Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
kell az a specopsos unlock, mert megérdemlem...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
utálom, undorítónak tartom, de mexoktam, ez van.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
van egy olyan problémám, hogy a játékban negyon ugrál a pingem tehát 40-töl 300-ig is pedig semmi sem fut a háttérben, így elég nehéz játszani,próbálnám távcsövessel leszedni az embert, de megnyomom a gombot és rá 2 másodpercre lõ...
szóval azt szeretném kérdezni hogy nincs valami tuningprogi amivel az ilyeneket ki lehet küszöbölni?
Thrash \'Till Death
Miért vagytok ilyen lámik? Minden megszólalásukról screenshot aztán helo:)
Õk nem jelentek meg idõben és ti szívtok? Simán no show aztán helo.
Elastic An-usZ Boys
Szerintem az a legélvezetesebb ladder.
Visszajön kicsit a Vietnamos Assault feeling.
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
Ha nagyritkán esetleg beleülök a kopterbe, csak az láccik, hogy a szélrózsa minden irányából rohannak oda az emberek :(
Külföldön persze már rengeteg olyan server van, ahol azzal kezdõdik, hogy No BC/BR, stb ... de sajna velük meg nehezebb kommunikálni mint itthon ...
Ez ilyen 22-es csapdája ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha DC-be megtudta csinálni a CoR klán, hogy nem lehetett bemenni ellenségnek a fõbézre, mert elkezdett lemenni az élete mint ha kiment volna a pályáról, akkor BF2-ben is sikerülni fog elõbb vagy utóbb. Emlékszem Murry milyen szinten nyomta a mapeditort, szerintem, ez se lehet neki akadály
Joe!
Sry, ténleg elirtam, de utoljára a HBA felbomlásakor 42-ztem! Azután csak DC, ez maradt a fejemben, sry!
ami a BCnél szerintem sokkal dühítõbb az mikor a saját csapattársad a repcsi elé ugrik, mert nem õ tudta elvinni, figyelmetlenségbõl aknára szalad és megbüntet. na elõszõr az ilyen kis buzernyákokat kéne kitiltani a szerverekrõl és akkor talán az egész játék élvezetesebb lenne!!! UFF
Hova dobja az artilleryt? Rád ... Mind a 2-t, 3-at :(
Megint a vita ... Igen, tudjuk hogy ez egy háború, de el kéne kicsit vonatkoztatni már ettõl ... a háborúban nincsennek Spawnpointok ... ott hiába álsz be egy bázisra tankkal, nem fogod 15 sec-onként lelõni ugyanazt a játékost ... max 15 percenként gyalázzák meg a holttestedet ... Istenem ... ezért tartunk itt ...
Az a baj, hogy az ilyen Pistikék verik a nyálukat, hogy jó a BC kell a BC, aztán ha arra kerül a sor hogy abba a csapatba kerülenk amelyik kapja a BC-t, akkor gyorsan átállnak a másikra ... és jó a BC ... meg kell ... Mire?
Pontot gyûjteni ... grat!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A war pontos idõben 20:00-kor kezdõdött volna,de több mint 1 órát csúsztunk a kezdéssel,mert a Rec0n klán tagjai nem voltak képesek idõben megjeleni és ki-be lépkedtek a serverõl.Mindig csak 5-en voltak fent a serveren és azt mondták,hogy kezdjük el a wart 6vs5-be és a 6. ember majd a war közbe bejön.Nagy nehezen elindult a war,de mondani se kell itt is volt egy nagy hülyeség mégpedig az,hogy a kezdõ spawntime 2 perc volt és ezt kb 5-ször restratolták ami annyit jelentett,hogy 10 percen keresztül néztük a visszaszámlálást.
Indulásnál Jean meg én Road Construcion-n felé vedtük az irányt ahol is az ellenállókat megöltük és befoglaltuk a pontot.Másik squad Csacsy vezetésével befoglalta nagy ellenállások ellenére a North Bridge-t.Így a fõbézel együtt 3-om pontunk volt.Jean meg én bevédtük Road Construcion-t úgy,hogy egyszer sem lett fehér a zászló.Innentõl kezdve elkezdtek lefelé pörögni és mi feldobva egy lapra mindent elkezdtünk együttes erõvel két oldalról támadni az utolsó pontjukat azaz a fõbézüket és ezt könnyû módszerrel be is foglaltunk és végül is pörgetéssel zárult az elsõ kör.175-0
Jean meg én ismét egy pontra törekedtünk még pedig a Road Construcion-n azzal a kivétellel,hogy most 3-an támadtunk azt a pontot bk segítségévvel.Ezt ismét nagy sikerrel be tudtunk venni csak nagy ellentámadást kaptunk USMC oldalról mégpedig egy sniper+2-3 assault személyébe,sniper sorra ölt le minket és így ezzel megnehezítette a dolgunkat.Ismét Csacsy vezetésével North Bridge-t elfoglalták Emujék.Ezután néha a Road Construcion-t néha pedig a North Bridge-t elveszítettük így 2:2 zászló arányába nem ment le a ticket szám így a skill számított és ezt a kört is megnyerte a GBC egy szoros eredménnyel.120-117
Na de ezután írtak is a Rec0n tagjai,hogy a legelsõ kört ismét le kell játszani,mert 6vs5-be nyomtuk le.Na mondtuk bocs,de ebbõl nem kérünk és a következõ mapot mondtuk,hogy rakják be aztán go.De mondani sem kell ebbe bele sem egyeztek,írták is hogy byebye lesz ha nem játszuk le ismét az elsõ kört és így megóvják és ezzel meg is nyerik a wart.Azzal jöttek,hogy a 4. szabály leírja ha 6vs5-be játszanak le egy wart akkor az a klán aki kevesebben volt azok megóvhatják a wart és így gyõznek és 20 pontot kapnak a CB-n.Na itt ment aztán a vita mi higattan szóltunk õk meg ugyebár lámáztak,noboztak,de nagy nehezen behívtuk aus-t a servere aki megbeszélte velük hogy elõbb a CB honlapon megnéznénk ezt a szabályt.Sajna a CB honlap nem volt jó így elkértük az egyiküknek az msn címét,hogy küldje már el ezt a szabályt,végen odaadták a msn címet de ugye az illetõ offline volt.(Így nem derült ki,hogy van-e ilyen szabály)A végén meguntuk ezt és mondtuk,hogy 5vs5-tel nyomjuk le az elõzõ kört,de azzal a feltétellel ha nincs ilyen szabály a CB-n akkor automatikusan gyõzünk.Ebbe bele is mentek és elkezdük az elsõ kört ismét.
Ugyanazt csináltuk mint elõzõnek Jean meg én befoglaltuk és bevédtük Road Construcion-t és Csacsyék pedig North Bridge-t azzal a kivétellel,hogy most nem lepörgetésre mentünk,mert a fõbézük teli volt C4-el amit lehetetlen volt befoglalni,de így is szép eredménnyel zárult az USMC oldal GBC gyõzelemel.136-24
Jean meg én hotelre mentünk amit sajna elsõ támadásra nem tudtunk bevenni és elvéreztünk,viszont a másik squad sikeresen eljutott square-hez így beléptünk a squad-jukba és bespawn-oltunk hozzájuk és pik-pak elfoglaltuk a square-t.Innen egy erõs támadást indítottunk Hotel-ra amit sikeresen be is vettünk elsõre.Így már Hotel és square a miénk volt.Az ellenfélnek márcsak a fõbéze marad és egy összes emberbõl álló támadást indítottunk ellenük ahol sikeresen befoglaltuk a fõbézüket is.Minden pont a miénk volt és márcsak 4-en éltek,na hirtelen square fehéré vált ahol is 3 ember foglalt de egy sikeresen/szerencsés lövéssel a hordót találtam el amivel 3-om embert vittem a holtak közé és az utolsó embert meg már levadásztuk,így pörgetéssel ismét a GBC nyert.163-0
Eddig csak a csatákat nyertük meg és nem az egész háborút,ezért se bíztuk el magunkat és nem becsültük le az ellenfelet hiszen még hátra volt egy map azaz Karkand.
Hotel-re irányuló támadásokat simán hárítottuk az elsõ 5 percbe aztán egy hirtelen taktika váltásra lettünk figyelmesek az ellenfélnél hiszen abba hagyták a hotel támadását és a fõbézünket lehúzták olyan gyorsan,hogy még az ott védõ emberek sem látták meg ezt.Na így mi is váltottuk a taktikát és én egyedül védtem hotelt hiszen a fõbéz minden féle képen kellett,de sajna sokszor elvesztettük a fõbézt így nem pörögtek le,de azért így is egy szép eredményt hoztunk.131-77
Gratula a GBC-nek jó volt mindenki.GG!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tudjátok mi jut eszember errõl SG-s bf2 topicos közösségrõl? Olyanok vagytok mint a kolléganõim. Ha éppen minden ok és nyugi van, akkor kitalálnak valami faszságot és azzal gyötrik egymást. Miután jól összeveszett mindenki mindenkivel, akkor pár nap nyugalom van és aztán megint egymásnak esnek, ugyanamiatt vagy más miatt az már mind1.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
UI. egyik oldalt sem akartam bántani , itt is ott is vannak nagy igazságok .
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha szabályokat akarok egyszerûen nem megyek rankedre, ennyi.
Ez az öröm az ürömben, nincs eredeti gémem ezért tört szervereken kell játszanom viszont az EA elbaszott rankrendszere mágnesként a rankedeken tartja a hülyegyerekeket és a kockákat így mégis vidám a kis életem :)
bf2ben már macerásabb lenne megoldani...
egy ilyen esti teltházon fenntvan általában 10 olyan ember, aki vagy admin, vagy adnak a szavára, így elég nagy a valószínûsége, hogy mindent észrevesznek :)
ha nem hiszed el, hogy mûködik, nézd meg saját szemeddel...
Elastic An-usZ Boys
Sasszem adminok lehetnek ha mindenre tudnak figyelni. Gondolom mindegyik sak nézi ahogy a tönbbiek játszanak:) Teljessen kivitelezhetõ:)
Elastic An-usZ Boys
sztem bf2ben is mûködne a dolog az "all-free" rankedek mellett, ha valaki úgy érzi, hogy szociális intézmény, és az emberekért bármit (spec egy plusz ranked szervert :)), akkor csinálja meg :)
Elastic An-usZ Boys
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Akkor ennek most megint hol van köze ahhoz, amit én irtam? <#rolleyes>#rolleyes>
Mert ugye a rankedek pont hogy nem agyonszabályozottak. Szal azokat nem nehéz megtölteni, fõleg a pontokra gizdulós néppel.
Csakhogy a BF2 messze nincs ennyire populáris, hogy egy ilyen agyonszabályozott szervert naponta 64 fõvel megtöltsön MO-n.
Én azt válaszóltam erre, hogy a Magyar szerverek állandóan tele vannak, tehát nem 64 fõ, hanem sokkal több ember gémel naponta egy idõben a három Magyar rankedon.
amit te mondasz, angol bajnoki meccs az itt inkább egy tétwarnak felel meg, namost az megint egy más téma...ezek a public meccsek, amiben te is részt veszel (maradva a focis párhuzamodnál) inkább ilyen késõdélutáni grundfocikra emlékeztetnek, ahol ugye nem feltétlenül az eredmény a fontos, és ha egész végig 1kapuzik az egyik csapat az ugye nemépp a legnagyobb élvezet egyik félnek se