Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És az összes magyar rankeden meg van tiltva a BC? Akkor meg mi a kérdés?
TS Zolly
Ahham. Összes Magyar ranked szinte minden este teltházas. Még akkor is igy volt, mikor volt 64 fös is.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Hát ja, vannak akik szeretik a fairplay szót - tévesen - ráhúzni erre a szitura is.
CS-ben sem ad "egérutat" a jobbik klán, ha az elsõ 10 körben már lealázta a másikakat. Egyszerûen el van könyvelve, hogy most õk voltak a jobbak. Talán ezt kellene elsajátítani, nem a prüszkölést.
Na igen - ez a másik véglet :)
Amíg van törzsközönség, addig mûködhet is. Csakhogy a BF2 messze nincs ennyire populáris, hogy egy ilyen agyonszabályozott szervert naponta 64 fõvel megtöltsön MO-n. Illetve veterán közönsége sincs, ami meg a BF1 szervert megtölti.
Az átlag gamer úgyis oda fog menni, ahol a maga kedve szerint játszhat, jó hangulatban. Az átlag publikoló meg nem BC ellenes :)

Majd talán a DC lesz annyira igényes, hogy megoldják benne lehetõségileg a BC-t, és nem kell szabályozásra hagyatkozni. De addig... minden szó, és idegeskedés felesleges.
Mindig kínosan ügyelek az ellenség-ellenfél szavak megfelelõ használatára. Ha sportágról lenne szó egyértelmû: ellenfél. De mivel itt egy háborús játékról van szó, bátorkodtam az ellenség szót használni. Az ellenfelek amúgysem szokták egymást lekéselni, lelõni stb.
Az egyenlõtlen erõviszonyokról: ha a létszámot tekintve valóban egyenlõtlenek az erõviszonyok, akkor egyetértek azzal, amit írtál. Ebben a játékban azonban gyakran azonos létszám mellett is beszorúl az egyik csapat. Erre az esetre hagy hozzak egy focis példát. Nemrég az Arsenal hetet rúgott egy gyengébb képességû, de azonos létszámban kiálló ELLENFELÉNEK<#vigyor0>. Henry hármat rugott. Neki talán a félidõben át kellet volna állnia a másik csapatba, mondván, hogy "Nem jó ez így gyerekek, túl beszorítottuk az ellenfelet"????
köszi. mail már elment nekik délelõtt, azért reméltem, hogy van más megoldás. bátyám már reggelt egy online-t, próbálja, ha megoldódik az unlock akkor lehet én is kezdem elõlrõl ha nincs más mo.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

joebacsi
1.2-ben még bizakodunk :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jancsik
hát jah :)

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

azért egy boot-os ramtestet is engedj a ramokra

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

joebacsi
óó olyan szépen lehet ezt szabályozni, egyszerûen csak adminon múlik :)
gyakorlati példának ott az egyetlen mostani 42-es szerver...véreskezû adminok gondoskodnak a patyolattiszta játékról, ha akár véletlenül is dobsz egy bombát, wespét az ellen fõbézére kapod az 1 napos bant...szinte minden este fullon van a szerver, és olyan kisangyal módon tud mind a 64 játékos játszani :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tudod, minden relatív. De fõleg a te szemszögedbõl ;)
mesor
Na de uram ne személyeskedjünk büntit magadnak gyorsan!<#vigyor>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
júniusba jött ki mirõl írsz he ? amúgy meg radeon nem readon <#idiota> de van ilyen gyógyszeri dedalon <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nemtuggya senki?

TS Zolly
Eltévejedett gondolkodás.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
ahogy kijönnek a várt mod-ok a kutya se fog már rankedezni és ott viszont az lesz amit a clan-ok megszabnak <#nezze>

lol<#vigyor>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Szerintem csak észre kellene venni végre, hogy efféle szabályokat, mint a BC tiltása az életben nem fog senki ráerõltetni public népre.
Mindig lesz olyan, aki csinálja, mert mindig lesz rá lehetõség - és így mint olyan, a game része, és max a game hibája, nem az embereké. Egyszer majd nem lesz rá lehetõség talán, valami moddal. Na ott már mûködni fog a dolog.
Nekem sokkal inkább ellenszenvesek azok, akik folyton prüszkölnek a BC miatt, mint akik csinálják. Jól kell játszani, és akkor nem lesz lehetõségük BC-re, ennyi.
Ez a baromság a BC körül már a BF-ek kezdete óta folyik, és sosem ér partot a vita. Tipikusan olyanok teszik alá a tüzet mindig ujra és ujra, akik magukat annyira pronak képzelik, hogy már meg is szabhatják másoknak, hogy hogyan játsszanak publicon.
Pedig a megoldás egyszerû, csináljon rezervátumot magának egy saját szerverrel, ahova csak "non-BC-approved" tagok mehetnek be. És akkor akinek majd lesz certifikátja, az lesz a pro, a többi meg az aljanép a publicon. Szar is az, ha már nincs mivel a másik fölé kerekedni.
Szal - semmi szükség erre a cécóra folyton. Hetente jön valami okostojás a BC elleni, vagy melletti mondókájával, inkább ez az idegesítõ, mint maga a BC.
Egy éve ment a játék, azóta töbször újra kellet tenni a gépet. Amugy meg nem rosz videokártya. Nemtom most mi baja van...

Hát nem a kínai piacon kellett volna videokártyát venni!
Adios, nika, recbak, readon? mi jön még?
Ati readon 9600pro

Csirke4
Videókártya?
Ez a 2 mp es fekete képernyõ és az asztalra való kidobás a játék indítása után nagy fejtörést okoz.

mesor
Én is ezt mondtam én nem szeretem a BC-t, nem is kenyerem de elfogadom hogy csinálhatják mert nincs tiltva. (ennek ellenére én nem fogom csinálni)

joebacsi
amúgy megint ez az õsrégi bc rossz, jó vita...nemértem miért kell ezt ennyire ragozni :)
sztem bc waron eszköz, publikon gyökérség, de a lényeg az, hogy rankeden engedve van, és kész...ezért hülyeség sírni miatta...akinek nemtetszik az akármikor összedobhat egy saját ranked szerverre
(az eferiksz fizetett politikai hirdetését látták :D)

schrank
ha közben foglalja a zászlót hát tegye de általában ahhoz nincsen merszük vagy mert nem tudják a kerítések melyik részéhez kell a járgánnyal dörgölõdni vagy egyszerûen beszarigeci

joebacsi
"Battlefield 42-ben meg DC-ben az volt a kemp, ha bementél a fõbézre.. tankkal, javitóra"

42ben neméppen :)

Ebben a játékban nincsen ellenség, csak ellenfél. Mert ez egy játék amivel játszanak és a játéknak az a feladata hogy szórakoztasson mindenkit aki a szerveren van. (A szadomazo NEM mindenkinek szórakoztató)
Ha igazi háborút akarsz szabályok nélkül akkor menj igazi háborúba.

Engem a harc és a lövöldözés meg az oda-vissza foglalás szórakoztat de a mészárlás nem. Ha a másik csapatot sikerül az elnemfoglalhatóra beszorítani az nem az õ hibájuk hanem mindkét fél hibája mert nyilvánvalóan kiegyenlítetlenek az erõviszonyok, normális játékos ilyenkor átáll vagy keres egy másik szervert ahol az õ szintjéhez hasonló pléjerek vannak, a kevésbé normális meg megy be a tankkal mészárolni és hálát ad az égnek hogy sikerült még startnál véletlenül arra az oldalra kerülnie ahol a jobb játékosok vannak.

Egy "régi ismerõsömet" hallottátok.
T4CeOBiNet noob
sziasztok ... nem akarok állást foglalni ebben a bézkemp-szpónkemp dologban, de egyvalamin jó lenne ha mindenki elgondolkodna! mégpedig azért hogy valójában miért is JÁTSZIK??!! ha kihívást jelent valaki számára az hogy 5m távolságból magatehetetlen célpontokat leküzdjön egy tank biztonságából ám tegye <#nyes> jóóó játékot <#bohoc>

...sajnos állást is foglaltam ezzel, bár nem akartam<#nemtudom><#duhos2>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

GameOver(HUN), de mondom csak a demót. Netán volt szerencsénk egymáshoz?
Hatt
Teljessen egyet kell hogy értsek veled. Korrekt<#eljen>

Elastic An-usZ Boys

TS Zolly
Jaja!

CoR szerverén futnak ezek a mappok. Ja és van fent valami Rambó mod. Még nem tom mit takar, de jó lehet. Rambo mod szerver oldali bizbaz, nem kell letölteni semmit hozzá.

Csak tudod neki nem lesz ilyen mert ha 2szer lelövik fõbázison akkor átál a másik oldara és megy kempelni õ is

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Running
Remélem Gameoverrr egyszer olyan szituba kerülsz hogy 25x lõnek az elnemfoglalható bázison, mielõtt lépnél kettõt, ezután megunod az egészet és törlöd a bf2-t és akkor tényleg Gameover lesz neked, mi meg megkönnyebbülve vesszük tudomásul, h egy újabb tehetséges pontvadásztól búcsúzunk el.

mesor
Egyébként meg szerintem meg kell várni míg kiadnak egy csomó modot, hogy a mostani BF2 scene egy kicsit szétszóródjon és ott kialakulnak a szabályok úgy mint anno DC-ben.

SigS
Nem vak ez csak bator... <#nyes>
<#levele><#levele><#levele>
Bye

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

FCH kari
Igazad van:)))

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

schrank
basecamp <#kocsog>-ség
spawncamp <#kocsog>-ség
sima camp-rõl nem beszélhetünk hiszen itt egy pálya nagyobb mint az említett gammák összes mapja együttvéve ott azért volt a camp is fasság mert erõs túlzással a pálya egyik végébõl kilövöd a másikat a másik végén lásd.: mohaa :stalingrad vagy mi a ...szom az a lépcsõházas kis szar pálya <#nyes>

mesor
Én rühellem a BC-t nem is csinálom még ha nincs más bázisa az ellenfélnek inkább szaladgálok a pályán. De annak ellenére hogy utálom elfogadom a szabályokat és inkább nyelek egy nagyot és nem rinyálok ha beszorítanak fõbasere. Valami kerülõ úton megpróbálok elmenekülni.

McKalton igazad van hogy háborúban nincs szabály de az EA-nél valamiért kitalálták hogy ne legyen egy el nem foglalható base. Gyanítom ezt nem azért csinálták így hogy frag paradicsom legyen az ellenfélnek!
Szerintem a legjobb megoldás az lenne a BC ellen hogy olyan mapokat csinálnának ahol minden base elfoglalható lásd: Songhua...!

Egyébként én még mindig annak a híve vagyok hogy a fõbase bejáratától egy kicsit távolabb álljon meg az ellen és onnan gyilkolja a kifelé igyekvõ katonákat ne pedig a base közepén álljon és rögtön ölje a spwanolokat. Mert szerintem ti sem azért mentek fel játszani egy serverre hogy a spawn képernyõt bámuljátok félóráig hanem szórakozni!

TS Zolly
DC-ben nem csak az volt a kemp. Bármi, ami a fõbézt támadta. BF42 az más. Ott akár sima gránáttal lehetett hatástalanítani egy tankot, vagy puskától leesett a repülõ.
Mohaat nem tom, csak szinglibe nyomtam, meg tavaly egy picit onlányba.

schrank
tényleg gémóver milyen nick-kel nyomod hátha ismerõs lesz <#hehe>

Danee
nem tom, mostmár télleg ki -mit vesz kempnek.
Battlefield 42-ben meg DC-ben az volt a kemp, ha bementél a fõbézre.. tankkal, javitóra
MoH:AA -ban, meg ha megálltál valahol egyhelyben..
BF2-ben mindkettõért rászolnak az emberre

TS Zolly
Objektiv, csak egy picit halovány.

TS Zolly
Most nagyott nöttél a szemembe!<#eljen>

TS Zolly
Ez a játék a szórakozásról szól. Én nem azért megyek fel publik szerverre, hogy a fõbézünkön álandóan a spawnképernyõt bámuljan. Jön a repülõ, lebombáz. Megszületek, ott az arty. Megszületek, megint ott a repülõ. Megszületek, futok a repülõ felé, ott a helis. Ez nem szórakozás nekem, és többeknek sem. Pár kecseg nemcsak az ellen játékát bassza el, hanem a csapattársaiét is, mert ök nem jutnak freghez. Publik szerverek a szórakozásról kellene szólni, nem pár kecseg pontvadász kéjelgésérõl. Nagyon sok külföldi szerver van, ahol figyelmeztetés nélkül szórják ki a kulturálatlan kecseget. Ezért is vagyok többett ott, mint hazain. És ha hiszed ha nem, én soha nem csinálok ilyent. Esetleg ha bemegyek robbangatni, akkor megvédem magam, még akár egy lopott tankal is. De nem maradok ott hosszassan gyilkoni a megszületõket. Desert Combatba a fõbéz még éles waron is tabu volt. Iratlan szabály, amit minden klán betartott. És ez lenne a kulturált játék, nem a BC/BR!

Nincs ebben semmi nagy okosság. Az egyzászlós BC ellen nem is nagyon picsog senki. Ez azért úgy benne van a köztudatban.
Az igazán idegesítõ dolog, amikor még vannak bõven visszafoglalható vagy akár fehér zászlók és akkor jön a heli/repülõ/arty a nem fogalható mainra rapelni. Ez ugyanis stratégiailag teljesen értelmetlen.

-tRs-Landor

schrank
a BC igenis <#kocsog>-ség mert ha minden elfoglalható zászlót elvesztett a másik fél és ti senkit nem öltök akkor is nekik fogy a ticket-jük innen látszik hogy full hülye vagy a BF-hez a hozzád hasonló "vérpistikék"-kel együtt ugyanis ebben a játékban a terület foglalása a legfõbb feladat a gyilkolászás csupán szórakozás és az "anyahajós" pályákon is azért kap ki rendszerint a USMC mert a <#kocsog> pilóták inkább bombázzák a védtelen gyalogosokat minthogy a kommander által meghatározott üres zászlónál kiugorjon és a többiek rászületésével befoglaljon egy bázist az a baj veletek hogy ti csak a gyilkolászást látjátok a játékban ezért is történnek számunkra bántó dolgok hogy páncélossal kempelitek a zászlókat mert annyi vér nincs a faszotokban hogy oda merjetek menni befoglelni mert egyedül megennélek reggelire a szaros tankoddal együtt <#mf2>
most olvasom miket reagáltok úgyhogy neketek is <#mf1>

mohus
én is egyetértek...

de ha egyenlõtlen létszám miatt jött létre? akkor már engem is bosszant:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Teljesen egyetértek GameOverrr veled. Ez a játék egy nagy háborúról szól és a valóságba sincsenek szabályok hogy most a fõbézt ne támadjátok már meg ilyesmi. És az is igaz hogy mindig azok ellenzik a BC-t akik mûvelik is.
Hasonlóan én is nagyobb százalékban ezért játszom külföldi szerveren ott nincs semmien szabály és senki nem írkál a csetbe káromkodásokat mint nálunk. (legalábbis nagyon ritkán)