Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Persze, mert a repülõ általába magasan van. Száll mint egy madár, szabadon, önfeledten, vidáman. Mig segbe nem izélik.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

JCSR Apache
Hát én már csak ilyen vagyok.<#ticking><#vigyor>

Töknyolc mivel, de nekem ez a dolog magas.
<#kerdes>

BF2es videom: http://horda.clanwar.hu/up/fragmovie.mpg xeTox.bf2

mesor
<#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TS Zolly
Pl rakétával esetleg?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Na, de ara kiváncsi lenék, hogy lönek ki repülöböl, repcsivel hátulrol.
<#conf><#confused>

mesor
Persze flémet akartál indítani mond csak meg nyugodtan!<#eplus2>

TS Zolly
<#fejvakaras>

JCSR Apache
Amúgy csak úgy beraktam.Nem olyan fonots ez.<#vigyor>

Nekem nincs vele elenvetésem.
Csak igaságtalanságnak tartom.

JCSR Apache
Nem.az volt omanon amikor nem egy oldalra álltunk.<#idiota>Még régen.
Sõt én is azt mondom hogy egy oldalra, de csak azért raktam be hogy ezt nem mindenki szereti.<#whatever>

Nem mindig vanak egy oldalon a JCSR-esek.
De elõfordul, nem is egyszere.<#hawaii>

joebacsi
nem, az óvás azért lesz, mert kiderült, hogy wolfguy nincs még 16 éves!!
MUHAHAZUHAHA!!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

leveskocka
uhhh...akkor lehet,hogy az ovas is ezert volt?<#zavart1>
TS Zolly
Huuu, és ez mind Omanon történt? <#vigyor>

joebacsi
énse flémkeltésbõl mondom, de igaza van...sõt el kell mondanom, hogy waron még rosszabb a helyzet...ott is kizárólag csak egy oldalra bír állni ez a csicska banda...undorító lámaság az egész! <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JCSR Apache
Tényleg nem akarok senkit se megsérteni,de múltkor mondta Boxer hogy egy oldalra álljunk.Akkor Omanon kicsit tényleg eltoltam a repülést,de a bombázót ott is leszedtem(aban voltak a többiek)...midegy nem is ez számít.
Hanem ez:
http://www.kepfeltoltes.hu/060123/screen096_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
<#banplz>Nem a flém kedvéért,de akkkor most hogy?<#kuss>

leveskocka
en az expert tankra hajtok egyedul:)a veteran mar megvan reg:)
SigS
<#taps>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Na végre nekem is sikerült a Profi Pisztolyharc Érdemérem megszerzése. 54 Fõs szerveren Karkandon. :D <#action>

Jancsik
megszereztem a veterán spec ops badget :)
tudom hogy nem nagy cucc, de én büszke vagyok rá, gyalogosként szereztem meg :)

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

mesor
Ahova a windows van telepítve ott kell neki 3GB hely!
Sajátgép/Tulajdonságok/rendszer visszaállítás "fülecske" és ott leállítás minden meghajtón vagy leállíthatod csak azon ahol a windows van!

Hi all! Az lenne a gondom hogy nemtom felrakni az 1.12-es patchet, mert még a telepítés elõtt azt írja ki hogy neki minimum 3 giga hely kell. a D-meghajtómon amint ajáték is van van 10giga hely szal nemtom mi lehet a gondja... pls help

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

BurnBaby
nemtom felmérni :) sose repültem, mint ismeretes :) ugyanakkor a manõverek meg pont modern gépekre vannak elvileg. meg szentem kezdõnek minden info info :))

www.battlefield.hu

Hatt
huhh ha ez komoly asszem meglesz a kedvenc modom:)

Elastic An-usZ Boys

Csak akkor érkezem a másodpilótaállásba ha a squadmember padawanom hamarabb éri el az üres gépet mint én, elõnyben van mert nekem ernyõt is kell nyitnom a snipeolás miatt <#hawaii>

mesor
Hmm...
Próbáld ki másik gépen ha tudod ha ott felmegy akkor a te rendszeredbe van valami hiba. Ha másik gépre se tudod telepíteni akkor vidd vissza oda ahol vetted (vagy a magyarországi forgalmazóhoz) és cseréltesd ki!

Csak irigy vagy! <#duhos2>

Nálam engedélyezés után pár nappal mindig megadja az unlockot <#idiota>

Csináltam egy ékezet nélküli usert is az XP alá, de a jelenség ugyanaz.
Autorun.exe futtat, nyelvet kiválaszt, indulóképernyõ, felkészül a telepítésre (kockacsík felfut), a kép egyet villan és kilép a dektopra, üzenet nincs, függõben maradt session nincs.
Igen, eredeti, még annyi, hogy közben XP SP2 is telepítve lett.
mesor
Eredeti DVD és leakad az install?

Én pár hete töröltem a játékot, most újra szeretném telepíteni, de a DVD-rõl telepítés el sem jut a serial kérésig. Visszatettem a régi nVidia drivert, de a jelenség ugyanaz. Volt valakinek ilyen, és volt-e rá megoldás?
A FAQ nem ír róla, csak a patch problémáról.
505thZajcev[PT]
Ez BF2-ben elarulom szart se er..... <#shakehead>

vsly
Nem emlékszek rá,de az ilyen dolgokra nyitott vagyok<#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

sziasztok! lenne egy kis problémám. regisztrálva vagyok egy private ranked szerveren. szerzem a pontokat, unlockolom a fegyvereket. az oldalon irja hogy unlocked, de a játékban nem jelenik meg a sárga le-fel nyil, - gondolom meg kéne neki. másik problem, hogy private jel van a játékban, holott már az oldal szerint régesrég master sergent vagyok. tudtok ebben segíteni hol a hiba?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

vsly
Ha kilötted a pilótát(vagy kiugrott a gépbõl magától) és a gép még nem akar felrobbanni,akkor felülrõl elé kell repülni és átugrani az üres gépbe.
Nekem kb 3X sikerült.Egyszer ezért csítereztek+kickeltek is...<#nyes>

ha kell 1 láma kivel gyakorolhatok repcsivel szoljatok én jövök! :DD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

joebacsi
sry, az :)

Crem
SLY!
Na egy olyan TOP-GUN-ost összehozhatunk (kéne nekem háttérnek) ahol fejjel lefelé beállt a MEC-nek és beintett!:P

HA! Még emléxik a filmre valaki...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
mármint hogy droppolsz át? :)
a hax féle módszerrel, mertazt megnézem :)

Crem
su30

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
f15/su35el lehet jól megcsinálni azt, hogy magasan kidobod a másodpilotat, aki nyitja rogton az ejtoernyot, és még a levegõben elkapni :)

mNzJean
Boldog szülinapot Gabóca <#wave>, akkor ma este ezek szerint nem henteljük az ellent.Igyál sokat a 18. szülinap nagy esemény , szerintem sokan cserélnének veled most, az öreg rókáknak most biztos savanyu a szõlõ.<#nevetes1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

vsly
Hát a barátnõjét jól elverték,de ö jövõre is szeretne odamenni<#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
de nagyon<#idiota><#taps>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
és milyen volt a szilveszter salgótarjánban? <#vigyor1>

Crem
BF42-ben nekem is ment, itt még nem sikerült!:D

Jah! Valami olyat kéne összehozni, hogy fel is vesszük "videjóra".

Szal' ne ilyen Besenyi Péteres legyen, hanem REAL WAR-os!:PPPP

vsly
Sztem csak gyakorlás kérdése.Anno BFVben elég kis hibaszázalékkal meg tudtam csinálni.Itt is csak be kellene gyakorolni.De ha van kedved,akkor gyakorolhatjuk együtt<#awink>