Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLYTHOMi
az 1 dolog h. kinnt van,
de ftpn van max 1000user léphet be,
de ha már van 400 user akkor max 6kval tod csak szedni,
+ valamelyik nagyon alma ea-s ide-oda moveolja a 3 server es 2 kliens filet,
szoval ***jak...

raknák ki nagy piros betukkel, h. bocsi internethez nem ertunk, csinaltunk 1 jo jatekot mely sok ember idejet rabolja nap mint nap, kik tudnak ezt szervezet korulmenyek kozt hostolni a nagyvilagnak, mert sajna igy csak lanon lehet elerni a fileokat, grrr

ezert siettem gepkozelebe valentin napon, h. kap***k be,
nem fogok rajuk varni :|

Most már akár a hivatalos oldalról is, ugyanis kinnt van.

innen

arty
öröm látni itt a sok síró repcsist/helist :) csak már állna át a szerverek többsége ...

Forza.

honnan lehet leszedni az 1.2-t? most:D
Kovács legény
1.2 az egész ,az incremental meg az 1.12 re kell rakni

www.czekoart.hu

Mi a különbség az 1.2 es és a 1.2 incremental patch között? Mindkettöt feltegyem vagy elég a szimpla 1.2-t...

PT-6|GSJinn

sza23
senki sem tud segíteni?#62711 ?

Köszi ! Hülye kérdés volt, már rájöttem én is ! <#crazya><#wink>

PT-6|GSJinn

ERykk
120-al jön és azt adja ki h 4h mire lejön....

urbijoe
FAQ :D

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Hello! Honnan lehet letölteni az uj patch-et?

PT-6|GSJinn

leveskocka
jah,egy hete unlockoltam 50k-nal a sniperfegyvert,mert untam,hogy allandoan bejon az unlock ablak:)legkozelebb akkor 200k-nal lehet majd?az meg vagy masfel ev<#zavart1>
Crem
Major General
Requirement: 180.000 + All Vehicle Badges on Expert

Ez pontosan mit is jelent?

Az összes jármû? Vagy az összes kaszt?

thx

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
LoL!:D

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Persze, hogy az vagyok. Néha benézek a Magyar rankedra, hogy minden f@sza-e, ha nincs bukta, akkor megyek külföldre!:DDDDDDDDDDD

Me0w
Lol, nemetul verpiss a verpista? :DD

Together we'll fly someday...

DummyBoy
Õk is tudják hogy csíter vagy? :) <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

BEAST
lebuktál!!! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Crem
EZ QRVA JÓ!:DDD

NINCS ugrabugra lehet osztani a fejeseket!:D Persze a sok nyuszinak ez annyira nem fekszik!:D Gondolom fél év alatt rá állt rendesen a kezük!:DDDDDDD

A gyerek is ugrált-ugrált,aztán megkapta ami jár neki!:DDDD
Ime a reakció!:

Jancsik
Jó lett a patch, csak hozzá kel lszokni még :(

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

sza23
#62711 ?

Me0w
Egyedul persze, mert a tobbiek nem a magyaron jatszanak, en meg igen :)

Templar:::

Én nem tudok. Eddig kb 50 szerverre tudsz majd felmmenni. De még korán van.

SoG TeeMeeee

joebacsi
csak rávilágítottam, hogy még csapatodon belül is eléggé egyedül vagy ezzel a véleménnyel :)
sry a hisztikelltõ hozzászólásért :P

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Templar75
Hi!

Akinek mar fennt van az 1.2-es patch, az meg tudna nezni/mondani, hogy lefele kompatibilis-e, magyaran tud-e olyan szerveren game-elni, amelyiken meg csak az 1.12 patch van fennt?

DummyBoy
Bakker ... Most voltam valami turista szerveren ... ÁÁÁÁÁ Enemy csapat 3/4-e!!!! Sniper volt ... a maradékból 2 meg helivel foglalgatott ...

Ja ... PKM-el kilõttem a gunnert a Cobra-ból :) :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

BurnBaby
én meg sose (bár amennyit játszom nem tom mit szólok bele, hehe) és roppant macerás volt, h a repcsik ellen szinte tehetetlen az ember lánya a földön :) A heliket legalább a gagyi AA-k mellett tankkal/apc-vel/mg-vel is lehetett zaklatni :) most meg majd félnek is :)

www.battlefield.hu

schrank
SF-ben volt unlock AT meg sniper ?<#idiota>
különben is tanulj meg nem TK-ni stingerrel <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sza23
természetesen tudom, hogy ez csak egy játék és nem az élet!Én csak azt ecseteltem, hogy most már lesz legalább esély felvenni a harcot a gyalogosoknak is.
Más.Sajnos a régi problémám még mindig adott, azaz, hogy nincs hangja a játéknak<#szomoru1>.Az intróig miden rendben, de ahol beírom a jelszavan már nincs az a háttérzene, mint ami szokott lenni és a játéknak sincsen hangja.
Mr újra raktam az egész játékot, most itt az új patch és ezek sem segítettek.
Ha valaki van vmi ötlete, vagy esetleg leírná, hogy mik a nála mûködõ hangbeállítások, azt nagyon meg tudnám köszönni!
Please<#help>

koschwarz
nem voltam több mint egy hétig: miért választhattam volna 2 unlockot az elmúlt egy hétben? vagy, ha valaki éppen elérte az unlock lehetõséget, és választott, akkor az szívta meg? bevallom most sem értem<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Beers
<#mf2>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Looserke
most akkor kell az SF az unlockokhoz vagy nem, mert mindenki mást mond???

Akkor a hiba a te gépedbe van

alma2
Vegre valami johir :)

szerintem

Ja

schrank
az új unlock-ok az SF-hez járnak mert anno nem volt AT meg sniper unlock hááát most aztán van úgyhogy lehet szépen visszaadogatni a kecsegeknek a kecseg haverjaiknak az akontjukat hogy unlockolják ki nekik a snipert meg az AT-t is <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Svindler
Ne bzd el magad!!! <#hehe>

PT-6| Rodat

Svindler
Felesleges jármûvek realitását nézni mikor még az alap fegyverek sem reálisak!

PT-6| Rodat

Danee
De Apache még mindig faszán kempel Sharkin... nem tudom engem ugy lebasztak stingerrel amikor heliztem... õt az istenért nem birtam eltalálni... pedig elõttem lebegett, és ugyanugy elszállt mellette mind a 2

Beers
Azt hiszem a helikoptereknek leáldozott !
Végre egy javítás ami tetszik is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Kovács legény
jah és kéne hozzá 10engi hogy felszállás elött átvizsgálják a gépet:)

www.czekoart.hu

Me0w
Sokszor megbeszeltuk mar a realitast es mindig elvetettuk ;) Ez van ami van a jatekban :)

(hamar itt tartunk egy vadaszgepet / helikoptert nem 3 mp elinditani + felszallni veluk :P)

Léccilécci ne gyere realitásokkal mert a valóságban a TV rakéta hatótávolsága nem 600 m, stb, stb.

Lassan tankkal messzebbre lehet majd lõni, mint a tv rakétával.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Me0w
Ezaz, kerdezd meg megegyszer, csak 1 postot kellett volna visszaolvasnod :)

Looserke
öööö én a múlt héten már elhasználtam azt a 2 unlock lehetõséget, akkor most én már csak akkor kapok unlock lehetõséget, ha rangot lépek?

Me0w
Ne legyel mar ilyen linebakker ;D Kapsz unlockot ha 1 hete nem valasztottal magadnak elozo kettot. Az unlockok az alapjatekohoz jarnak nem az SFhez. Te is olvasod a forumot ugye? :))

koschwarz
de ha lejjebb szállították a rangokhoz szükséges pontokat megint, akkor van az unlockra esély. vagy nem így van? vagy az nem kap új fegyvert, aki már mindent unlockolt? egyáltalán, kell a specforces hozzá?

Kovács legény
Ok tulvan tárgyalva,sajnos ien világot élünk megszoksz vagy megszöksz:)

www.czekoart.hu

koschwarz
hát igen, eddig a 2nd lutyenenthez 200.000 pont kellett, most 60.000, nemsokára csak tábornokok fognak a porba vetõdni (bár a d-napon is egy csomó tábornok vergõdött a partokon)<#hehe>