segített 😊 Bár sejtem mi lesz ... Szóval átfogalmazva a kérdést: BF2s.com-on a kritériumoknál leírt IAR azmiaz? (Ugyanis ezt írják: "You must meet this requirement In A single Round") Na most ez a Round az én elméletem szerint a teljes kör ... de lehet hogy õk 2 halál közötti kört tekintenek roundnak... (És ezt tartom valószínûnek ...)

Na akkor most valaki erõsítse meg legyen szives!

koschwarz
"koschwarz #57496

Félek tévedésben vagy, pont eme két úriembernek nincs adminja úgyemlékszem, ha meg van akkor sem kifejezetten az a típus egyik se, hogy mérgében kickban, stb. Amúgy ugyanazt tudom mondani mint schranknak, téged is komázlak, komoly playernak tartalak de nincs értelme itt bevádolni így a manuszokat. Lehet valamelyik admin helyért rakott ki random kickel, ugyanis az I-II nincsen reserved. Én biztos nem rakok ki régóta ismert playereket, erre vigyázok. Megmondom öszintén azok közül választok akik ismeretlenek. (sry)
Amúgy meg nem tagadom, nem szoktam kegyelmezni pl. balance kicknél. Volt rá példa, hogy sokan repültek, pedig elötte admin sayoltam is hogy rendezõdjenek."

úúú, már 1000 éve elfelejtve, egyébként még csak ideges sem voltam, csak meglepõdtem. amit meg nem tuttam, azt télleg nem tuttam.<#eljen>

DummyBoy
Enemyként sajnos találkoztam vele többször, de Tegnap végre elõször az is elõfordult, hogy a Mi csapatunk követte el 😊

Tegnap végre olyan jót játszottam, amilyet régen nem sikerült 😊 Bár az elsõ pályán (mikor beléptem ...) Karklandon olyan ideges lettem a végére, majdnem kiléptem ... olyan gránátesõ volt folyamatosan, ráadásul talán 3-4-en maradtunk pontot védeni (Bár jobb volt az ellen, ez tény ...) ... sehol senki, de a gránátok hullottak ... ki is fakadtam a végén 😊 De hatott is 😊 És szerencsére a köv. pályán már sikerélmény is volt ...

DummyBoy
Ööööö ... izé ... olvasok, de nem értem a szavakat 😊 Izé ... igen igazad van 😊 Ez is egy megoldás ... De annak ez is necces néha ha akikkel vag nem értik mit is szeretnél 😊

@Hatt: Ja igaz 😊 Tnx!

Errõl jut eszembe ... régebben kellett párszor új squad-ot csinálni azért mert voltunk 3-4-en, komanndózózás ezerrel, 1 ember kivételével mindenki elposszant ... (Eközben sunyi orv módon csatlakozott hozzánk egy új ember, majd elment repülõzni ...) ... mindenki kilép majd vissza, hogy átadja a leaderséget hogy vissza tudjunk menni ... persze hogy a Vörös Báró lett a líder ... akit persze rohadtul nem érdekelt, hogy lépjen ki meg vissza ... buktuk is az egészet ... szeressem az ilyet ... 😞

T4CeOBiNet noob
Drang élménybeszámolója a T4Ce-clan elsõ CB-s meccsérõl:

1. Strike at Karkand (T4ce-Mec)
Az elsõ körben csapatunk a Mec oldalon kezdett. A küzdelemben a kiszorításos taktikánkat alkalmaztuk. A Hotelre irányított elsõ támadásukat visszaverte a csapat, ezután a hollandok a széleken szivárogtak be gyalogosan és megfogták az elsõ zászlót. A square ostromakor találkozott a két páncélos erõ, melynek eredményeként a mind az APC-jük, mind a tankjuk füstölgõ roncsként végezte. Gyalogosaik elkeseredetten próbáltak csapatunk védõhálóán átszivárogni, mely a Suburb irányában sikerült is. A játékrész végére visszavonultunk taktikusan a Gatehouse erõdjébe elkerülendõ a nagyobb arányú ticketvesztést. MEC 214 - 271 USMC
2. Strike at Karkand (T4ce-USMC)
Az amerikai oldalon taktikánk némileg módosult a legutolsó Horda elleni meccs óta, így ennek fõpróbája volt e war. A megszokott módon a Hotel ostromával indítottunk, melyet különösebb nehézség nélkül hamar befoglalt a 6 fõs támadó gyalogság a páncélosok biztosítása mellett. Teret hasonlóképpen pillanatok alatt irányításunk alá vontuk. A tankot azonban kic4ezték így 1 percre a téren vesztegelt az Apc, míg tankunk felért és a Suburb bevételére megindulhattak. A három pont a Suburb, Hotel, Tér ezután végig a mi kezünkben volt. A Gatehouse-t 2szeri ostromra sikeredett bevenni, ám az idõ rövidsége folytán a Market és a Trainre beszorult ellenfelet nem tudtuk felõrölni. A kör csapatunk 92 ticketes gyõzelmével végzõdött. USMC 305 - 213 MEC
1. Dragon Valley (T4ce USMC)
A Távol-Keleti mapon a T4ce amerkai oldalon kezdett. A Balckhawk- Cobra sunnyogás eredményeképp AT és Specops. gyalogos erõink megvetették lábukat a Refineryn, mialatt a Páncélos erõk könnyedén bevették Farmhouse szigetét. így az ellenség két tûz közé került, elkeseredetten próbálták visszafoglalni elvesztett fõbázisukat, de ennek eredménye az lett hogy páncélos erõik megsemmisültek. A Refinery védõi ennek tudatában ellentámadásba indultak, majd kiegészülve a páncélosokkal és lepörgetésig harcoltak a hollandok meggyengült pontjai ellen. A kör végül nullázással zárult, 350-0 csapatunknak. USMC 350 - 0 PLA
2. Dragon Valley (T4ce PLA)
Az utolsó körben a gyõzelemtõl csak a lepörgetés fosztott volna meg minket, ám taktikusan feladtuk a Farmhouse és a Wood yard nehezen védhetõ pontokat és végül fokozatosan visszavontuk erõinket a Refinery biztos védelmébe. Védekezésünk olyan jól sikerült, hogy a Kezdeti ticket különbséget tartva 15 percig védtük az utolsó pontot. PLA 290 - 331 USMC
Így az összesítésben 1159-815 arányban megérdemelten nyert a csapat és CB 32-es ladderén a 27. helyre került 1030 ponttal.

Mersant
igen, ilyenkor a commander a legnagyobb ellenség, úgyhogy olyan zászlót kell választani ahol el lehet bújni az arty elõl, és az ellennek viszonylag sokáig tart odaérni...ha a 2 ember rádspawnol bukták a pontot, ilyenkor az ellenség 90%-a személyes sértésnek veszi, és kötelességének tartja hogy átcaplasson a pályán visszafoglalni azt, így elbukják a többit is...szervezett védelemmel eddig ritkán találkoztam publicon <#wink>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Ja ... csak sajnos a jó ellenfél már azt is tudja hogy hiába az egész ha nem védi min 2-3 ember a pontokat ... én próbáltam kilógni, de mindig a túlerõ fogadott ... 3 embernek már kicsit nagyobb az esélye ... de az a fránya commander 😊

Hatt
A pontos megfogalmazás nem kavar félreértéseket😊
Közel se sértõdök meg😊

Elastic An-usZ Boys

Danee
jovanbazze, a fél életed a gép elõtt töltöd 😊

Mersant
a campbõl 1 embernek kell kilógnia, sokkal egyszerûbb mint 1 squadnak, kevésbé feltünõ, aztán már csak arra kell várni hogy a zászlónál a többiek rádspawnoljanak...már ha valaki figyeli a térképet is és nem csak a camp miatti anyázással van elfoglalva <#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Crem
Én is pont így vagyok vele.
Sõt igaz, hogy 99% százalékban fesztünk, de jó érzés, mikor látom, hogy sorra "hibáznak", mert nem tudnak nyugodtan játszani.😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?