Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
míg más játékokban (cs, cod2 stb) simán megtudnak csinálni egy stat alapján mûködõ team balance rendszert, a dájsz erre képtelen."
akkor marad(na) az az opció, hogyha két klán van fenn, legalább ne együtt legyenek a publicon....hanem egymás ellen...nem jó 5let??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Már régóta olvasgatom ezt a fórumot, de csak most szántam el magam, hogy írjak is ide.(Eddig lusta voltam regisztrálni.)
A basecamp-es témához szeretnék hozzászolni. Kb. 2 napja volt egy hozzászólás, amivel kapcsolatban feltétlenûl ki szerettem volna fejteni a véleményemet, de a regisztráció utáni 24 órás „kényszerpihenõ” meg államvizsga miatt csak most tehetem ezt meg.
Ha minden igaz ennek a játéknak az a lényege, hogy lelõjjük az ellenséget, elfoglaljuk és megvédjük az elfoglalható bázisokat és megnyerjük a kört. Így a basecamp lényegében korai Flag defend-ként fogható fel szerintem. Nekem semmi kifogásom ellene. Geci munka ugyan, de a gyõzelmet szolgálja. És mint azt tudjuk: A cél szentesíti az eszközt. Így még szép, hogy odamennek a fõbázisra a tankok, APC-k és mindenki, aki él és mozog, miután elfoglalták a többi bázist. Ugyan hova máshova mennének? Hogy a legkönnyebb megakadályozni az ellenség kitörését és bebiztosítani a gyõzelmet, ha nem így?
Olvastam, hogy valaki faszságnak tartja példáúl, ha a Gulf Of Omanon a MEC kommander elkezdi artilleryzgetni az anyahajót, miután az amcsiknak csak az a bázis maradt. Hát hova a nyavajába küldje azt az átkozott légicsapást? A tenger közepére, ahol nincs senki? Vagy bombázza le saját magát? Engem különösebben az sem zavar, ha az ellenségnek már egyetlen bázisa sem maradt, mégis az anyahajón kap el egy artillery. Anyázok egyet magamban és kész. Lehet, hogy ezzel -átmenetileg- megakadályozta valamilyen légi jármû felszállását és megvédte az övéit.
Véleményem szerint, már akkor érdemes megkezdeni a fõbéz támadását, amikor már csak egy zászlója maradt az ellenségnek. Sokan -köztuk én is- néha úgy vannak vele, hogy már nincs értelme annál az egy zászlónál respawnolni, és inkább a fõbézrõl kellene új támadást indítani. De ha már ott is vannak, akkor már onnan sem lehet gond nélkül támadni. Így amíg a többiek elfoglalják az ellenség utolsó zászlóját, azalatt néhányan már csírájában fojthatják el az újabb támadásokat. Olyan ez mint a foci, nem mindenkinek a labdára kell mennie.
Ja és még valami: nekem sajnos csak a demó van meg, de ott nem csinálnak ekkora problémát a BC-bõl. Mindig csak azt hallom a magyar szerverekrõl, hogy a magyar játékosok így meg úgy nyígnak a basecamp miatt. Én általában külföldiek ellen játszom, de õk ritkán anyáznak miatta.(Bár az igazat megvalva mostanában egyre gyakrabban, talán azért, mert egyre jobban megy<#hehe>#hehe>.)
Meg egyébként is: tapasztalatom szerint azok anyáznak a leginkább a BC miatt, akik hasonló esetben elsõként jelennek meg tankkal a fõbézen. Mindig jót röhögök azokon, akik arra "kérnek", hogy ne basecampeljek, holott arra léptem be a játékba, hogy a tankjuk csövével szemezek egy „elnemfoglalható” fõbézen. Az ilyenek azt hiszik, hogy BC-zni csak nekik szabad, aztán meg vannak lepõdve, ha „a fagyi visszanyal”<#hehe>#hehe>.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mellesleg lehet 3DMArkkal is de az csak azt jósolja hogy új gépet kéne venni ... :(
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
193.202.85.198:16567
Amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
- Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
- Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végérõl és az a csapat gyõz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
- A csapat tagjai mediccel mennek mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
- Felvételt készítünk a mérkõzésrõl ha sokan jönnek.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Írjatok levelet az üzemeltetõknek és kérjétek meg õket hogy a private.os accountjaitokat írják át az új online regisztrált BF-es neveitekhez.
Ha ez nem megy akkor kezdjetek újra mindent :/
késõbb leszek, érdekelnek azért még a vélemények :-)
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Together we'll fly someday...
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
bátyám ua.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/ad1888/WDM_3665.zip
Lehet hogy régebben automatikusan regisztráltnak tekintettek titeket private-okon és ennek most lett vége, nekem emailcím meg azonos IP-n játszás kellett az account létrehozáshoz.
Írjatok a fõnökségnek levelet hogy mivan vagy regisztráljatok új nevet.
Mondjuk elég furcsa volt hogy a Wolf és a DieHard nicket is sikerült megszereznetek sztem már a játék megjelenésekor lereggelték õket :)
ezzel én is befejeztem, ha valaki esetleg tud valamit irhat...:(
köszönöm azért a hozzászólásokat
http://www.bfstats.info/player.php?id=10038
aki mellesleg sohasem csinált játékon belül online accountot. ezt 100percent. akkor hogy van itt regisztrálva az oldalon, és hogy tud egyáltalán játszani a játékkal.
nem kötekedni akarok, csak megérteni végre ezt az egészet
Asszem nézd meg a leírásban a pontos tipust és keresd meg a Realtek oldalán!(Már ha Realtek kari van benne ... de szerintem az ...)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
2. és ez télleg furcsa akár elhiszed akár nem. bátyám szomszéd szobában szintén kb 2 hete jáccik. DE: õ sohasem csinált játékon belül online accot, csak singiplayert. csodálkozott amikor ecseteltem a problémám. gondolom azért emlékezne rá. tényleg furcsa lehet, meg is értem az érvelésedet, de ez akkor is igy van. :(
Azt viszont tudom, hogy anno kellett vagy 1 hónap míg kicsit belejöttem, utánna úgy-ahogy ment ... azután kihagyás, és megint jött az 1 hónap betanulás ... és még mindig noob vagyok :)
Tudom ilyenkor irigyelni azokat, akik annyit játszanak amennyit szeretnének ... :( :(
Egyszer már regisztráltál Private Rankedra DieHard néven (tegnap este is játszottál az oldal szerint) tehát lennie KELL egy DieHard nicknevû online accountodnak.
Indítsd el a játékot és TÖRÖLJ MINDEN ACCOUNTOT a single és a multiplayerbõl is.
Ezután lépj be a DieHard nickel és a jelszavaddal.
Végezetül az ASEban nézd meg hogy a DieHard nick legyen beírva.
Így be kell hogy tudj menni a szerverre.
Ha az unlockokat nem kapod meg az lehet a szerver hibája is, nézd meg a soldiersen és az antikon is hogy megadják-e.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
egyelõre golyófogó vagyok :D
Az teny nem egy gyors hatekony jatekmenetre utal a pont/jatszott ora arany.De ebbol nem szabad messzemeno kovetkezteteseket levonni, pl lehet, hogy irto jo fej, es sose ul gepjarmube, hanem meghagyja masoknak, gyalog meg hosszu az ut...
szerintem
Ha ASEban is ez a DieHard+jelszó van beírva akkor legközelebb automatikusan ezzel fog belépni a szerverekre.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."